FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
..bár én azért látok benne sanszot hogy de.
Viszont sztem a Ferrari is fejlõdött.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem értem a lengéscsillapitos vitát.(idáig sem értettem).Az F1-es hirportálok,az Indexel ellentétben azt röpitették hirül a vilagba,a hét elején,hogy mindenki használhatja a lengéscsillapitot,az FIA döntéséig szankciok nélkül.Ez ügyben csak sz... kavarásnak tünik az Index cikke.Igazán az lenne a meglepö fordulat,ha Magyarországon a versenybirák,nem engedélyeznék a rendszert.
(((((((((( legalább annyira fogadta el a Renault a betiltást,mint az év elején a Ferrari a szárnyainak a betiltását.Sokáig abbol is szappanopera lett))))))))
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A miérteket én (sem) tudhatom, hisz nem láttam se a beterjesztését az alkatrésznek...tehát ott felhívták-e az FIA figyelmét hogy milyen hasznot remélnek akár a mozgó szárnyakból akár ezekbõl a lengõkbõl..tköm se tudja. 😊
Na meg azóta is csak félinfók vannak egyenlõre.
Szal én a szabályokat tutter nem fogom/akarom bevédeni, az egész logikáját keresem inkább...ha van persze 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként szerintem is m@rhaság ez a huzavona, Magny Cours-ban le lettek verve a cuccal együtt...néha azt hiszem ezt a médiacirkuszt Renault generálja...ahogy Stoddart a régi kasztnis autóival tavaly.
Egészen apró különbségrõl lehet szó, de ahogy kinézem lejebb tudják így rakni a hasmagasságot...de szvsz nagyon minimális különbség lehet ami egy mért körön a felfüggesztés és aerodinamika 'jobbságából' 2-3 tizedet jelent. ezt álló helyzetben nem tudom hogy mérik ki...
De a Renault már valszeg használta tavaly, ezért fejlesztették bele az idei autóba, és ezért bukogatnak nélküle ilyeneket.
De ha ütközik a szabályokkal (most eltekintve a szabályok répaságaitól) akkor szvsz unfair a többiekkel szemben ha bent hagyják.
Egyébként szerintem is m@rhaság ez a huzavona, Magny Cours-ban le lettek verve a cuccal együtt...néha azt hiszem ezt a médiacirkuszt Renault generálja...ahogy Stoddart a régi kasztnis autóival tavaly.
Egészen apró különbségrõl lehet szó, de ahogy kinézem lejebb tudják így rakni a hasmagasságot...de szvsz nagyon minimális különbség lehet ami egy mért körön a felfüggesztés és aerodinamika 'jobbságából' 2-3 tizedet jelent. ezt álló helyzetben nem tudom hogy mérik ki...
De a Renault már valszeg használta tavaly, ezért fejlesztették bele az idei autóba, és ezért bukogatnak nélküle ilyeneket.
De ha ütközik a szabályokkal (most eltekintve a szabályok répaságaitól) akkor szvsz unfair a többiekkel szemben ha bent hagyják.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Az Ilta Sanomat címû finn újság szerint Kimi Räikkönen, a Formula–1-es McLaren-Mercedes csapat finn versenyzõje ötéves szerzõdést ír alá a Ferrarihoz. A szenzációs hírt a tabloid egy Räikkönenhez közel álló, megbízható forrásra hivatkozva közölte."
Hát ez a hír már biztosan nem pletyka, meg kell szoknunk hogy a jégember tûzpirosba fog virítani 😄
Hát ez Kimi szempontjából elég rossz hír (már ha egyátálán jön), mert agytrösztök nélkül a Ferrari sem sokat ér...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez öngol vot nem zsofika rugta-.-
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!