182273
  • SitatiS
    már a meki is..
  • WNW
    Abban volt Kimi vodka keszlete... Ettol kezdve egyertelmu miert kapta fel a vizet, illetve izeeee...:)
  • Solten
    Na most láttam először. Minden tiszteletem a fotósé, na de kérem: hülye f@sz! Mi az hogy lábbal tipor a tirpákja Ferrari-felszerelést??? Sisakban úgy megfejeltem volna hogy összeesik. Olcsón megúszta...
  • Solten
    Jah, én is lefejelném őket sisakban...
  • a.carkey
    Nem ütötte le, csak ellökte.

De kb. ez lenne hallható a kártérítési perben a bíróságon:

"Én, mint Kimi mérnöke észrevettem, hogy meg fog botlani Kimi felszerelésén, rá is ordítottam, hogy vigyázz, felszerelés, el fogsz esni, de erre ő megijedt. Meg hát csúszós is volt a fű, és a fotós egyszerűen átesett Kimi felszerelésén, majd már nem tudott megállni a csúszós vizes fűben. A felvételen is látható, hogy Kimi ugyan még megpróbálta elkapni, de csak már hozzá tudott érni, és csak azt látta, hogy a fotós a fenekére esett, de azonnal fel is kelt." :D (kb.)
  • b-type
    javítva:
    leütni senkit nincs joga, ezért jár utána a bocsánatkérés.
    Simán elnézhető egy ilyen incidens, de semmiképpen nincs joga senkinek sem leütni a másikat (ezért is büntetik).
  • b-type
    leütni senkit nincs joga, ezért jár utána a bocsánatkérés.
    Simán elnézhető egy ilyen incidens, de ssemmiképpen nincs joga senkinek sem a másikat (ezért is büntetik).
  • a.carkey
    James Hunt pont a Brit GPn egyszer körbekergetett egy esernyővel egy riportert a rajtrácson, mert valami fasz kérdést tett fel neki. :D

Hunt pont idegi okok miatt vonult vissza. De ő rángatózott nyilatkozatoknál, a széken, rágta a körmét, szóval ő egy orvosi eset is volt (meg világbajnok).

Kimit életében nem láttam felkapni a vizet. Sőt, még Hamiltont sem ütötte le Montrealban, pedig lett volna rá oka, de az csak pontvesztés volt neki. :)

Itt valami komoly cuccról lehetett szó, mert nagyon ideges lett ő is, meg a mérnöke is.
  • a.carkey
    Itt volt egy link, de már csak a finn tévének adott interjú van ott. :(
  • a.carkey
    Van a hivatalos linknél egy másik link. Lehet látni, hogy rálép a felszerelésére ami a füvön van.

Aki pofán nyomta a kamerával Montoyat, az sem akkor kezdte a szakmát ...
  • b-type
    ááá mindegy is, nálam is belefér az ilyen :)
    pl. mikor Monty lehülyézte a kamerást (finoman szólva), én azon sem akadtam ki. pláne hogy Iceman és Monty között amugy is van temperamentum különbség...szal nálam tök befért mind a kettő. Ez egy ilyen meló, a versenyzők sokszor vannak 'másállapotban'.
  • gordon 24
    Lehet.. Csak arra tippeltem.. Igazából én sem látok benne olyan dolgot amire igy kellett volna reagálnia..
    De hát biztos tudja miért tette..
  • b-type
    sztem az túl közel van, az már nem fotós távolság..számomra azt nem feltételezi a felvétel.
  • gordon 24
    Dehogyis!! Van ott egy táska egy fekete táska.. Arra lépett rá az a faszi..
  • b-type
    esernyő volt :)
  • gordon 24
    Szerintem nem ö neki ment neki..
    Ha megnézitek a videot van Kimi elött egy táska szerü valami, vagy egy ferraris csomag.. Szerintem arra lépett rá vagy ahhoz ért hozzá. Valszeg a szerelő is azért orditott biztos valami drága kütyü volt az..

De az is lehet hogy Kimit kurvára idegesiti hogy 3centire a fejétől csattogtatnak.. Én nem lennék jó versenyző ilyen szempontból.. Minden héten leütnék egy fotost:D Arra keresnék hogy a pereket fizessem:DD
  • DJ BP
    akkor találkozhatott ideges pilótával, amilyen figurák versenyeztek :)

És lehet nem lépett rá, de belrúgott az hót ziher, nem volt sok hely
  • M@TriX
    valami azért csak volt, mert Kimi előtt a szerelő(?) is igen szépet ordítozott...
  • b-type
    sztem előzés volt, max. egy olyannal megtámogatva, hogy csapattársként vigyázni kell egymásra (csapatérdek), azaz ha az egyik lehetőséget nyitott, és a másik bement mellé akkor nem veszélyeztetem.
    Az addigi kardozás, és a futam utáni nyilatkozatokból is ez jött le.
    Maga az akció sem volt nyílvánvaló, szal sztem egy laza előzés volt.
  • Solten
    Valakin le kellett vezetni a feszültséget...
  • BaliBoy
    "Paul-Henri Cahier majdnem negyven éve Forma-1-es fotós..."

Azért ez sem semmi. Nem ma kezdte az ipart.
  • madmanic
    A fotós hivatalos közleménye
  • M@TriX
    volt róla szó vagy csak nekem volt "érdekes" ahogy Hami megelőzte Kovát.

Most ez nem a Meki ellen mondom, mert a Ferrarinál is volt több hasonló, de ez nekem nem előzésnek hanem elengedésnek tűnik, vagy nagyon lightos hibázásnak...
  • b-type
    bolond vagy, én ugyan nem kattintok rablólinkre (jobb klikk tulajdonságok mielőtt bármit is..), de ezért téged onnan kirakhatnak simán.
  • MaSzKa
  • passatgt
    köszi most nem szeretnék gladiátor lenni
  • SzocsA
    hát eddig ha leesett az eső a ferrari elb@szta a taktikot! vagy csak rosszul jött ki nekik!
    gladiatus
  • Norbi1990
    Inkább Sutil
  • gordon 24
    Félsz hogy Baricchelo nyeri a VB-t?:D
  • passatgt
    nem durva hanem jó lenne:)
  • SzocsA
    na az lene a durva ha a hátralévő futamok mindegyikén esne az eső!
  • desigo
    Rosszul látjátok : Kimi csak el akarta kapni xD
  • a.carkey
    Rámászott a cuccára a letölthető sajtós anyag alapján. Én is fellököm, ha éppen öltözök be, és a baromja rámászik a cuccomra. Kezdhette elölről ...
  • a.carkey
    Rálépett Kimi cuccára, nyilván azért csüccsent le a seggére: megbotlott. :D

De valamilyére tényleg rámászhatott, mert Kimi lenéz, és aztán löki el.
  • Minstrel
    Montoyás meg átdobta volna Franciaországba
  • proway
    Ja igen,szinte ráordít de neki kell ügye 1 jól beállított kép...
  • G_ArchAngel #67776
    Also, Mark Arnall (Kimi's trainer next to him) seems to have got annoyed, saying "oi, mind the stuff", the exact moment Kimi looked up. The photographer was leaning on Kimi's stuff.
  • bordy
    füles csávó az elkezd magyarázni a figurának még előtte valamit mielőtt fellökné.
  • Count Adyn
    DC még meg is rugdosta volna a földön
  • JGTC
    Webbert nagyon sajnálom! De úgylátom valamicskét faragott a lemaradásából az RBR az élcsaptokhoz képest. Lesz itt még meglepi, Toyota is lépked előre szép csendben...