182279
  • madmanic
    kértek tartalék alkatrészt a mekisektől, és csak matricázni kellett
  • Vpter
    Hát ezt énse gondoltam volna
  • bordy
    nem gondoltam volna hogy az a kocsi menni fog a 2. edzésen.
    biztos nem unatkoztak az elmúlt pár órában ott.
  • Count Adyn
    Massa autóját most legózzák össze:D
  • djfuge
    ez jo,köszi:)
  • pauly
    Ez érdekes,nekem is jó volt,de egyszercsak lefagyott,oszt azóta is csak az egyik toyotát látom :S
  • desigo
    nekem megy hibátlanul

http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf
  • djfuge
    De itt nem megy nekem.
  • pauly
    Nektek működik?mert nekem lefagyott,nem mozdul a kép :)
  • desigo
  • GregSB
    Öngyilkos hajlamú nyúl :D
  • djfuge
    Hol lehet nézni?
  • desigo
    most is kezdődik egy szabadedzés...

másfél órás
  • GregSB
    Ha jól láttam az egyik istálló mérnöke bungee kötélről gyűjtött légköri adatokat :D:D:D
  • G_ArchAngel #67484
    A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) pénteken kiadott hivatalos közleményében megerősíti, hogy a Brit Nagydíjnak a 2010-es esztendőtől kezdve Silverstone helyett Donington Park ad majd otthont.
    Hónapok óta a silverstone-i pálya jövőjéről folytak a találgatások, a pálya üzemeltetői mindent megtettek azért, hogy eleget tegyenek Bernie Ecclestone igényeinek.

A Brit Autóversenyzők Szövetsége (BRDC) is nagyon komolyan lobbizott a Brit Nagydíj jövője mellett, sikerrel: noha 2010-től már nem Silverstone ad otthont az angol futamnak, a mezőny az angliai Donington Parkba látogathat majd.

„Több évi, a BRDC-vel való sikertelen tárgyalást követően örömmel jelentjük be, hogy Bernie-nek sikerült biztosítani a Brit Nagydíj pozícióját a versenynaptárban" - mondta Max Mosley, az FIA elnöke.

„A donington-i fejlesztések elnyerték tetszésünket és azon a véleményen vagyunk, hogy a pálya megfelel a mi, illetve a FOM igényeinek. A brit rajongók végre egy olyan pályát kapnak majd, melyet megérdemelnek."

A Formula One Management (FOM) elnöke, Bernard Ecclestone így folytatta: „Vége a bizonytalanságnak. Megkötöttük a szerződést a Donington Park vezetőivel, amivel a Brit Nagydíj jövőre biztosított."

„Szeretnénk egy világszínvonalú Forma-1-es pályát Nagy-Britanniában, egy olyat, amire mind a csapatok, mind a brit rajongók büszkék lehetnek. A tervezett fejlesztések pedig biztosítani tudják ezt. A helyszínnel visszatérhet a brit motorsport a térképre."

„Sajnálom, hogy nem segíthettünk Silverstone-nak, hogy megszerezze a pénzt a fejlesztésekre, így adva otthont Forma-1-es versenynek. Azt gondolom, hogy a kormánynak támogatnia kellett volna őket."
  • Count Adyn
    Na megnéztem hát nem vezetői hibának tűnik, elkezd fékezni, még nem is fordít a kormányon és már pörög az autó. Nem is ment annyira szét a kocsi:)
  • Attila889
    1 Felipe Massa Ferrari 1:19.575 8

Ez gyorsabb mint Tavaly Hamilton poléja....hisz az 1,19,997 volt :)
  • Attila889
    jah bocs 15:00-kor :)
  • Attila889
    2.szabadedzés mikor lesz? :D
  • Count Adyn
    Ha jól tudom szabadedzéseken tán cserélgethetik a motort, ott leégethetnek 10-et is, csak a 2 időmérő+verseny kombót kell 1 el végigtolni. Mondjuk nem láttam mi történt még, de kilehet azt kalapálni tuti az éjszaka:DD
  • bordy
    jha :)
    kova jól elő huzott a végén egy 3 tizedet az első szektorban, aztem az ki fog neki tartani, de épp hogy nem.
  • passatgt
    de azért massa nyerte?:D
  • Punker
    kösz
  • G_ArchAngel #67475
    ha nincs, akkor ebbol ma mar nem lesz auto...
  • G_ArchAngel #67474
    http://www.itv-f1.com/VideoLive.aspx
  • M@TriX
    megy tovább a móka ha valakit érdekel...

tartalék kocsi tudtommal már nincs.
  • bordy
    most van tartalék kocsi? én úgy tudtam hogy nincs már.
  • madmanic
  • M@TriX
    Huh, jó durván takarítják gépekkel meg minden...

• Punker
    hol nézzitek?
  • madmanic
    jaja látom már szórják
  • M@TriX
    nem-nem, erősen takarítják az aszfaltot szóval 98%, hogy Alonso hagyott ott valamit és Massa azért dobta el magát. 2%-ot annak adok, hogy Massa eresztette ki magát oda...
  • G_ArchAngel #67466
    takaritjak az aszfaltot, tehat kifolyt vmi...
  • bordy
    nem hinném, futómű kapott rendesen.
    de ha mégis, ott jokerje neki is.
  • madmanic
    olaj..
  • G_ArchAngel #67463
    elvileg buntetlenul cserelhetnek, ha meg nem volt neki iden, de at is tehetik ezt a motort a tartalekautoba...
  • M@TriX
    jah nem is mondasz rosszat lehet benne valami mert elég durván megpördült, nem csak úgy megcsusszant mint pár párszor ;)

szóval lehetséges...

de a mentős srácok sem voltak semmit pár mp.el a kenődés után már ott is voltak Massa mellett...
  • DJ BP
    motorcsere lesz Massánál?
  • bordy
    massának ennyi volt a szabadedzés. szerintem ezt meg nem csinálják a 2.-ra.
  • madmanic
    inkabb megállhatott a váltó sztem...

nagyon elrántotta a hatulját..

vagy tényleg vakami genya folyt oda