FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
A lgkomolyabb az lesz amikor majd látjuk Kimit a Ferraris overálban akkor sem hisszük el,hogy oda igazolt <#nyes>
Punker
összetettebb dolog ez, ha arra van tervezve a kocsi és hiányzik belõle az sokat számít.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Istencsászár
De azis lehet hogy a Rönó csapata rossz gumikat választott, vagy nem találták meg a tökéletes beállításkat az elõzõ pályákhoz, de ezek meg túl amatõr hibáknak tünnek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Persze nem ettõl, bár nemtudom mitõl de furva volt ez a nagy visszaesés, én a gumira tippelek, de ennek meg a meghazuttolója a McLaren, mivel õk pedig jobbak lettek, persze azt tudjuk hogy az õ kocsijuk kíméletesen bánik a gumikkal.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
Be kéne tiltani hogy a FIA évközben bármit is betilthasson<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
hát igazából nem nagyon vannak oda, legalábbis azt nyilatkozták le hogy nem ez a fõ dolog ani miatt hátrányba kerültek.
..bár én azért látok benne sanszot hogy de.
Viszont sztem a Ferrari is fejlõdött.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Nemlehet felgoni, hogy a kocsinak ez szervers része? év elején is benne volt, átment a viszgálaton, most hogy ki akarják szedetni az nem csak 1 + alkatrész kivétele ami nélkül is vigan mennek, hanem a kocsi 1ik szerves része amit a kocsi építésénél is fontos szerepet töltött be. Persze hogy odavannak...

Néhány gondolat a bemásolt cikkekröl.Az egyik hirportál,tény ként,a másik lehetséges alternativaként kezeli Brawn távozását.Az a mit a Ferrari szovivöje mond,hogy csak az év végén közlik a csapat szerkezeti változását,inkább megerösiti,mint cáfolja,hogy ez tenyleg igy lesz.Bár mindenki,(Ross,Michael,Jean),azt mondja,a többiektöl függetlenül dönt,számomra nehéz elképzelni Sumit,amint az elözö két uriember nélküli csapatban versenyez.
Nem értem a lengéscsillapitos vitát.(idáig sem értettem).Az F1-es hirportálok,az Indexel ellentétben azt röpitették hirül a vilagba,a hét elején,hogy mindenki használhatja a lengéscsillapitot,az FIA döntéséig szankciok nélkül.Ez ügyben csak sz... kavarásnak tünik az Index cikke.Igazán az lenne a meglepö fordulat,ha Magyarországon a versenybirák,nem engedélyeznék a rendszert.
(((((((((( legalább annyira fogadta el a Renault a betiltást,mint az év elején a Ferrari a szárnyainak a betiltását.Sokáig abbol is szappanopera lett))))))))
DJ Bee18
de ezt maguknak köszönhetik, ha szó nélkül elfogadják az FIA döntését, és kihagyják az eszközt, nincs szappanopera. A többiek dumáltak? Szó nélkül elfogadták. Egy fellebbezés mindig huzavonát okoz...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

b-type
mert nem derült ki hogy mivel jár, a szárnyakat is megkérdezték elõre mégis felülbírálták..
A miérteket én (sem) tudhatom, hisz nem láttam se a beterjesztését az alkatrésznek...tehát ott felhívták-e az FIA figyelmét hogy milyen hasznot remélnek akár a mozgó szárnyakból akár ezekbõl a lengõkbõl..tköm se tudja. 😊
Na meg azóta is csak félinfók vannak egyenlõre.
Szal én a szabályokat tutter nem fogom/akarom bevédeni, az egész logikáját keresem inkább...ha van persze 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Szvsz a többiek is használták, ha szabálytalan akkor év elején az FIA miért nem tiltotta meg? ennyi.

b-type
Ha betíltják akkor valszeg azért mert szabálytalan volt, és akkor szabálytalan volt egész évben, és talán még tavaly is.
Egyébként szerintem is m@rhaság ez a huzavona, Magny Cours-ban le lettek verve a cuccal együtt...néha azt hiszem ezt a médiacirkuszt Renault generálja...ahogy Stoddart a régi kasztnis autóival tavaly.
Egészen apró különbségrõl lehet szó, de ahogy kinézem lejebb tudják így rakni a hasmagasságot...de szvsz nagyon minimális különbség lehet ami egy mért körön a felfüggesztés és aerodinamika 'jobbságából' 2-3 tizedet jelent. ezt álló helyzetben nem tudom hogy mérik ki...
De a Renault már valszeg használta tavaly, ezért fejlesztették bele az idei autóba, és ezért bukogatnak nélküle ilyeneket.
De ha ütközik a szabályokkal (most eltekintve a szabályok répaságaitól) akkor szvsz unfair a többiekkel szemben ha bent hagyják.

b-type
Ha betíltják akkor valszeg azért mert szabálytalan volt, és akkor szabálytalan volt egész évben, és talán még tavaly is.
Egyébként szerintem is m@rhaság ez a huzavona, Magny Cours-ban le lettek verve a cuccal együtt...néha azt hiszem ezt a médiacirkuszt Renault generálja...ahogy Stoddart a régi kasztnis autóival tavaly.
Egészen apró különbségrõl lehet szó, de ahogy kinézem lejebb tudják így rakni a hasmagasságot...de szvsz nagyon minimális különbség lehet ami egy mért körön a felfüggesztés és aerodinamika 'jobbságából' 2-3 tizedet jelent. ezt álló helyzetben nem tudom hogy mérik ki...
De a Renault már valszeg használta tavaly, ezért fejlesztették bele az idei autóba, és ezért bukogatnak nélküle ilyeneket.
De ha ütközik a szabályokkal (most eltekintve a szabályok répaságaitól) akkor szvsz unfair a többiekkel szemben ha bent hagyják.

Istencsászár

Count Adyn
Az gáz hogy elméletileg mind1 hogy engedélyezik vagy nem ugyse változtat sokat mer vagy mindenki használja vagy senkise csak döntsék már el vazze

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
Faxa, azér elég jól szaopatják a rönókat... itt volt 1 hét, erre megint a verseny elõtt 2 nappal állnak neki vitázni, miez ha nem direkt.

DjDano
hát ez a lengéscsillapító betiltása nagy baromság volt, ha egész évben használták miért éppen most tiltják be? Nem nehéz kitalálni...

Csak picit felborzolják a kedélyeket, felélesztik a szunnyadó médiát ,hogy megint cikkezenek errõl. Majd Olaszországban minden eldõl...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Csak picit felborzolják a kedélyeket, felélesztik a szunnyadó médiát ,hogy megint cikkezenek errõl. Majd Olaszországban minden eldõl...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Count Adyn
Elég nevetséges már ez az egész FIA val 1ütt...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DjDano
hát elég konkrét infókat tartalmaz, szerintem igaz

Istencsászár
Ujság szerint........ istenem, ezeket te elhiszed?

DjDano
Räikkönen a Ferrarinál! – írja a finn napilap

"Az Ilta Sanomat címû finn újság szerint Kimi Räikkönen, a Formula–1-es McLaren-Mercedes csapat finn versenyzõje ötéves szerzõdést ír alá a Ferrarihoz. A szenzációs hírt a tabloid egy Räikkönenhez közel álló, megbízható forrásra hivatkozva közölte."

Hát ez a hír már biztosan nem pletyka, meg kell szoknunk hogy a jégember tûzpirosba fog virítani 😄

Istencsászár
Pletyka, semmi alapja, nem történt bejelentés..

DjDano
Brawn az év végén elhagyja a Ferrarit

Hát ez Kimi szempontjából elég rossz hír (már ha egyátálán jön), mert agytrösztök nélkül a Ferrari sem sokat ér...

Csabesz6
naon-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kit--Kat
jó meccs volt<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
ezt éppen lehet

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

és más tévé csatornát ne mlehet így neten nézni?:S ebbe nemvok jártas

Csabesz6
ezek vakok v hüék<#idiota>
ez öngol vot nem zsofika rugta-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Bandee1987
én a fiáról beszéltem, még a hülye is tudja, hogy az öreg Knézy (Isten nyugosztalja!) nincs köztünk

desigo
kommentátor: Ifj. Knézy Jenõ
Remélem csak elértettem valamit,de sjnos már Knézy nem lehet közöttünk.
Bandee1987
3-1

Bandee1987
nincs mit 😊

Ja yo, elfelejtetttem,na sry<#hehe>....thanks!<#wave>

Bandee1987

Milyen meccset?<#fejvakaras> Ez Forma-1 topik :S

Bandee1987
Ja, asszongya Knézy, hogy majdnem tele a stadion...nemtom, azon a részen, ahol mi tavaly ültünk, félig üres volt a szektor...és több helyen is eléggé üres...tavaly télleg fullig volt az egész, most tuti nincs.

Istencsászár
Hát mit mondjak, a közvetítés nem 1 top szinvonal... már a studióba is éreztem, és a stadion is lehangoló, hogy néz ki a gyep? ....

De jó hogy idetévedtem, nem is tudtam hogy közvetítik.

desigo
Ott adják mindjárt a meccset élõben...
mivan a Duna tv-vel?

Bandee1987
egész jó, azért a 600 ft-ért simán megérte...fõleg amikor a hajós átvette hajdú b. helyét, az mekkora egy állat 😄DD

desigo

Milyen volt tavaly?
Istencsászár
Duna TV 20:00

A Todt hosszabbitás is csak pletyka egyenlöre.
Bandee1987
Vki ment ki nézni a meccset? Én idén inkább nem mentem, tavaly voltam.