182273
  • bordy
    na? nem megmondtam múltkor hogy lassan érik massának is a banán?
  • DJ BP
    ki esett ekkorát? most kapcsoltam be
  • M@TriX
    le is intették az edzést... még jó hogy most kezdtem el nézni ;)
  • bardocz
    Uh,a picsába:S
  • M@TriX
    hoppá, Massa odavágta keményen...
  • bordy
    alonak újabban mindig elfog füstölni a kocsija szabadedzéseken?
  • G_ArchAngel #67446
    Massanak asszem kijar egy bunti Kubica feltartasaert...
  • spect16
    Jó vanna', ne szidjátok már szegény Hamit. Nem tehet arról, hogy kinyílt a csípája. Csak arra kellene vigyáznia, hogy nehogy mégjobban elszaladjon vele a szekér, mert akkor lehet, hogy jó nagyot fog koppani.
  • bardocz
    Apuci törli ki a popóját is?
  • Attila889
    Fisco marad 2009 év végéig mert addig van szerződése a Force Indiánál
  • Minstrel
    ja nem vitték túlzásba, reméltem, hogy valami batman-es hátsószárny lesz
  • bordy
    áh, semmi batman turbina a toyotákon, a farnc :(
  • Minstrel
    azt bírtam mikor Francia futam után az rtlklub kérdezgette a futamról akkor már sehol se volt a kanadai edzés utáni nagy arca
  • gordon 24
    Egyet értünk!
  • DJ BP
    szted ez az anti dolog olyan, hogy én megszületek, és onnantól kezdve eldől, hogy én Hamiltont mindig utálni fogom? B*ssza meg, hát tavaly én védtem épp akkor, amikor szintén nagyképűnek nevezte talán Gabor_HSF, mert sztem akkor nem volt az. Amiket viszont most mondogat, arról nekem egyértelműen nagyképűség jön le. Nincs itt semmi anti, meg utálom dolog. ,,Mindenhez alkalmazkodok, ez az erősségem", aha csak a piroslámpához nem :D

Természetes rivalizálás? Ez inkább ostobaság, és vicces sem volt...
  • gordon 24
    Igy van!

Multkor volt vele egy riport.. Azt mondta hogy neki mindennél fontossabb a sport.. Erre kérdezte a riporter még a családodnál is? Erre a Válasz: Igen! Néha még annál is..
    Mondjuk Solberg nagyon fanatikussan adja elő.. De talán ezért volt VB..

Remélem az uj Subaruval is lesz az még..
  • Istencsászár
    Ebbe semmi nagyképsüég nincs... persze mint írtam a antiHamiltonosoknak ez is egy tökéletes pont hogy még 4szer belerúgjanak a srácba, de nem akarom ezt feszegetni... nagyképű embert én még nemláttam F1be, rivalizálás meg természtes dolog, azt hogy egy pilóta mit szeretne ezis egy dolog meg hogy a csapat engedi az egy másik... de a lényeg hogy Bátönnal jóban vannak a fikázók meg utálhatják őt, hiszen Hamiltonnak csak ez jutott ilyen fiatalon, túl gyors...
  • b-type
    Van erre ellenpélda is, gondolj Solberg-re...szimpatikus északi karakter ő is.
    A Subaru kondifelelőse azt nyilatkzta róla, hogy figyelni kell mit mondanak neki, mert ha heti 3 alkalommal 20km futást ír elő neki, akkor Solberg heti minden nap 50km-t fut.
    ...és ezt teljes meggyőződéssel mondta, pedig Peter is megjárta a hullámvölgyeket rendesen.
    Egyszerűen ilyen, imádja csinálni és elkötelezett.
  • Count Adyn
    Ki marad a "XX. századi" pilóták közül jövőre?:S DC már tuti nem, Fisco se tuti, Rubens is necces...
  • Punker
    hát igen Kimi az uccsó mohikán ha ő visszavonul többet ilyet nem látunk (jönnek majd a "tenyésztett" pilóták)

"A szűkszavú finn a Daily Telegraph-ban elmondta, hogy ő csak akkor edz, hogyha van hozzá kedve. „Ha nincs, akkor - többé-kevésbé - azt csinálom, amihez kedvem van. Nekem nincs időbeosztásom. Soha semmit nem tervezek. Utálok tervezni" - fejezte be mondanivalóját Räikkönen."
  • b-type
    :)
    szvsz ebből nem látszik semmi. Csak egy tök jól müködő dolog ez.
  • M@TriX
    ebből látszik, hogy csak nagy a szája, szavahihetetlen - de az első hír végén Kimi szövege ütős ;)
  • madmanic
    sok ilyen van itt az sg-n is..
  • DJ BP
    úgy viselkedett, mint egy meggondolatlan nagyképű köcsög, ennyi a történet, de bogozhatjuk tovább nyugodtan...
  • bordy
    no, akkor így.
    kimi karaoke
  • bordy
  • osho
    ne...
  • Count Adyn
    formulahus hszek olvasgatása közben akadtam erre:
    Kimi pulzusa:DDD
    linkk
  • Count Adyn
    Persze, de neki is lehetett volna ennyi esze, hogy ezt tudja már ennyi idősen a papa nélkül is és ne kezdjen el emberkedni, mert igy sikerült jól beégnie:D
    Dennisnek biztos eszébe villant Montoya "teniszsérülése" és leállt a szive a gondolattól is:D
  • Istencsászár
    Ebből is látszik hogy a pilóták nem tehetik azt amit akarnak... Hamilton kiakart állni, kihívja, aztán jön a menedzser aki gyors visszafújja a dolgokat... végülis teljesen érthető a dolog, nemhiányzik Hamiltonnak egy sérülés, amikor ő Vb címért küzd, persze ha előtte ezt megbeszélta volna a papával akkor most nem lehetne 300 Hamilton a szánalmas, beszari stb... kommenteket olvasni mindenütt.
  • SitatiS
    Hamilton szívesen kihívná Buttont

vagy mégse??:))

Hamilton mégsem áll ki Button ellen

Ez aztán kész van..
  • madmanic
    genya
  • bordy
    ahj már. hami mikor találja fel a spanyol viaszt..., már csak azt várom tőle. remélem button lenyomja a 28 éves fejével majd.
    kimiben sem nem csalodtam, szarik az egész edzősdi témára XD
  • desigo
    igazi sportember
    nah mostmár mehet ő is a 24 órás le mansi versenyre xD
  • madmanic
    Így búcsúzik elegánsan egy versenyző

Kár.. Kedveltem
  • a.carkey
    Hogyne maradnának:
    Piquet
    Senna
    Rosberg

Ezek nem elég régiek? :D

És hallom Mika fia Hugo is elkezdett gokartozni. :)

[URL=http://www.f1network.net/main/s85/st18404.htm]Kocka búcsúzásának hírére álljon itt az egyik edvenc "cikkem" :D[/URL]
  • Istencsászár
    A 2008-as szezon végén befejezi Forma-1-es pályafutását David Coulthard.

Ezt maga a versenyző jelentette be Silverstone-ban a csütörtöki napon. Coulthard elmondta: a RedBull Racing tanácsadói szerepében tovább tevékenykedik majd és az sem kizárt, hogy egy más versenysorozatban is megméretteti magát.

• Punker
    kocka is megy, lassan nem nagyon maradnak régi nevek.
  • GregSB
    DC visszavonul...

Coulthard announces retirement from F1

David Coulthard announced on Thursday he will retire from Formula One racing at the end of the current season.

The 37-year-old Scot, who has been racing in Formula One since 1994, said he will remain as a consultant to Red Bull Racing and has not ruled out racing in other categories in the future.

"I would like to announce today my decision to retire from racing in Formula One at the end of this season," said the Scot in a statement ahead of the British Grand Prix.

"I will remain actively involved in the sport as a consultant to Red Bull Racing focusing on testing and development of the cars.

I have an open mind as to whether or not I will compete again in the future, in some other form of motorsport, so I am definitely not hanging up my helmet," added the Red Bull driver.

Coulthard, who made his F1 racing debut at the Spanish Grand Prix in 1994, will leave the sport after over 230 races, including 13 wins.

"The decision to make this announcement at the British GP should be an obvious one for all to understand, as I have achieved two of my thirteen F1 victories at Silverstone and I am a member of the British Racing Drivers' Club, which hosts this event," added Coulthard.

"I am proud of my work at Red Bull Racing and will continue to race with the same focus until the last lap in Brazil. Thereafter I will continue to help the team develop and move towards their ultimate goal of winning races."

Másik fórumról, forrás nem volt hozzá...
  • Punker