182279
  • G_ArchAngel #67898
    Ferrari és a McLaren elássa a csatabárdot

Írta: Hook
    Dátum: 2008.07.11. 14:05

Végleg lezárult a McLaren kémbotrány. A Ferrari és a McLaren közös megegyezéssel úgy határozott, hogy pontot tesz az ügy végére.

A McLaren-Mercedes közleményében ismét elmézést kért a Ferraritól, a történtek miatt, miután az FIA és a WMSC is befejezte a vizsgálatokat. A csapat átvállalja a Ferrari mindennemű költséget, ami az üggyel kapcsolatban felmerült.

A Ferrari is elfogadta az ismételt bocsánatkérést, és a WMSC döntésének tükrében beleegyezik az ügy lezárásába. A McLaren által felkínált összeget a Ferrari jótékony célra fordítja.

• Solten
    F1-es futam naturlich...
  • Solten
    Az is jó volt mikor élete első futamán lemaradt valami "első eligazításról", lázasan keresték erre megtalálták a kamionban, csicsikálva...
  • Shiwo
    ezen én is jót nevettem
  • desigo
    "A neveletlen Kimi: 2006-ban, Michael Schumacher utolsó futama előtt valamennyi pilóta felsorakozott, hogy búcsút vegyen a hétszeres világelsőtől, míg Kimi -saját bevallása szerint- az illemhelyen végezte dolgát elődje ünnepsége idején."

hehe xD
  • BaliBoy
    A cikk után én is gyorsan rákeresetem. :DD
  • Solten
    na, ezt még nem is láttam...

• Solten
    Adam: „Igaz, hogy az első autód egy Lada volt?"

Kimi: „Igen, de már régen eladtam az egyik barátomnak. A Lada jó autó - soha sem robban le."

• madmanic
    de fürge vagy..
  • G_ArchAngel #67889
    A legeslegjobb interju!:)))
  • DJ BP
    Veltins, Worldcom ott van
    2002-es autó
  • MaSzKa
    pedig tutti nem Williamses mert ezek nem voltak régen az F1 kocsin se a ruhán
  • bardocz
    Van egy olyan érzésem,hogy a Hondaval jövőre már lehet számolni,minimuma középmezőnyben.
  • baaka
    A ferrarié volt az utolsó tesztnap Hockenheimben
  • Minstrel
    tuti az, ott a Veltins sör logo, amúgy meg pont lesz*rnám a momo pc kormányt mikor van egy igazi F-1 autóm, meg ez valami "fellépés" lehetett neki, ilyen "játszok a sok kockával kis F-1-et dolog" :))
  • bardocz
    Sajna nem emlékszem a Williams szponzorokra,ezért kérdeztem:)
  • Norbi1990
    Tuti.Nézd meg a feliratokat a poloján.Mintha a Williams sponsorai lennének rajta.
  • bardocz
    Az tuti wiliamses?Nem lehet,hogy csak a szinek olyanok?Viszont akkor is volt már MOMO:D
  • gordon 24
    Pont ezt akartam irni:D
    Legalább 4 éves kép.. Hol volt akkor még g25??
  • Minstrel
    jóhogy nem mostani, még a williams-es hacukája van rajta
  • BigReaper
    sztem nem msotani kép az....
  • G_ArchAngel #67877
    formula.hu
  • b-type
    elég gyenge. Honnan linkelted át?
  • Solten
    Csak vicc volt. Fürge az ürge 56 éves. Tehát 16 éves embrióként ő már bizony komoly szakzsurnaliszta volt és kattogtatta a sztárfotókat a smena-4 -ével. Lol.
  • G_ArchAngel #67874
    Kedves Naplóm sorozat – Fernando Alonso feljegyzései

Írta: Hook
    Dátum: 2008.07.10. 09:44

Fernando Alonso egy évet töltött a McLaren-Mercedes-nél, majd visszatért a Renault-hoz. A kétszeres bajnok naplót vezetett az időszakról, amely a Kicker kezébe került.

2007. január 1.
    Kedves Naplóm,
    egy új év vette kezdetét. Már végre levethettem a fehér versenyzői ruhát. Rendes volt Flaviotól, hogy elengedett, és megengedte, hogy a McLarennél tesztelhessek. Úgy néztem ki, mint egy rab. Talán többször kellet volna győzni hagyni őt.

Január 10.
    Ron Dennis elküldte nekem a számítógépre, hogy milyen frizurát csináltassak. Az a baj, hogy pont olyan, mint az új csapattársamé, Lewis Hamiltoné.

Január 16.
    Remek volt az új autó bemutatója, 150.000 néző és tűzijáték is volt. A Vodafone játékában megpróbáltam megszerezni a fődíjat Pedro de la Rosának. Sajnos nem jött be.

Január 17.
    Pedro felhívott. Bosszankodott, hogy nem ő nyerte a Mercedest. De telefonszámot és E-Mail címet cseréltünk. Majd kigurult a pályára az új autó. Az új autó tetszik, nagyon gyors. De minden gombra angolul van odaírva hogy mi a funkciója.

Március 19.
    Jól kezdődött az évad. Egyelőre Lewis előtt vagyok. Kimi gyorsabb volt, de Pedro azt mondta, hogy valami nem stimmel a Ferrarival. Hamarosan elárulja, hogy mi.

Április 8.
    A reggelitől megfájdult a hasam, ezért felhívtam a nagyit.

Április 12.
    Pedro üzenetet küldött 90-60-90 számmal. Ezt hittem, valami modell méretei, de Pedro azt mondta, hogy ezt a Ferrari tankjának a mérete és a súlyelosztása.

Május 25.
    Pedro kiderítette, hogy Michael Schumacher mindig héliumos lufikkal díszit a gyerekzsúrokon. Ezt nekünk is ki kell próbálnunk.

Május 27.
    Lewis nyugtalan. Megtudta, hogy Pedro információkkal rendelkezik a Ferrariról. De egy trükkel elvontam a figyelmét. Odaadtam neki Nicole Scherzinger számát Ron lányának a számáért cserébe.

Május 28.
    Pedro E-Mailt küldött. Képeket küldött Jean Todt barátnőjéről.

Június 1.
    Baj lehet abból, hogy a főtervezőnknél 780 oldalas Ferrari dokumentumot találtak. De Ron születésnapjára egy Thomas Mann könyvet küldtem neki.

A folytatásban a kémbotrányról és a távozásról beszél.
  • G_ArchAngel #67873
  • MaSzKa
    elég fosok azok a gépek minden szempontból
  • Shiwo
    ha 40 éves, akkor tök jó, hogy csecsemőként kezde a pályát :) biztos menő fotós lehet..
  • Solten
    40
  • bardocz
    Csudi jó számcsigépcsire van pénz,de egy G25-re már nem telik,az élvezetért:DD
  • MaSzKa
  • Gabor_(HSF)
    Tök mind1.. én alá is rugtam volna vagy 2őt,ha igy a pofámba mászik...
  • Shiwo
    "Paul-Henri Cahier majdnem negyven éve Forma-1-es fotós..."

40 éve ? nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem a videón lévő pasi eleve nem tűnik többnek negyvennél, már amennyire látszik..60 évesen szerintem nem pattant volna így fel a földről..vagy már ovodás-korban is hivatásos F1- fotós volt..egyáltalán hány éves lehet az ürge ?
  • Solten
    Hehh, fel kéne nyomni a s*ggébe a kameráját.
  • Kit--Kat
    nagy veszteség:D
  • Minstrel
    meg a többi fotós sem fog Kimi arcába mászni
  • bardocz
    Megérdemli:D
  • SitatiS
    Ezé!:D
    Rálépett a cuccára.
  • bardocz
    ÉS miért lökte fel?Nem volt itthon jópár napig(szerencse,hogy a versenyt tudtam nézni),úgyhogy nem vagyok képben:D
  • DJ BP
    zavart? sztem ez egy baromi nyugodt hideg tekintet :)