FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Jó a kocsi, jó a légkör úgyhogy szerintem Michael Schumacher akkor is marad, ha megnyerin a 8. VB-jét, mert Todt hosszabított és Schumiban is megvan még a gyõzni akarás(lásd az örömét amikor nyer).

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

lecseszett=elcseszett sry...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ott az az "állítólag" szócska, szóval semmi sem biztos. Én is azt csinálnám, amiket leírtatok Michael helyében, hogy, ha 8-dik VB meglenne, bezsebelném a gratulációkat és visszavonulnék. Ha meg nem, akkor maradnék és próbálkoznék még, hisz, ha már ilyen sokat vagyok Forma-1-ben, ez az 1-2év ráadás már nem számít. Van egy kíváló csapattársam Massa személyében, szerintem nem kell semmiféle Raikkonen oda, hisz láthattátok Massát, hogy ment Hockenheimben. Végig szorosan loholt Michael mögött, lehet, hogy Raikkonen is megtudná csinálni, sõt valószínû, de ami fontos: Michael jól érzi magát Massával, kár lenne lecseszni a légkört amiatt, hogy mégjobb legyen a csapat, ha már így is jó...és maradnék addig talán míg Todt maradna, meg Brown. Ja és nem érdekelne az a 100 millió euró évi fizetés, vagy mennyi, amirõl Hockenheimben szó volt, hogy elvilleg a BMW megkeresett...

Én kb ezt csinálnám Michael Schumacher helyében. Van benne szufla, gyõzni akarási vágy, tehetség se hunyt ki belõle, nem örgedett bele, szóval, ha nem jön össze, akkor maradnia kellene még1-2 évet szerintem

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

akkor jól emlékeztem..

DjDano
januárban volt 37 éves, tehát akár 38-nak is mondhatjuk

Coulthard is ott körül lehet már mint schumi,gondolom õ se lesz már sokáig az F1-ben... 😞

gordon 24
Lehet... Akkor sry.

Downhill!!

szerintem már 37 éves...vagy én tudom rosszul 😊

Komolyan kinevetteti magat a Williams.Ugy látszik minden második évben tudnak jol dönteni.
Mert szerintem Monty után Heidfeild nem volt jo választás,Rosberg viszont zseniális huzás volt.Én megértem,hogy kell a folytonosság,és nincs pénz,de Wurcz-tol egy Rosberg szintü fiatal tehetség is jobb lenne szerintem,marketing szempontbol is.
Sajnos azt kell látnom,hogy a kedvenc csapatom,a Jordan utjára lépett.Kár.
Istencsászár
Webber megy a Rönóba, Kovalein megy a Red Bullba + Rönó motrok, STR megkapja a ferrari motrokat, Sumi marad Ferka, Kimi marad Meki, heppy mindenki😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

passatgt
Szerintem ha megnyeri most a vb-t akkor maradhatna és elérhetné a 10 vb címet<#eljen>

Én úgy tudom, hogy Jean Todt 3 évre aláírt nemrég a Ferrarihoz.
gordon 24
Engem se de már elég öreg azért 34 éves az már sok. És veszélyessebb lesz egyre neki, tompulnak az érzékek stb. Szóval szerintem igaz én Sumi fan vok ha megnyeri a 8-dikat abba kell hagyni..
Remélem idén meglesz a 8-dik

Downhill!!

Istencsászár
Akkor ne nézd ennyi.

Hát ha visszavonul,valószínûleg már nem fog annyira érdekelni az F1 <#szomoru1>

gordon 24
Igy van!!!!!

Downhill!!

DJ Bee18
hát ha megnyeri a VB-t vissza kellene vonulnia, a csúcson kell abbahagyni. Pedig de megnézném Raikkonen-nel a Ferrarinál milyen páros lenne, de inkább az elõbbi lenne fontosabb cselekedet. Ha nem nyeri meg, inkább folytassa

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Remélem nem,még 1-2 évet maradhatna<#szomoru1>

Nagy kár lenne!
DjDano
Schumi az idény végén állítólag visszavonul

"A La Gazzetta dello Sport szerint a szezon végén Jean Todt, a Ferrari csapatfõnöke és Ross Brawn technikai igazgató befejezi a munkát és velük együtt búcsúzik Schumacher is."

Hát akkor Raikkonen nem biztos hogy jól járna a Ferrarival...

😊

de remélhetõleg jobb lesz,mint Ide volt...

Battlefield 2 pl<#hehe>

Ch_Slater
hmm. firefoxban megoldható a Greasemonkey/Platypus kiterjesztéssel, hogy lecserélje a bannert a nénisre automatikusan. ha mindig lenne kétféle banner és rendes neve lenne a képeknek (pl. prud.jpg, hard.jpg), nem pedig az sg-s random szám-név, akkor ezzel a kiterjesztéssel mindenki megkaphatná amit akar (egyszeri beállítással). a konzervatívoknak bejönne alapból a pályarajzos, zászlós banner, akik meg valami normálisabbat szeretnének lecserélné nekik a greasemonkey.
egy kicsit elkalandoztam 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
kár. remélem csak a magyar nagydíjra lesz ilyen unalmas banner. 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Yamamotora gondolsz? utolsó volt idõmérõn , 2.nak esett ki a versenyen , az éven még nem fog remekelni ,talán jövõre (ha még az F1-ben lessz)

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

JAS 39
Vajon ez az új japán jóember mit fog alakítani? (Sato csapattársa a nevét elfelejtettem)

/Gripen az égből/

Mersant
pedig tudnek punkernek olyan topicot mutatni ahol a banner csupa meztelen csaj, es semmi koze a temahoz....de ne mteszem...<#ravasz1>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Kit--Kat
Ezzzzz jóóóó, hátha megdobják a nézettséget a Lengyelek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

na behozta, csak hülye vihar miatt nem sikerült elsõre....yo csajok<#eljen><#finom><#hawaii>. Kár értük<#shakehead>

Szerencséd, mert ha meglátod akkor kénytelenek leszünk kiátkozni 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Annyira ellenkezik, hogy nekem nem is hozta be már a linket se<#shakehead>

MagicGirl
Nemtudnád kombináélni a 2(a tiedet és ami most fönn van)?
Mondjuk úgy, hogy a zászló helyére berakod az egyik csajt?

Istencsászár

ezt nem szabad kérni, Herr Punker ízlésvilágával ellenkezik!

http://gaborszantai.co.uk/

Erre gondoltam,de már nem mertem irni.
desigo
így van😊
piros-fehér-zöld színû csaj inkább<#idiota><#hehe>

Haat,elég giccses lett a Banner,az a magyar zászló helyett valami más piros-fehér-zöld kellene.
Azért egy kicsit bulvárosra sikerült a cikk 😊

Istencsászár
egyre jobb címek 😄D csak a lényeg marad ki belõle, össze fog a MICHLEIN , Rönó, Meki.

én nálam fékezés ki, meg törés...szal<#hehe>..nemtom mennyire húzogattam el az erõsséget,meg ilyesmi, mindegy

hungaroringen

ALien

szabad edzésekken müxneke a tv kivetitõk???

ALien

gordon 24
Ja és kikapcsolva minde csak pici kipörgésgátló és ez a control.

Downhill!!

gordon 24
Azt nem tudom õ hogy játszik vele. Én 88%-os pilota erõsség 100% agresivitás 100% törés, de én ferkával mek... És vezetem a vb-t 10 p-tal

Downhill!!

<#hehe>..de milyen szinten?mondjuk én is csak hallgathatok, mert közép haladó összvissz és annyi, hogy más pilóták agresszióját meg ilyesmit picit feljebb toltam,ennyi<#hehe><#vigyor2>

gordon 24
Off:

Ez gyenge... <#hehe>. A tesom a redbullal nyert vb-t<#hehe> RH 2005 móddal...

on

Downhill!!