FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja, átpörgetõs lett a topik kicsit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"Schumacher öregszik, 8 körbe tellett neki hogy megtalálja a helyes pályaívet 😄D Híába na szögre kéne már akasztani a sisakot 😉"
Mert a 2 okostojás az RTL en eldöntötte,hogy Sumi gumijai a külsõ iven jobban tapad,vagy gyorsabban melegszik.....LOÁL kár,hogy nem közölték a Ferrarival,pedig csak pár méterre voltak a boxtól...
Nem kommentálom tovább,mert azt hinnéd megbántalak.....................
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tudtam hogy most megint azzal fogsz jönni hogy megverte Sumit,meg a ferrarit,és ezért utálom,de hidd el nem.Én is azt mondom hogy ha pl raikonnen nyerte volna a vb-t,akkor annak is örültem volna,mondjuk suminak jobban.Mert raikonnen normalis,nem mutogat,nem veszélyeztet másokat a hülye idegeskedéseivel,nem csal stb.
Azt meg nem vitatom hogy jól tud vezetni,már mondtam.De szerintem nem elég jól vezeti,sportszerûnek is kell lenni,nem nyavajogni,idegeskedni stb...
Látszik hogy mikor ideges,már nem tud koncentrálni,majd egyszer jól megjárja(vagy más járja meg jól miatta)...
A másik,lehet hogy vb lett,de naaagyon nagy szerencséje volt.
És nemcsak én látom így Alonsót.
Mindegy,ezen kár vitatkozni,én így látom,te meg úgy.Én nem szeretem.Bárkit szívesebben láttam volna vb-ként,még Montoya-t is 😊
Na igen,te meg a ferrarit nem szereted...errõl ennyit..
Ja UTÁLOM a Ferrarit, de nem azon lovaglok a nap 24 órájában, mer szarom le.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Te általánosítókirály, neked meg a Ferrari van bögyödbe, ebbõl is látszott, úgyghogy te ne tarts hegyibeszédet arról, miért nem "szabad" nem szeretni Alonsot 😄DDDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ha olyat csinál mint amit Coulthardal tett ( elõtte befékezett hogy a pozíciót tartsa ) akkor az elitélendõ, persze akkor még fiatal volt, DC is megmondta neki hogy még nincs tapasztalata, szvsz kis hülyegyerek aki meg merte tenni.
Ha te azt mondod hogy nem F1be való egy Világbajnok akkor ott elvakult fanatizmus lehet leginkább a Ferrari iránt mer azoknak szurja a szemét a spanyol. Nemtudom miért amikor ez verseny és nem a ferrariról szól, ha õket megveri valaki az már minden rossznak a kiindulója. Te irtad hogy nem F1be való, kérdem én miért? sorold fel... Azt nézzünk még 1 pilótát, hogy ne mennyünk messzire a másik Világbajnokot Sumit és neki is sorold fel a tettei majd utánna döntsd el hogy ide valók vagy nem... ez tõled egy totális hülyeség volt, hogy a mai F1 egyik legjobb versenyzõje ( Kimi, Sumi, Alonso számomra a legjobb ) nem oda való...
Hogy miért kevertem be a hszbe? hát olvass már, te kérdezted #40172os hszbe, és nem akartam külön irni mer minek, csak ennyi volt se több se kevesebb.
Mi értelme van annak ha gyûlölöd? neked attól jobb? nekem nem... jó versenyt akarok látni, és persze azt hogy Kimi nyer vagy más, és nem Sumi, Alonso... Örültem hogy kiestek, de annak nem hogy Kimi is... És most mivan? összedõl a világ? nem, egy jó versenyt láttam és jót szórakoztam.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
#Persze ezt már megszokhattuk tõle 😊# emmegmi? :||||ww
"Sumi belsõkamerás felvételét nem lehet amúgy megnézni valahol?" hirtelen elromlott a feldézeti kamera és nincs róla publikus felvétel!...
Én még mindig azon a véleményen vagyok hogy Alonso nem való az F1-be.
A FIA-t meg szvsz nem is érdekelte kinek van igaza,jó alkalom volt így Sumit is megbüntetni,és kiegyelíteni az esélyeket...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
http://f1ferrari.hu
Downhill!!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Hányszor lett VB 2. a 2-es számú ferrari pilóta Schumi mögött? Köszönöm... "
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Downhill!!
ezen feküdtem egy jót
Mit gondolsz miért volt az, hogy a Toyota és a BMW is(ez a2 amiröl szól a fáma, de ahogy a kommentátorok is mondták a BMW-s esetnél biztos volt sokkal több csak enyi szivárgott ki)üres papírt rakott Shumacher elé mondván, hogy azt ír rá(pénz, személyzet, stb..)amit csak akar csak írjon álá hozzájuk.
Shumacher kiemelkedik a mostani mezõnybõl a tudásával és ezért tart a 8. VB címe felé, de nem azért, mert a Ferrari jobb, mint a többi.
Tudod azt se véletlenül mondták régen(és mondják néha még ma is), hogy Schumacher ugyanazzal a kocsival körönként minimum fél másodpercer ver bárkit.
Nemhiszem, hogy tel láttad versenyezni szenáék ellen Schumachert, de náluk is jobb volt pedig a régi öregek(Szena, Prost, stb..)símán vernék a mai mezõnyt.
Ha van ellenfele nemvalószínü nemnyer 7 VB-t(szerintem meglessz a 8.), de akkor is úgy beszélne róla mindenki, hogy õ a legjobb!
Ismétlem nemvagyok se Schumacher se Ferrari fan(Piquet viszavonulása óta nincs igazi kedvencem)csak elismerem Schumacher tudását
ITT nézz körül és akkor te is nekem adsz igazat!
Ha akarod holnap folytatjuk, de mostmár tényleg lépek aludni!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Egyébként inkább anti drukkernek tûnsz aki azt várja, hogy valami ne úgy mûködjön a Ferrari körül ahogy kell. (a gumis mondatodra célozva) Egyébként az elmúlt 3 versenyen nem lehet semmit a gumikra kenni. Sem a Bridgestonra sem a Michelinre. Kb. egálba vannak. Hogy a rönó rósszúl választott gumi szettet (állítólag!! Briós szerint) azt nehogy már a Bidgestonnak, vagy a Ferrarinak ródd fel.
Egyébként lásd, hogy próálok korrekt lenne, és nem elvakult:
Eddig (1-2 hónapra visszamenõig) úgy voltam vele, hogy ha Schumi majd valamikor vissza fog vonulni akkor Alonsonak fogok drukkolni mert azért azt el kell ismerni, hogy van benne potenciál. De az utóbbi idõkben tett inkolatlan kirohanásai, megnyílvánulásai és néhol arrogáns nyilatkozatai egy kicsit unszimpatikussá tették számomra.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem sajnos én sem vezettem még ilyen autót.
De ez hülye példa: Menj pár kört Monacoba egy F1-es játékkal és vedd be azt a kanyart és nézd meg mennyi hely van ott. Ha Sumi ott rákormányzott volna akkor ahátsó kereke törik ki ,Én már egyszer pont igy jártam a játékba. Prõbáld ki.
Mondjuk ez tényleg csak találgatás.
Downhill!!
te már vezettél ilyen autót? :o
mellesleg az én és a sok okosba beletartzik a FIA,innetõl kezdve sztem nincs mirõl bezsélni mert õk jobban értenek a dologhoz mint mi ketten vagy akár az egezs fórum egybevéve
Downhill!!