182274
  • madmanic
    http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf
  • Dj Siegfried
    ganéj egy idő van, tiszta felhő minden ......
  • DJ BP
    Az időmérőkön van gond Kimivel, ott dekoncentrált, futamokon sztem nem volt gáz, pl. esős futamon csak 1x hagyta el a pályát, Hockeinheimben is a futamon jól jött föl. Az egy körön javulni kéne
  • BaliBoy
    Ez egy nem picit elfogult írás. :))

Az egyáltalán nem biztos, hogy csalnak a mekinél. Már nincs rá szükségük. Tavaly szereztek annyi infót pluszba a sajátjuk mellé, hogy képesek voltak 2008-ra egy ilyen autót építeni. Nem hiszem amúgy sem, hogy meg mernék idén próbálni, mert 1 rossz csavar és úgy kirakják őket az F1-ből, hogy csak úgy nyekkennek.
    Ráadásul sajnos kezd az az érzésem lenni, hogy Hami, Schumi nyomdokaiba lépett tehetség szempontjából. És ebben első sorban az a sajnos, hogy csak a tehetsége kezd felnőni mellé, a szeméylisége nem. :S Tehát nem feltétlenül a kocsiban van az a plusz amivel előrébb képes végezni.

Raikönenről - ahogy írtam már - sztem kár még lemondani. Sok verseny van még hátra. Arról nem is beszélve, hogy mivan ha most megvan tankolva. (bár mostanában kicsit sokszor vagyunk kénytelenek ezt feltételezni.) Mindenesetre az elmult pályák amúgy sem kifejezetten a Ferrari pályái, mintahogy a Hungaroring sem. Sajnos. :S
  • Inferno
    Sztem nem rossz:P(kövezzetek meg),valaki tudna adnilinket vagy progit hogy nézhessem melo helyen az F1-et:P:D? plsss:)
  • MaSzKa
    Mario Theissen és a lánya :D
  • soma22
    elfogultnak tünik picit ugyan, de az én véleményemmel és hozzáállásommal tökéletesen egyezik.szép irás
  • MaSzKa
    1 kicsit off

F1-es szereplők és feleségük és lányuk :D
  • MaSzKa
    http://www.sztarauto.hu/bulvarauto/100_evvel_ezelott_rendeztek_meg_a_legendas_autoversenyt__fantasztikus_archiv_fotok
  • Harry Seldon
    Ide nem szúrnám be a véleményemet az időmérőről a hossza miatt, kiütné a többi posztot. Ezért engedelmetekkel csak egy link:

Hungaroring Időmérő
  • Solten
  • gercse
    jól nyomják...:DD
  • Istencsászár
    Loal
  • gercse
    oks, csak én csapatnak nehezen szurkolok, a két versenyző közül akaratlanul is kiválasztom a nekem szimpatikusabbatt, és inkább annak szorítok

Schumachernél egyszerűbb volt, benettonnál is neki szurkoltam ferrarinál is végig, mióta nincs, kicsit átalakult a helyzet
  • MaSzKa
    én is a BMW-nek szurkolok

miatta lehet Kubica vagy Montoya is vagy Vettel
  • gercse
    Nyilatkozni lehet bármit, egyébként mindegy, mert győzni biztos szeret, csak egyszerűen most nem jön össze neki, fejben nincs ott, vagy nem tudom...

#68727: engem sem győzött meg annyira, de Masssánál jobban tudom szeretni, bár tény hogy idén ő nagyon sokat fejlődött, de vmiért én nem tudom úgy tisztelni(ill. nem tudok neki úgy örülni), mint Kimit.
    Schumacher visszavonulása óta bajban vagyok, hogy melyik ferrarisnak szurkoljak...így a csapatnak szorítok jelenleg (de nem offolok)
  • BaliBoy
    Tavaly év elején nem brillírozott, de év végére össze kapta magát.
  • lac coo
    Hát engem tavaly sem győzőtt meg .....
  • BaliBoy
    Pedig pont most nyilatkozta, - asszem talán a fókusznak - hogy egyáltalán nem áll szándékában visszavonulni. Vagyis inkább úgy fogalmazott, hogy nem gondolkodik rajta. Végülis mi csak azt látjuk, hogy nem megy neki mostanában, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy "belefásult" volna.
  • gercse
    egyetértek én is...,
    Kicsit olyan mint aki már elérte amit akart (vb-cím), és most már nem dől a kardjába, ha nem jön össze még egyszer.
    Pedig én nagy szurkolója lettem, megkedveltem tavaly, de idén kiábrándít...
  • G_ArchAngel #68724
    korrekt
  • MaSzKa
    az nem :D
  • Firerock
    Purdé?Ő már bizonyított egy párszor...
  • MaSzKa
    ja tényleg bocs

őt kihagytam

+Vettel
  • lac coo
    Nem tudom ....Valóban nagyon rosszul megy . Én már tavaly azt hittem, hogy földbe döngöli a mezőnyt és főleg Massát ....Kicsit olyan unottnak látom, aki leszarja az egészet, és nem hajlandó teljes erőből dolgozni... Ennek épp ellentéte Massa, aki a "gyengébb" adottságait iszonyatos munkával és tanulással képes volt javítani ! emiatt szurkolok neki és nem Kiminek . ( Már ha én egyáltalán szurkoló vagyok, igazából nagyon nem érdekel ki lesz a bajnok ...:))))
  • gercse
    + Vettel
  • MaSzKa
    sztem a jó pilóták jelenleg:

Kubica Kimi Massa Nico Alonso Hamilton
  • Peppus
    Lehet a McLaren elcsórta a Kimi tehetségét iiiis, mert azok akkora szemetek basszus húúúúú :D
    Hamilton nem hibázik versenyek óta, ez is gyanúús :D kivizsgálhatnák végre ezt is :)
  • Istencsászár
    Hullámvölgybe van és nem ezt szokhattuk meg tőle, hiszen jó kocsi van alatta amivel futamok óta nemtud mit kezdeni, és Massa is a semmiből jött fel rá sőt ( hogy ha az évi teljesítményt nézzük ) Holnap mindenkép megkell előznie a csapattársát és egy dobogót bekell gyüjteni. Abból is látszik hogy Kimi nincs top formában hogy lemerte nyilatkozni azt hogy reméli kihullanak előle páran valahogy, valamikor... ez nem az a Kimi...
  • BaliBoy
    Szerintem is jobb nekem. :DD
  • lac coo
    F1-ben nincs helye a szar formának. Főleg nem rendszeresen !
  • ÁjjLe BoBBi
    jó neked...én eddig csak sírni tudtam az elmés hozzászólásaidon :C
  • BaliBoy
    Pfff.... LOOOL
    Én meg az ilyeneken mint te csak röhögök. :D
  • ÁjjLe BoBBi
    igen szép öcsécském...sajnos ezt a magad fajtának hiába is próbálnám elmagyarázni :\
  • proway
    nem vagyok én elvakult isten ments,csak azért mert vlki szar formában van egyből támadják 1000-rel pl. h mit keres a forma 1ben meg ijenek...

különben is ki vagy TE h ítélkezz és elítélhess bárkit is??!
  • passatgt
  • Istencsászár
    Nem csalnak, vagy legalábbis nemtud róla senki.
    Annyira csalnak vagyis a szabályok mögött mozognak mint bárki más.
    Fesd át fotosoppal, egy miliméter megegyezést nemfogsz találni annyira más:)
    A motor már 2006ban is kezdett megbízható lenni, 2007ben illetve 2008ban már nagyon jó a statisztika, de ha megnézed akkor nem csak a McLaren megbízható hanem a többi csapat is mivel a v8 korlátozva van, sokkal kevesebb a látványos motor elfüstölés, szinte alig van... idén Alonsonak volt aszthiszem ami látványosra sikeredett, amugymeg az egész F1re nézve elég megbízhatóak hiszen annak is kell lenniük, a motornak a váltónak is, mert több hétvégén kel szolgálniuk.
  • madmanic
    apa keeezdőődíííík...

olvass már utána légy szíves... fogalmad sincs, h miről beszélsz
  • SzocsA
    Hát van bőr a képükön versenyezni, csalás nélkül nem menne mi!
    amúgy lefesthetnék pirosra is a kocsijukat vagy második Ferrari csapat néven indulhatnának el a futamokon.
    Kémbotrány óta egyszer sem döglött be a motor. Azelőtt minden futamon lerobbant hol az egyik hol a másik!
    Erről ennyit! szánalom hogy mit csinálnak!
    és hogy a FIA mit megenged!

utolsó helyen kéne lenniük. de nem ott vannak a boxban hát ez is röhelyes.
  • madmanic
    átsiklottam,bocsika...

51 új hsz