182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #67458 ja megvan -
DJ BP #67457 ja megvan -
"11.55: Fernando Alonso lehajtott a pályáról, úgy tűnik, elfüstölt a motorja. Kiszállt az autóból."
ez így azért durva mit összebénázik a renault ... -
G_ArchAngel #67455 Alonso autojabaol folyhatott ki vmi?
vagy csak hozta Massa a valodi formajat...? -
Alonso meg elfüstölt egy francia csodát még előtte... ;) -
DJ BP #67453 ja megvan -
na? nem megmondtam múltkor hogy lassan érik massának is a banán? -
DJ BP #67451 ki esett ekkorát? most kapcsoltam be -
le is intették az edzést... még jó hogy most kezdtem el nézni ;) -
Uh,a picsába:S -
hoppá, Massa odavágta keményen... -
alonak újabban mindig elfog füstölni a kocsija szabadedzéseken? -
G_ArchAngel #67446 Massanak asszem kijar egy bunti Kubica feltartasaert... -
spect16 #67445 Jó vanna'
, ne szidjátok már szegény Hamit. Nem tehet arról, hogy kinyílt a csípája. Csak arra kellene vigyáznia, hogy nehogy mégjobban elszaladjon vele a szekér, mert akkor lehet, hogy jó nagyot fog koppani.
-
Apuci törli ki a popóját is? -
Fisco marad 2009 év végéig mert addig van szerződése a Force Indiánál -
ja nem vitték túlzásba, reméltem, hogy valami batman-es hátsószárny lesz -
áh, semmi batman turbina a toyotákon, a farnc :( -
azt bírtam mikor Francia futam után az rtlklub kérdezgette a futamról akkor már sehol se volt a kanadai edzés utáni nagy arca
-
Egyet értünk! -
DJ BP #67438 szted ez az anti dolog olyan, hogy én megszületek, és onnantól kezdve eldől, hogy én Hamiltont mindig utálni fogom? B*ssza meg, hát tavaly én védtem épp akkor, amikor szintén nagyképűnek nevezte talán Gabor_HSF, mert sztem akkor nem volt az. Amiket viszont most mondogat, arról nekem egyértelműen nagyképűség jön le. Nincs itt semmi anti, meg utálom dolog. ,,Mindenhez alkalmazkodok, ez az erősségem", aha csak a piroslámpához nem :D
Természetes rivalizálás? Ez inkább ostobaság, és vicces sem volt... -
Igy van!
Multkor volt vele egy riport.. Azt mondta hogy neki mindennél fontossabb a sport.. Erre kérdezte a riporter még a családodnál is? Erre a Válasz: Igen! Néha még annál is..
Mondjuk Solberg nagyon fanatikussan adja elő.. De talán ezért volt VB..
Remélem az uj Subaruval is lesz az még.. -
Ebbe semmi nagyképsüég nincs... persze mint írtam a antiHamiltonosoknak ez is egy tökéletes pont hogy még 4szer belerúgjanak a srácba, de nem akarom ezt feszegetni... nagyképű embert én még nemláttam F1be, rivalizálás meg természtes dolog, azt hogy egy pilóta mit szeretne ezis egy dolog meg hogy a csapat engedi az egy másik... de a lényeg hogy Bátönnal jóban vannak a fikázók meg utálhatják őt, hiszen Hamiltonnak csak ez jutott ilyen fiatalon, túl gyors... -
Van erre ellenpélda is, gondolj Solberg-re...szimpatikus északi karakter ő is.
A Subaru kondifelelőse azt nyilatkzta róla, hogy figyelni kell mit mondanak neki, mert ha heti 3 alkalommal 20km futást ír elő neki, akkor Solberg heti minden nap 50km-t fut.
...és ezt teljes meggyőződéssel mondta, pedig Peter is megjárta a hullámvölgyeket rendesen.
Egyszerűen ilyen, imádja csinálni és elkötelezett. -
Ki marad a "XX. századi" pilóták közül jövőre?:S DC már tuti nem, Fisco se tuti, Rubens is necces... -
hát igen Kimi az uccsó mohikán ha ő visszavonul többet ilyet nem látunk (jönnek majd a "tenyésztett" pilóták)
"A szűkszavú finn a Daily Telegraph-ban elmondta, hogy ő csak akkor edz, hogyha van hozzá kedve. „Ha nincs, akkor - többé-kevésbé - azt csinálom, amihez kedvem van. Nekem nincs időbeosztásom. Soha semmit nem tervezek. Utálok tervezni" - fejezte be mondanivalóját Räikkönen." -
:)
szvsz ebből nem látszik semmi. Csak egy tök jól müködő dolog ez. -
ebből látszik, hogy csak nagy a szája, szavahihetetlen - de az első hír végén Kimi szövege ütős ;) -
madmanic #67430 sok ilyen van itt az sg-n is..
-
DJ BP #67429 úgy viselkedett, mint egy meggondolatlan nagyképű köcsög, ennyi a történet, de bogozhatjuk tovább nyugodtan... -
no, akkor így.
kimi karaoke -
-
ne...
-
formulahus hszek olvasgatása közben akadtam erre:
Kimi pulzusa:DDD
linkk -
Persze, de neki is lehetett volna ennyi esze, hogy ezt tudja már ennyi idősen a papa nélkül is és ne kezdjen el emberkedni, mert igy sikerült jól beégnie:D
Dennisnek biztos eszébe villant Montoya "teniszsérülése" és leállt a szive a gondolattól is:D -
Ebből is látszik hogy a pilóták nem tehetik azt amit akarnak... Hamilton kiakart állni, kihívja, aztán jön a menedzser aki gyors visszafújja a dolgokat... végülis teljesen érthető a dolog, nemhiányzik Hamiltonnak egy sérülés, amikor ő Vb címért küzd, persze ha előtte ezt megbeszélta volna a papával akkor most nem lehetne 300 Hamilton a szánalmas, beszari stb... kommenteket olvasni mindenütt. -
Hamilton szívesen kihívná Buttont
vagy mégse??:))
Hamilton mégsem áll ki Button ellen
Ez aztán kész van..

-
madmanic #67421 genya
-
ahj már. hami mikor találja fel a spanyol viaszt..., már csak azt várom tőle. remélem button lenyomja a 28 éves fejével majd.
kimiben sem nem csalodtam, szarik az egész edzősdi témára XD -
igazi sportember 
nah mostmár mehet ő is a 24 órás le mansi versenyre xD