FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ja,gyula jobban érzi ugy látszik a kocsit,mint Sumi 😊

Na ja,én inkább mostmár nem is szólok egy rossz szót se alonsora,mert akkor itt mindig csak a vita megy ha alonsorol van szó 😊

b-type
😊)
jaja, átpörgetõs lett a topik kicsit.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hogy mi megy itt az elképesztõ!!!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Jésszussz!! Te is beülhetsz Gyula mellé a homokozóba
"Schumacher öregszik, 8 körbe tellett neki hogy megtalálja a helyes pályaívet 😄D Híába na szögre kéne már akasztani a sisakot 😉"
Mert a 2 okostojás az RTL en eldöntötte,hogy Sumi gumijai a külsõ iven jobban tapad,vagy gyorsabban melegszik.....LOÁL kár,hogy nem közölték a Ferrarival,pedig csak pár méterre voltak a boxtól...
Nem kommentálom tovább,mert azt hinnéd megbántalak.....................

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

DJ Bee18
mert a másik oldal termelné a pénzt hirtelen, mi? 😊 Politikát hagyjuk, ott még annyira sincs ha

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
meg ez a mániád, hogy azért utáljuk, mert gyõz. Ezzel a hülyeséggel leállhatnál, a szezon elsõ felében Sumi bukdácsolt, Alonso meg nyert. Mégse szóltam, meg még jópáran se (elvakultak vannak, de a másik oldalt is), nem volt vele semmi bajom, tette a dolgát, versenyzett, nem dumált. Amint rosszukl áll a szénája, mutogat, idegbeteg, másokat veszélyeztet is lassan. Szted jó ez így? Miért csodálkozol, hogy egyeseknek nem tetszik ez? Elkezd veszíteni, erre ideges? Ez nem szimpatikus, és nem sportszerû

gyurcsók<#taps><#taps><#crazya><#idiota>

Én se vagyok feltétlen Ferrari szurkoló... sõõt.. Merciket szeretem! Csak sajnos nem nagyon mentek az év elsõ felében, és Kimi is peches stb... Nagyon örültem Buttonnak, hogy végre nyert és a Hondák jók voltak! Régóta várom, hogy öszejöjjön nekik! Jövõre nagyon tetszene, ha Toyota is feljönne és akkor igazi verseny lenne! És nem lennék elkeseredve se, ha Sumi visszavonulna, mert érthetõ... Na mind1, Alonso nem szimpatikus a viselkedése miatt és kész!

Istencsászár
Ha, ha, ha, ha, ha, nincs ha... Ami megtörént megtörtént, ha nem gyurcsók lenne most, akkor nem kéne szívnunk, de nincs ha mer ezvan.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
de amikor Monacoban büntették Sumit, róla beszélt mindenki... Egyértelmû, aki mutogatgat, megbüntetik, kirõl lenne szó, ha nem róla?

Szerintem kár megint felsorolni hogy miért nem való,már sokan elmondták hogy mi a bajom nekem is vele.
Tudtam hogy most megint azzal fogsz jönni hogy megverte Sumit,meg a ferrarit,és ezért utálom,de hidd el nem.Én is azt mondom hogy ha pl raikonnen nyerte volna a vb-t,akkor annak is örültem volna,mondjuk suminak jobban.Mert raikonnen normalis,nem mutogat,nem veszélyeztet másokat a hülye idegeskedéseivel,nem csal stb.
Azt meg nem vitatom hogy jól tud vezetni,már mondtam.De szerintem nem elég jól vezeti,sportszerûnek is kell lenni,nem nyavajogni,idegeskedni stb...
Látszik hogy mikor ideges,már nem tud koncentrálni,majd egyszer jól megjárja(vagy más járja meg jól miatta)...
A másik,lehet hogy vb lett,de naaagyon nagy szerencséje volt.
És nemcsak én látom így Alonsót.
Mindegy,ezen kár vitatkozni,én így látom,te meg úgy.Én nem szeretem.Bárkit szívesebben láttam volna vb-ként,még Montoya-t is 😊
Na igen,te meg a ferrarit nem szereted...errõl ennyit..

Istencsászár
Nono, de mivel ahogy látom fõként a ferrari szurkólók mondják ezt rá, ezér engedd meg már hogy azt irjam...

Ja UTÁLOM a Ferrarit, de nem azon lovaglok a nap 24 órájában, mer szarom le.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
em F1be való egy Világbajnok akkor ott elvakult fanatizmus lehet leginkább a Ferrari iránt mer azoknak szurja a szemét a spanyol.

Te általánosítókirály, neked meg a Ferrari van bögyödbe, ebbõl is látszott, úgyghogy te ne tarts hegyibeszédet arról, miért nem "szabad" nem szeretni Alonsot 😄DDDD

Csabesz6
én is emléxek<#gun><#duhos2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pontosan! 😄 Idegbeteg, baromi türelmetlen és nagy a pofája mint az állat! Emlékszem amikor megnyerte a VB-t egyik Renault-os szerelõ hátán volt egy felirat... asszem "Who is Schumacher?" vagy valami ilyesmi volt pff.. szánalmas 😄

Istencsászár
Na álljon meg a menet...

Ha olyat csinál mint amit Coulthardal tett ( elõtte befékezett hogy a pozíciót tartsa ) akkor az elitélendõ, persze akkor még fiatal volt, DC is megmondta neki hogy még nincs tapasztalata, szvsz kis hülyegyerek aki meg merte tenni.

Ha te azt mondod hogy nem F1be való egy Világbajnok akkor ott elvakult fanatizmus lehet leginkább a Ferrari iránt mer azoknak szurja a szemét a spanyol. Nemtudom miért amikor ez verseny és nem a ferrariról szól, ha õket megveri valaki az már minden rossznak a kiindulója. Te irtad hogy nem F1be való, kérdem én miért? sorold fel... Azt nézzünk még 1 pilótát, hogy ne mennyünk messzire a másik Világbajnokot Sumit és neki is sorold fel a tettei majd utánna döntsd el hogy ide valók vagy nem... ez tõled egy totális hülyeség volt, hogy a mai F1 egyik legjobb versenyzõje ( Kimi, Sumi, Alonso számomra a legjobb ) nem oda való...

Hogy miért kevertem be a hszbe? hát olvass már, te kérdezted #40172os hszbe, és nem akartam külön irni mer minek, csak ennyi volt se több se kevesebb.

Mi értelme van annak ha gyûlölöd? neked attól jobb? nekem nem... jó versenyt akarok látni, és persze azt hogy Kimi nyer vagy más, és nem Sumi, Alonso... Örültem hogy kiestek, de annak nem hogy Kimi is... És most mivan? összedõl a világ? nem, egy jó versenyt láttam és jót szórakoztam.

Csabesz6
csalonzósok levehetnék már a szemellenzõt...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Amúgy meg azt figyeltem meg hogy sokszor direkt belekötsz abba aki mondjuk szidja alonsot,vagy csúnyát mond rá,és egybõl veszed elõ Sumit hogy hát igen akkor õ is így meg úgy...Ahhoz képest eléggé véded hogy nem Alonso-nak szurkolsz 😊

na te szoktál csak hülyeségeket írni...

miilann
(sry ilyenko reggel meg nem tok gépelni remélem azert érthetõ)

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
ez fassag oylan nincs h kiprovokoálja h megelõzze õt,asszem kubiva volt alonos mögött,õ is el tudott lassitani...

#Persze ezt már megszokhattuk tõle 😊# emmegmi? :||||ww

Istencsászár
Miért ki való az F1be? lol, ilyen hülyeséget írni...

"Sumi belsõkamerás felvételét nem lehet amúgy megnézni valahol?" hirtelen elromlott a feldézeti kamera és nincs róla publikus felvétel!...

Sumi belsõkamerás felvételét nem lehet amúgy megnézni valahol?

Háát Alonso tényleg nagyon lelassított,lehet hogy tényleg kiprovokálta hogy majd megelõzi õt így.Persze attól még hibázott Sumi.De ha így volt,akkor ez nagy szemétség Alonsótól.Persze ezt már megszokhattuk tõle 😊
Én még mindig azon a véleményen vagyok hogy Alonso nem való az F1-be.
A FIA-t meg szvsz nem is érdekelte kinek van igaza,jó alkalom volt így Sumit is megbüntetni,és kiegyelíteni az esélyeket...

Ch_Slater
az utolsó bekezdésben is van igazság rendesen.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

és a Konstruktõri versenyen is hoztak 3 pontot így 😛

RelakS
Mondom +3LAP

(NumLock off rulz)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sferrari
Reggel felkel az ember és ilyen jó hirt kap 😊 persze nem az hogy kubicát kizárták õszintén szólva hidegen hagy 😄 ! De Schumi kapott egy nagyon fontos pontot 😄 elég jó teljesítmény úgy hogy kiesett 😄 !

http://f1ferrari.hu

gordon 24
Na pont errõl beszéltem ez Alonso

Downhill!!

RelakS
Oszt közbe tényleg XD Monteiro: +LAP XD

BaliBoy
Igen, de valszeg a mögötte lévõk pont annyi kör hátrányba voltak, hogy Schumi 3 körrel a vége elõtt kiálva is a 8. helyen fejezte be. Azért ez se semmi. <#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RelakS
Pedig Schumaher kiállt a verseny vége elõtt, nem? Legalábbis én úgy emléxem. Ez alapján viszont a pont Monteiro-nak járna...

Sumi mégis kapott egy pontot, mert Kubica-t kizárták utólag!1 pont Suminak
passatgt
én benn<#hehe><#mf1>

Broafka
kint voltam <#idiota>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Jaja valami ilyesmit akartam volna kihozni belõle 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

miilann
ha nem is ért hozzá,ez van õk döntenek...

Elmagyarázom. Azt mondtad, hogy a Ferrari egyeduralkodó idõszakában csakis a kocsinak köszönhetõ, hogy Schumi VB-ket nyert. Kisarkítva: a pályán 2 ferrari száguldozott a többi "trabant" ellenében. Ebbõl arra következtetnénk, hogy ebben az idõszakban a világbajnoki pontverseny elsõ két helyezettje a ferrari elsõ és másodikszámú pilótája volt. És így a kérdés:

"Hányszor lett VB 2. a 2-es számú ferrari pilóta Schumi mögött? Köszönöm... "

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Csabesz6
<#hehe><#idiota>

Magic Boy
Az FIA ért hozzá. <#wow1><#mf1><#vigyor5><#eplus2><#hehe>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gordon 24
Azért irtam hogy hülyeség.. De mind1. Én leállok szerintem nem hibás ebbe a szituba. De ahogy gondolod. De ez nem tesz jöt ennek asportnak hogy mindent egy asztal mellõl döntenek el. Szar hogy igy van.

Downhill!!

pedig sok igazság van benne, dehát felõlem feküdhetsz...

miilann
#De ez hülye példa: Menj pár kört Monacoba egy F1-es játékkal és vedd be azt a kanyart és nézd meg mennyi hely van ott. Ha Sumi ott rákormányzott volna akkor ahátsó kereke törik ki ,Én már egyszer pont igy jártam a játékba. Prõbáld ki.#

ezen feküdtem egy jót

Magic Boy
Arra akaor célozni, hogy nem a Ferrari volt a topkocsi(ahogy a Benetton se amikor Schumacher 2 VB nyert velük)amikor Schumacher tarolt velük 5 évig(a Ferrari csak egy volt az élcsapatok közül, de korántse a legjobb).

Mit gondolsz miért volt az, hogy a Toyota és a BMW is(ez a2 amiröl szól a fáma, de ahogy a kommentátorok is mondták a BMW-s esetnél biztos volt sokkal több csak enyi szivárgott ki)üres papírt rakott Shumacher elé mondván, hogy azt ír rá(pénz, személyzet, stb..)amit csak akar csak írjon álá hozzájuk.

Shumacher kiemelkedik a mostani mezõnybõl a tudásával és ezért tart a 8. VB címe felé, de nem azért, mert a Ferrari jobb, mint a többi.

Tudod azt se véletlenül mondták régen(és mondják néha még ma is), hogy Schumacher ugyanazzal a kocsival körönként minimum fél másodpercer ver bárkit.

Nemhiszem, hogy tel láttad versenyezni szenáék ellen Schumachert, de náluk is jobb volt pedig a régi öregek(Szena, Prost, stb..)símán vernék a mai mezõnyt.

Ha van ellenfele nemvalószínü nemnyer 7 VB-t(szerintem meglessz a 8.), de akkor is úgy beszélne róla mindenki, hogy õ a legjobb!

Ismétlem nemvagyok se Schumacher se Ferrari fan(Piquet viszavonulása óta nincs igazi kedvencem)csak elismerem Schumacher tudását

ITT nézz körül és akkor te is nekem adsz igazat!

Ha akarod holnap folytatjuk, de mostmár tényleg lépek aludni!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

BaliBoy
Úgy látom abszolult nem vágod, hogy mirõl beszélek. Azt, hogy a Rönó gyors nem arra írtam, hogy a Ferrari nem az. Hanem arra, hogy Alonso így lett világbajnok, míg Schumi nem...
Egyébként inkább anti drukkernek tûnsz aki azt várja, hogy valami ne úgy mûködjön a Ferrari körül ahogy kell. (a gumis mondatodra célozva) Egyébként az elmúlt 3 versenyen nem lehet semmit a gumikra kenni. Sem a Bridgestonra sem a Michelinre. Kb. egálba vannak. Hogy a rönó rósszúl választott gumi szettet (állítólag!! Briós szerint) azt nehogy már a Bidgestonnak, vagy a Ferrarinak ródd fel.

Egyébként lásd, hogy próálok korrekt lenne, és nem elvakult:
Eddig (1-2 hónapra visszamenõig) úgy voltam vele, hogy ha Schumi majd valamikor vissza fog vonulni akkor Alonsonak fogok drukkolni mert azért azt el kell ismerni, hogy van benne potenciál. De az utóbbi idõkben tett inkolatlan kirohanásai, megnyílvánulásai és néhol arrogáns nyilatkozatai egy kicsit unszimpatikussá tették számomra.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DjDano
Schumacher öregszik, 8 körbe tellett neki hogy megtalálja a helyes pályaívet 😄D Híába na szögre kéne már akasztani a sisakot 😉 Ross Brown ámokfutásáról meg ne is beszéljünk.

gordon 24
Persze mert az FIA-ba is tele van az egész versenyzõkkel. Azokis inkább azzal foglalkozzanak amihez értenek.

Nem sajnos én sem vezettem még ilyen autót.

De ez hülye példa: Menj pár kört Monacoba egy F1-es játékkal és vedd be azt a kanyart és nézd meg mennyi hely van ott. Ha Sumi ott rákormányzott volna akkor ahátsó kereke törik ki ,Én már egyszer pont igy jártam a játékba. Prõbáld ki.

Mondjuk ez tényleg csak találgatás.

Downhill!!

miilann
igen ezt mondja sumi

te már vezettél ilyen autót? :o

mellesleg az én és a sok okosba beletartzik a FIA,innetõl kezdve sztem nincs mirõl bezsélni mert õk jobban értenek a dologhoz mint mi ketten vagy akár az egezs fórum egybevéve

gordon 24
Ezt a vitát már befejeztük.. Sumi nem direkt állt keresztbe az idõmérõn ez szinte biztos.. Egyszreûen megmentette a ferrarit. Mert ha összetörik akkor jön a 10 helyes rajt böntetés. Bevállalta a megállást hátha igy nem törik a gép és elkerüli abüntit nem jött össze ez van és megbüntették. De te és az a sok okos aki életébe nem vezetett még ilyen autót és mo.ról többezer km rõl megmondja hogy sumi direkt csinált és nem védekezett akkor rendben. Biztos jobben tudjátok mint egy 7x vb bajnok.

Downhill!!