182274
  • SitatiS
    Kimi tekintete a fellökés pillanatában ..

Paul Henri Cahier feltöltötte weboldalára az ellökésének pillanatában készített fotót, amelyen jól látszik Raikkönen zavart tekintete.

"zavart tekintete"

• Peppus
    Szerintem pont a Montoya féle tökös versenyzők hiányoznak az F1-ből.
    Sokkal izgalmasabb lenne minden futam, ha lenne pár hasonló mentalitású pilóta. Kimi is végre csinált valamit, és nem ül bambán, meg fapofával makog hogy ő mennyire unja a F1-et. Márcsak a vezetésében kellene picit odatenni magát.
  • GregSB
  • b-type
    persze hogy többen szintén nyomják, de ez nem érv...én nem vagyok moderátor, hogy ezzel foglalkozzak. De ha leírom, hogy engem bánt ha sértegeted az egyik versenyzőt, akkor ne ködölj, hogy mások is megtehették.
    ..és most ne akadj le azon hogy Monty már nem f1-s versenyző, mert nem én hoztam topikba, és az elveid alapján akkor sértegethetnél itt akárkit..hisz szubijektív nem?
    Nem voltál kulturálatlan????! pfff
    egyben egyetértünk, ez sehova nem vezet...megint valaki aki azt hiszi, hogy a szabad véleménnyílvánítás joga egyenlő azzal hogy nem kell másokra tekintettel lenni.
    szintén az utolsó hsz a témában, elnézést a többiektől.
  • BaliBoy
    Ez az utolsó postom a témában mert egy olyan valakiről megy a diszkurzus aki szerencsére már nincs is az F1-ben.

Ott hibádzik az elméleted, hogy bizony a beszélgetés része lehet az is, hogy én kifejtem azt az álláspontomat, hogy szerintem Montoya idiótán viselkedett. Ha ezt nem érted meg az szintén nem az én bajom.

Továbbá sem aggresszív, sem kultúrálatlan nem voltam. Nem fenyegettem senkit semmivel, nem használtam vulgáris kifejezéseket, nem anyáztam stb... A postom tökéletesen korrekt volt. Hogy én idiótának tartom még tökéletesen belefér ezen fórum keretei közé. Egy-egy futam alatt sokkal dúrvább jelzőkkel illetnek pilótákat. Szóval kár bele erőltetned a dolgot mert nem fog menni. Az offolás része viszont kezd igaz lenni.

"leírhatod a véleményed, de az idiótázás az csak egy sértés"

Ha nem tudod megérteni, hogy ez a saját szubjektív véleményem akkor csak sajnálni tudlak. Én is kérdezhetem tőled, hogy tudod-e, hogy mit jelent az a szó, hogy szubjektív. Ha igen, akkor tudod, hogy nincs szükségem rá, hogy papírt lássak Montoya elme állapotáról. Biztos te soha senkit nem szoktál még csak lehülyézni sem amíg nem látsz róla papírt..

Ugyanezeket leírhatnád az itt lévők nagy részének. Csak nézz vissza, hogy hányan és milyen módon minősítettek aktív F1-es versenyzőket csak ezen szezon kezdete óta. Pl. Massa.
  • b-type
    én viszont kívánok, mert sztem nem érted mi a lényeg.
    Legalábbis tele van hibával...pl.
    -persze hogy nem jár ide egy F1 versenyző sem, és mégis beszélgetünk róluk...beszélgetünk, nem pedig idiótázunk (sztem tetten érhető a különbség).
    -dehogy mondhatod el, teszem azt..e fórum alapelvei:
    "A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások
    "
    Tehát ha a tied nem ilyen, akkor bizony nem mondhatod el...azaz nem mondhatod el bárhol a véleményedet, csak ha megfelelő formában tudod azt megtenni.
    -leírhatod a véleményed, de az idiótázás az csak egy sértés...tudod mit jelent? Na és szerinted az Montoya...van papirja vagy mi?
    Nincs (bár lehet hogy van :)) ) tehát amíg ez nem egy tény, addig csak egy sértés.
    és az meg sérti más F1 (topik témája) drukkerek érzéseit...azaz zavaró, és szándékosan az...meg feltünően is, mert feltünt.
    jóéjszakát.

• MaSzKa
    keresd meg valahol asszem 2004 vagy 2005-ös
  • Solten
    De kár hogy nem láttam... :)
  • BaliBoy
    Igen ez igaz. Nem kritika, henam vélemény, és mint vélemény teljesen szabad. Ha tetszik neked, ha nem! Az, hogy te esetleg ezt személyes sértésnek veszed, hát ne haragudj de az már nem az én problémám.
    Egyébként az okfejtésed folyamán haladva akkor itt senkiről sem lehetne beszélni mert tudomásom szerint egyik pilóta sem jár ide. Ami abszurd lenne. (mármint, hogy pilótákról nem lehet beszélgetni csak a jelenlétükben. LOL)

És hidd el bárhol elmondhatom a véleményem. Főleg semleges területen. A Montoya féle véleménymet sem a Montoya fan topikban tettem, hanem egy semleges topikban. És itt megint csak ismételni tudom magam, ha te személyes sértésnek veszed amit Montoyára tettem az a te bajod, ha te ilyen véresen komolyan veszed a rajongást. Egy nyílvános helyen sem az fogja zavarni a jelenlévőket, hogy Montoyáról fejtem ki a véleményem vagy esetleg Szandiról hanem az, hogy kántálok. Erre mérget vehetsz. De mivel ez még mindíg egy semleges F1-es topik és nem egy Montoya rajongói topik, senki nem fog kirakni miatta. Max azért mert ez már kezd nagyon OFF-ba menni. Jah és ha az érveimet nem találtad meg akkor javaslom olvasd át megint a hozzászólásokat mert biza már leírtam őket. Az lehet, hogy te nem fogsz velük egyetérteni (ami szíved joga) de én megindokoltam. Úgyhogy a továbbiakban nem kívánok ezen témán tovább lovagolni mert kezd unalmas lenni, hogy megszabod azt, hogy nem írhatom le a saját véleményem mert csípi a szemed!
  • MaSzKa
    volt 1 ilyen mozifil is
    paparazzi volt a neve asszem

ott kifingatták őket
  • Solten
    Na tessék, ezek a zsurnaliszták/cameramanek ilyen kretének. Az ember képébe másznak szó szerint. Nem csodálkozom azon hogy egy-kettőt "baleset ér"..
  • b-type
    A gond az hogy ez nem kritikai megjegyzés, az hogy valakit, valakinek a kedvencét leidiótázod az nem kritikai megjegyzés, maga a szó nem alkalmas rá...ahogy a balf×sz, f×sz és a k×csög sem pl.
    Ezek sértések...mivel a sértés alanya nincs jelen, így azokra nézve bántó akik a kedvencüknek tartják.

Nehogy azt gondold, hogy te bárhol elmondhatod a véleményedet, ha az sértő és bántó lehet az ott jelenlévőkre, menjél be egy nyílvános helyre és szónokoljad a véleményed,..ha az zavarni fogja a jelenlévőket, akkor úgy kiraknak mint sicc.
    ..és miért?
    Mert ne zavard azokat akik tudnak normális mederben beszélgetni, vitázni...egymást és egymás nézőpontját tiszteletben tartva.
    Mit gondolsz itt miért van fórmszabályzat?
    Ezért.
    Az más kérdés, hogy én alapból sem mennék idiótázni teszem azt az Amd vs. Intel topikba, még ha meg is van a magam véleménye erre esetleg, mert tekintettel vagyok mások más véleményére.
    Aztán meg ha idiótáznék, valszeg szólnának, hogy az érveimet ugyan fejtsem már ki normális módon mert ez így nem csak hogy nem épületes, de zavaró is.
  • bordy
    mondanám neki hogy csak ennyi, ennyi? taposd már a pedált öreg.
    magamban meg mondanám hogy anyám, mindjárt ide csinálok. XD
  • MaSzKa
    Ülj be Schumacher mellé a Race of Champions-on!
  • BaliBoy
    "Ezzel az erővel az összes ilyen vérmérsékletű ember idióta?"

Szerintem egy szóval sem mondtam ilyet. Ezt megint nem értem miért kell kérdezni. Természetesen a válasz: nem. De ez magától érthetődik.

Sajna pont az a pillanat van takarásban amikor megtörténik a nem kívánt fizikai kontaktus. :D Így nehéz megmondani milyen erővel mentek egymásnak! (ismét hangsúlyoznám, hogy az ütközésben Montoya ugyanolyan hibás mert ő sem figyelt - szóval az operatőr ugyanolyan jogon leidiótázhatná amiért neki ment) Max abból tudok kiindulni, hogy nem egyszer volt már ilyen tv-s kamera a kezemben és tudom, hogy annyira azért nem lehetett vészes az az ütközés mintahogy előadja. De mint mondtad, latin temperamentum. Szeretnek mindent felnagyítani.

Jogom pedig mindenképpen megvan a saját véleményemhez! Ha tetszik ez másnak, ha nem.
  • Harry Seldon
    Nézd, latin temperamentum. Ezzel az erővel az összes ilyen vérmérsékletű ember idióta?

Azért nézd meg, alaposan bevágja a fejét a kamerába, biztos eléggé megérezte, mert elég hosszasan fájlalja. Olyan ez, amikor bevered a lábadat az ágy szélébe, ott is elhangozhat mindenféle, nem éppen finom kifejezés. :)

Jogod meg akkor lenne tőled leidiótázni, ha egy általa tartott kamerába vernéd bele a buksidat. Szélsőséges állsáfoglalás, de magas volt a laszti. :)

proway: ...aztán szépen letarolta Kimit egy másik versenyen.
  • proway
    Asszem még Spa-ban pár évvel ezelőtt időmérőn bevágták Montoya csapatrádiójat ahol ezt mondta "Fucking Raikkönen"...,de azt ezért mert asszem feltartotta...de az teljesen más eset volt...
  • BaliBoy
    Egyébként hallgasd meg, hogy minek nevezi az operatőrt többek között. ("fuckin idiot" - 2x is elmondja) Úgy érzem ha neki joga van egy teljesen idegen embert egy ilyen hülyeség miatt leidiótázni akkor nekem szintén meg van a jogom.
  • BaliBoy
    Harry Seldon:
    Mivel ő ugyanúgy nem figyelt, nézett előre ezért teljesen felesleges volt 5 soron keresztül fejtegetned a médiás hiéna dolgot. Ráadásul az operatőr nem is őt vette ergó nem is láthatta.
    És igen, sztem idiótán viselkedett! A tudósos dolog nem tudom, hoyg jön ide. Felőlem lehet valaki a világ legokosabb embere ha idiótán viselkedik azt is leidiótázom.

b type free:
    Nehogy már negatív kritikát, véleményt ne lehessen mondani....
    És ha te úgy érzed, hogy az AMD idióta akkor nyugodtan menjél be és idiótázd le. Majd tőled is meg fogják kérdezni, hogy miért gondolod így. Ennyi! Ebben nincs semmi olyan dolog, hogy hasznos-e vagy sem. Ez egy vélemlény. Szubjektív véleményt pedig nem szokás hasznosnak vagy nem hasznosnak ítélni. Egy fórum azért van, hogy az emberek kifejthessék, megbeszélhessék egymással a véleményiket. (egyébb más dolgok mellett)
  • b-type
    miért is,...hát mert nem egyezik a fórum alapelveivel.
    bemehetnék én is egy Intel vs. Amd topikba idiótázni mondjuk az AMD-t.
    ..és milyen hasznos lenne, nem?
  • Harry Seldon
    Nem kellene a szavaid mögé nézni, ha egyértelmüen fogalmaznál.

Idiótánál rosszabb kifejezés? Mégis, milyen alapon? Azért, mert egy operatőr a saját figyelmetlensége miatt gyakorlatilag lefejelte? Megnézném, te hogyan reagálnál erre egy olyan élethelyzetben, ahol gyakorlatilag ellopják a magánéletedet. Igen, ez a közszereplés átka, de nem kell nekik lenyelni ezt a békát azzal az abszurdítással megspékelve, hogy ha valaki közszereplő/sztár, akkor márpedig tényleg el kell viselnie, ha akár a seggébe is egy mikrofont dugnak fel az éjszaka közepén, álmában... Ugyan már. Kellene lennie még ilyenkor is egy határnak, például egy olyannak, amely biztosítja, hogy a hiéna nem okoz közvetlen sérüléseket a közszereplőnek/sztárnak a fene nagy túlbuzgóságában...

Vagy azért idiótázod, mert alapvetően unszimpatikus számodra HPM? Nos, nekem is rettenetesen sok ember unszimpi - HPM is -, mégsem idiótázom le őket a bármilyen tárgykörben is képzelt felsőbbrendűségem illúziójának és bizonyíthatatlanságának igen csak bizonytalan tudatában.

És ugye szót ejtettem valóban zseniális, ám a többség számára elviselhetetlen tudósokról, feltalálókról, szakemberekről. Arra nem reflektáltál.
  • BaliBoy
    gordon24:
    Mióta a nascarban van azóta csak az F1 irányában tett nyilatkozatait ismerem. Szóval elképzelhető, hogy azóta visszavett.

b type free: Negatív kritikának, véleménynek miért ne lehetne hangot adni? Az, hogy neked rosszul esik, hát sorry érte. Anno nekem sem estt jól amikor pl. Schumit szapulták. Pedig ő sokkal többet és dúrvábbakat. És Ő is meg én is túléltük. Szerintem te is túl teszed rajta magad, hogy nekem egyáltalán nem szimpi Monty. Szóval kár rajta berágnod.

Harry Seldon:
    Nem kell a szavakon lovegaolni. Elég ha mögé látsz, hogy mit is akarok mondani. Legszívesebben más szót használnék csak nem szeretnék miatta büntit kapni mert nem éri meg.

"Nagyon jó móka, amikor egy - jobb esetben - középszer leidiótáz olyan embereket, akik nála sokkal de sokkal többre vitték és van mit felmutatniuk az életben. Mármint komolyabb dolgokat, nem sztárocskákra gondolok..."

Ez legfeljebb csak részben igaz. Biztos találnánk akár több dolgot is amiben lazán lemosnám tudásban, ahogy ő is engem autóvezetésben.
  • bardocz
    Van benne valami,meg úgy tűnik nincs annyi oldalszél sehol se,hogy lényegesen bezavarjon.
  • Minstrel
    biztos a hátsószárnyra irányítja a szelet, vagy ilyesmi
  • bardocz
    Az a baj ezekkel a szárnyakkal,hogy én nem tudom mi hasznuk lehet azon kívül,hogy oldalirányú csúszásnál nagyobb a homlokfelület,és így jobban lassul.
  • Minstrel
    ez szörnyű, de ezek az újak se tetszenek, persze tudom nem azért kellenek, hogy szépek legyenek, talán majd egyszer csak ezeket is betiltják, mint 98-ban azokat a kis szárnyakat amiket a pilóta mögé két oldalra tettek, csak hát az veszélyesebb volt, mint ezek a motorborítások
  • gercse
  • Minstrel
    az milyen volt?
  • gordon 24
    Hát jahh:D De mondjuk ott nem ő tehetett róla.. Truex Jr meg tolta, ő meg ugy csattant Harvicknak..
    De mindenesetre elégé duvad volt ott is (igaz Harvick ment neki:D)
  • b-type
    de az is aki nem vitte 'többre'.
    azért a sportteljesítményt lehet becsülni...van sok más terület, ahol nem jelent semmit ha valaki 'többre vitte', de a sportban ált. igen.
  • pauly
    Attól mert valaki "többre" vitte attól még ugyanúgy lehet idióta...sőt...
  • N o N a m e
    Tavaly Watkins Glenben is hogy kiakadt hogy Harvick nekiment :D
  • Harry Seldon
    És ha valami arrogáns és beképzelt, akkor egyértelmüen idióta?

Tisztában vagy egyáltalán a szó jelentésével? Tudod te hány arrogáns és összeférhetetlen ember zseniális tudós, művész? Azokat is leidiótázod?

Pedig vélhetően nem gyengén erősebb IQ-val áldotta meg a sors őket, mint például engem, vagy téged.

Nagyon jó móka, amikor egy - jobb esetben - középszer leidiótáz olyan embereket, akik nála sokkal de sokkal többre vitték és van mit felmutatniuk az életben. Mármint komolyabb dolgokat, nem sztárocskákra gondolok...
  • b-type
    de szvsz semmi szükség rá...ha dicsérni nem tudsz valakit, akkor szidalmazni sem kell, nincs rá szükség. Alapból persze megtudja mindenki hogy idiótának tartod, de erre különösebben senkinek nincs szüksége (nekem biztos nem).
    Tehát szvsz értelme nincs, viszont bántani bánthatsz vele rendesen.
    Arról nem beszélve hogy tévedhetsz is ám de rendesen.
  • gordon 24
    Én is ugy vélem hogy egy arrogáns, és beképzelt ember.. De amióta a Nascarban van és nem egy top pilóta.. Mert ugye egy egy villanást kivéve egy teljesen közép szerü versenyző ott. Azóta kicsit lejebb ment ez a dolog. És néha egy egy megnyilvánulása szimpatikussá is teszi..

De hát azért sose lesz kedvenc belőle:D
  • BaliBoy
    Részben rajta van a videon, hogy miért tartom annak aminek. Továbbá rendkívül arrogáns és beképzelt fickó. Sajnálom nekem meg nem szimpatikus a mai napig sem. Most is állandóan csak a fikázásból áll ki az ember akárhányszor az F1-ről vagy az F1-es pilótákról nyilatkozik. Többek között ezekért tartom annak. Pedig soha senkit nem minősítettem rajta és Alonso-n kívül negatív jelzővel.
  • b-type
    Csak azt érteném már meg egyszer, hogy miért kell idiótázni?!
    Ez is egy versenyző, és bárkinek a kedvence lehet...pl. én csíptem, mi a rákért kell idiótázni? Tök nem zavar ez a véleményed, de nem kell ezt mindenkinek tudni.
    ehh..
  • desigo
    ha nincs ott a csaja tuti,hogy nekimegy...
  • BaliBoy
    Úgy örültem mikor ez az idióta elhagyta az F1-et. Szegénykének majdnem eltörte a csúnya operatőr bácsi fülecskéjét. Igaz ő sem nézett előre...
  • MaSzKa