FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább is én ezt hámoztam ki.
Én csak auzt nem értem,hogy miért most tiltják be,az igazán korrekt az lenne az FIA részéröl,ha ök is beismernék,sorry tévedtünk,ez már tavaly is tilos lett volna,de most már akkor jövöre nem lehetlesz használni.
Valami dupla kasztni megoldást emlegetnek,ami egyszer már volt,betiltották,de egyenlöre fogalmam sincs mi az.
Ebböl es a Ferrari szárny ügyböl kiindulva az lenne az üdvös,ha az év elején pár héttel mindenki leadná azt az autot,amivel indulni szeretne,az FIA technikai delegátusa átvizsgálná,ha az átmenne a vizsgán,az abban lévö fejlesztéseket,csak a következö évtöl lehetne betiltani.
Az az év közben,csak az ujonnan létrehozott dolgokat lehetne diszkvalifikálni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Legalábbis nekem ezt sikerült összeraknom.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mint ismeretes, Juan Pablo Montoya néhány héttel ezelõtt hirtelen a NASCAR sorozatba igazolt. A Forma-1-bõl való kilépése sokakat meglepett, ám Montoya szerint ez volt az egyetlen lehetõsége, hogy kimeneküljön a nyeretlenségbõl, mely az utóbbi idõben egyre jobban nyomasztotta õt.
„Unalomból távoztam." -mondja Montoya az El Tiempo címû újságnak. „Már nem élveztem a versenyzést. Mindent megtettem, amit lehetett és szinte minden célomat elértem."
„Már csak a világbajnoki cím hiányzott, de rájöttem, hogy erre vajmi kevés esélyem lenne. A távozás a legjobb döntés volt, amit meghozhattam."
„Ez az autó az unalomba hajtott engem. Ötödik vagy hatodik helyen végezni sorozatosan, nem hoz túlzottan lázba. Nem én voltam csak ennyire képes, hanem az autóm."
„Újabb kihívást kerestem és a NASCAR ezt jelenti számomra. Az egy más világ. Teljesen más. Nyugodtabb."
Montoya elismerte, hogy döntésében nem csak ez játszott szerepet, hiszen, mint mondja a sokat emlegetett 2005-ös balesete, mely után versenyeket volt kénytelen kihagyni, nagyban befolyásolta csapatvezetõjével, Ron Dennis-szel való kapcsolatát.
„A kapcsolatom Ron-nal kellemes volt, míg el nem törtem a vállam. Felhívtam, hogy elmondjam neki, hogy mi történ. A brit sajtó azonban késõbb kitalált egy saját sztorit, ami után Ron nem hitt nekem."
„Ettõl fogva úgy érezte, hogy hülyét csináltam belõle mindenki elõtt. A kapcsolatunk többé nem volt ugyanaz."
„Nem sokat beszélgettünk, amikor pedig kiléptem, az ügyvédje azonnal rámtelefonált és kijelentette, hogy ügyvédtõl ügyvédig fogunk járni."
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azt nem értem,hogy ha valami szabályos volt 8-10 futamon keresztül,szabályváltozás nélkül hogy lett egyszeribe szabálytalan.Most akkor,vagy vegyék el a Renault összes pontját,vagy mondják azt,hogy akkor most használjátok ,de jövöre ez tilos.
Persze megértem az FIA-t izgalmassá kell tenni a bajnokságot,de honnan ez a hirtelen akarat,hol volt ez 2-3 évvel ezelött?
A Ferrari 2002-2003-2004-ben használt egyedüliként,egy német cég altal fejlesztett különleges hátso lengéscsillapitot(azota ez a termék nyilvános),akkor miért nem kutakodott az FIA?
Lauda a Német RTL kommentátora,meg a fia,(nem az FIA) menagere,mindenképp kell neki a szereplés,ezt meg hülye nyilatkozatokkal lehet elérni a legkönnyebben.(állando szereplöje a német Blikknek)
Isten most nem ér rá,segíthetek?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) határozottan visszautasítja azokat a vádakat, melyek szerint úgy manipulálja a világbajnokságot, hogy az kedvezzen a Ferrarinak. Az irányító testület példákkal is alátámasztotta pártatlanságát.
Én Briattore vádjait teljesen jogosnak tartom, mindenki tudja, hogy a Renault a viatott ellensúlyos lengéscsillapítóra építette az egész kocsit, õk találták ki az egész rendszert, néhány másik csapat is alkalmazza, de nem játszik akkora szerepet mint a Renaultnál...
Ha több mint 10 futamon keresztül használhatták, miért épp most kell betiltani? Akármennyire is mentegetõzik a FIA, a betiltással igencsak betettek a Renaultnak.. és ezt kár tagadni/vitatni.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Most már mindenféle vad találgatásokat láttunk a jövö évi szabályokkal kapcsolatban.Eldönthetnék már végre mit is akarnak.
Az én véleményem az,hogy 2007-töl is földindulást tervesznek a szabályokban,meg 2008-tol is,nem lehetne ezt egyben letudni?
Ha már a motorbefagyasztás meg lesz az idén,akkor a többi késöbb tervezett dolgot is lépjék meg,és utána legyen legalább két év amig nem nyulnak feleslegesen a szabályokhoz.
Egyébként a véleményem szerint ez a gumimelegitö tiltás egyértelmüen véget vet a 3-4 kiállásos taktikának,nem fogja megérni.
Senna balesetének egyik lehetséges okának tartották hogy az SC mögött lehült a gumi, ezáltal térfogat/átmérõcsökkenés lett és a gyors kanyarra leütött az alja és elment a stívóhatás..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
2007-töl akár csak az amerikai Champ Car-ban a Formula 1-ben is tilos lesz a gumik elõmelegítése.
Ez több kellemetlen meglepetést tartogathat mind a pilóták mind a csapatok részére.
Az eddig 70-100 fokra felmelegített gumik helyett 25-28 fokos hideg gumikat kapnak a versenyzõk a kerékcserék alkalmával. A Champ Car-ban már megszokott dolog ez de még így is újra és újra elõfordulnak kicsúszások emiatt.
A gond az, hogy a hideg gumi nem adja át a nyomatékot a kerekeknek, és azok egyszerûen kipörögnek még nagyobb sebességi fokozatnál is. A gumik felmelegítését ezentúl a pályán végzi a pilóta, ami legalább egy kört vesz igénybe. Ez alatt látványosan lassabb az autó (3-6 másodperc körönként).
A Bridgestone a Champ Car tapasztalatait kihasználva nem kapott túl nagy feladatot rádásul a kipörgésgátló itt azért egy picit kompenzálja a dolgot, ami Amerikában nincs. A Bridgestone a Champ Car-ba kétfajta gumikeveréket szállít, egy keményebbet és egy lágyabbat. Ez nagyszerûen bevált az USA-ban.
A másik probléma az autók beállításánál jelentkezik. Itt a csapatok lesznek újabb feladat elé állítva. A gumik hõmérséklete fontos az abroncsok belsõ nyomásánál! Tehát alacsony hõmérsékletrõl kezdõdik a dolog, ami emelkedik és ezzel együtt a nyomás is. Az autók tapadásának rendkívül fontos tényezõje ez! Amennyiben túl magasra emelkedik a nyomás az autó veszélyesen elkezd csúszkálni és a gumik nagyon gyorsan elkopnak, míg ha alacsony nyomásnál az autó alacsonyra kerül a tervezettnél és veszélyesen közel a pálya talajához, a gördülési ellenállás is megnõ és ez is idõveszteséget okoz. Az autó vezethetõsége az alacsony guminyomásnál szintén nehéz. A versenyzõ úgy érzi, hogy az autója a kanyarokban kicsit „úszik”.
Eddig is rettentõ fontosságú volt a gumik hõfoka, nyomása de ezután még jobban kiélezõdik a csapatok közti verseny e téren is. Aki jól eltalálja a guminyomást, fontos másodperceket nyerhet. A versenyeken alkalmazott taktikák is megváltoznak majd, mivel egy kerékcsere a hideg gumikra nem kis hátrányt jelent majd az elsõ körben.
Nagyon nem birom a csomo segedeszkozt.
A futomuvek beallitasa a boxbol a kanyarok elott es hasonlo cuccok, a hideg raz ki toluk.
Betiltanam a motorero beallitasat a kocsiban.
Ne tekergesseg az automatikat a kormanyon, hanem nyomjak a gazpedalt amennyire kell.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Igaz azt elerte, hogy az Alonsonal joval gyorsabb Webber autoja szetegjen 😛PP
Iden mar 5szor engedte el Fisco Alonsot, Massanak 1szer volt eselye az ilyen manoverre, mivel latni nem latja sose mar rajtnal is mindig MS mogott van.
Szal aki beletenyerelt, meg raadasul megis ette az te vagy. 😛PPPPP
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
JaJa....Az egyiken 1-es rajtszám volt a másikon 2-es és mintha az oldalára is más lett volna írva,de erre már nem esküdnék meg<#fejvakaras>#fejvakaras>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Csupán annyit mondtunk hogy neméppen rá igaz hogy hideg fejjel versenyez...
kiscsillag
Downhill!!