182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Részben rajta van a videon, hogy miért tartom annak aminek. Továbbá rendkívül arrogáns és beképzelt fickó. Sajnálom nekem meg nem szimpatikus a mai napig sem. Most is állandóan csak a fikázásból áll ki az ember akárhányszor az F1-ről vagy az F1-es pilótákról nyilatkozik. Többek között ezekért tartom annak. Pedig soha senkit nem minősítettem rajta és Alonso-n kívül negatív jelzővel. -
Csak azt érteném már meg egyszer, hogy miért kell idiótázni?!
Ez is egy versenyző, és bárkinek a kedvence lehet...pl. én csíptem, mi a rákért kell idiótázni? Tök nem zavar ez a véleményed, de nem kell ezt mindenkinek tudni.
ehh..
-
ha nincs ott a csaja tuti,hogy nekimegy... -
Úgy örültem mikor ez az idióta elhagyta az F1-et. Szegénykének majdnem eltörte a csúnya operatőr bácsi fülecskéjét. Igaz ő sem nézett előre... -
-
spect16 #67813 Talán emészthetőbb mint a 95-s motorborítás, de így is ocsmányul néz ki. -
már a meki is.. -
WNW #67811 Abban volt Kimi vodka keszlete... Ettol kezdve egyertelmu miert kapta fel a vizet, illetve izeeee...:) -
Na most láttam először. Minden tiszteletem a fotósé, na de kérem: hülye f@sz! Mi az hogy lábbal tipor a tirpákja Ferrari-felszerelést???
Sisakban úgy megfejeltem volna hogy összeesik. Olcsón megúszta...
-
Jah, én is lefejelném őket sisakban...
-
Nem ütötte le, csak ellökte.
De kb. ez lenne hallható a kártérítési perben a bíróságon:
"Én, mint Kimi mérnöke észrevettem, hogy meg fog botlani Kimi felszerelésén, rá is ordítottam, hogy vigyázz, felszerelés, el fogsz esni, de erre ő megijedt. Meg hát csúszós is volt a fű, és a fotós egyszerűen átesett Kimi felszerelésén, majd már nem tudott megállni a csúszós vizes fűben. A felvételen is látható, hogy Kimi ugyan még megpróbálta elkapni, de csak már hozzá tudott érni, és csak azt látta, hogy a fotós a fenekére esett, de azonnal fel is kelt." :D (kb.) -
javítva:
leütni senkit nincs joga, ezért jár utána a bocsánatkérés.
Simán elnézhető egy ilyen incidens, de semmiképpen nincs joga senkinek sem leütni a másikat (ezért is büntetik). -
leütni senkit nincs joga, ezért jár utána a bocsánatkérés.
Simán elnézhető egy ilyen incidens, de ssemmiképpen nincs joga senkinek sem a másikat (ezért is büntetik). -
James Hunt pont a Brit GPn egyszer körbekergetett egy esernyővel egy riportert a rajtrácson, mert valami fasz kérdést tett fel neki. :D
Hunt pont idegi okok miatt vonult vissza. De ő rángatózott nyilatkozatoknál, a széken, rágta a körmét, szóval ő egy orvosi eset is volt (meg világbajnok).
Kimit életében nem láttam felkapni a vizet. Sőt, még Hamiltont sem ütötte le Montrealban, pedig lett volna rá oka, de az csak pontvesztés volt neki. :)
Itt valami komoly cuccról lehetett szó, mert nagyon ideges lett ő is, meg a mérnöke is. -
Itt volt egy link, de már csak a finn tévének adott interjú van ott. :( -
Van a hivatalos linknél egy másik link. Lehet látni, hogy rálép a felszerelésére ami a füvön van.
Aki pofán nyomta a kamerával Montoyat, az sem akkor kezdte a szakmát ... -
ááá mindegy is, nálam is belefér az ilyen :)
pl. mikor Monty lehülyézte a kamerást (finoman szólva), én azon sem akadtam ki. pláne hogy Iceman és Monty között amugy is van temperamentum különbség...szal nálam tök befért mind a kettő. Ez egy ilyen meló, a versenyzők sokszor vannak 'másállapotban'. -
Lehet.. Csak arra tippeltem.. Igazából én sem látok benne olyan dolgot amire igy kellett volna reagálnia..
De hát biztos tudja miért tette..
-
sztem az túl közel van, az már nem fotós távolság..számomra azt nem feltételezi a felvétel. -
Dehogyis!! Van ott egy táska egy fekete táska.. Arra lépett rá az a faszi.. -
esernyő volt :) -
Szerintem nem ö neki ment neki..
Ha megnézitek a videot van Kimi elött egy táska szerü valami, vagy egy ferraris csomag.. Szerintem arra lépett rá vagy ahhoz ért hozzá. Valszeg a szerelő is azért orditott biztos valami drága kütyü volt az..
De az is lehet hogy Kimit kurvára idegesiti hogy 3centire a fejétől csattogtatnak.. Én nem lennék jó versenyző ilyen szempontból.. Minden héten leütnék egy fotost:D Arra keresnék hogy a pereket fizessem:DD -
DJ BP #67796 akkor találkozhatott ideges pilótával, amilyen figurák versenyeztek :)
És lehet nem lépett rá, de belrúgott az hót ziher, nem volt sok hely -
valami azért csak volt, mert Kimi előtt a szerelő(?) is igen szépet ordítozott... -
sztem előzés volt, max. egy olyannal megtámogatva, hogy csapattársként vigyázni kell egymásra (csapatérdek), azaz ha az egyik lehetőséget nyitott, és a másik bement mellé akkor nem veszélyeztetem.
Az addigi kardozás, és a futam utáni nyilatkozatokból is ez jött le.
Maga az akció sem volt nyílvánvaló, szal sztem egy laza előzés volt. -
Valakin le kellett vezetni a feszültséget...
-
"Paul-Henri Cahier majdnem negyven éve Forma-1-es fotós..."
Azért ez sem semmi. Nem ma kezdte az ipart. -
madmanic #67791 A fotós hivatalos közleménye -
volt róla szó vagy csak nekem volt "érdekes" ahogy Hami megelőzte Kovát.
Most ez nem a Meki ellen mondom, mert a Ferrarinál is volt több hasonló, de ez nekem nem előzésnek hanem elengedésnek tűnik, vagy nagyon lightos hibázásnak... -
bolond vagy, én ugyan nem kattintok rablólinkre (jobb klikk tulajdonságok mielőtt bármit is..), de ezért téged onnan kirakhatnak simán. -
-
köszi most nem szeretnék gladiátor lenni
-
SzocsA #67786 hát eddig ha leesett az eső a ferrari elb@szta a taktikot! vagy csak rosszul jött ki nekik!
gladiatus -
Inkább Sutil
-
Félsz hogy Baricchelo nyeri a VB-t?:D
-
nem durva hanem jó lenne:) -
SzocsA #67782 na az lene a durva ha a hátralévő futamok mindegyikén esne az eső! -
Rosszul látjátok : Kimi csak el akarta kapni xD -
Rámászott a cuccára a letölthető sajtós anyag alapján. Én is fellököm, ha éppen öltözök be, és a baromja rámászik a cuccomra. Kezdhette elölről ... -
Rálépett Kimi cuccára, nyilván azért csüccsent le a seggére: megbotlott. :D
De valamilyére tényleg rámászhatott, mert Kimi lenéz, és aztán löki el.