FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
igen mki latta h szarok voltak a ferrari gumijai de az elõzõ versenyeken a bridge annyival jobb volt h a michelin mondhatni szar volt mellette
#Nekem az sent amit Sumi csinál#
ez akkoris is igy volt amikor keresztbe állt az idõmérõn?
mer ha alonso tette volna akkor nekem egyáltalán nem lenne sent,elítélném mert nem tisztességes de emelett ugyanugy szurkolnék neki tovabb
remélem nem elsz meg neki a 8.
amugy nem tudom lattad e a foci gálát,de nem csak aktív f1es versenyzõk jáccottak hanem sokan masok és mivel sumi szeret jótékonykodni/focizni ezert sztem az állításodtól teljesen függetlenül megjelenhet a pályán jövõ iylenkor ;>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Engedelmeddel válaszolnék a feltevéseidre, de leszögezem, hogy nemvagyok Schumacher drukker.
Volt, hogy Alonso verte Schumachert, se akkor gyengélkedett a Ferrari. Amikor meg Schumacher verte Alonsot akkor a Röno ereje teljében volt.
Azért volt Ferrari uralom cirka 5 évig, mert Schumacher volt anyira jó pilóta(Alonso nincs ezen a szinten és mivel még nincs így nem is lessz soha), hogy az õ segítségével a ferrari újra nagycsapattá tudott válni.
Bár fiatal vagy hozzá, hogs emlékezz de kérdezz meg bárkit, hogy hol volt a ferrari schumacher odakerülésekor.
A mai versenyel ne példálózz, mert azt a vak is látta , hogy a ferrarinak szarok voltak a gumijai.
Ha nem vagy elvakkult Alonso drukker akkor holnap sívesen folytatom a vitát, de most megyek aludni!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én Sumi Drukker vagyok te Alonso. Nekem az sent amit Sumi csinál neked az ami Alonso. Ez van..
De idén meglesz a 8-dik az biztos. És ha igy lesz akkor többet nem lesz ilyen vita mert sumi szépen hazamegy és nézi tv-n az f1-et
Egyébként szerintem elszólta magét a Foci gálán.
Azt kérdezték tõle hogy jövöre ha lesz ilyen részt vesz rajta?
Erre a válasz: természetesen mindig örömmel jövök ilyen eseményekre. Tehát ez azt is jelentheti hogy jövöre itt lesz a Hungaroringen..
Downhill!!
Azért azon godolkozz el, hogy ezt a saját tehetségének köszönheti vagy annak, hogy a Bridgstone gumik cirka 3 mp-el voltak lasabbak. Egyébként erõssen kétlem, hogy Alonso valaha is lesz 7 vagy 8x-os világbajnok. Emlékeztetnélek arra, hogy Schumi az elsõ két VB címét a Benettonba szerezte ami akkor nem volt egy top autó. Alonso úgy tudot múlt évben, meg idén is parádézni, hogy egy kb@szott gyors és megbízható kocsi van alatta.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
itt kiemelmén h az auto,nem sumi ;>
+x kéne ujjá születnie hogy ez összejöjjönn.
Downhill!!
#Alonso kocsija jó volt és a gumi is. Most viszont sumi autóján nem volt minta.#
a gumijan ugyanugy nem volt minta mint ma schuminak es ne akarj meg etetni azzal h nem így volt,kösz
#De hányszor legyõzte már Alonsot küzdelembe#
azert volt h alonso is elkalapálta
#Hányszor lett vb bajnok a ferka és sumi?#
ferrari uralom volt cirka ~5 éven át ehhez nem tok mit hozzá fûzni enyivel jobb volt az auto
#20-30 sec ért be elübb?#
ilyen alonsoval is megesett mar nem egyszer,mellesleg ha ma nem jön be a safety car akkor alonzo percekkel oda veri a mezõnyt(akkor volt 50mps elõnye)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Downhill!!
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De akkor Alonso pozicióért mennõ csatában vert hejzetbõl egyszerüen keresztül ment a sikánon az alagut után kb 3-4 körön keresztól. Sumi most De la Rosaal megcsinálta egyszer ez igaz de akkor Alonso kocsija jó volt és a gumi is. Most viszont sumi autóján nem volt minta.
Alonso egy szerenvsés kis hule.-. Hiába irtok akármit nem fog megváltozni a véleményem..
"hát igen se sumi se a ferrari nem képes mashogy pontot szerezni ha igazi küzdelem van...."
Te irsz nem kicsi hülyeséget.. Ez most egy szerencsés szitu ez igaz. De hányszor legyõzte már Alonsot küzdelembe? Hányszor verte el ugy a mezõny hogy 20-30 sec ért be elübb? Hányszor lett vb bajnok a ferka és sumi? Mirõl beszél? milyen versenysorozatot nézel mert ilyen hule irások után szerintem biztos nem az f1-et..
Downhill!!
#Tavaly Monacoba a rönö nem volt irányithatatlan. Alonso 6x vágta le a sikánt Sumi 2x. szóval nincs igazad.#
OMG szerintem te a tavalyi monacoi versenyt csak hírbõl hallottad és valszeg nem egy alonso szimpatizánstol,mivel h alonso kurvara nem 6szor vagta le a sikant és valoban nem volt iranyithatatlan,de a ferrari sem volt az,való igaz egyikõjük kereken se volt tul sok anyag,de azert mielõtt iylenekt irnek keccer atgondolnam
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Kizárták Kubicát, Schumacher pontszerzõ
http://epica.nl
Ahoz képest,hogy itt volt a futam meglepöen kevés a hir a portálokon.
Nem is arrol van szo,hogy ki hányszor vágta le,lényegében érdektelen,de minden második héten beirja valaki,hogy Alonsot tavaly miért nem büntették meg,most már csendbe lehet lenni a Piros táborban.
(Ki kit milyen pilotanak tart szubjektiv,egyéntöl függö.Nalad az a sorrend,nálam teljesen más,de ez full természetes.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
KoЯn
És szerintem Törökben is hasonló dolgok lesznek! 😉
KoЯn
Szerintem megint rohadt nagy szerencséje volt...
Downhill!!
Hungaroring 2006 fotók
http://kep.tar.hu/daninokia/
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82