FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MS-nek mit számít még egy VB cím? Már ami most van is legenda...nem hiszem hogy megdönti valaki is.
Sztem simán elképzelhetõ hogy ha Kimi domináns lesz ...vagy akárcsak hozza a töle megszokott nagyon magas tempót, akkor szabad verseny lesz csapaton belül,...és talán attól teszi függõvé MS a visszavonulását..mert sztem addig vétek lenne visszavonulnia amíg versenyt tud nyerni, lehet hogy sok rajongója azt szeretné hogy a csúcson hagyja abba, de én spec. szivesen nézem bármeddig a mezõnyben, és sajnálni fogom ha kiszáll végleg a versenyautóból.
(ez kb. olyan mint nálam Biaggi a MotoGp-ben, bárhol menne örülnék neki, akár az SBK-ban...csak láthassam versenyezni és drukkolhassak neki)
Ha Kimi a Ferrari-hoz megy, az sztem egy jó döntés, és nem hiszem hogy nyomást gyakorolnának rá hisz Kimi Raikkonen egy jó befektetés, MS meg nem veszít semmit ha csatáznia kell, pláne hogy tud is és gyors is...ez egy szép lezásársa lenne a pályafutásának,..egy olyan csata a jövõ évben ami a régebbi idõket idézi,..és ha úgy érzi hogy ideje visszavonulnia akkor teljesen emelt fõvel vonulhat vissza.
...még mindig berágok ha a Monaco-i sárdobálásra gondolok vzzz..hogy milyen könnyen, és piti indokokra hivatkozva sértegették, mert nem szent a csávó..senki sem az, de hogy ennyi elég legyen ahoz hogy lecsalózzák...mindenesetre látszik hogy az ember bzz 1000év alatt sem változik semmit ilyen tulajdonságaiban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lehet ez mindig bene volt,hisz spanyol, de most jön ki rajta az idegesség a temperamentum éles helyzetbe mivel most szorongatják, õ ilyen ezvan nemfog megváltozni.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
-Hallo Ross.
-Igen.
-Meg szeretném nyerni a futamot!
-Jo,azonnal szolok a csapattársadnak,hogy huzodjon félre elöled.
-Oké,köszi,majd én fizetem a sört a futam után.
-Ahhh,sör is lesz,akkor felhivom Ront,Flaviot,Nicket,Frankot,hogy szoljanak ki,hogy a többiek is lassitsanak.
-Ross.
-Igen
-Elfelejtettél valamit. Szolni kéne Suzukinak,hogy a két versenyzöje itt elöttem szimulálhatna egy jo ki müszaki hibát.
-Jo
-Ross
-Mi van már megint?
-Bocs hogy zavarlak,de ha már ugy is telefonálsz,nem tudnál szolni,a..... tudod kinek.
-Ohhhh
-El kezdett csepegni az esö,gondoltam elállithatná!
<#vigyor4>#vigyor4>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mar pedig ilyet csak Alonsotol hallottal.
Sokszor osszevesztek csapatfonokok es versenyzok mar regebben is, sot pofon is elcsattant, de ennyire idegbeteg egy versenyzo sem volt vezetes kozben.
Amit az edzesen csinalt, meg egyenesen verlazito.
Ilyen magatartas megengedhetetlen, hogy mas testi epseget veszelyeztesse egy versenyzo.
Mindenki ebbol el, ez a munkaja, raadasul ez ilyen szituacioban akar eleteveszelyes is lehet, eppen ezert elfogadhatatlan barmelyik versenyzotol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Ha Michael Monzában bejelenti, hogy befejezi pályafutását, sokan csalódottak lesznek, de akkor is marad még egy Schumacher a Forma-1-ben."
de errõl Lteebee és dav1d többet tudna mesélni...
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Sok-sok év rendkívül sportszerû és szenzációs világbajnokság után a 2006-os évad a végére meglehetõsen elmérgesült. A nagy bajnokok egyik ismérve, hogy rendkívüli módon tisztelik ellenfeleiket. A jelenleg uralkodó világbajnok, Fernando Alonso pedig úgy tûnik, hogy bár nyilatkozataiban alázatos és következetes, a pályán való viselkedése és a „gondolatai" nem illenek össze azzal, amit velünk láttatni kíván.
Erre jó példa, hogy nem túl hosszú karriere során majdnem annyiszor használta ökleit fenyegetõzésre, mint hétszeres világbajnok kollegája a gyõzelmei ünneplésére. Fenyegetõ eszközét szinte minden kérdéses mozzanatnál elõrántja, sõt a hadonászás után fennhangon kiabál a boksz rádióba, bepanaszolván bárkit, aki az útjában áll. Legyen az lassú csapattárs, vagy a boxból rossz pillanatban kiengedett hétszeres világbajnok. Ha az ököl kevés, akkor a kérdéses kimenetelû fékteszthez nyúl, hogy nyomatékosítsa álláspontját.
Egyelõre mindenki tûr neki ám, ha sokáig hadonászik, valakit „eltalál", és ha visszaütnek, akkor lesz ne mulass. A Forma-1-nek! Mert az sohasem tesz jót egy sportágnak, ha a résztvevõi ahelyett, hogy a munkájukat végeznék, csépelik egymást. Alonso pedig egyre erõsebben halad afelé, hogy magára haragítsa megfenyegetett ellenfeleit. Sõt, mindenkit. Most már a bírák sem hagyták annyiban erõszakos viselkedését és végre megbüntették. És ez még nem minden.
A szurkolók sem felejtenek! A Hungaroring jó példa volt arra, hogyan éreznek az emberek vele kapcsolatban. Amikor ugyanis Kimi Raikkönen törte össze autóját, a domináns hangulat a csalódottság volt. Piros, kék-sárga vagy szürke pólós drukkerek szinte együtt ugrottak talpra és ültek vissza csalódottan az eset láttán. Amikor pedig Fernando Alonsóval történt hasonló, szinte az ég szakadt rá ringre, úgy tombolt a nép. Örömében.
Persze legszebb öröm a káröröm de, hogy elõbújik, annak oka van. Ez pedig Alonso jelenlegi személyiségének köszönhetõ. Azért jelenlegi, mert késõbb, ahogy beérik, vélhetõen változni fog, mint ahogy Schumacher is változott az évek során.
Egyelõre azonban azon túl, hogy olykor botrányosan viselkedik, nem átall csapdákat állítani ellenfelének. A szombati eset, mely után Schumachert megbüntették is jól mutatja az uralkodó világbajnok jelenlegi beállítottságát. Ráadásul ahelyett, hogy megfelelõen leplezetten tagadná a szándékosságot, meglehetõsen gúnyos vigyorral hárít. És ha a videofelvétel kétségeket ébresztene valakiben, Alonso lekezelõ mosolya egyértelmûsít.
Hogy mindez hová vezet, azt nem tudni, de, ha így folytatódik, akkor Alonso elnyerheti a legellenszenvesebb világbajnok címet.
„Az vesse rá az elsõ követ..."
Persze van magyarázat a viselkedésére is. Alonsónak ugyanis igen fiatalon megadatott, hogy az autóversenyzés csúcsára érjen, és ez természetesen a legjobb lelkû versenyzõt is megváltoztatja némileg. Egy éve legyõzhetetlennek tûnik, manapság azonban egyre jobban szorul a hurok, ami kizökkentette az egyensúlyából. Az idei világbajnokság közepéig egyértelmû sikervárományos volt, ám mostanra kezd igazán kétesélyessé válni a verseny. Ennek hatására elmaradnak Alonso korábbi Schumachert tisztelõ nyilatkozatai és elõtör belõle az oroszlán. „Láttátok mit csinált?" ordította a rádióba a német idõmérõ edzésen, mintha Schumacher tehetett volna arról, hogy a csapata zöld utat adott neki a boksz elhagyására.
Hogy rendkívüli tehetség, ahhoz nem fér kétség, de az is bizonyos, hogy a tavalyi évben rá jellemzõ hidegvérét lecsapoltatta. A Hungaroringen úgy vezetett, hogy annak minden pillanatában benne volt a kiesés lehetõsége. Elõzéseinek sikere legtöbbször nem rajta, hanem ellenfelei jó szándékán múlottak. Ha ugyanis Alonso saját magát elõzte volna meg (ami persze lehetetlen, itt inkább ugyanolyan lelki beállítottságú versenyzõre gondolok), akkor koccanások sorozatát lett volna kénytelen elszenvedni. Mesteri beszúrásai ugyanis csak ritkán voltak egyértelmûek, azokban mindig ott volt a lehetséges összeakadás veszélye.
Pedig a világbajnokság ezen szakaszában ez a fajta erõszakosság végzetes is lehet, és ez jól mutatja, hogy Alonso most fejben nincs rendben. Legtöbbször magányosan bóklászik, a többiektõl elzártan, míg a hétszeres világbajnok Schumachernek szinte mindenkihez van egy jó szava.
Alonso most bajban van! Ahhoz, hogy gyõzzön, elõször is magában kell rendet csinálnia. Mert, hogy tehetségben és elszántságban nem szenved hiányt, azt már számtalanszor bebizonyította. Várjuk a fejleményeket...
Írta: SzNZsolty Dátum: 2006.08.10. 17:32
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A közvetítésbõl is kiderült, hogy Alonso a verseny 34. körében hihetetlen módon lelassult, majdhogynem megállt a pályán. Sokan mûszaki problémára gyanakodtak, ám mivel az R26-os pár kanyarral késõbb már versenytempóban száguldott tovább, más lehetett a háttérben.
Hogy mi volt az, arról a csapat fõmérnöke, Pat Symonds beszélt az Autosport-nak adott nyilatkozatában.
"Fernando véletlenül üresbe tette az autóját, mert nem a megfelelõ gombot nyomta meg, így nem volt hajtás, ezért lelassult az autója. Idõbe telt, míg ráeszmélt, mi is történt valójában, ezért vesztett majd négy teljes másodpercet abban a körben" - magyarázta Symonds.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ugylátszik:D
Tehat nem azt kerdojelezem meg, hogy te mit hiszel el, hanem azt, ha nem irjak le az ilyen egyertelmu nyilakozatot az 50 legnagyobb F1es siteon, akkor mennyi lehet a valosagtartalma az ilyen "elohuzok egy sztorit" lapban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szal' ha nem is egyéni,de közös döntés volt.
Aztán ez már tényleg kötözködés,és a kákán is csomót keresés a részemröl:
"Azonban én ilyen vagyok - mondta Schumacher. A végsõkig harcolok, soha nem adom alább"
Valahogy nem láttem ezt a végsökig harcot,ezt a keménységet Bahrainban,akkor vagy 25 körön keresztül babonázta a Renault kipufogoját,akcija nélkül.
DDDDDDDDDDD.
Tehat amit irtal nem fedi a valosagot.
"sumaher utólag beismerte,hogy õ nem akart kimenni,a boxban kihívták volna"
Tehat ilyen nyilatkozat sehol nem latott napvilagot.
En minden másodpercét élveztem a Sumi-Pedro-Nick csatának,és ilyeneket (vagy forditott felállással),elnéznék minden versenyen,mert igazán ez az F1.Végig azon izgultam,hogy Pedro lesz olyan rutintalan,és mindig a célegyenes végen probálkozik,vagy valahol máshol átveri Sumit.
Az persze már teljesen más kérdés,hogy továbbra is feleslegesnek tartom ezt a keménykedést.Most ugy beszélek mint egy Ferrari szurkolo,aki azt szerette volna ha nyer a Német.Továbbra is meggyözödésem,hogy ha kis csata után elengedi Pedrot,Nick nem éri utol,vagy csak az utolso körben,amikoris még valamennyi gumi maradt Sumi autoján,és tud védekezni,de 4-5 hely mindenképp meglett volna neki.
Azért 1 pont,vagy 5 pont nem mindegy.
Aztán még egy dolog,az én véleményem szerint,tavaly az auto,a gumi sem volt jo,de Sumi sem volt a topon.
Egyébként az f1hirek.hu-n van
Az "Utólag mindig okos az ember: talán le kellett volna mondanunk a dobogóról a biztos pontszerzés érdekében", mondat inkabb azt sugalja, hogy akkor nem dontottek el hogy kijojjon.
Ugylatszik nalad ez csak mindenki masra vonatkozik, MS ha harcol o hulye, alatamasztva Lauda nyilatkozatat. :P
Akarod akar be is linkelhetem azokat a hozzaszolasaidat, amiben azt taglalod, hogy a palyan tortenjenek ilyen dolgok, hogy utana a haverjaiddal meg a kovetkezo heten is ilyenekrol beszelhess.
itt meg erdekesen pont az ellenkezojet allitod.
Akkor most hogy is van ez ? Gorbe tukor ?
Sehol nem volt ilyen nyilatkozat.
pl: "Talan a legszembetünöbb,az hogy tavaly a gumi volt a ludas,idén nem a gumi a jo,hanem a pilota zseniális."
Nagyon kevesen mondják azt hogy MS nem zseniális pilóta, ezt vhol mindenkinek tudnia kell sztem hogy az, sokan inkább a régi dolgai miatt, vagy a Ferrari taktikai hozzáállása miatt, vagy éppen a mindenféle FIA-MS-Ferrari-Bernie összeesküvés elméletek miatt..mert visszatolták, miatt nem kedvelik.
De azt hogy zseniális pilóta és versenyzõ azt ritkán szokták kétségbevonni.
A tavalyi évben annyira szembeötlõ volt a technika alkalmatlansága (gumi vagy autó..ki hogy magyarázza), szal hogy nem volt nehéz arra a következtetésre jutni hogy a Bridge' vagy az autó nem teljesít megfelelõen.
Idén meg összébbálltak a dolgok és így megint ott van az elején.
Aki a tavalyi Ferrari teljesítésre azt mondja hogy az autó és a gumi is tök rendben volt és MS volt a gyenge láncszem, õ teljesített alul....szal nekem nincs oda érvem, ott vagy így akarja látni, vagy nem ért hozzá sztem(!)[/]
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type