182274
  • Attila889
    nah meg a Force India :P
  • Istencsászár
    Az uszonyt a Nyúví találta ki és a RedBullon alkalmazták először, aztán a Rönó lemásolta, majd megkapta a Toro és most egy teszten a McLaren is próbálta.
  • passatgt
    akkor úgy, nem oszt nem szoroz, ha egy jó megoldás van az egyik kocsin, megpróbálja utánozni mindegyik csapat:)
  • Attila889
    nem Red-Bull félét?Mivel Adrien Newey találta fel,csak a Renault ellopta....aztán a Toyota meg a Mclaren is csak kipróbálta...ismétlem: "kipróbálta"
  • Attila889
    Én nem fikáztam :D
    Mondtam hogy nem fikázásból mondom mert én is szeretek valakit a Ferrariból.....én eggyik csapatot se fikázom.Én azért szeretem a mekit mert van ott egy jó pilóta meg az autó szín választéka is szép nah ennyit erről XD
  • passatgt
    és milyen motorborítás?

emlékeim szerint pont a mclaren próbálgatta a renault féle motorborítást:D
  • passatgt
    te fikáztad a ferrarit és a renault, arra válaszoltam, amúgy meg ki mondta, hogy ferraris vagyok?:)
  • Attila889
    nah már megint kezded.....épp ezt utálom.Mi a szarért fikázzátok a Mclarent?Bajotok van vele mert ti Ferrarisok vagytok?Én se fikázom a Ferrarit mert Mclaren rajongó vagyok :D
    De persze nem akarok sértegetni,de a Ferrari is lop ccsak sunyiba csinálja,én tudom......pl. ez a motor boritás?Nah?Nah?Ezt is lefogják lopni.....hidd el.
  • passatgt
    nem tudom melyik az a csapat amelyik lop...
  • Attila889
    he-he ez pontosan így van :D
    Viszont a Mclarennél Kovalainent nem értem :S
    Időmérőn parádésan megy versenyen meg paff szar eredmény....pedig én szerintem ő is jó pilóta :S
  • Count Adyn
    Ki lehet persze:) Ugye Angol lapok írták ezt, akik nem lesznek hülyék "beköpni" a kis kedvencüket, A McLaren nem lesz hülye megint belemászni valamiba mert akkor nekik meszeltek eléggé az előzmények ismeretében, harmadrészt meg nem is ők lettek annyira hejj de gyorsak, hanem a Ferrari lett inkább gyengébb valamiért. Szóval kár fáradni ezen, jó kis téma amivel megint lehet kavarni a szart, növelni a figyelmet, eladni az újságokat:)
  • SrAta
    főleg h a kimi mutatta h vonyít a gyerek... nemisvette észre a nő
  • Attila889
    jó figyelj,de azért egy érdekes cikk ez nem?És szerintem simán kilehetne ezt beszélni mert szerintem nem csak mi vagyunk az egggyetlenek akik ezt kibeszélik.Ez kb. oylan mint amikor hír járja hogy Kimi elmegy vagy marad-e...ez is nagy pletyka ám és kibeszélik a fórumokon is tuti :)
    Akkor ezt miért ne lehetne ?:)
    Meg nemtűröm amikor fikázik a Mclaren-t mert ők mások,meg mert ők Ferrarisok.Szerintem mindeggyik csapat ugyanolyan jó,ugyanolyan joguk van mindenhez és pro piloták vannak,tehát a cukkolásokat nem értem :S
  • Attila889
    igen ez pontosan így van.De viszont abban mégis van igazm hogyha a Ferrari csal és lop akkor nem büntetik meg,természetesen ezt nem azért mondom mert utálmo a Ferrarit meg anti Ferraris vagyok,mert Massa jó csak azért én ezt mégis pofátlanságnak találom.Meg a Renault...nah jó de mind1,mert a lehetetlenről beszélünk.De reméelm nem lesz Meki bünti megint.És különben is nem őket kéne megbírságolni hanem a Mercedest mert 70%-os tulajdon az övéké.Szóval hülyeség az egész.De inkább no comment :D
  • Count Adyn
    Vicces azért hogy senki nem szólt még egy rossz szót se de már levan oltva mindenki előre, meg magyarázkodás megy:DD Én megvárom inkább mit mond majd az FIA, addig leszarom^^
  • gordon 24
    Az tiltott, hogy megmondja neked hogy engedd el.. Mivel ez nem történt meg nincs miről beszélni!

Pedig Ferraris vagyok.. De itt nem történt semmi, nem sport szerű és szar hogy igy döl el egy verseny, de ez rájuk van bizva..

Mondom a szabály azt mondja ki hogy nem szolhatnak neki, hogy engedd el!
  • Attila889
    én nem azért mondom de nem kéne fikázni a Mclarent :)
    Figyelj,ha a Ferrarival lenne valami akkor vérig lennétek sértődve.Jó mondjuk abban van igazság hogyha a Ferrari csal akkor nem büntetik meg mert ő az isten.........de szerintem nem,ő is csak egy fos csapat az egészben és ugyanúgy kijárna neki is a büntetés mint másoknak.Márhogyha a Mclaren kap ezért büntetés akkor nagyon-nagyon nagy szemétség lesz mivel a szabály előírja hogy ez megengedett még,tehát ezért semmit sem kaphat az Mclaren.De szóljatok ha nincs igazam :D
  • MaSzKa
    jó az új dugnika a bannerba :D
  • SouD
    linket
  • SouD
    tudtam hogy van valami dopping
  • gordon 24
    De tudjátok mi a durva:D

Hogy itt vitáztok, de nem Kimi volt itt a legnagyobb paraszt hanem az annya:D Pont leszarta hogy elesett:D Ment tovább waaz aztán amikor nagyon sirt akkor ment vissza...

Én biztos nem mentem volna vissza és tudod miért?? Mert kb 170 darab ujságiró nyüzsög ott. Nem véletlenül rohanak át ezeken a helyeken.
  • ÁjjLe BoBBi
  • madmanic
    Mielőtt ideérnek a csalóMcLarenezők..:

"The currently used standard engine control unit enable to teams
    to program a number of predefined engine mappings, optimising
    traction or driveability in different conditions or at different
    speeds. The new system enables the driver to change gears and
    simultaneously change to a different engine mapping by pulling
    the paddles at the same time. Most importantly, it looks to be
    allowed by current regulations as these only stipulate that
    engine mappings can only be changed by the driver. Any automatic
    change acting upon a gear shift is forbidden."
  • madmanic
    Apa keeezdőőődíííík....
  • Istencsászár
    Ezt már az évad előtti teszteken megfigyelték pl Trulli mondta azthiszem meg talán mások is hogy a Ferrari használ ilyesmit... a Meki csak most vezette be ( ezekszerint ) és lehet ettől jobbak lettek, de nemkell elfelejtetni hogy komoly aero és mechanikai fejlesztés is volt az elmult futamokon.
  • desigo
    [URL=http://www.formula.hu/f1/manualis-kiporgesgatlo-a-mclarenben-c21627.html]Manuális "kipörgésgátló" a McLarenben?[/URL]
  • Punker
    persze mert nincs előzés
  • desigo
    a jó kis aprítós rajtbalesetek teljesen megszűntek :(
  • desigo
    A Balatonra költözik a Forma-1
  • Istencsászár
    Már balesetek sem a régik?
  • Firerock
    ilyet még!!!(a végén hallható szám címét valaki meg tudná mondani)
  • BaliBoy
  • Punker
    mennyivel jobb volt régen.....
  • ÁjjLe BoBBi
    read back!
  • a.carkey
    Ugyan már!
  • a.carkey
    Ráadásul melyik kisgyerek az amelyik 1 sec alatt elkezd sírni?
    Általában kemény fáziskéséssel kezdenek el sírni.

A csaj basszus vissza sem akart menni, pedig ő volt a hibás. LOL!
  • ÁjjLe BoBBi
    neem nem. kimi a moslék erkölcstelen emberi hulladék a történetben. :\
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    abba az időbe jó volt Monty bárki bármit mond
    simán lenyomta Kimi-t
  • a.carkey
    Dehát a csaj vágja pofán a mappával?