FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.09.15. 19:02:20
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Hamilton meg gyilkos megint 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.09.15. 13:58:34
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2018.09.15. 11:42:20
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
A pontok szamanal a ket helyezes kozti arany szamit, mennyivel tobbet er az a helyezes, mennyivel nehezebb behozni.
És még a vb se dőlne el egy-egy kiesés miatt.
Es ha amcsiknak (is) akarjak eladni az F1-et, nem valami izgalmas, hogy X 3 sec hatranyban van, koronkent hoz 3 tizedet, es meg van 30 kor, igy ha ez vagy az tortenik, akkor a legvegen meg lehet is valami tortenes a palyan. Aztan nem lesz😄
Inkább olyan változtatást hozzanak, ami azt eredményezi, hogy nem kell spórolni 6 futammal előre, hiába látszik esetleg elúszni egy verseny...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tulajdonképpen ha egyeduralkodó egy csapat/pilóta, tökmindegy, hogy hány ponttal veri(k) tönkre a mezőnyt, ha meg verseny van, ahhoz a 10-6-os rendszer is pont eléggé kiegyensúlyozott. Meg a másik, hogy a jelenlegi mezőnyben amúgy is csak a top3 csapat rúghat labdába, a többieknek meg nem mindegy, hogy hatodannyi, vagy huszadannyi pontjuk van az elsőhöz képest? Így még nagyobb eredményt jelentene, ha bekerülsz a top6-ba.
Igazából ha nem ment volna el annyira a megbízhatóság irányába az F1, még annak is látnám valahol az értelmét, hogy csak az x legjobb eredményt számítsák bele a pontszámba, ahogy 90 előtt volt 81-84 kivételével minden évben (bár 88-ban pl jól megszívta emiatt Prost).
Mindegy, ez csak elmélkedés, nem ebbe az irányba tart az F1, hanem fűnek-fának is pontot akarnak osztani.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2018.09.14. 16:35:57
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Leclerc érkezése a konstruktőri pontszámot befolyásolhatja, az autó műszaki paramétereire közvetlen hatással nem lesz. 😊
Melyik univerzumban? Max. pontokban. Motorerőben, kigyorsításban, energia visszanyerésben előttük vannak. A Ferrari jelenleg a jobb csomag.
De tudom, Kimit már akkor is szívatta a Ferrari. Ezt már 2008-ban és 2009-ben is olvastam. 😊
Pedig semmi bajom nincs Kimivel, az egész pályafutását volt szerencsém végigkövetni, és bár különösebben nem kedveltem, de a 2007-es címének kifejezetten örültem.
A másik ok, amiért Leclerc-kel nagy rizikót nem vállal a Ferrari: nincs hova bukni. A középmezőnyhöz képest óriási előnyük van, a Red Bull a Honda miatt pedig egy nagyon bizonytalan pályán mozog. Egyetlen biztos viszonyítási pont van az élmezőnyben, a Mercedes. Jelenleg is mögöttük vannak, ha ezután is mögöttük lesznek, az érdemben nem jelent változást.
Viszont a fordított rajtrácsot már rég be kellett volna vezetni,akkora ziccer,de erre hülyék...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
És még sok minden más... pl pontrendszer megváltoztatása, első 10 helyett 15 kapjon pontot. Wtf? Én szívesebben látnám a 10-6-4-3-2-1-es pontrendszert 😄
Van amúgy valami adatbázis, hogy a régi vb-k az újabb pontrendszerekkel, meg az új vb-k a régi pontrendszerekkel hogyan alakultak volna?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Msc, Alonso nálam ez a kategória. Hamilton nagyon közel áll ehhez, főleg ebben az évben. Vettel kérdéses nekem mert gyengébb konstrukcióval nem igazán muzsikált. Persze ez az én véleményem.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.