FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem sokminden megdölt a mai futamon.
Elöször is,hogy Alonso mázlista,(ha az lenne most 19-21 pontal vezetne),meg hogy fél,meg hogy nem tud vezetni.
Remélem nem halljuk tovább azokat a hangokat sem,amik még mind azt követelik miért nem büntették meg tavaly Monacoban,mert 2X levágta a sikánt.
Megdölt,hogy esöben jobb a Bridgestone.
Szerintem Briatore azt keresi,hogy tudna kibujni Fisico szerzödéséböl(kölcsön adja a Red Bullnak).
Massa sem nagy szám,jo autoval,jo gumival,jol megy,ha gáz van meg bénázik.Számomra ma ö volt a napnegativ höse,az SC után feltartott mindenkit,pedig le volt körözve,csodálkozom,hogy ezért nem kapott büntetést.
Kimi peches,tudtuk,tudjuk,tudni fogjuk.Talan jövöre.......
Viszont a 2. hely dacára De La Rosa leszerepelt nálam,igaz,hogy a verseny bizonyos szakaszában gyorsabb volt mint Kimi,de nem éreztem átütö eröt Sumi elözésénél.
Lehet,hogy Sumi öregszik,de Ross papa gyorsabban veszti el zsenialitását,ebben az évben már nem ez volt az elsö dolog,amit félreszámolt az atomtudos.Igazábol nem tudom miért állt ki Sumi,az auton nem lehetett sérülést látni,a gumit meg le lehetett volna cserélni.Egyébként ha valaki szerencsés,akkor inkább Sumi az.Kanadában a Ferrari küszködött,normál esetben pontot sem kellett volna szerezni,erre a kiesések,és az SC jovoltábol be jött 2. helyre.Aztán mikor a renault küzködött,nem volt ilyen szerencséjük,maradtak 5.-ek.Aztán most is majdnem szerencséjük lett,csak Suminak jött jol az SC,ö felzárkozott az elejéhez,miközben az addig 7 mp-re mögötte lévö öccse egy körrhátrányba elé került.
Mansell a 12. helyröl nyert,most egy másik angol a 14.-röl,csak dicsérni lehet.Ez a gyüzelem már kijárt neki.Kiváncsi leszek ezek után mennyire fogja feldobni,öt és a Hondát ez a gyözelem.
akyyy
képet😄 mire vársZ?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Cream78

mflex
A te hsz-ed mítõl volt színvonalas attol , hogy megdícsérted a résztvevõket!
Gratula ígényes erõteljes hozzá nem szólás volt...<#gunyos1>

az aláírásod tükrõzi , hogy ki vagy erre még nem gondoltál <#hehe>

What about the forests?

gordon 24
Jó verseny volt Grat Button..
Sajnálom Sumit nagyon.. De még nincs veszve Alonso sem szerzett pontot igy mindig 11 p majd legközelebb. Meglesz a 8-dik....

Downhill!!

Bandee1987
A mai futamról: A Schumi incidensen kívül sztem egy rohadt jó futam volt, izgalmas, tele eseménnyel.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MrSpock
Gratula Buttonnak!
Alonso peches volt..a nagy agytrösztök meg eltaktikázták!
Persze lehet úgy is nézni,hogy milyen bevállalósak,meg úgy is,hogy elb.....k!

Go Jeff Go!!!!

b-type
bocsesz, nem Alonso pfff, hanem a Renault pfff,...Alonso mai teljesítménye: <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Hát bzz meglepett ez a futam 😄
GRatta Button-nak és a Honda-nak.
Alonso pfff
MS pfff+pfff....duplán elrontották a futamot, egyszer hogy nem hívták ki szárazra, de ha már meg nem ment ki akkor nem kellett volna leállni vívni MS-nek.
persze ez csak okoskodás, nekem valójában tetszett hogy nem sajnálta magát és nem biztonságizott MS hanem versenyzett.
Viszont mivel én a minnél szorosabb idényzárásért drukkolok így kár hogy hagyták elbukni a 7-6-5pontot amit hozhattak volna Alonso-n.
...van önbizalom a Ferrari-nál.
Egyébként jó futam volt, de szvsz az összes esõvel-kavarással együtt is jobb volt a tegnapi GP2-es futás szárazon.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nearo
Denagyon lecsökkent itt a színvonal... az utóbbi 300 hsz.-ben egy értelmes véleményt nem olvastam... de lehet, hogy csak én vagyok ilyen... na mindegy, szép futam volt, szép volt Renault, szép volt Ferrari, szép volt Liuzzi, szép volt elsõ három helyezett!
Tudom, ez sem volt egy túl értelmes hsz....

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

DJ Bee18
mmeg a Bridge hihetetlen szar volt, az optimális hõfokot nagyon elmérték. Nedves guminál mit vártak? Hogy jobban fog melegedni???

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
a Ferrari taktikája nem VB-hez méltó. Minek akarnak 8 pontot, amikor 5-6 biztos lett volna...

DjDano
egy olasztól mit vársz? <#eplus2><#eplus2>

Swy
nem tudom...
Talán jó így!!!

Ha schumi kiesett akkor alonso is.... fordítva!!! schumi ne nyerjen, ha alonso, se teheti!
Räikönenért kár de ez van!!! Liuzzival kéne v.mit csinálni mert nagyon felbaszta az agyam!

http://bf2s.com/player/swy/

Most mutatták a német rtlen hogy Heifeld nem ért hozzá Sumihoz, még 1 kanyarig elötte volt aztán egyszerüen félreállt amit már mi is láttunk

Istencsászár
Igen, sejtettem, de mindeki egybõl rávágta hogy kilökte, látszott hogy nem törött le durván, csak elengedte magát... ne ítélkezz , amig nem láttad...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mflex
Sumi azt a nyilatkozatot adta ,hogy a sok kicsuszástól és határon való "száguldozástól" elszállt a felfüggesztés meg valami el is tört...

What about the forests?

hid utáni kanyart el lehetne nevezni alonso kanyarnak <#vigyor>

Istencsászár
A vége ugyan az egál.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DjDano
szerintem jobb így hogy Schumi sem szerzett pontot, jobb ha versenyben gyõzik le egymást 😊)

Istencsászár

miilann
a renault nagyobbat hibazott...

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Alexease
Mintha a penze vagy elete fuggne tole😉)))) A focisok kozott szokott ilyen szintre sulyedni a szinvoval😉))
DjDano
lol 😄DDDD

Cream78
Talán nem bírta a sok lökdösõdést!

miilann
aszittem button meg áll a cél elõtt 10 méterrõl mint multkor #D

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

sferrari
hát aki ezt eltalálta annak gratulálok 😄

http://f1ferrari.hu

allock
MS-nek az elsõ futómûvével milett? mert az nemláttam

#hhwnd

akyyy
azért nem tudom mit képzel az rtl klub magáûról.. most vigan adhatnának reklámot, senkit nem zavarna....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakS
valakit kilöktél

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Cream78
Erre a befutóra senki sem tippelt?<#eplus2>

<#worship>Alonso<#worship>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
ebben 1etértünk!

Cream78
NA ez most mé volt 2x??

Végre három igazán boldog ficko a podiumon.
Cream78
Höhö! Nincs "ász" a dobogón....

Istencsászár
csubi örül 😄, végre sikerült neki, most ujabb 5 év alvásba vonul ^^

akyyy
hát ja ár rég megy ahimnusz...:@

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sferrari
japán himnusz nem is hallottam még f1-en 😄

http://f1ferrari.hu

Mersant
végre egy izgalmas verseny. követelem hogy az összes pályát locsolják fel ezután...<#idiota><#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

még mindig reklám hogy akkaszák fel magukat

A futam 2/3-nál azt mondtam,hogy Sumi lesz a bajnok,mert hiresen jó szerencséje visszatért,tévedtem.
DJ Bee18
jaj b+, Kimivel hányszor fordult elõ tavaly? nem 1x...

köcsög rtl még reklám van mikor már kint állnak a pódiumon

Hulye FIA,korlátoz,tilto szabályokat hoz,pedig szimplán csak esöt kellene csinálnia.
Tényleg ez let az Év Futama.
Ha kifejteném álláspontomat akkor permbant kapnék

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DjDano
Kimi megint egy balfék miatt esett ki.... De la Rosa azért jól ment <#eljen><#eljen>

Na most mit mondanak az alonso ellendrukkerek? Minden érvük megdõlt ma. Jól is ment, és iszonyat pechje is volt😊

Gracie Barra

Jó verseny volt és Gyula kivételesen okosabb volt mint R. Brown <#wilting><#wilting>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Button meg még örülhet ráadásként annak a szép serlegnek amit kapni fog