182114
  • argo001
    Én örülök annak, hogy időről időre felbukkannak ilyen keménytökű versenyzők, ami után picsoghattok kicsit. :D
  • __Jacek__
    Sajnos max nem tud tisztán versenyezni, kB ennyi
    Ennyi erővel írjunk be shuminak plusz egy vb...
  • RatBaG #170717
    igen, végre versenyzés volt. kár, hogy verstappen olyan "hibát" vétett, amivel lenullázta az addigi tiszta küzdelmet. kapjon felmentést a szabályok alól, csak mert látványos volt, hangosan ünnepelt a csapat, és tomboltak a holland szurkolók?
  • SzocsA
    Ha nem büntetik meg akkor a Ferrarit szívatja az FIA.

Meg kurva jó első győzelem lesz ez így.
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2019.06.30. 17:12:12
  • pr3cious
    Akkor meg mi volt ez az Canada?

bazmeg.
  • Pares
    Először láttunk a VERSENYT ebben az évben. Ráadásul az egyik legizgalmasabbat. Nyúljanak bele ebbe is, mi? Én Leclercnek és Verstappennek szurkolok, de ez a verseny egyértelműen Verstappené. Ha ebbe is belenyúlnak, akkor a VERSENYZÉST BÜNTETIK bazmeg. Amiből már elegem van.
  • RatBaG #170713
    Driver of the Day: Robert Kubica

WTF.
    nem mutatták a közvetítésben se, a hivatalos oldalon sem elérhető. valakik megpiszkálták a szavazást.
  • gpFan
    Mintha nem működne a Driver of the day oldal ...
    Bár meglepő lenne, ha nem Max kapná most is .
  • pr3cious
    Igen maradjon így, ezzel el is ismerte a FIA hogy részrehajló, köszönjük ezt vártuk. PONT.
  • mcmoha
  • Pares
    Verstappen és a Red Bull lemészárolta a mezőnyzt. Verstappen a győztes. PONT.
  • adam46
    Én is sajnálom a srácot, de annyira intelligensen kezeli ezeket a helyzeteket, hogy totális respekt. Ez napnál is világosabban büntetést érdemel.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.06.30. 16:56:27
  • RatBaG #170707
    Én bízom benne, hogy nem fossák telibe a szabálykönyvet, és jön az utólagos bünti.
    Csak Leclercet sajnálom, hogy elrontották az első győzelmi pódium élményét.
  • pr3cious
    Azt hogy ne így legyen meg és a FIA köpje szembe magát.
  • BladeW
    Ha lesz büntetés, Leclerc úgy nyeri első F1-es futamát, hogy nem ünnepelhetette meg méltóan.
    Ha nem lesz büntetés, nincs meg élete első F1-es nyert futama.
    Azért ez nem kicsit szívás... Ki melyiket választaná?
  • pr3cious
    Nem lesz büntetés, nem Hamiltonnak hívják a leszorított versenyzőt :)
  • gpFan
    Komor egy pódium. Maxnak tán Bottas sem gratulált.
  • simonl #170702
    Mekkora hiszti lesz mindjárt:)
    De szép volt......végre verseny...
  • lac coo
    Bármit is ítélnek ( szerintem büntit érdemel, kár volt, megcsinálta volna a két kör alatt ..) azért ez szép volt a Redbulltól !!!
  • argo001
    Hálás vagyok Verstappennek, hogy miatta még néha érdemes belenézni a közvetítésekbe.

Ő a legjobb!!!

Hajrá Max!
  • Stockbauer33 #170699
    Szépvolt Max
  • Count Adyn
    Fogadjunk vizsgálni se fogják:) Igy megy ez, én már elengedtem az f1 et:D
  • gpFan
    Ez leszorítás volt.
  • adam46
    Azt mondja a kis köcsög, hogy "rámfordult", mivaaaaaaan?
  • gpFan
    Tévedtem, Vettel egy pöcs. Max meg jobb ha nem győz, mert a hollandok szétrobbantják a hegyoldalt.
  • Stockbauer33 #170694
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Majdnem.SC nemvolt
  • gpFan
    Előbb éri utol Vettel Hamiltont, mint Max Leclerc-et - de nem Michelisznek, Wébernek .
  • pr3cious
    Ezt az 5dik helyet George Russell is hozná a mezőny legjobb autójával. Na kb ennyit ér a Hammertime. Még egy majom is világbajnok lenne azzal a kocsival.

Hogy alázza a Mercedest Verstappen.
    Hamilton < Verstappen
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.06.30. 16:20:06
  • simonl #170691
    Látod? Ilyen amikor a verseny van a pályán zajlik .....
  • gpFan
    Yess ! Vettel leelőzve szépen - most először szurkoltam Max-nak.
  • SzocsA
    Na mi van hamilton hol a hammer time? :D Ha már nem elől van már nem is megy neki, 4× ráment a sárga csíkra. 2× fékezte el magát. Hogy nyugtatgatták, hogy a futam végére mindenki összerázódik előtte....
  • gpFan
    Mi a lófasz ? Már megint a feka van az élen ? Nem nézem tovább !
  • gpFan
    Ez idáig a szokásos vonatozás, főleg az élen.
    Mercedes gumielőny - ja, azért ment ki Bottas Leclerc előtt, meghozzá a keményebb gumival ...
    Na reméljük Vettelt a Ferrari előre tolja megint :-(
  • gpFan
    Qrva Vettel, majdnem lenyomta Norrist a pályáról.
    Verstappent meg nyilván lefizette Toto Wolff, hogy Ham. még előrébb kerüljön !
  • pr3cious
    rosszul látod a helyzetet, én speciel nem utálom Hamiltont sokkal inkább azokat akik tolják. de ez el lett már mondva.
  • gpFan
    Nézzél egy kicsit lejjebb mielőtt írod: "Öreg, fogd már fel, hogy itt senki nem gyűlöl senkit."
    :
    "Tudod már többen utálják hamiltont, mint ahányan szimpatizálnak vele. "

Vagyis, totál idióták vagytok. Még azt sem látjátok, hogy én Leclerc-nek szurkolok. Mi kell még - Ferrari kép minden írásomba ?
    Attól hogy nem vagyok Hamilton fanboy még felszólalhatok amikor valakik totál baromságokkal jönnek. És itten a baromságok legalább 60%-a Hamilton gyűlölet/utálat alapú.
  • simonl #170683
    Öreg, fogd már fel, hogy itt senki nem gyűlöl senkit.
    Furcsa mód a FIA rendszerében évek óta minden alkalommal úgy jön ki a lépés, hogy abból hamilton és a mercedes jön ki jól.
    B+, ha valaki három rajthelyes büntetést kap, az legyen három rajthely.....nem pedig egy alternatív matek alapján kettő.
    Érted?
    Szerintem te vagy kicsit elszállva a példaképedtől és képtelen vagy objektíven megítélni eseményeket.
  • pr3cious
    Kiegészítettem az aláírásom.
  • gpFan
    Akkora beképzelt hatökör vagy, hogy nem igaz. Nem körülötted forog a világ, és nem reagálunk minden mondatodra. De még mindig többször mint kéne, mellesleg. Ellenszurkolás majd minden posztod, és amiatt az általános volt, amit írtam az üzenetem alján. Mert állandóan a Hamilton gyűlölet büfög belőled. Menjél kezelésre ahelyett hogy itt idiótát csinálsz magadból.
    Mellesleg, nem direkt válasz volt amit írtam.
  • pr3cious
    Szóval ha leírom hogy talán úgysem kapja el = ellenszurkolás.

Relax fotelpolitikus, senki sem kérdezett.