182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
na, ezt még nem is láttam... 
-
Adam: „Igaz, hogy az első autód egy Lada volt?"
Kimi: „Igen, de már régen eladtam az egyik barátomnak. A Lada jó autó - soha sem robban le."
-
madmanic #67890 de fürge vagy..
-
G_ArchAngel #67889 A legeslegjobb interju!:))) -
DJ BP #67888 Veltins, Worldcom ott van
2002-es autó
-
pedig tutti nem Williamses mert ezek nem voltak régen az F1 kocsin se a ruhán -
Van egy olyan érzésem,hogy a Hondaval jövőre már lehet számolni,minimuma középmezőnyben. -
A ferrarié volt az utolsó tesztnap Hockenheimben -
tuti az, ott a Veltins sör logo, amúgy meg pont lesz*rnám a momo pc kormányt mikor van egy igazi F-1 autóm, meg ez valami "fellépés" lehetett neki, ilyen "játszok a sok kockával kis F-1-et dolog" :)) -
Sajna nem emlékszem a Williams szponzorokra,ezért kérdeztem:) -
Tuti.Nézd meg a feliratokat a poloján.Mintha a Williams sponsorai lennének rajta. -
Az tuti wiliamses?Nem lehet,hogy csak a szinek olyanok?Viszont akkor is volt már MOMO:D -
Pont ezt akartam irni:D
Legalább 4 éves kép.. Hol volt akkor még g25?? -
jóhogy nem mostani, még a williams-es hacukája van rajta -
sztem nem msotani kép az.... -
G_ArchAngel #67877 formula.hu
-
elég gyenge. Honnan linkelted át? -
Csak vicc volt. Fürge az ürge
56 éves. Tehát 16 éves embrióként ő már bizony komoly szakzsurnaliszta volt és kattogtatta a sztárfotókat a smena-4 -ével. Lol.
-
G_ArchAngel #67874 Kedves Naplóm sorozat – Fernando Alonso feljegyzései
Írta: Hook
Dátum: 2008.07.10. 09:44
Fernando Alonso egy évet töltött a McLaren-Mercedes-nél, majd visszatért a Renault-hoz. A kétszeres bajnok naplót vezetett az időszakról, amely a Kicker kezébe került.
2007. január 1.
Kedves Naplóm,
egy új év vette kezdetét. Már végre levethettem a fehér versenyzői ruhát. Rendes volt Flaviotól, hogy elengedett, és megengedte, hogy a McLarennél tesztelhessek. Úgy néztem ki, mint egy rab. Talán többször kellet volna győzni hagyni őt.
Január 10.
Ron Dennis elküldte nekem a számítógépre, hogy milyen frizurát csináltassak. Az a baj, hogy pont olyan, mint az új csapattársamé, Lewis Hamiltoné.
Január 16.
Remek volt az új autó bemutatója, 150.000 néző és tűzijáték is volt. A Vodafone játékában megpróbáltam megszerezni a fődíjat Pedro de la Rosának. Sajnos nem jött be.
Január 17.
Pedro felhívott. Bosszankodott, hogy nem ő nyerte a Mercedest. De telefonszámot és E-Mail címet cseréltünk. Majd kigurult a pályára az új autó. Az új autó tetszik, nagyon gyors. De minden gombra angolul van odaírva hogy mi a funkciója.
Március 19.
Jól kezdődött az évad. Egyelőre Lewis előtt vagyok. Kimi gyorsabb volt, de Pedro azt mondta, hogy valami nem stimmel a Ferrarival. Hamarosan elárulja, hogy mi.
Április 8.
A reggelitől megfájdult a hasam, ezért felhívtam a nagyit.
Április 12.
Pedro üzenetet küldött 90-60-90 számmal. Ezt hittem, valami modell méretei, de Pedro azt mondta, hogy ezt a Ferrari tankjának a mérete és a súlyelosztása.
Május 25.
Pedro kiderítette, hogy Michael Schumacher mindig héliumos lufikkal díszit a gyerekzsúrokon. Ezt nekünk is ki kell próbálnunk.
Május 27.
Lewis nyugtalan. Megtudta, hogy Pedro információkkal rendelkezik a Ferrariról. De egy trükkel elvontam a figyelmét. Odaadtam neki Nicole Scherzinger számát Ron lányának a számáért cserébe.
Május 28.
Pedro E-Mailt küldött. Képeket küldött Jean Todt barátnőjéről.
Június 1.
Baj lehet abból, hogy a főtervezőnknél 780 oldalas Ferrari dokumentumot találtak. De Ron születésnapjára egy Thomas Mann könyvet küldtem neki.
A folytatásban a kémbotrányról és a távozásról beszél. -
G_ArchAngel #67873 -
elég fosok azok a gépek minden szempontból -
ha 40 éves, akkor tök jó, hogy csecsemőként kezde a pályát :) biztos menő fotós lehet.. -
40 -
Csudi jó számcsigépcsire van pénz,de egy G25-re már nem telik,az élvezetért:DD -
-
Gabor_(HSF) #67867 Tök mind1.. én alá is rugtam volna vagy 2őt,ha igy a pofámba mászik... -
"Paul-Henri Cahier majdnem negyven éve Forma-1-es fotós..."
40 éve ? nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem a videón lévő pasi eleve nem tűnik többnek negyvennél, már amennyire látszik..60 évesen szerintem nem pattant volna így fel a földről..vagy már ovodás-korban is hivatásos F1- fotós volt..egyáltalán hány éves lehet az ürge ? -
Hehh, fel kéne nyomni a s*ggébe a kameráját. -
nagy veszteség:D -
meg a többi fotós sem fog Kimi arcába mászni -
Megérdemli:D -
Ezé!:D
Rálépett a cuccára. -
ÉS miért lökte fel?Nem volt itthon jópár napig(szerencse,hogy a versenyt tudtam nézni),úgyhogy nem vagyok képben:D -
DJ BP #67859 zavart? sztem ez egy baromi nyugodt hideg tekintet :) -
DJ BP #67858 fellökött egy fotóst... -
Milyen fellökés pillanata? -
G_ArchAngel #67856 van egy olyan sejtesem, hogy ez az ember nem fog tobbet a Ferrari kozeleben fotozni... -
jha..
-
még estében is kattintott
igazi profi xD -
Kimi tekintete a fellökés pillanatában ..
Paul Henri Cahier feltöltötte weboldalára az ellökésének pillanatában készített fotót, amelyen jól látszik Raikkönen zavart tekintete.
"zavart tekintete"