FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miert kell Vilinek mindig ezt a fika szoveget nyomni ha tudja hogy mar nincs kovetkezmenye. Nez meg mikor kiraktak 2003 vegen. Detto jott a fika Sumira.

Istencsászár
Miért kell ezt a szar szöveget nyomni, amikor valaki nem szentként beszél Sumaherrõl? az nemis lehetséges hogy 1szerûen ezt gondolja róla?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Vill véleménye nem lepett meg,ö már ezt mondja régen.
Muhahaha ez a Vill. Savanyu a szolo. Ez van. En szoritottam vilinek mindig is, de ezen a nyilatkozaton nagyon latszik, hogy csalodott. Miert kell megmarni mast amiert O elkurta maganak a karriert? Nem ertem 😄

Istencsászár
Vili most már megmondhatja amit gondol... ezt 1 hónapja nem tehette mer féltõ szemek figyeltk minden mondatát... Amugy a5 cikket érdemes olvasni, Formula.hu irója kissé elfogult sumi iránt és elõször egy jó kis Vili a béna rizsát hordott össze, majd utánna szûken rátéret a lényegre...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Teljesen megvan a csapatsorrend,ennek ékes bizonyitéka,az Alonso hibájaként felrott tavalyi Kanadai GP.
Idén Monaco:Klien megkérdezi a csapatot,D.C. hol áll hozzá képest?Mögötted van,nem vagy körhátrányban,ne engedd el.
Ugye a Mc.-nél már csak a hagyományok miatt sem volt,sincs sorrend.
A Williamsnél is olyan sorrend van,hogy Malajziában egymást szoritották ki a rajt után,pedig ott tényleg rutin-ujjonc felálás van.

Aztán mielött még kapnék a nyakamba.Milyen csapatsorrendröl is beszélünk?
Én itt most,az eleve elrendelt sorrendröl,arrol,amit már év elején az elsö futam elött lehet tudni.
Már csk öt futam van hátra,most már természetesen van csapatsorrend a Renaultnál,mint ahogy ilyen helyzetben lenne a Super Agurinál is,vagy bárhol máshol.

Vill meglehetös sjátságos véleménye Sumirol.
Legalább gerinces ember,ö ezt mondja már rég.Kis változásokkal ez van mindhárom hirportálon.(F1hirek,formula.hu)
Istencsászár

Istencsászár
Villeneuve ismét versenyez! A ChampCar sorozatban.

Jacques Villeneuve fogja átvenni Cristiano da Matta helyét a RuSport Champcaros csapatnál.

Mint ismeretes, Cristiano da Matta a RuSportos versenyzõ tesztelés közben telibe kapott egy szarvast. Ez miatt hatalmas sebességel csapódott bele a gumifalba, így egy ideig mesterséges kómában tarották az orvosok. A legfrisebb hírek szerint da Matta már jól van, reagál a külsõ jelekre, és hamarosan elhagyhatja az intenzív osztályat.

A felépülés és a versenyzés azonban még odébb van, és a RuSport csapat már ki is nézte magának a helyettest: Jacques Villeneuve. A kanadai nem lesz ismeretlen név, hiszen már nyert CART világbajnokságot, ráadásul augusztus 27-én, pont Montréalban, vagyis a Forma-1-es Kanadai Nagydíj helyszínén fog összecsapni a tengerentúli mezõny.

A viadalt (vélhetõen) az Eurosport élõben közvetíti.

Istencsászár
😊) ha õ mondja...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gercse
jajj...ne mondd már hogy pl. a Renault-nál nincs csapatsorrend...

[Jakuza]
Erdekes , akkor miert mondjak a tobbi Mercedeses es Renaultos haverjaim is azt, hogy a nagycsapatoknal mindenhol meg van a sorrend ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Isten ments,hogy kötöszködésnek vedd,de lényegében csak a Ferrari szurkolok mondják,hogy a többi csapatnál is meg van az a sorrend ami a Ferrarinál.

Istencsászár
Naja, aki elõrébb van azt kell segíteni, ha nem csinálod akkor repülsz... pléda: Motogp-KTM-Talma

MUHAHAHAHAHAAHA
Nincs elso szamu pilota. Ne rohogtess mar. Az elcsapatoknal MINDNEL VAN. Ez tuti.

Igazábol mind a 4 megoldásnak vannak elönyei.
Ha marad,akkor lesz összehasonlitási alap,Alonsorol,Kimiröl.
A Ferrarinál ugyan ez,Sumival.
Ha a Renaulthoz megy,akkor a jelenlegi 3 élcsapatnál oszilk meg a most legjobban sztárolt három pilota.
Ha netán máshová,vége leveszik a válárol,az esélyesség terhét.
Bár a máshová kizárhato.
sharpshooter
asszem 19M U$D-t fog kapni...

én úgyvettem ki Norbert Haug mostani nyilatkozataiból, hogyha Kimi marad, akkor Õ lesz a mindenkori elõnyben részesített pilóta, a Renault szintén ezt ajánlotta...
a Ferrari nem tudom mit ajánlott a rangsorban, de pénzben ugyanannyit mint a McLaren (Mercedes?)

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

nearo
Valóban nincs olyan, hogy 1. meg 2. pilóta... én azért örülnék, ha Kimi Mekis maradna, mert emberemlékezet óta Meki szurkoló vagyok. Csak végre lenne egy olyan évük, amikor elejétõl a végéig megy a szekér rendesen.
Végre banner... nem is rossz<#eljen>.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ezzel az erövel,meg ha a Ferrarihoz megy Sumi lesz a kettes számu.
Nem veszed észre,hogy ordit,hogy a Ferrarin kivül szinte sehol sincs elsö,és második számu pilota,söt ujjabban talán már ott se.
Pláne meg nem a fizetés határozza meg,ki hanyas.
Egyébként Alonso mennyit kap,na nem mindha annyira érdekelne?
sharpshooter
asszem a 2 évre szóló 64 millió és ezek az ígéretek elõrevetítik, hogy Alonso maximum 2. pilóta lehet a McLaren-nél, ha marad a finn...

mondjuk nem volt gyenge a ringen látni a sok Ferraris zászlót Kimi névvel, gondolom Monza-ban ebbõl több ezer lesz...

sharpshooter
Mercedes-nek a McLarenen túl Raikkönenre is szüksége van

Mint arról már hétfõn beszámoltunk, a legbelsõbb hírek szerint a DaimlerCrysler németországi egyeztetés után már meg is vásárolta a Ron Dennis és Mansour Ojjeh tulajdonában lévõ 60%-os McLaren részt.

A legújabb pletykák szerint még ennél is tovább mennek és a siker érdekében hajlandóak igen nagy árat, számszerileg 64 millió USA dollárt áldozni Kimi Raikkönenre, ha az elállna váltási szándékától, és maradna a csapatuknál.

Ha mindezt véghezviszi a nagy múltú cég, akkor lehetséges, hogy a jelenlegihez hasonló felállásban menne tovább a csapat szekere. Arról ugyanis egyre inkább lemondanak, hogy a felvásárlást követõen Norbert Haug vezesse a csapatot, és afelé hajlanak, hogy továbbra is Ron Dennis üljön a vezetõi székben.

És, hogy a csavaron is csavarjunk. Újabb lapértesülések szerint Michael Schumacher Monzában bejelenti visszavonulását, és ha ez igaz, akkor Kimi Raikkönen elõtt valóban szabad az út, hiszen itt legalább olyan elõkelõ helyet biztosítanak majd számára, amilyen Michael Schumacheré „volt".

A BMW is megtartotta a Sauber nevet egyenlöre,valoszinü ezt teszi a Merci is,viszont vegleg kettészakad az F1 elsö ligás gyári csapatokra,valamint második ligás privát csapatokra.
Igy már érthetö miért kedvezne annyira az FIA a privát capatoknak.
teckdeck
Csáó mindenki!

A mostani szezonba már nem mondom, hogy gyertek, hisz több mint a fele eltelt, de 2006 november-december körül inuló szezonra várom a jelentkezéseteket a Magyar F1 ligába.
a liga honlapja:http://magyarf1l.indexf1.hu
jelentkezni lehet: [email protected] MSn címen, vagy a [email protected] e-mail címen.

A ligáról:
- 100Mbit-es szerver
- MF1L 2006-os MOD, amiben a 2006-os idõmérõ rendszer mûködik (3 etapos)
- a futamok vasárnaponként lesznek 15:00-tól

Olyanok jelentkezését várom, akik télleg tudnak jönni. 😄
Úgy röviden ennyi 😄 a Lényeg hogy gyertek, mert már nincs sok hely 😄

Üdv mindenkinek
Teckdeck

sharpshooter
és a McLaren nem tudott olyan karosszériát tervezni, amiben normálisan levegõhöz jutna az aggregát...

holott ez lett volna a minimum, mert 2005-ben a Mercedes motor volt a legerõsebb...

DJ Bee18
pont fordítva, a Merci, mint motorszállító sokat bukdácsolt, nem a McLaren tehet róla, pont a Merci,

Nem a mercedes találta ki az autót, õ csak motorszállító, a McLaren a fõ irányító, még szép, hogy angol himnusz szól. Olyan, mintha a Red-Bull Ferrarinak olasz himnusz szólna...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

desigo
700 új üzenet <#wow1>
miért nincs banner?
(vége a nyaralásnak)
gercse
jaja...Schumacher is mennyit "szopott", de megérte 😊

Count Adyn
Mindenesetre Alonso nak szerintem még jót is tenne ha "szopna" pár évet, utánna sokkal érettebben és szimpatikusan lehetne VB

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Max 36
Egyébként ennek ellenére nálam minden idõk legnagyobb versenyzõje Ayrton Senna ,de bizony õ sem volt mindig hidegvérû.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Max 36
Én igen,meg arra is,mikor Mansell úgy felpofozta csóri Ayrtont,hogy magára szakított valami szerszámokkal teli ládát<#idiota>

Isten most nem ér rá,segíthetek?

M@TriX
nemtom de jó

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ja persze mert egy csapat, ami vb címért harcol és minden pont számít neki, szándékosan szarabb autót tesz az egyik versenyzõje alá.. ez akkora baromság 😄
Bandee1987
meik zene megy alatta?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Magic Boy
Én megnéztem és jeleztem is itt a fórumon, hogy jó!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

akyyy
mert nem néztem meg senki az enyém😊 no de mind1

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Magic Boy
Jó lessz.
Tegye be valaki.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gordon 24
Ebbe egyetértek.. Szerintem nem a Meclarent kéne megvenniük hanem egy másik csapatot. De jóbb lenne ha a merci egyedül lenne és nem csak mint motorszállitó. De az biztos hogy a Mclaren név nélkül az f1-nem f1.

Downhill!!

Istencsászár
Végülis a merci miatt vesztettünk tavaly egy totál biztos vb címet...

gordon 24
Ez igy helyes!!!! Egy német cégnek (mercedes) ne legyen már angol neve. Szerinted Mercedes aki kitaláta ezt az autot mit szolt volna ahhoz hogy amikor nyernek akkor angol himnusz szól. A németek sose voltak jobba az angolokkal...
Szóval jó ez igy .

Downhill!!

DJ Bee18
baszki, Mercedes? hát ha a csapatot úgy vezetik majd, mint a motofejlesztést... Kiminek végre szerencséje van, hogy eljött onnan

DJ Bee18
király, tegye már be valaki

M@TriX
ha az az ok, hogy nincs, akkor itt van egy ha kell, ha van jobb akkor meg az legyen csak azért legyen valami 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
miértnincs banner?

M@TriX
ha valaki lemaradt volna, az igen jól sikerült Magyar Nagydíjról, mint félig én is, nekik egy 4 perces összefoglaló... 😉

Kukk

Mersant
hat igen, en is McLarenes vagyok es nem orulok ennek a hirnek...<#csodalk>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Istencsászár
Ha a McLaren név eltûnik akkor sok sok rajongót fog veszíteni, mer nem a merci miatt drukkoltunk nekik... sõt merci a csapat fekete báránya.

sharpshooter
ha érdekel valakit:

A Mercedes teljes egészében felvásárolta a McLaren csapatot!

A BMW után a Mercedes konszern is egy komplett csapat felvásárlását határozta el. A stuttgarti cégnek eddig is 40%-os részesedése volt a McLaren-ben de a legújabb hírek szerint a fennmaradó 60% -ot is felvásárolták! Így a németeké lett a patinás angol csapat.

Névváltoztatásra még nem kerül sor, de azt nem tudni, hogy ez marad-e 2007-ben is.

A vezetésben nem lesz változás és Ron Dennis marad a csapatfõnök. Norbert Haug a Mercedes Motorsport igazgatójának nagyobb hatalma lesz, bár ez eddig sem volt kérdéses, hogy a McLaren nagyban függ a Mercedes-töl és a németek ezt ki is hangsúlyozták.

Ameddig a Mercedes csoport vezetõje elégedett a munkájukkal, addig a Dennis-Whitmarsh-Haug trió irányítja a csapatot.

Ezzel a tranzakcióval Kimi Räikkönen helyzete is érdekes fordulatot vehet. A finn pilóta állítólag már aláirt a Ferrari-hoz, de egy ilyen gyökeres változás sokat nyomhat a latban nála is.

A Mercedes gyári kapacitása mind anyagi mind technikai részrõl hatalmas lökést adhat a csapatnak. Räikkönen amúgy sincs túl jó viszonyban Ron Dennis-el az utóbbi idõben, viszont Norbert Haug-al nagyon jól kijön a finn versenyzõ.

Mostanában a McLaren és a Mercedes közt feszült a viszony és a németek ezt egy egyszerû felvásárlással oldották meg. Erre törekedett tavaly a Williams-nél a BMW is de ott nem volt olyan szoros a függõség a motorpartnertöl így az üzlet elmaradt. Ekkor vették meg a bajorok a Sauber-t.

A BMW után a Mercedes lesz a második német csapat a Formula 1-ben.

Istencsászár
Sokan azokra az idõkre nem emlékeznek csak a ferrari és sumi hegemóniára, amikor lekörözte a mezõny 70%át stb...

Kicsit félresikerült cikk,igazábol a Görbe Tükörrel értek egyet,Sumi emberére akadt,Alonso ugyan olyan mint ö.Anno a német is tört zuzott a pályán,és kivül.
Ja emlékszik még valaki Senna pofoszkodására?
Találtam egy jó cikket! Lehet hogy már valaki berakta a linket, akkor bocs! Alonso ideges