182279
  • DJ BP
    ja megvan
  • DJ BP
    ja megvan
  • Punker
    "11.55: Fernando Alonso lehajtott a pályáról, úgy tűnik, elfüstölt a motorja. Kiszállt az autóból."

ez így azért durva mit összebénázik a renault ...
  • G_ArchAngel #67455
    Alonso autojabaol folyhatott ki vmi?
    vagy csak hozta Massa a valodi formajat...?
  • M@TriX
    Alonso meg elfüstölt egy francia csodát még előtte... ;)
  • DJ BP
    ja megvan
  • bordy
    na? nem megmondtam múltkor hogy lassan érik massának is a banán?
  • DJ BP
    ki esett ekkorát? most kapcsoltam be
  • M@TriX
    le is intették az edzést... még jó hogy most kezdtem el nézni ;)
  • bardocz
    Uh,a picsába:S
  • M@TriX
    hoppá, Massa odavágta keményen...
  • bordy
    alonak újabban mindig elfog füstölni a kocsija szabadedzéseken?
  • G_ArchAngel #67446
    Massanak asszem kijar egy bunti Kubica feltartasaert...
  • spect16
    Jó vanna', ne szidjátok már szegény Hamit. Nem tehet arról, hogy kinyílt a csípája. Csak arra kellene vigyáznia, hogy nehogy mégjobban elszaladjon vele a szekér, mert akkor lehet, hogy jó nagyot fog koppani.
  • bardocz
    Apuci törli ki a popóját is?
  • Attila889
    Fisco marad 2009 év végéig mert addig van szerződése a Force Indiánál
  • Minstrel
    ja nem vitték túlzásba, reméltem, hogy valami batman-es hátsószárny lesz
  • bordy
    áh, semmi batman turbina a toyotákon, a farnc :(
  • Minstrel
    azt bírtam mikor Francia futam után az rtlklub kérdezgette a futamról akkor már sehol se volt a kanadai edzés utáni nagy arca
  • gordon 24
    Egyet értünk!
  • DJ BP
    szted ez az anti dolog olyan, hogy én megszületek, és onnantól kezdve eldől, hogy én Hamiltont mindig utálni fogom? B*ssza meg, hát tavaly én védtem épp akkor, amikor szintén nagyképűnek nevezte talán Gabor_HSF, mert sztem akkor nem volt az. Amiket viszont most mondogat, arról nekem egyértelműen nagyképűség jön le. Nincs itt semmi anti, meg utálom dolog. ,,Mindenhez alkalmazkodok, ez az erősségem", aha csak a piroslámpához nem :D

Természetes rivalizálás? Ez inkább ostobaság, és vicces sem volt...
  • gordon 24
    Igy van!

Multkor volt vele egy riport.. Azt mondta hogy neki mindennél fontossabb a sport.. Erre kérdezte a riporter még a családodnál is? Erre a Válasz: Igen! Néha még annál is..
    Mondjuk Solberg nagyon fanatikussan adja elő.. De talán ezért volt VB..

Remélem az uj Subaruval is lesz az még..
  • Istencsászár
    Ebbe semmi nagyképsüég nincs... persze mint írtam a antiHamiltonosoknak ez is egy tökéletes pont hogy még 4szer belerúgjanak a srácba, de nem akarom ezt feszegetni... nagyképű embert én még nemláttam F1be, rivalizálás meg természtes dolog, azt hogy egy pilóta mit szeretne ezis egy dolog meg hogy a csapat engedi az egy másik... de a lényeg hogy Bátönnal jóban vannak a fikázók meg utálhatják őt, hiszen Hamiltonnak csak ez jutott ilyen fiatalon, túl gyors...
  • b-type
    Van erre ellenpélda is, gondolj Solberg-re...szimpatikus északi karakter ő is.
    A Subaru kondifelelőse azt nyilatkzta róla, hogy figyelni kell mit mondanak neki, mert ha heti 3 alkalommal 20km futást ír elő neki, akkor Solberg heti minden nap 50km-t fut.
    ...és ezt teljes meggyőződéssel mondta, pedig Peter is megjárta a hullámvölgyeket rendesen.
    Egyszerűen ilyen, imádja csinálni és elkötelezett.
  • Count Adyn
    Ki marad a "XX. századi" pilóták közül jövőre?:S DC már tuti nem, Fisco se tuti, Rubens is necces...
  • Punker
    hát igen Kimi az uccsó mohikán ha ő visszavonul többet ilyet nem látunk (jönnek majd a "tenyésztett" pilóták)

"A szűkszavú finn a Daily Telegraph-ban elmondta, hogy ő csak akkor edz, hogyha van hozzá kedve. „Ha nincs, akkor - többé-kevésbé - azt csinálom, amihez kedvem van. Nekem nincs időbeosztásom. Soha semmit nem tervezek. Utálok tervezni" - fejezte be mondanivalóját Räikkönen."
  • b-type
    :)
    szvsz ebből nem látszik semmi. Csak egy tök jól müködő dolog ez.
  • M@TriX
    ebből látszik, hogy csak nagy a szája, szavahihetetlen - de az első hír végén Kimi szövege ütős ;)
  • madmanic
    sok ilyen van itt az sg-n is..
  • DJ BP
    úgy viselkedett, mint egy meggondolatlan nagyképű köcsög, ennyi a történet, de bogozhatjuk tovább nyugodtan...
  • bordy
    no, akkor így.
    kimi karaoke
  • bordy
  • osho
    ne...
  • Count Adyn
    formulahus hszek olvasgatása közben akadtam erre:
    Kimi pulzusa:DDD
    linkk
  • Count Adyn
    Persze, de neki is lehetett volna ennyi esze, hogy ezt tudja már ennyi idősen a papa nélkül is és ne kezdjen el emberkedni, mert igy sikerült jól beégnie:D
    Dennisnek biztos eszébe villant Montoya "teniszsérülése" és leállt a szive a gondolattól is:D
  • Istencsászár
    Ebből is látszik hogy a pilóták nem tehetik azt amit akarnak... Hamilton kiakart állni, kihívja, aztán jön a menedzser aki gyors visszafújja a dolgokat... végülis teljesen érthető a dolog, nemhiányzik Hamiltonnak egy sérülés, amikor ő Vb címért küzd, persze ha előtte ezt megbeszélta volna a papával akkor most nem lehetne 300 Hamilton a szánalmas, beszari stb... kommenteket olvasni mindenütt.
  • SitatiS
    Hamilton szívesen kihívná Buttont

vagy mégse??:))

Hamilton mégsem áll ki Button ellen

Ez aztán kész van..
  • madmanic
    genya
  • bordy
    ahj már. hami mikor találja fel a spanyol viaszt..., már csak azt várom tőle. remélem button lenyomja a 28 éves fejével majd.
    kimiben sem nem csalodtam, szarik az egész edzősdi témára XD
  • desigo
    igazi sportember
    nah mostmár mehet ő is a 24 órás le mansi versenyre xD