FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se mondom, hogy nem tud vezetni egyszerûen csak nem szimpatikus számomra, ennyi. Gondolom mindenkinek megvan a maga "mumusa".

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

nálam is,meg a monte carlo versennyel,meg a mutogatásaival,meg a stb -vel 😊
mondjuk azt elismerem hogy jó pilóta...

Én nem mutogatom magam.

sumi
Te jó ember vagy....

Régen nem is szerettük 😊 Én csak úgy 4-5 éve nézem rendszeresen az F1-et Amúgy Alonso a pólós incidens után esett ki a kosárból nálam.

desigo
Schuminak régen sokkal nagyobb volt az arca...
ja

Én azért utálom, mert egy nagyképû kis ...... Ha kimi nyerne VB-t akkor vele nem lenne semmi bajom, õ legalább normális.

nem,azért mert azt csinálja mindig mint egy hülyegyerek...

Nagyon jó kis edzés volt <#taps> Kiváncsian várjuk a holnapot.

😊

küldj emailt a Renault team-nek szereljenek Alonso kocsijába dudát ...<#vigyor5>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
Kezdem azt hinni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Azért utáljátok Alonsót mert meg merte verni Schumit?
Szánalmas...
kirol
Hagyjad már, legalább ez had maradjon meg neki, ha már a futam végén nem baromkodhat az autója tetején.<#nyes>

Istencsászár
Sok vak, tipikus Alonso szériafikázó, én sem szertem sõt... de azér nem kell mindent rá fogni... láttad, nemkell hozzá iq, Sumi épp hogy bement elé, mivan ha ütköznek? akkor is õ hibás mer nem fékezett? ..........

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

miért is mutogatott? mert schumaher bement elé? 😊
érdekes más nem szokott mutogatni így,csak alonso... lassan már minden versenyen mutogat valakinek...

desigo
Remélem holnap nem egy dögunalmas versenyt fogunk látni😊
"idén nem elõször csinálja" idén? JAV: amióta itt van az f1ben...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
😊)))))))))) max csak a kocsit veszítheti el

a finn jól megmondta: "lassabb voltam, mint az elõzõ gyorskörben, így gondoltam nincs veszítenivalóm és gyorsabban mentem - túl gyorsan..."😊

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Meg ha már valaki száni akkor az nem Alonso, hanem Ralfocska... idén nem elõször csinálja ezt, vagy itt Pedro volt a ludas? mint tavaly Montoya mindig? bár lehet ez a 2es Meki átka hogy üsd vágd... ^^

Pozsgay fordíthatna lassabban, Kimi nem tud ilyen gyorsan alábeszélni😊

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Ha láttad volna hogy miért mutogatott, akkor nem irnál hülyeséget.

Istencsászár
Nem ment kevéssel, hanem nem volt +ba tankolva, szvsz ideális benzinnel ment. Jövõbe látó e vagy?

DjDano
A McLaren taktikát váltott eddig megtankolt kocsikkal mentek az idõmérõn, most viszont kevés üzemanyaggal! Ennek ellenére Kimi nagyot ment, grat neki... De sajnos a holnapi verseny nem neki áll, ha a realitásokat nézzük 😞

passatgt
én már abban reménykedtem hogy alonso nem kerül be a 10-be

idióta alonso mit mutogat mindig<#conf>

kirol
Ma nagyon zsír volt mindenki, remélem holnap is ilyen szépen bealázzák Alonsot a többiek. Bár a hetedik helyrõl még hátrább is kerülhetne.

desigo
1-Kimi
2-Schumi
3-Massa
4-Button
5-Fisco
6-Barichello
7-Alonso
8-R Schumi
9-de la Rosa
10-Coulthard
RelakS
XD
Ennyit a 2. helyeirõl?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Istencsászár
Mit mit, talán a nyalokás emberkének nem kéne kiengedni ha jön valaki....

Count Adyn
Szóval... Who is Alonso?😛 ^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

RelakS
Jégember mit produkált ^^ A Merci összeszedte magát, nehogy elveszítsék Kimit? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

desigo
Go Kimi gooooooo
Hm... Alonso mit mutogat folyton? Nem birja ha valaki elotte van?

desigo
ÁÁááááá
nézitek?

Schumi driftelt a boxutca bejáratánál..
desigo
Toyotánál futómû csere😊
webibebi
ha a raneult így folytatja akkor holnap nyekk lesz nekik

msn:[email protected] bárki felvehet

Count Adyn
Már ha nincs híradó az utolsó 3 kör alatt...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
Örülhetünk,hogy a futamot látjuk
akyyy
olyan "jó" hogy még anno az m1en volt a forma 1, akkor legalább a magyar nagydíjnál pénteken mutatták a szabadedzéseeket is, sõt, szombaton is.. az rtl meg csak reklámoz és reklámoz
pedig ha már van sport klubbja, adhatna azon szabadedzéseket:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

desigo
desigo
Kubicát fogjuk látni versenyezni jövõre?
Igen csak én a Rönókra koncentrálok 😊) Remélem a Ferkának kevésbé volt fontos, bár, ahogy olvastam õk is minden versenyen használták (ha igaz). Köszi és jó szurkolást mindenkinek!

desigo
Érdekes lista😊
Istencsászár
Nem csak a Rönók hanem a Rönók és a Ferrarik!

Én már elvesztettem a fonalat, akkor most végérvényesen nem használhatják a lengéscsillapítót a Rönók?

sumi
szerintem + nincs a kocsiban a csodafutómû.......

Count Adyn
Hát ha alonso most sivna az nagyot az egeszséges izgalmakhoz vezetne a késõbbiekben😊