FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöször is,hogy Alonso mázlista,(ha az lenne most 19-21 pontal vezetne),meg hogy fél,meg hogy nem tud vezetni.
Remélem nem halljuk tovább azokat a hangokat sem,amik még mind azt követelik miért nem büntették meg tavaly Monacoban,mert 2X levágta a sikánt.
Megdölt,hogy esöben jobb a Bridgestone.
Szerintem Briatore azt keresi,hogy tudna kibujni Fisico szerzödéséböl(kölcsön adja a Red Bullnak).
Massa sem nagy szám,jo autoval,jo gumival,jol megy,ha gáz van meg bénázik.Számomra ma ö volt a napnegativ höse,az SC után feltartott mindenkit,pedig le volt körözve,csodálkozom,hogy ezért nem kapott büntetést.
Kimi peches,tudtuk,tudjuk,tudni fogjuk.Talan jövöre.......
Viszont a 2. hely dacára De La Rosa leszerepelt nálam,igaz,hogy a verseny bizonyos szakaszában gyorsabb volt mint Kimi,de nem éreztem átütö eröt Sumi elözésénél.
Lehet,hogy Sumi öregszik,de Ross papa gyorsabban veszti el zsenialitását,ebben az évben már nem ez volt az elsö dolog,amit félreszámolt az atomtudos.Igazábol nem tudom miért állt ki Sumi,az auton nem lehetett sérülést látni,a gumit meg le lehetett volna cserélni.Egyébként ha valaki szerencsés,akkor inkább Sumi az.Kanadában a Ferrari küszködött,normál esetben pontot sem kellett volna szerezni,erre a kiesések,és az SC jovoltábol be jött 2. helyre.Aztán mikor a renault küzködött,nem volt ilyen szerencséjük,maradtak 5.-ek.Aztán most is majdnem szerencséjük lett,csak Suminak jött jol az SC,ö felzárkozott az elejéhez,miközben az addig 7 mp-re mögötte lévö öccse egy körrhátrányba elé került.
Mansell a 12. helyröl nyert,most egy másik angol a 14.-röl,csak dicsérni lehet.Ez a gyüzelem már kijárt neki.Kiváncsi leszek ezek után mennyire fogja feldobni,öt és a Hondát ez a gyözelem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gratula ígényes erõteljes hozzá nem szólás volt...<#gunyos1>#gunyos1>
az aláírásod tükrõzi , hogy ki vagy erre még nem gondoltál <#hehe>#hehe>
What about the forests?
Sajnálom Sumit nagyon.. De még nincs veszve Alonso sem szerzett pontot igy mindig 11 p majd legközelebb. Meglesz a 8-dik....
Downhill!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Alonso peches volt..a nagy agytrösztök meg eltaktikázták!
Persze lehet úgy is nézni,hogy milyen bevállalósak,meg úgy is,hogy elb.....k!
Go Jeff Go!!!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
GRatta Button-nak és a Honda-nak.
Alonso pfff
MS pfff+pfff....duplán elrontották a futamot, egyszer hogy nem hívták ki szárazra, de ha már meg nem ment ki akkor nem kellett volna leállni vívni MS-nek.
persze ez csak okoskodás, nekem valójában tetszett hogy nem sajnálta magát és nem biztonságizott MS hanem versenyzett.
Viszont mivel én a minnél szorosabb idényzárásért drukkolok így kár hogy hagyták elbukni a 7-6-5pontot amit hozhattak volna Alonso-n.
...van önbizalom a Ferrari-nál.
Egyébként jó futam volt, de szvsz az összes esõvel-kavarással együtt is jobb volt a tegnapi GP2-es futás szárazon.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tudom, ez sem volt egy túl értelmes hsz....
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Talán jó így!!!
Ha schumi kiesett akkor alonso is.... fordítva!!! schumi ne nyerjen, ha alonso, se teheti!
Räikönenért kár de ez van!!! Liuzzival kéne v.mit csinálni mert nagyon felbaszta az agyam!
http://bf2s.com/player/swy/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
What about the forests?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Tényleg ez let az Év Futama.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gracie Barra
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.