182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
argo001 #170719 Én örülök annak, hogy időről időre felbukkannak ilyen keménytökű versenyzők, ami után picsoghattok kicsit. :D -
#170718 Sajnos max nem tud tisztán versenyezni, kB ennyi
Ennyi erővel írjunk be shuminak plusz egy vb... -
#170717 igen, végre versenyzés volt. kár, hogy verstappen olyan "hibát" vétett, amivel lenullázta az addigi tiszta küzdelmet. kapjon felmentést a szabályok alól, csak mert látványos volt, hangosan ünnepelt a csapat, és tomboltak a holland szurkolók? -
SzocsA #170716 Ha nem büntetik meg akkor a Ferrarit szívatja az FIA.
Meg kurva jó első győzelem lesz ez így.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2019.06.30. 17:12:12 -
pr3cious #170715 Akkor meg mi volt ez az Canada?
bazmeg. -
Pares #170714 Először láttunk a VERSENYT ebben az évben. Ráadásul az egyik legizgalmasabbat. Nyúljanak bele ebbe is, mi? Én Leclercnek és Verstappennek szurkolok, de ez a verseny egyértelműen Verstappené. Ha ebbe is belenyúlnak, akkor a VERSENYZÉST BÜNTETIK bazmeg. Amiből már elegem van. -
#170713 Driver of the Day: Robert Kubica
WTF.
nem mutatták a közvetítésben se, a hivatalos oldalon sem elérhető. valakik megpiszkálták a szavazást. -
gpFan #170712 Mintha nem működne a Driver of the day oldal ...
Bár meglepő lenne, ha nem Max kapná most is . -
pr3cious #170711 Igen maradjon így, ezzel el is ismerte a FIA hogy részrehajló, köszönjük ezt vártuk. PONT. -
#170710 -
Pares #170709 Verstappen és a Red Bull lemészárolta a mezőnyzt. Verstappen a győztes. PONT. -
#170708 Én is sajnálom a srácot, de annyira intelligensen kezeli ezeket a helyzeteket, hogy totális respekt. Ez napnál is világosabban büntetést érdemel.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.06.30. 16:56:27 -
#170707 Én bízom benne, hogy nem fossák telibe a szabálykönyvet, és jön az utólagos bünti.
Csak Leclercet sajnálom, hogy elrontották az első győzelmi pódium élményét. -
pr3cious #170706 Azt hogy ne így legyen meg és a FIA köpje szembe magát. -
BladeW #170705 Ha lesz büntetés, Leclerc úgy nyeri első F1-es futamát, hogy nem ünnepelhetette meg méltóan.
Ha nem lesz büntetés, nincs meg élete első F1-es nyert futama.
Azért ez nem kicsit szívás... Ki melyiket választaná? -
pr3cious #170704 Nem lesz büntetés, nem Hamiltonnak hívják a leszorított versenyzőt :) -
gpFan #170703 Komor egy pódium. Maxnak tán Bottas sem gratulált. -
simonl #170702 Mekkora hiszti lesz mindjárt:)
De szép volt......végre verseny... -
#170701 Bármit is ítélnek ( szerintem büntit érdemel, kár volt, megcsinálta volna a két kör alatt ..) azért ez szép volt a Redbulltól !!! -
argo001 #170700 Hálás vagyok Verstappennek, hogy miatta még néha érdemes belenézni a közvetítésekbe.
Ő a legjobb!!!
Hajrá Max! -
Stockbauer33 #170699 Szépvolt Max -
#170698 Fogadjunk vizsgálni se fogják:) Igy megy ez, én már elengedtem az f1 et:D -
gpFan #170697 Ez leszorítás volt. -
#170696 Azt mondja a kis köcsög, hogy "rámfordult", mivaaaaaaan? -
gpFan #170695 Tévedtem, Vettel egy pöcs. Max meg jobb ha nem győz, mert a hollandok szétrobbantják a hegyoldalt. -
Stockbauer33 #170694 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majdnem.SC nemvolt -
gpFan #170693 Előbb éri utol Vettel Hamiltont, mint Max Leclerc-et - de nem Michelisznek, Wébernek .
-
pr3cious #170692 Ezt az 5dik helyet George Russell is hozná a mezőny legjobb autójával. Na kb ennyit ér a Hammertime. Még egy majom is világbajnok lenne azzal a kocsival.
Hogy alázza a Mercedest Verstappen.
Hamilton < Verstappen
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2019.06.30. 16:20:06 -
simonl #170691 Látod? Ilyen amikor a verseny van a pályán zajlik ..... -
gpFan #170690 Yess ! Vettel leelőzve szépen - most először szurkoltam Max-nak. -
SzocsA #170689 Na mi van hamilton hol a hammer time? :D Ha már nem elől van már nem is megy neki, 4× ráment a sárga csíkra. 2× fékezte el magát. Hogy nyugtatgatták, hogy a futam végére mindenki összerázódik előtte.... -
gpFan #170688 Mi a lófasz ? Már megint a feka van az élen ? Nem nézem tovább ! -
gpFan #170687 Ez idáig a szokásos vonatozás, főleg az élen.
Mercedes gumielőny - ja, azért ment ki Bottas Leclerc előtt, meghozzá a keményebb gumival ...
Na reméljük Vettelt a Ferrari előre tolja megint :-( -
gpFan #170686 Qrva Vettel, majdnem lenyomta Norrist a pályáról.
Verstappent meg nyilván lefizette Toto Wolff, hogy Ham. még előrébb kerüljön ! -
pr3cious #170685 rosszul látod a helyzetet, én speciel nem utálom Hamiltont sokkal inkább azokat akik tolják. de ez el lett már mondva. -
gpFan #170684 Nézzél egy kicsit lejjebb mielőtt írod: "Öreg, fogd már fel, hogy itt senki nem gyűlöl senkit."
:
"Tudod már többen utálják hamiltont, mint ahányan szimpatizálnak vele. "
Vagyis, totál idióták vagytok. Még azt sem látjátok, hogy én Leclerc-nek szurkolok. Mi kell még - Ferrari kép minden írásomba ?
Attól hogy nem vagyok Hamilton fanboy még felszólalhatok amikor valakik totál baromságokkal jönnek. És itten a baromságok legalább 60%-a Hamilton gyűlölet/utálat alapú. -
simonl #170683 Öreg, fogd már fel, hogy itt senki nem gyűlöl senkit.
Furcsa mód a FIA rendszerében évek óta minden alkalommal úgy jön ki a lépés, hogy abból hamilton és a mercedes jön ki jól.
B+, ha valaki három rajthelyes büntetést kap, az legyen három rajthely.....nem pedig egy alternatív matek alapján kettő.
Érted?
Szerintem te vagy kicsit elszállva a példaképedtől és képtelen vagy objektíven megítélni eseményeket.
-
pr3cious #170682 Kiegészítettem az aláírásom. -
gpFan #170681 Akkora beképzelt hatökör vagy, hogy nem igaz. Nem körülötted forog a világ, és nem reagálunk minden mondatodra. De még mindig többször mint kéne, mellesleg. Ellenszurkolás majd minden posztod, és amiatt az általános volt, amit írtam az üzenetem alján. Mert állandóan a Hamilton gyűlölet büfög belőled. Menjél kezelésre ahelyett hogy itt idiótát csinálsz magadból.
Mellesleg, nem direkt válasz volt amit írtam. -
pr3cious #170680 Szóval ha leírom hogy talán úgysem kapja el = ellenszurkolás.
Relax fotelpolitikus, senki sem kérdezett.