182273
  • ladarevolution
    ja és a letörött szárny még a kocsi alatt is volt:)
  • ladarevolution
    jaja, és nem tom ki feigyelte de mire ki volt cserélve a szárny már új gumik voltak fent:) nem pedig a szárnyfelrakás után cserélték külön...
  • desigo
    Még az öccsét megértem
    Odamegy a futam végén,gratulál örülnek egy kicsit és aztán megint nem látjuk.
    Dehogy a faterját kell bevágni 10 percenként
    hát lol
  • Anders
    nekem ettől az egész apakomplexustól van hányingerem
    mi a francnak kell sztárolni egy senkit, akinek "csak" a fia valaki?
  • desigo
    Na ez már izgalmakkal teli jó futam volt.
    Respect szinte az összes pilótának!
    Massa volt a futam szégyene...
    Szerencsétlen Kubica egyszer pördül meg és a kavicságyban végzi Massának 10-ikre is sikerül visszajönnie.
    Kiminek csúnyán elrontották a gumiválasztást de nem tudhatták előre.Ha nem esik annyi eső neki is és Alonak is bejöhetett volna.
    Hamilton szépet autózott ma.Az apja nem kicsit unszimpatikus ahogy ott áll a boxban és nem csinál semmit csak vágja a pofákat...
  • BaliBoy
    Intermediate gumin volt a végén Hami. Még meg is tapogatta a kerekeit amikor kiszállt a kocsiból. A monszun gumin ugyanúgy mint a lágy gumin van egy fehér csík.
  • a.carkey
    Hol lehet megnézni, hogy ki milyen gumikat tett fel? Nincs erről egy site?
  • a.carkey
    Tök mindegy mi volt/van most a versenyen. Esett az eső, és ha Barrichello 3.nak be tud jönni a Hondával, ott kérem az összes nagycsapat rendesen elcseszett mindent, még a McLaren is, mert Kovanak is baja volt végig.

Nem esős körülmények között vsz nem feltétlenül ez történik, de tény, hogy Hamiltan nagyon vágja ezt a versenyt, ha esik, ha fúj.

Massát nem minősíteném vissza NO2. pilótává, mert azért holtversenyben ő is ott van az élen, így nincs olyan ember, aki ebben a helyzetben visszarakná Kimi alá, de tény, hogy sok jó nem fog ebből kijönni, mint tavaly a McLarennek az Alonso-Hamilton versenyből. Massa most a hétvégén szarrá törte a Ferrarit, és ennyit tudott a maradékból kihozni.

Domanicelli viszont a büdös életbe nem fogja meghúzni azt a lapot, amit pedig kéne neki, bár még a legalapvetőbbekkel dolgokkal (eső-intermediate, sok eső-wet gumi) sem igazán tud mit kezdeni. Hamilton nagyon úgy néz ki wet gumin ment ki a végén, csak nem vágták rá a képet a két kommentátor arcába, így csak a végén derült ki.

Attól még, hogy valaki nem Hamiltonnak drukkol, még nem feltétlenül szar ez a fórum.

Ha Hamilton előtti leborulásról akarsz csak olvasni, akkor irány a fansitejai egyike!
  • a.carkey
    Csak mert Pozsgay ezt fordította ...
  • Harry Seldon
    "mazsola-törökzúzok Hamilton" - Ez tőlem származik, és ha gondolod, alá is támaszthatom, bár gondolom, tudod, mire céloztam.

Nem szimpatikus a jóember, pedig eleinte az volt, aztán szép lassan a sok visszatetsző nyilatkozatával klasszul unszimpátiát váltott ki, amit meg Kimivel levágott és ahol megcsinálta, az megbocsáthatatlan. Én még nem is láttam ehhez hasonló, elképesztően amatőr megmozdulást, pedig nézem az autósportokat rendesen.

Tehetséges a srác, de mintha kissé elbizakodott lenne, és úgy érezné, hogy neki márpedig alapjog minden versenyen nyernie... Hát nem az, ahhoz először ugyanis TELJESEN profivá kellene válnia, nem csak technikailag - bár ott sem 100-as mindig... - hanem mentálisan is.

Alapesetben nem kenyerem a fikázás, de kihúzta a gyufát. - És láthatóan nem csak nálam. De biztos mindenki téved, és rosszindulatú...
  • madmanic
    Bár lassan 15 éve megnézek minden futamot, szakértőnek semmiképp nem nevezném magam. Nem is írtam ilyet.

Nem a Ferrari szurkolókkal van bajom, hanem azokkal akiknek minden egyes hozzászólásukba bele kell tenni egy "köcsöghamiltont".

Pár idézet:

"mazsola-törökzúzok Hamilton" "Jó futam volt: Hamilton " "a kis beképzelt, f*sz." "a "csíra" Hamilton nyer"

És nem mentem le a lap aljára..

Remélem így már érthető mi a problémám...

• G_ArchAngel #67721
    nem tudom minek sirankozol, barmelyik magyar forum szinvonala felett van sokkal az SG Forma1 topicja...

van egy kb. 20 fos hardcore mag, akik jellemet mar ismered, a tobbiek csak futamok utan nyomnak 1-2 kommentet, figyelmen kivul kell hagyni es nem serul a lelked:-)
  • Harry Seldon
    Még szerencse, hogy te, a full szakértő és egyedüli nem divat drukker itt vagy nekünk, helyretenni a dolgokat.

Azt meg nem tudom miből gondolod, hogy aki Ferari szurkoló, és történetesen nem szimpi neki Hamilton, az egyértelműen egybites tizenéves... - Ja, hogy nem csak olyan fanok vannak, mint te, és valaki merészel másnak is szurkolni? Úristen, skandallum!!!
  • madmanic
    off

Kár, hogy a valamikori egyik legszínvonalasabb f1 fórum Hamilton gyalázó, Ferrari fun topikká silányodott.. Bíztam benne egy ideig, hogy ez a tavalyi botrányok lecsengése után visszaáll forma 1 rajongók fórumává, és ténylegesen lehet f1 ről beszélgetni. De sajnos úgy látszik ez a topik lett a gyűjtőhelye az összes egybites tizenéves divatdrukkernek, akik vagy nem ismerik a komoly f1 fórumok színvonalát, és "illemszabályait", (szvsz a fórumokat sem) vagy már rég ki lettek tiltva ezekről..

Nagy kár... Bocsánat, de már futamok óta kikívánkozott..

on
    on
  • Harry Seldon
    Kimi Raikonnennek egyetlen ellenfele volt a mai nap folyamán: A saját csapata. Ilyen baklövést elkövetni mindenféle személyi következmény nélkül azt hittem, hogy csak ebben az országban lehetséges, de úgy tűnik, ez másutt is működik.

Pedig de ígéretesen indult: Kimi már megint jóval gyorsabb volt, mint a mazsola-törökzúzok Hamilton, így eséllyel pályázhatott volna a dobogó legfelső fokára. Most azonban nem a brit Önteltsége zúzta szilánkokra a kocsiját, inkább a saját csapata verte meg egy elképesztően dilettáns döntéssel - vagyis annak hiányával.

Minden esetre Raikonnen zseniális teljesítményt nyújtott, még árral szemben is: A 4. hely maga a csoda, amit ő követett el egyedül.

És ha már Ferrari csapat: Itt az ideje másodpilótának sorolni Massát, ma bebizonyította, hogy képességei időlegesek, villantani tud, de kiegyensúlyozottan, megbízhatóan jó teljesítményt nem szabad várni tőle. Ezzel pedig máris kialakult az erősorrend a csapaton belül. Massa mai alakítása mindent alulmúlt.

Hamilton pedig korán örül: Szezon közepe van, remélhetően fog még saját hibából nullázni - szokása ez lelkemnek.

Webbert nagyon sajnáltam, Báránynak azonban gratulálok, látszik, hogy a Zseni Ross elhagyta a Ferrarit, és ma látszott, hogy hol is van perpillanat.

Nick sikerének külön örülök, mint második számú kedvencemnek.

A futam egyébként tipikus katasztófa-futam volt, nyert a legszerencsésebb - aki nem feltétlenül volt mindig a leggyorsabb.
  • pinnacle
    nem volt rajta se extrém esős gumi.
  • HUmanHunter
    alonso nem bírta tartani raikkönent meg kovalainent :( nem ment most neki ,csak hogy a pályán tartsa a cuccot. piquet is jól ment csak elbaszta :D
  • G_ArchAngel #67715
    DHL Fastest Lap Trophy

Kimi Räikkönen (Ferrari) – 6 pont
    Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes) – 2 pont
    Nick Heidfeld (BMW-Sauber) – 1 pont
  • a.carkey
    Ezek szerint Hamilton akkor extrém esőgumin volt?
  • G_ArchAngel #67713
    es akkor most mit nem ertesz?

60-40. korig, majd 40-30.-ig - ha mondjuk a 35. korben jon vissza az elrontott csere miatt, akkor lehet nem tudnak annyit tankolni, ami eleg a futam vegeig...

(a Ferrarinak van egy ilyen konstrukcios hibaja, kisebb a tankjuk, mint a vetelytarsaknak)
  • WNW
    1. A Ferrarinal ha eso van, taktikailag meghalnak.. Monacoban Massanak basztak el a sima dobogot, egy verseny felenel vegrehajtott tele tank, vizes gumi parositassal, aztan 3 kor mulva a tobbiek mar szarazt raktak fel.. Itt meg Kiminek... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....
    2. Massa kocsija 100%, hogy nem volt jo.. Penteken sima leggyorsabb, kor amit nem tudtak a tobbiek meghaladni, az olaj utani osszelegozas utan viszont mintha ott se lett volna egyik edzesen se.. Megmentettek a kocsit, hogy ne kelljen valtot, motort cserelni, de hogy az egesz kocsi teljesen vezethetetlennek tunt az biztos... Alig adott gazt, megis ugy csuszkalt, mint egy Minardi a regi szep idokben... Hogy a vaz, meg a hatso felfuggesztes geometria, az valahol egy trabant szintjen volt az biztos...
  • N o N a m e
    Ejj Gyuszi hoztad a formád..
    Milyen szöveg hogy "megforog" a vizen? lol.. megpördül nem?
    Meg azt mondta hogy mióta nem volt ilyen holtverseny az bajnoksági pontok szerint. Hát a tavaj volt a Hamilton-Alonso-Kimi-Massa azt hiszem 25 pontos holtversenye. Ennyire szar a memóriája?

Jó futam volt: Hamilton , Heidfeld , Barichello
  • a.carkey
    Kimi 2x volt kint.
  • G_ArchAngel #67709
    van egy olyan tippem, hogy nem tudtak volna annyi uzemanayagot tolteni a tankba, amivel kihozza a vegeig, ezert kellett Kiminek vegigszenvednie annyi kort, hogy a versenytav felen tuljusson...
  • madmanic
    #67704-re ment
  • madmanic
    Tudjuk ki az aki uccsó körben még leggyorsabb kört fut, biztos vezetés mellett.. Csak megnézni mit tud a gép..

• HeadHunter86
    A Ferrari elqrta ja, ahhoz képest Kimi így is szépen befejezte, a 24. körben be kellett volna küldeni KIMI-t gumiért, nemtom mit agyaltak a Ferrarinál 6 körön keresztül.
  • a.carkey
    Mikor Massa megcsúszott, majdnem kezdett elélvezni, mert azt hitte Kimi az. :)
  • HeadHunter86
    Én is hasonló véleményen vagyok Hamiltonról. És akkor még lekőrőzi őket, hogy megmutassa ő a király, a kis beképzelt, f*sz.

Izgalmas futam volt annyi szent, Hajrá Kimi.
  • a.carkey
    Ezek szerint Hamilton akkor extrém esőgumin volt?

A Ferrari mit csinált ...
  • G_ArchAngel #67702
    respect majdnem az osszes pilotanak, hihetetlen, hogy megfogtak es visszahoztak az autot veszett helyzetbol (mar akinek sikerult...)

legjobb Kimie volt, aki tolatva porgete vissza menetiranyba mindenen keresztul a fiatot...
  • bordy
    ezen én is kiakadtam :D
    még helyre teszi az egoját meg hogy kellet ez neki...
  • madmanic
    ilyen teljesítmény után nézd el neki...

jó verseny volt, jó látni végre Barit a dobogón

Braun for president!!!
  • HUmanHunter
    de még "ez a győzelem jót fog tenni az egojának" ha't az már így is a plafont verdesi, mostmár ő lessz a májszter....
  • zmeor
    utálom hamiltont, de ma jól ment, grat
  • bordy
    jó ez a 48-48-48 pont
  • DJKonya
    a következő németország, az is biztos jó verseny lessz, király az a pálya nagyon
  • Máté94
    Szép volt Hamilton éd a többiek is jók voltak.
  • Doog
    Most tényleg nem vitatkozni akarok, szépet ment Hamilton, de Czollner kicsit sem Meclaremes észre lehet rajta venni mindig Hamiltonról magyaráz bezzeg ha Raikönnen az első és van még 2 kör hátra akkor meg magyaráz, hogy hát még azt a 2 kört ki kell bírni...stb...
    Engem már néha nagyon tud idegesíteni.
  • osho
    Hamilton ügyes volt ma.
    Heidfeld Barrichello végre dobogón!!!
    Nakajima goo