182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
reméelm sokat segítettem valakinek ezzel! ;) :) -
jah és forrás: AUTÓ-MOTOR 15-ös Szám.
Formula-1 mellékelet: a Magyar Nagydíj programja,Adatbank,Pályainfó
Köszönjük az Autó-Motornak! -
Hungaroring 2008-ban.
2008 Július 31. csütörtök
16:00-19:00 Boxlátogatás érvényées Grand Prix-jegyel
2008.aug.1.,Péntek
8:15-09:00 Fromula-1 Paddock Club Boxlátogatás
10:00-11:30 Formula-1 1.Szabadedzés
12:00-12:30 GP2 Szabadedzés
14:00-15:00 Formula-1 2.szabadedzés
16:00-16:30 GP2 Kvalifikáció
17:00-17:45 Porsche szabadedzés
2008.aug. 2.,Szombat
10:00-10:45 Formula-1 Paddock Club boxlátogatás
11:00-12:00 Formula-1 3.szabadedzés
12:25-13:10 Porsche Kvalifikáció
14:00-15:00 Formula-1 Kvalifikáció
15:40 Gp 2 Nyít a boxutca
15:50 GP2 Zár a boxutca
16:00-17:15 GP2 Első futam(42 kör)
2008.Aug.3., Vasárnap
08:00-9:30 Formula-1 Paddock Club Boxlátogatás
9:40 GP2 Nyít a boxutca
9:50 GP2 Zár a boxutca
10:00-10:45 GP2 Második futam(28 kör)
11:25-12:00 Porsche Futam(14 kör)
12:15-13:00 Formula-1 Paddock Club boxlátogatás
12:30 Formula-1 A pilóták felvonulása
12:45-13:15 Formula-1 Startceremónia
13:30 Formula-1 Nyít a boxutca
13:45 Formula-1 Zár a boxutca
14:00 Formula-1 Magyar Nagydíj(70 kör)
kb. 15:00 Formula-1 Díjátadó ceremónia -
Kórházba került az áramütést szenvedő BMW-s szerelő -
jóhogy :) -
én tudok pontos prgarmot...leírjam ide? :) -
de mi az hogy Kimi zaklatott?Ez hülyeség :D
eg ezért nem nyert vonla futamot? :D
Tiszta baromság :D XD -
pontos program nincs valahol? arrafelé leszek, aztán ha lesz szabadidőm jó lenne tudni mi mikor, hol lesz.
köszönet -
Fernando Alonso és Robert Kubica úgy tűnik lassan a teljes paddockot megfertőzi kártyaszenvedélyével. Már nemcsak ez a két pilóta tölti pókerezéssel minden szabad percét, hanem valóságos divatja lett a játéknak a Száguldó Cirkusz résztvevői körében.
Legutóbb, Hockenheimban Bernie Ecclestone a Force India motorhome-jában „kapta rajta" Alonsót, Rubens Barrichellót, Adrian Sutilt és a már visszavonult Michael Schumachert egy nagy kártyacsata közben.
Ecclestone arra kérte a csoportot, hogy folytassák inkább a Paddock Clubban a játékot, ahol aztán Kubica és menedzsere, Daniele Morelli, Nick Heidfeld és menedzsere, Werner Heinz, Flavio Briatore, Giancarlo Fisichella, Vijay Mallya és maga Bernie is csatlakozott a játékhoz. -
http://www.f1hirek.hu/hir/Magyar_Nagydij_sajtotajekoztato_200807240805
-
-
Le van lassítva a video is, és kurvára kijön rajta, hogy Raikkonen felé nyomja a csaj a könyvet, a gyereke meg nekifut az egésznek.
Gondolom hasonló mindenkivel megesett már: olyan ez, mint amikor az ember megy az utcán egy szatyorral, a szembe jövő meg elbámészkodik és nekimegy a szatyrának.
Ki a hibás?
A szatyrot cipelő ember vagy aki nekiment?
Ennél az esetnél Kiminek mit kellett volna csinálnia? Puszilgatni a lányt mikor az anyja le se szarja???
Más.
Lewis elengedése ...
Rubensék
-
Anyák gyöngye...
-
Na megerősítve. Az anyja volt a nő.
A hírek szerint egy japán (kamikáze - a szerk.) kiscsaj automatikusan rohant (banzaii kiáltással - a szerk.) az anyja után, akit pont az pakolt fejbe. Végül az apja rohant oda hozzá, hogy felsegítse. :D
Ennyi a sztori. Az egyik fórum szerint összekaptak keményen a szülők az eset után.
-
-
Ez egy indexes hír... nekik is csak a video van, semmi több. ;) -
mondtam én :)
szegény kiscsajszi... -
Mégiscsak anya? :) -
csak annyi volt a baj h massa nyert:D -
Elképzelhető. Csak néhányan kategórikusan kijelentették, hogy a nőnek a gyereke. Pedig 0 info van róla. -
Apám... kinőhetnétek már ezt szándékosan túlzásba esést mert nevetséges. Egy szóval sem modtam, hogy álljon be "bébicsőszködni", de annyira azért megállhatott volna, hogy megnézi mitörtént a gyerekkel ha már egyszer részese volt a dolognak.
És továbbra sem utálom. Akárki más lett volna a helyében ugyanezeket leírnám. Az igaz, hogy sokkal kritikusabb vagyok vele szemben (ami köszönő viszonyban sincs az utálattal) mivel szerintem túl van értékelve. (amit szintén nem 1x fejtettem már ki, de úgy látszik elég nehéz a felfogásotok) -
DJ BP #68443 és mit gondoltok, ha most valaki elesik, és ott elkezdik ,,ápolgatni", holnaptól hányan ütköznének véletlenül úton-útfélen neki? -
azért mennt a nő, mert Kimi szólt neki és mivel sokan odamenntek, ha nem a nőé lett volna aligha mennt volna oda... szerintem. -
DJ BP #68441 tudjuk útálod, ennyi -
DJ BP #68440 És akkor Kimi álljon be bébicsőszködni? -
Hát nem tudom. Nekem első nézésre pont nem ez jött le. Egy anya azért csak nem ilyen. Az nem jön le a videóból, hogy a gyerek milyen nemzetiségü sem pedig az, hogy egyébként a fellökést követően kapásból odasiet valaki hozzá, akinek szintén sem a nemzetiségét sem a nemét nem lehet megállapítani a video alapján. Számomra pont az jött le, hogy a gyerek ugyan úgy idegen a nőnek mint Raikönennek. CSak a nő egy kis idő múlva megnézi mi baja lett a gyereknek.
Mindensetre ez a Raikönen nem törődömsége kezd átmenni bunkóságba. A múltkori fotós dolog még ok mert a cuccain "lépkedett", (bár akkor is el lehetett volna máshogy intézni a dolgot), de hogy részese egy ""balesetnek"" és csak úgy simán tovább megy... -
DJ BP #68438 :DD -
De mit keresett ott egy kettő, talán három éves gyerek?
Hmmm? :) -
Mert ez tünik kézenfekvőnek...legalábbis kézenfekvőbbnek mint hogy arra cselleng egy gyerek egy idegen nő mellé, az anya meg valahol máshol van, és se a gyerek se Kimi nem érdekli. -
Ahogyan a délelőtt folyamán beszámoltunk, a világbajnokság valamennyi istállója felvette a munkát ma Spanyolországban. A csapatok közül a BMW-Sauber Christian Kliennel a volánnál ismét górcső alá vette a KERS-t, azaz a kinematikus energia-átalakító rendszert. Az egység azonban áramütést okozott, így a bajor istálló azonnal megszakította a munkát.
Az osztrák teszter, Klien mindössze három installációs kört teljesített, majd amikor visszatért a csapat bokszába, az egyik mérnök az F1.08 megérintésekor a földre zuhant, ugyanis a KERS egysége olyan feszültség alá helyezte a kocsit, melyet az autó áram elvezetésére szolgáló rendszere sem tudott felfogni. A szerelőt azonnal elszállították a pálya orvosi központjába, ahol az első vizsgálatok után nem tapasztaltak komolyabb egészségügyi károsodást.
A BMW egyik szóvivője elárulta, hogy az érintett szerelő bal keze enyhén megsérült: „Az orvosi centrumban történt rövid kivizsgálás után visszatért a tesztcsapathoz. Jelenleg az eset felderítésén dolgozunk."
http://www.formula.hu/f1/aramutes-jerezben-c21624.html -
okos dolog ahogy megodlották...
de azért nem nyugtat meg a dolog...
bünti sztem semmiképp nem jár ki nekik, de nem az volt a cél a kipörgésgátló betiltásával hogy ne legyen??
sztem lehet betiltják a cuccot -
DElTER #68433 ha otthonhagyja és magáragyújtja a házat az jobb? -
és minek kell oda vinni gyereket azt nem értem -
Csak azt nem vágom, hogy miből gondoljátok, hogy az a nő a gyerek anyja? -
szerintem az év csatája volt :D -
vagy a massa-kubica, ez se volt rossz:)
-
-
itt van -
linket a gyerekfellökős videóról pls -
A gyerek fellökős videót láttam pár napja...nekem is az a véleményem, hogy ebben aztán Kimi nem lehet vétkes,..anya rátolta azt a mappát Kimi-re, az meg mivel megy, a mappával fellöki a gyereket.
De hogy az anya, mikor elesik a gyereke, még a Kimi után megy...na az már durva.
Lehet hgoy élete pillanata, és 5ezer pénzbe került, hgoy abban a pillanatban Kimi közelébe kerüljön,...de azért a gyerek az első.
A 'manuális kipörgésgátló' sztem egy kolonc, amit lehet rángatni..
Olvastam erről, hogy Hamilton unfair módon nem hagyott helyet amikor előzött.
Na ez nekem nem kerek...ez finesz, nem unfair. Egy előzést meg kell csinálni...nem elhúzni mint egy rágót, megcsinálni-egyértelművé tenni, és megvédeni.
Alonso hogy rakta ki Hamilton-t Spa-ban?...ahogy kell, csapattársként.
Alonso hogy tette ki Heidfeld-t Magny Cours-ban...Heidfeld-nek le kellett menekülni a pályáról (azzal egyébként nem értettem egyet).
De Vettel detto megcsinálta Hockenheim-ben...természetes, hogy igyekszik elrontani a másik kigyorsát...Massa-nál látszott, hogy azt az előzést még vissza lehet támadni.