FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör
1. Raikkonen McLaren-Mercedes (M) 1:21.624 5
2. Davidson Honda (M) 1:22.396 + 0.772 28
3. M.Schumacher Ferrari (😎 1:22.499 + 0.875 5
4. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:22.730 + 1.106 6
5. Wurz Williams-Cosworth (😎 1:22.941 + 1.317 25
6. Barrichello Honda (M) 1:23.553 + 1.929 6
7. Button Honda (M) 1:23.659 + 2.035 5
8. Doornbos Red Bull-Ferrari (M) 1:23.999 + 2.375 27
9. Trulli Toyota (😎 1:24.620 + 2.996 9
10. Winkelhock MF1-Toyota (😎 1:25.194 + 3.570 26
11. Jani Toro Rosso-Cosworth (M) 1:25.424 + 3.800 17
12. Liuzzi Toro Rosso-Cosworth (M) 1:25.477 + 3.853 6
13. Speed Toro Rosso-Cosworth (M) 1:26.678 + 5.054 7
14. Albers MF1-Toyota (😎 1:26.680 + 5.056 5
15. Monteiro MF1-Toyota (😎 1:27.321 + 5.697 8
16. Sato Super Aguri-Honda (😎 1:29.765 + 8.141 4
17. R.Schumacher Toyota (😎 1:30.110 + 8.486 5
18. Yamamoto Super Aguri-Honda (😎 1:30.353 + 8.729 12
19. Alonso Renault (M) idõ nélkül 1
20. Klien Red Bull-Ferrari (M) idõ nélkül 1
21. Coulthard Red Bull-Ferrari (M) idõ nélkül 1
22. Fisichella Renault (M) idõ nélkül 1
23. Massa Ferrari (😎
24. Webber Williams-Cosworth (😎
25. Rosberg Williams-Cosworth (😎
26. Heidfeld BMW-Sauber (M)
27. Kubica BMW-Sauber (M)
Az eredmények nem hivatalosak
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
<#hehe>#hehe>.Úgyis nagyban füg Kimi jövõje Michaeltõl
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
remélem senki nem szedi el elõlünk azt a jó helyet...egy fa tetejérõl fogjuk nézni az eseményeket 😊
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
tök jól idehallani a hangokat (bár most még nincs, de a gp2 edzést lehetett), nemsoká megyek ki haverral, megvan a tuti hely 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Shumi úgyi viszavonul, ha megnyeri a 8. VBjét(én nagyon sajnálom, mert szép lenne, ha a 10. után vonulna vissza)és akkor lessz egy Raikkönen-Massa páros a Ferrárinál ami szép jövõt vetít elõre, ha továbbra is versenyképes lessz a kocsi.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
szabadedzéseket lehet vhol neten nézni?😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A váza elején Budapest talán legismertebb látképe, a Dunán átívelõ Lánchíd és a mögötte elterülõ Budai Vár épülete látható. A festmény tökéletes kivitelezéséhez a porcelánfestõ mester kivételes szakértelmére volt szükség, hiszen a váza felületére úgy kellett felvinni a képet, hogy szembõl nézve a görbületek ne torzítsák a látványt.
A Herendi porcelángyár ügyvezetõ igazgatója, Dr. Simon Attila a váza csütörtöki bemutatóján elmondta, hogy négy porcelánfestõ mûvész egy hónapig dolgozott a dísztárgy elkészítésén.
A Forma 1 Nagydíjra készült díszváza tökéletes esszenciája a Herendi Porcelánmanufaktúra mûvészetének, és egy nagyszerû versenynek állít klasszikus emléket.
A konstruktõrök diadalát is Herendi Porcelánnal, egy 52 centiméter átmérõjû falitállal jutalmazzák majd, melynek tükrében szintén a lenyugvó nap fényében fürdõ Lánchíd és a Budai vár látképe látható.