182273
  • Hayni
    Érdekesebb.Hát szerintem ha Hamilton belejön ugyan az lesz mint Schumachernél..nem verseny lesz, ugy is tudjuk majd a győztest.
  • Kit--Kat
    Téged megint kiengedte? XD
  • b-type
    kemény győzelem volt, ..és volt benne előzés is az első helyért, ami ritka sajnos a boxtaktikás világban.
    Az elengedést tök jól magyarázta Webber,...Czollner-t nem is értettem..Clio kupában pont lenyilatkozta futam után, hogy sokszor nincs értelme harcolni a sokkal gyorsabbal, mert annyi időt veszít körönként a védekezéssel, hogy feljönnek rá is hátulról.
    ...úgy néz ki ez akkor elfogadható volt, most nem.
    Sztem teljesen logikus, Piquet másfél másodpercet bukott abban a körben mikor Lewis mögé ért.
    Kova' detto...a nagy csatában mindketten bukják a köridőket, és feljönnek rájuk azok akik tisztán tudnak menni.
    Egyszerű versenyzői intelligencia valóban,..felmérem a lehetőségeimet és a legtöbbet hozom ki belöle, ha van sansza a végső pozíciótartásra akkor viszont harc.
    Nagyon kemény futam volt Hamilton-tól,...sajnos Glock elszállt, pedig az a srác nagyokat lép Trulli mellett aki már Alonso-t is megszorongatta csapattársként.
    A balesetnél a két Toyo' egy képen volt,..ami a dögnehéz autó és Trulli pozícióját nézve nem gyenge.
    Szal azt sajnáltam nagyon.
    Piquet meg nagyot autózott, szépen bírta a terhelést az utolsó 10 körben.
    Kova'...áá semmilyen volt,
    Alonso pedig próbálkozott se a mai nap nem az övé volt.
  • lac coo
    Mivel most kb tesztpilóta szinten autózott , hátrébb is volt, még szép, hogy "megszivatták" a boxban, bár én nem nevezném annak...
  • Harry Seldon
    Az első kérdésedre a válasz: Igen, ez erősen szubjektív, nagyon unszimpatikussá vált ez az ember a szememben az utóbbi időben a nyilatkozataival, a boxutcás mazsolázásával. Szóval ez valóban nem észérv.

Második: Igen, Kimi béna volt a Q-ban, nem kicsit. A futamon azonban sokkal többet mutatott fel a csapattársánál, a boxban megint megszivatták, de ennek ellenére szépeket ment a végén, nem úgy, mint massa, aki most már hagyományszerüen megijed, ha Hamilton beéri, és elkezd kacsázni, mint egy rémült kismadár...

Három: Kimi nem rég nyilatkozta le, hogy egy előzetes megegyezés értelmében marad 2008 után is, szóval Hami max Massa helyére ülhetne be. Ha otthagyná a rovott múltú mekit, ugye...
  • Istencsászár
    Kell is a pihenés, éjszaka Motogp:)
  • lac coo
    Igen , én pl az összes futam alatt bealszom, kötelező hétvégi pihi, kis lustálkodás :)))
  • lac coo
    És hol vannak az észérveid, hogy Hamilton miért nem érdemelhet vb címet ????

Meg az az egy százalék is érdekelne amit ugye Massa hozott a ferrari volánnál ( szmben Kimivel aki egy kanyart nem tudott bevenni a hétvégén ...)

Nehogy épp Hamilton váltsa le Kimit a Ferrarinál, legalább megérné azt a temérdek pénzt !!!
  • Punker
    nem, az uccsó amire emlékszek hogy Glock fogja a hátát a fal mögött, de mivel nem ordítottak a riporterek (bár Palik nélkül az se az igzi) gondolom semmi nem történt.
  • madmanic
    viccelsz...
  • madmanic
    Kár..

Nem tudok többet segíteni..

flém off

Óriási futam volt

Nelsinhot ma valami régi római pajzson hurcolja Briós a boxutcában
  • Harry Seldon
    A véleményemet írom le. Érted, van rossz vélemény is a világon, és én ennek hangot adok. A te gondod, ha te ilyen mérhetetlenül intoleráns vagy az ellenvéleményekkel szemben. Találj rá gyógyszert, vagy nemtom...
  • Punker
    Punker öregesen bealudt a futamon az SC alatt.....
  • desigo
    Ott van a probléma,hogy ide nem köpködni és fikázni járunk pilótákat,csapatokat hanem szurkolni és normális hangnemben beszélgetni.
    Ez valahogy nem jött át a postjaidból...

Mondjuk inkább Hamit szidjátok mint Alonsót xD
  • Harry Seldon
    Igen és? Még mindig nem értem. Ezt is elítélem, ahogy azt is. Hol van a problmád? Vagy írjak szótagolva, hátha úgy sikerül megérteni?
  • madmanic
  • desigo
    Aki nagyobb összeggel fogadott Barichellora az itt megőrül ...
  • madmanic
    © Harry Seldon
    ma 16:03 | privát | válasz erre | #68224

Igen, ez tök fair dolog, csak ugye a versenyszelemet öli ki a sportból. Kit érdekel, hogy Hamika a esélyes? Küzdjön meg érte, még csapaton belül is! Ez ugyanis egy verseny, nem pedig udvariassági, önszopatós rendezvény. Persze úgyis megelőzi. De előzze meg élesben. Azért autóverseny ez.

• Harry Seldon
    Pl kiteszi azokat, aki nem bólogatnak vigyorogva a beírásaitokon, mi?

Hát evvan, el kell viselned.
  • Harry Seldon
    Ez hogy jön ide? Én Kimi Raikonnennek drukkolok...

És ha már vélemény kell, hát szerintem gusztustalan volt az a eset. Igen, és?
  • desigo
    Kár,hogy Punker már nem tesz rendet...
  • madmanic
    Erre írjál észérveket jóbarát...

Szerintem ezt megdumáltuk...
  • Harry Seldon
    Megint ezek az önsúlyuktól is megsemmisiítő erejű ellenérvek... Látom, ebben master vagy...
  • Istencsászár
    Kérlek:)
  • Harry Seldon
    Nagyon szivesen, máskor is!
  • lac coo
    Köszi, ezt akartam hallani tőled !
  • Harry Seldon
    Ez is egy vélemény, még ha az értelmesebb létformák számára felettébb idióta kategóriába sorolandó, akkor is.
  • Harry Seldon
    Neked ez általános? :D És hol vannak a kis fűszerek ebből? Tudod, kilyukadó Raikonnen kocsi, egyéb Kimi pechek, csapat bénázása... Most összeszámoljam, mennyi saját hibája van Massának, és kábé egy sem Kiminek? :D
  • lac coo
    A vélemény szabad !
    Kimi egy kiskocsog, nagyképű, nem tud autót beállítani stb .... :P
  • Istencsászár
    "általános adatokkal eredményekkel"

2 Felipe Massa Brazilian Ferrari 54
    3 Kimi Räikkönen Finnish Ferrari 51

ez elég általános és adat, eredmény?

/ viccel, de gyorsan elfut /
  • Harry Seldon
    Gondolomm, ezt mindenképpen alá fogod támasztani mindenféle, általános adatokkal eredményekkel, statisztikákkal...
  • madmanic
    kerestem neked azt a befutót, mikor a célvonal előtt Barrichello félreáll MS nek...

Sajnos letiltották yuotuberól...

tanulmányozhatnád..
  • Istencsászár
  • Harry Seldon
    Nézd, ha nem viseled el a véleményemet, akkor adott a lehetőség neked és le is út, fel is út. Továbbra is ki fogom fejteni a véleményemet, ha tetszik, ha nem. Trágárkodást csak akkor látsz tőlem, ha erre más is okot ad trágárkodással, minősítgetésekkel a személyemet illetően, és a kancsó az pl. nem trágár szó, és hát neked nem tetszik, hát perelj be....

Nekem ez a meggyőződésem, nem tehetek róla, ha te nem vagyok képes toleranciával viseltetni más véleményekkel kapcsolatban. Szóval vagy elviseled, vagy tovatünsz. Ugyanis a vélemény szabad.
  • lac coo
    Nem hát !
    Én pl simán azt mondom, hogy Kimi egy kis kezdő Massa melett :DDDDDDD
    Aztán had menjen a flém :))))
  • bordy
    behúzott, csak folyamatosan kellene nem pedig csak alkalmanként.
  • Istencsászár
    Massa simén leelőzhette volna hogya nemfigyel, valamint nemcsúszott ki, nem téblábolt a pálya szélén, ügyes volt ma!
  • Istencsászár
    Ez a stílus és arrogancia nemide való... ez egy F1 topik mindenki számára, és én mint Hamilton szimpatizáns és Alonso, Rönó drukker nemvagyok kíváncsi az előadásaidra amiből tökéeltesen leszűrhető minden... van Ferrari topik ahol ezeket elő tudod adni és még talán igazolást is kapsz a feltételezéseidre egyesektől, bár remélem hogy a Ferrari és F1 drukkerek többsége nemigy vélekedik a dolgokról:(
  • desigo
    hát behúzott párat...
    még ha mákosan is
  • Istencsászár
    Alonso a futam előtt

A Renault kétszeres világbajnok versenyzője, Fernando Alonso szerint csapattársának, Nelsinho Piquet el kellene kezdenie következetesen pontokat gyűjteni, hiszen ez létfontosságú lenne ahhoz, hogy a francia gárda a konstruktőrök versenyét a negyedik helyen zárja az év végén.