182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Webbert nagyon sajnálom! De úgylátom valamicskét faragott a lemaradásából az RBR az élcsaptokhoz képest. Lesz itt még meglepi, Toyota is lépked előre szép csendben... -
Harry Seldon #67772 Csak amit meg lehet.
-
Djemba #67771 ezért akarja befejezni a versenyzést utálja a médiát
-
Jah értem. Hát ezek mindent megmagyaráznak...
-
Harry Seldon #67769 De van, meg sisakja is, meg felfokozott idegállapota, meg amúgy is utálja a média hiénákat, mint a szart, vélhetően ok nélkül. -
És nincs szájacskája?
Kíváncsi voltam G_ArchAngel, hogy fog rá reagálni.
-
Harry Seldon #67767 Ki kell kockázni és meglesz az ok: A médiahiéna éppen a cuccán tapos hogy minél jobban az arcába tolva vakuzhasson Kiminek. Szerintem teljesen érthető reakció volt, még Kimi mérnökén is tisztán látszik a feszültség a média hiéna tolakodása miatt. -
G_ArchAngel #67766 azert fotoskent szar volt nezni, de mindketten hibaztak: Kimi durva volt, a fotos figyelmetlen... -
a huszonx évnyi feszültséget levezette -
Széép... -
Hát, útbavót'
-

-
Raikönen fellök egy médiást -
átpártolhatsz nászkárra :D -
pics@ba az összes új szabállyal régen 1 ilyen meccsen min 3 tömegkarambol volt most meg semmi :(((((
-
madmanic #67758 de igen.
meg is kaptam érte a büntipontjaimat.
-
Azért az több volt mint szerencse, sőt, szerencsés kb. akkor lett volna, ha az első háromból legalább egy kiesik előle. -
miért mit csinált?videót tudnál linkelni? -
G_ArchAngel #67755 mondjuk Hamilton gyozelmi orome kicsit gyomorforgato volt - Julius Ceasar-nak kepzeli magat? -
azért szerencsés mert 2x is megpördült és a gumiválasztást is elcseszték mégis feljött a 4. helyre -
most nagyot nőtt a szemembe -
vass17 #67752 Kimi, mint szerencsés? érdekes a meglátásod, az elsö szakaszban hihetetlenül pontosan vezetett, már az hogy lecsuszott sem az ö hibája.. -
ma nekem az jött le
esőbe Alonso Hamilton nagyon jó
Nick szerencsés volt és Kimi is és Rubens is
Kubica nagyon akart az volt a baj simán jó lett volna neki a 3. hely akkor most vezetne a vb-n ultolsó kiállásán extreme esős-t kellett volna felrakni akkor 1. is lehettt volna
Nico se volt nagyon rossz a lehetőségekhez mérten
MAssa ultrabéna
ha vb lesz 2008-ba az mák lesz -
Annak ellenére tavaly mennyire unalmas volt az F1, idén egyre jobb, 3mas holtverseny, 4 esélyes sőt 5 esélyes a világbajnokságra.
Kár hogy csak az eső tudja felborítani a megszokott rendet, itt szerepet kaphatnak a kisebb istállók is. Lásd Honda, dobogón Barichello. Száraz úton esélye se lett volna, ha csak nem valami oltári nagy baleset lett volna pl. Az a baj nagyon a pénzről szól az egész. Nem pedig a versenyzők tudásáról, vagy a csapat taktikázásáról.
Na hirtelen ennyi :) -
?
nem írtam hogy fröcsögsz...magammal példáztam, hogy miért nem függ össze a két dolog (fórummegnyilvánulás+versenyző) -
vass17 #67748 ne csodálkozz, éretlenek még, és talán soha nem is lesznek azok 
nem vagyok én se Hamilton drukker, de szépen csinálta ma, grat neki -
Harry Seldon #67747 Fröcsögök? Keverhetsz valakivel, hiszen a legerősebb megnyilvánulásom Hamika felé az volt, hogy "törökzúzok mazsola". (És a mazsolát sem én találtam ki, hanem Kimi... jogosan!) Érted, ha mindenki megállna itt, akkor nem kéne erről témázgatunk. -
Amugy Hamiltonnal a legnagyobb baj az apja kb szerintem... -
G_ArchAngel #67745 "Sok hibát követtem el, amit nehéz megmagyarázni"
Pedig Felippe, Te megszoktad magyarazni, a megmagyarazhatatlant is...:-))) -
az hogy te hogyan nyílvánulsz meg annak semmi köze a megnyílvánulásod alanyának.
pl. útálom a politikát, és attol még hogy mocskos mégsem fröcsögök mocsokságokat az adott topikban.
Ez alap.
Nem mentség az hogy van (neked) indokod... -
DJ BP #67743 mintha Alonsot te nem is szidtad volna tavaly :) -
massa, sztem ez is korrekt
"Nagyon sok felúszást lehetett tapasztalni, ezért nem tudtam egyenesben maradni. Sok hibát követtem el, amit nehéz megmagyarázni"- idézte az ITV nyilatkozó Massát az autosport.com.
"Csak az utolsó bokszkiállás után javultak a dolgok egy kicsit, de akkorra már messze hátul voltam. Jó munkát kell végeznünk az előttünk álló hockenheimi teszten, hogy annyira jól felkészüljünk a Német Nagydíjra, amennyire csak lehet, hiszen azt ugyanazon a pályán rendezik"- mondta a brazil már a Ferrari által kiadott versenyértékelésben.
Massa nem volt túlságosan szerencsés a szigetországi hétvégén, és végül pont nélkül távozhatott. A brazil listavezetőként érkezett Silverstone-ba, a tabellán azonban csapattársa, Kimi Räikkönen és a Brit Nagydíjon diadalmaskodó mclarenes Lewis Hamilton is beérte.
"Már a hétvége is nagyon nehezen indult. Pénteken összetört az autóm, szombaton pedig a kvalifikáción volt problémám a bokszkiálláskor, majd ma egy ilyen versenyen vagyok túl. Az biztos, hogy ez nem az én hétvégém volt"- ismerte el a ferraris.
"A bajnokság nyílt, a következő versenyre kell gondolnunk, és el kell felejtenünk, ami ma történt. -
Lutri volt az egész verseny. Eshetett is volna még jobban, és abba is hagyhatta volna. Volt abban logika amit a Ferrari akart, de nem jött be. Az bizti, hogy ha még 1x ilyen lesz, nem kockáztatnak. -
Harry Seldon #67740 Ez b type free-nek ment, bocs... -
Harry Seldon #67739 Te így gondolod, én meg úgy. Ez van, nincs kommunális, egyetlen kötelező vélemény, döbbenetesen tragikus dolog ez, de hát meg kell tanulni együtt élni ezzel is.
És még mindig indoklásképes minden állításom Hamiltonról. -
Harry Seldon #67738 Nos igen, Kimi nem arról híres, hogy elkezdi pocskondiázni a csapatát.
És a csapatnak joga van felülbírálni a pilóta "döntését", sőt, kötelessége is, ha hülyeséget mond. Egyértelműen a csapatvezetés sara az eset, ennyikész.
-
korrekt
-
G_ArchAngel #67736 Kimi Räikkönen (4. hely): „Csalódott vagyok, de azt is tudom, hogy lehetett volna sokkal rosszabb is. Lehetőségünk volt arra, hogy megnyerjük a versenyt, de hibáztunk az első boxkiállásnál azzal, hogy fenntartottuk ugyanazt a szett gumit, mivel arra számítottunk, hogy javulni fog a pálya állapota. Együtt döntöttünk, egy csapat vagyunk és együtt nyerünk, együtt veszítünk. Jelenleg nem alakulnak túl jól a dolgok számomra, ha figyelembe vesszük mi minden történt az elmúlt versenyeken, de vezetek a világbajnokságban - még ha holtversenyben is Felipével és Lewis-zal. Tudjuk, hogy nagyszerű potenciál áll rendelkezésünkre, de mindent a helyére kell tenni ahhoz, hogy kihozzuk ebből a legtöbbet."
-
Én sem tudtam volna ilyen kimagasló teljesítményt nyújtani, simán elszédültem volna. :))) -
Zsír volt Massa!
Ennyit forogni nem kis teljesítmény azért! :D
Szerintem ő a táv 1,2x-esét simán megtette a körbefordulások miatt. :)