182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Harry Seldon #68263 Mertkülönben...
Ugyan már, user, inkább észérveket... Jahh, nincs? Akkor csá. -
ebből a stílusból vegyél vissza...
-
Harry Seldon #68261 Jaja, érdemi viszontválasz hiányában csak ennyire futja igaz? Hülyegyerek alert... -
Vérben forgó szemű fanboy alert
-
Harry Seldon #68259 Márpedig szét kéne nézni, mert az szerintem picit sem normális, hogy az adattolvaj mekláren a 2. kör után 4 mp-vel vezessen egy Ferrari elött. Mondjuk egy százalékkal érthetőbbé válik ha tudjuk, hogy éppen Massa ült ebben a Ferrariban.
Én az egész istállót szétkapnám és kész, hátha találok valami szabálytalanságot.
És ez a "jaj, hát akkor összetörik magukat" dolog: Ezzel az erővel ne s rendezzenek versenyeket, mert minden előzésben benne van az, hogy jaj, hát összetörik egymást.
És nekem az a sunyi, aljas mocsok leszorítósdi, amit ma is leművelt, minden, csak nem szimpatikus. Egy sunyi, mocsok eszközökkel törekvő kis kancsó ez a gyerek, nem több. -
mi az,hogy szét kellene nézni?
Gondolod,hogy nem ellenőriznek minden egyes autót minden egyes futamon?
Attól még,hogy nekem sem szimpatikus el kell ismerni,hogy jó pilóta:
megbízható,agresszív,gyors
Az,hogy a versenyen kívül,hogy viselkedik meg had legyen már az ő saját dolga... -
Harry Seldon #68257 "Le kellett volna állni csatázniuk,hogy hátha összetörik egymást?"
Én speciel ebben reménykedtem. Hamika nem érdemel VB címet az én meglátásom szerint, ennyikész. Egy mákos kis képmutató kancsó az egész ember. És még mindig azt mondom, hogy körül kéne nézni a mekláren háza táján, hátha megint szétcsalják magukat a háttérben... -
Nick Heidfeld leggyorsabb kör????? -
ugyanmár
Egyértelmű volt,hogy Hamilton gyorsabb
Le kellett volna állni csatázniuk,hogy hátha összetörik egymást?
Nem Toyota szintű csapat (ahol jópárszor láttuk kiejteni egymást )
Kovában fel sem merült,hogy leáll csatázni.
Korrektül segíti a VB győzelemre esélyesebb társát...
-
Harry Seldon #68254 Rövidebb is lehettél volna. Segítek: Csődöt jelentesz a témában, oszt kész. -
Harry Seldon #68253 Szét kéne büntetni őket. Két futamról teljes eltiltás mindkét pilótának pl azt hiszem kielégítő lenne. -
Hogy te mi alapján gondolkozol nemrám tartozik... tartsd meg magadnak vagy ird le, de ne nekem próbáld bemagyarázni azt amit nemírtam, mert én a hétvégéről írtam semmi másról
keress mást akivel kötekedni tudsz.
további szép napot -
azért döbbenetes volt, hogy Dennis úgy nyomkodja a gombokat, hogy egyszercsak hopp Kovát megelőzi Lewis.
:D -
Harry Seldon #68250 Neked miért gáz, ha ÁLTALÁNOSAN ítélem meg a pilótákat, nem pedig aktuális hétvégék szerint? Ja, mert akkor tarthatatlanná válik a gyerekesen ostoba és minden alapot nélkülöző álláspontod... Értem. :D
És mint leírtam, mindkettő szar volt, de ezen belül Kimi többet melózott, jobban ment, többet előzött, jobban hajtott. Tehát ő volt a jobb.
Én nem aktuális hétvége alapján ítélkezek, ezért is mondom azt, hogy ha ő is olyan kedvében van és a csapat illetve a balszerencséje is úgy akarja, akkor Raikonnen a mezőny vitathatatlanul legjobb pilótája.
Talán neked is összességében kéne nézni a dolgokat, és nem kiabálnál extra hülyeségeket a részletekben elveszve... -
Jajj istenem hogylehetsz ennyire értetlen... a hétvégéről volt szó, nem pedig az éves teljesítményről amit te mindenáron beleakarsz keverni kavarni, forgatni... Kminek szorítok a Ferrarinál nem pedig Massának... -
Harry Seldon #68248 Szóval aktuális hétvége alapján döntöd el, ki a jobb. Te jó ég!!!! :D :D :D
Massának ma mennyi előzése volt? És Kiminek? Afelől sincs kétségem, hogy kettőjük közül kié volt a gyorsabb versenykör. Na, ennyit erről. -
Jobb is,hogy nem mutatkozott
Viszont az öccse megint korrektül gratulált és kész.
Nem feltünősködik.Jó gyerek... -
Vucli #68246 Bepánikolnak vagy nem tudom, de sikerül mindig meghozni a rosszabb döntést -
Vucli #68245 Ferkánál egyszerűen nem tudják kezelni a váratlan eseményeket -
A mai hétvégéről van szó... jobb volt Massa? igen, nemtudom hova ragozod vagy mire gyursz, de ok legyen igazad:) -
A hétvégén Massa volt jobb, a versenyen Kimi szerintem, ennyi:) -
Harry Seldon #68242 Egyébként meg mindkettő szar volt ezen a hétvégén. És Kimi a 2. kiállásnál extrán rábaszott. Ebből milyen végkövetkeztetést szeretnél halál szubjektívan levonni? -
értem ez alatt azt hogy ő legalább hajtott ... most Massa elég OFF volt -
-
Harry Seldon #68239 Ja te mindig jelen hétvégéből indulsz ki? Okos gyerek vagy te srác... Nézd már meg az eredményeket, leggyorsabb köröket, a hibázások számát. Kimi ezerszer kiegyensúlyozottabb versenyző, és sajnos mindenkinél nagyobb peche van. Érted, szerinted Silverstoneról ki tehet? Ő? :D Meg amikor Massácska olyan elegánsan megelőzte, miközben Kimi kocsijának egyik oldala hiányzott. És csak úgy tudta megelőzni az a szerencsétlen...
Igen, még valami? -
nem az számít hogy a hétvégén ki volt jobb. -
oK:) -
Igen! -
de HA Hami nem csuszik akkor ki, mert nem bírja a nyomást? -
Kivolt a jobb a hétvégén? Kimi? -
ja bocs, taktika, meg a beállítás számít. -
Hami apukája hol volt? Nem mutatták, pedig a rosseb nem tudja onnan távoltartani. -
Harry Seldon #68231 :D :D :D
(elmebeteg...) -
Tavaly a Ferrari is megtette, nyomta Kimit, kapott győzelmet és Vbt az utolsó versenyen. Alőtte Alonso is megkapta ezt, nyomták és a csapattársat is elkotorták előle... ez mindig igy megy. Egy eset volt az unfair amikor a Barichello lelassított, de ez nem pont az az eset amit azután csinálnak. -
SzocsA #68229 hát ha megnézed az eddigi futamokat massa mindig kimi előtt van! -

-
Harry Seldon #68227 Legjobb ferraris? Massa? :D - Ezt te komolyan gondolod? :D Úristen... Te jó ég... Hogy lehet így élni? :D -
méghozzá te irtad le a HA szót ... #68208 -
Hát hát, Massa +9.339 Kimi +14.403. Kb ennyit állt a boxban Massa mögött, szóval nem mondanám meg hogy ki volt a gyorsabb, főleg hogy Kimi a mezőnyben előzgetett. Persze magát okolhatja csak a kvali miatt. Hamiltonhoz meg hát tényleg köze nem volt senkinek -
Harry Seldon #68224 Igen, ez tök fair dolog, csak ugye a versenyszelemet öli ki a sportból. Kit érdekel, hogy Hamika a esélyes? Küzdjön meg érte, még csapaton belül is! Ez ugyanis egy verseny, nem pedig udvariassági, önszopatós rendezvény. Persze úgyis megelőzi. De előzze meg élesben. Azért autóverseny ez.
Én mondjuk reméltem, hogy Massa már csak azért is lebontja Hamikát, de sajnos ehhez túl gyáva volt. Pedig jót tett volna a pontversenynek.