182279
  • BaliBoy
    Részben rajta van a videon, hogy miért tartom annak aminek. Továbbá rendkívül arrogáns és beképzelt fickó. Sajnálom nekem meg nem szimpatikus a mai napig sem. Most is állandóan csak a fikázásból áll ki az ember akárhányszor az F1-ről vagy az F1-es pilótákról nyilatkozik. Többek között ezekért tartom annak. Pedig soha senkit nem minősítettem rajta és Alonso-n kívül negatív jelzővel.
  • b-type
    Csak azt érteném már meg egyszer, hogy miért kell idiótázni?!
    Ez is egy versenyző, és bárkinek a kedvence lehet...pl. én csíptem, mi a rákért kell idiótázni? Tök nem zavar ez a véleményed, de nem kell ezt mindenkinek tudni.
    ehh..
  • desigo
    ha nincs ott a csaja tuti,hogy nekimegy...
  • BaliBoy
    Úgy örültem mikor ez az idióta elhagyta az F1-et. Szegénykének majdnem eltörte a csúnya operatőr bácsi fülecskéjét. Igaz ő sem nézett előre...
  • MaSzKa
  • spect16
    Talán emészthetőbb mint a 95-s motorborítás, de így is ocsmányul néz ki.
  • SitatiS
    már a meki is..
  • WNW
    Abban volt Kimi vodka keszlete... Ettol kezdve egyertelmu miert kapta fel a vizet, illetve izeeee...:)
  • Solten
    Na most láttam először. Minden tiszteletem a fotósé, na de kérem: hülye f@sz! Mi az hogy lábbal tipor a tirpákja Ferrari-felszerelést??? Sisakban úgy megfejeltem volna hogy összeesik. Olcsón megúszta...
  • Solten
    Jah, én is lefejelném őket sisakban...
  • a.carkey
    Nem ütötte le, csak ellökte.

De kb. ez lenne hallható a kártérítési perben a bíróságon:

"Én, mint Kimi mérnöke észrevettem, hogy meg fog botlani Kimi felszerelésén, rá is ordítottam, hogy vigyázz, felszerelés, el fogsz esni, de erre ő megijedt. Meg hát csúszós is volt a fű, és a fotós egyszerűen átesett Kimi felszerelésén, majd már nem tudott megállni a csúszós vizes fűben. A felvételen is látható, hogy Kimi ugyan még megpróbálta elkapni, de csak már hozzá tudott érni, és csak azt látta, hogy a fotós a fenekére esett, de azonnal fel is kelt." :D (kb.)
  • b-type
    javítva:
    leütni senkit nincs joga, ezért jár utána a bocsánatkérés.
    Simán elnézhető egy ilyen incidens, de semmiképpen nincs joga senkinek sem leütni a másikat (ezért is büntetik).
  • b-type
    leütni senkit nincs joga, ezért jár utána a bocsánatkérés.
    Simán elnézhető egy ilyen incidens, de ssemmiképpen nincs joga senkinek sem a másikat (ezért is büntetik).
  • a.carkey
    James Hunt pont a Brit GPn egyszer körbekergetett egy esernyővel egy riportert a rajtrácson, mert valami fasz kérdést tett fel neki. :D

Hunt pont idegi okok miatt vonult vissza. De ő rángatózott nyilatkozatoknál, a széken, rágta a körmét, szóval ő egy orvosi eset is volt (meg világbajnok).

Kimit életében nem láttam felkapni a vizet. Sőt, még Hamiltont sem ütötte le Montrealban, pedig lett volna rá oka, de az csak pontvesztés volt neki. :)

Itt valami komoly cuccról lehetett szó, mert nagyon ideges lett ő is, meg a mérnöke is.
  • a.carkey
    Itt volt egy link, de már csak a finn tévének adott interjú van ott. :(
  • a.carkey
    Van a hivatalos linknél egy másik link. Lehet látni, hogy rálép a felszerelésére ami a füvön van.

Aki pofán nyomta a kamerával Montoyat, az sem akkor kezdte a szakmát ...
  • b-type
    ááá mindegy is, nálam is belefér az ilyen :)
    pl. mikor Monty lehülyézte a kamerást (finoman szólva), én azon sem akadtam ki. pláne hogy Iceman és Monty között amugy is van temperamentum különbség...szal nálam tök befért mind a kettő. Ez egy ilyen meló, a versenyzők sokszor vannak 'másállapotban'.
  • gordon 24
    Lehet.. Csak arra tippeltem.. Igazából én sem látok benne olyan dolgot amire igy kellett volna reagálnia..
    De hát biztos tudja miért tette..
  • b-type
    sztem az túl közel van, az már nem fotós távolság..számomra azt nem feltételezi a felvétel.
  • gordon 24
    Dehogyis!! Van ott egy táska egy fekete táska.. Arra lépett rá az a faszi..
  • b-type
    esernyő volt :)
  • gordon 24
    Szerintem nem ö neki ment neki..
    Ha megnézitek a videot van Kimi elött egy táska szerü valami, vagy egy ferraris csomag.. Szerintem arra lépett rá vagy ahhoz ért hozzá. Valszeg a szerelő is azért orditott biztos valami drága kütyü volt az..

De az is lehet hogy Kimit kurvára idegesiti hogy 3centire a fejétől csattogtatnak.. Én nem lennék jó versenyző ilyen szempontból.. Minden héten leütnék egy fotost:D Arra keresnék hogy a pereket fizessem:DD
  • DJ BP
    akkor találkozhatott ideges pilótával, amilyen figurák versenyeztek :)

És lehet nem lépett rá, de belrúgott az hót ziher, nem volt sok hely
  • M@TriX
    valami azért csak volt, mert Kimi előtt a szerelő(?) is igen szépet ordítozott...
  • b-type
    sztem előzés volt, max. egy olyannal megtámogatva, hogy csapattársként vigyázni kell egymásra (csapatérdek), azaz ha az egyik lehetőséget nyitott, és a másik bement mellé akkor nem veszélyeztetem.
    Az addigi kardozás, és a futam utáni nyilatkozatokból is ez jött le.
    Maga az akció sem volt nyílvánvaló, szal sztem egy laza előzés volt.
  • Solten
    Valakin le kellett vezetni a feszültséget...
  • BaliBoy
    "Paul-Henri Cahier majdnem negyven éve Forma-1-es fotós..."

Azért ez sem semmi. Nem ma kezdte az ipart.
  • madmanic
    A fotós hivatalos közleménye
  • M@TriX
    volt róla szó vagy csak nekem volt "érdekes" ahogy Hami megelőzte Kovát.

Most ez nem a Meki ellen mondom, mert a Ferrarinál is volt több hasonló, de ez nekem nem előzésnek hanem elengedésnek tűnik, vagy nagyon lightos hibázásnak...
  • b-type
    bolond vagy, én ugyan nem kattintok rablólinkre (jobb klikk tulajdonságok mielőtt bármit is..), de ezért téged onnan kirakhatnak simán.
  • MaSzKa
  • passatgt
    köszi most nem szeretnék gladiátor lenni
  • SzocsA
    hát eddig ha leesett az eső a ferrari elb@szta a taktikot! vagy csak rosszul jött ki nekik!
    gladiatus
  • Norbi1990
    Inkább Sutil
  • gordon 24
    Félsz hogy Baricchelo nyeri a VB-t?:D
  • passatgt
    nem durva hanem jó lenne:)
  • SzocsA
    na az lene a durva ha a hátralévő futamok mindegyikén esne az eső!
  • desigo
    Rosszul látjátok : Kimi csak el akarta kapni xD
  • a.carkey
    Rámászott a cuccára a letölthető sajtós anyag alapján. Én is fellököm, ha éppen öltözök be, és a baromja rámászik a cuccomra. Kezdhette elölről ...
  • a.carkey
    Rálépett Kimi cuccára, nyilván azért csüccsent le a seggére: megbotlott. :D

De valamilyére tényleg rámászhatott, mert Kimi lenéz, és aztán löki el.