182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #67498 kértek tartalék alkatrészt a mekisektől, és csak matricázni kellett 
-
Vpter #67497 Hát ezt énse gondoltam volna
-
nem gondoltam volna hogy az a kocsi menni fog a 2. edzésen.
biztos nem unatkoztak az elmúlt pár órában ott. -
Massa autóját most legózzák össze:D -
ez jo,köszi:) -
pauly #67493 Ez érdekes,nekem is jó volt,de egyszercsak lefagyott,oszt azóta is csak az egyik toyotát látom :S -
nekem megy hibátlanul
http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf -
De itt nem megy nekem. -
pauly #67490 Nektek működik?mert nekem lefagyott,nem mozdul a kép :) -
#67470 -
Öngyilkos hajlamú nyúl :D -
Hol lehet nézni? -
most is kezdődik egy szabadedzés...
másfél órás -
Ha jól láttam az egyik istálló mérnöke bungee kötélről gyűjtött légköri adatokat :D:D:D -
G_ArchAngel #67484 A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteken kiadott hivatalos közleményében megerősíti, hogy a Brit Nagydíjnak a 2010-es esztendőtől kezdve Silverstone helyett Donington Park ad majd otthont.
Hónapok óta a silverstone-i pálya jövőjéről folytak a találgatások, a pálya üzemeltetői mindent megtettek azért, hogy eleget tegyenek Bernie Ecclestone igényeinek.
A Brit Autóversenyzők Szövetsége (BRDC) is nagyon komolyan lobbizott a Brit Nagydíj jövője mellett, sikerrel: noha 2010-től már nem Silverstone ad otthont az angol futamnak, a mezőny az angliai Donington Parkba látogathat majd.
„Több évi, a BRDC-vel való sikertelen tárgyalást követően örömmel jelentjük be, hogy Bernie-nek sikerült biztosítani a Brit Nagydíj pozícióját a versenynaptárban" - mondta Max Mosley, az FIA elnöke.
„A donington-i fejlesztések elnyerték tetszésünket és azon a véleményen vagyunk, hogy a pálya megfelel a mi, illetve a FOM igényeinek. A brit rajongók végre egy olyan pályát kapnak majd, melyet megérdemelnek."
A Formula One Management (FOM) elnöke, Bernard Ecclestone így folytatta: „Vége a bizonytalanságnak. Megkötöttük a szerződést a Donington Park vezetőivel, amivel a Brit Nagydíj jövőre biztosított."
„Szeretnénk egy világszínvonalú Forma-1-es pályát Nagy-Britanniában, egy olyat, amire mind a csapatok, mind a brit rajongók büszkék lehetnek. A tervezett fejlesztések pedig biztosítani tudják ezt. A helyszínnel visszatérhet a brit motorsport a térképre."
„Sajnálom, hogy nem segíthettünk Silverstone-nak, hogy megszerezze a pénzt a fejlesztésekre, így adva otthont Forma-1-es versenynek. Azt gondolom, hogy a kormánynak támogatnia kellett volna őket." -
Na megnéztem hát nem vezetői hibának tűnik, elkezd fékezni, még nem is fordít a kormányon és már pörög az autó. Nem is ment annyira szét a kocsi:) -
1 Felipe Massa Ferrari 1:19.575 8
Ez gyorsabb mint Tavaly Hamilton poléja....hisz az 1,19,997 volt :) -
jah bocs 15:00-kor :) -
2.szabadedzés mikor lesz? :D -
Ha jól tudom szabadedzéseken tán cserélgethetik a motort, ott leégethetnek 10-et is, csak a 2 időmérő+verseny kombót kell 1 el végigtolni. Mondjuk nem láttam mi történt még, de kilehet azt kalapálni tuti az éjszaka:DD -
jha :)
kova jól elő huzott a végén egy 3 tizedet az első szektorban, aztem az ki fog neki tartani, de épp hogy nem. -
de azért massa nyerte?:D -
kösz -
G_ArchAngel #67475 ha nincs, akkor ebbol ma mar nem lesz auto...
-
G_ArchAngel #67474 http://www.itv-f1.com/VideoLive.aspx -
megy tovább a móka ha valakit érdekel...
tartalék kocsi tudtommal már nincs. -
most van tartalék kocsi? én úgy tudtam hogy nincs már. -
madmanic #67471 http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf -
Huh, jó durván takarítják gépekkel meg minden...
http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf -
hol nézzitek? -
madmanic #67468 jaja látom már szórják -
nem-nem, erősen takarítják az aszfaltot szóval 98%, hogy Alonso hagyott ott valamit és Massa azért dobta el magát. 2%-ot annak adok, hogy Massa eresztette ki magát oda... -
G_ArchAngel #67466 takaritjak az aszfaltot, tehat kifolyt vmi... -
nem hinném, futómű kapott rendesen.
de ha mégis, ott jokerje neki is. -
madmanic #67464 olaj.. -
G_ArchAngel #67463 elvileg buntetlenul cserelhetnek, ha meg nem volt neki iden, de at is tehetik ezt a motort a tartalekautoba... -
jah nem is mondasz rosszat lehet benne valami mert elég durván megpördült, nem csak úgy megcsusszant mint pár párszor ;)
szóval lehetséges...
de a mentős srácok sem voltak semmit pár mp.el a kenődés után már ott is voltak Massa mellett... -
DJ BP #67461 motorcsere lesz Massánál? -
massának ennyi volt a szabadedzés. szerintem ezt meg nem csinálják a 2.-ra. -
madmanic #67459 inkabb megállhatott a váltó sztem...
nagyon elrántotta a hatulját..
vagy tényleg vakami genya folyt oda