182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
S8DJ #68984 :DDD -
lehet :D -
Vajon az anyja tudja hogy így öltözött fel?
-
ez a csaj jobb volt :D
még több
-
S8DJ #68980 Timo Glock ma király volt
-
hihihi
még jöhet pár kép :D -
nem tudom, vmi kis picsa, elég állat kisgatyóban volt, de nem sok időm volt megismerkedni vele, mert az asszony csinálta a képet :)) -
ez tényleg jó
ki ez az ing-s cica? -
dugnit nem láttam, de voltak jófélék 
-
Bullitt #68975 Nem tudom észrevettétek-e de pl. Raikkönen Hockeinheimbe is ugyanazt csinálta, mint itt, sőt már előtte is: a verseny utolsó 11 körében rájött, hogy hopp, most verseny van, megnyomom már picit a gázpedált. XD
De tényleg...ma is sztem Alonso-t simán elverte volna, csak megint ez az utolsó 10 körben kezdett versenyezni a hülyéje.. -
Végül is Nick volt ! -
Glock-t akartam írni :D -
Glcok 

.
Amúgy meg Ferrari!

Szegény Massa
, Kimi meg
.
-
nem tudjátok volt kint dugnika?
vagy egyébb jóféle boxcicákról van jó minőségű képetek? -
bal- 2000-es motor szelep
jobb- 2001-es motor dugattyúja -
Harry Seldon #68969 Megint elkövettem egy hosszabb írást, de most már a futammal kapcsolatosan:
Hungaroring - futam -
Miez? hamutartó?:D -
stoner is enyhén gyorsabb a ducatival mint a nem éppen elhanyagolható tudásu csapattársa ;)
szóval az is lehettséges...ki tudja mi a baja...lehet fél éve iszik egyfolytában és némileg kihat a teljesítményére is :) -
első képen mik vannak? -
Velencei Ferrari Storeban fotóztam egy-két olcsóságot :)
-
lehetséges..., de Massa jobban tud hozzá alkalmazkodni, vagy miért gyorsabb? -
szerintem a fiat sz@r nem stabil a teljesítménye és ezért is szenved vele Kimi. -
pont ahogy a BMW teljesítette az ez évben kitűzött célt azóta jővőre fejlesztenek inkább
Kibica nyilvánosan is felszólította a BMw-t de inkább jővőre akarnak VB lenni
köbe meg kezdenek rosszabbak lenni a tavalyinál is :( -
Nehezebb autóval nem tud menni úgy mint a többiek, szerintem, nem találja az ideális beállítást a nehéz és a könnyű autó között, vagyis az ideális beállítást, ezért is csuszkál (szerintem) -
Bárhogy is matekozok, nem tudok rájönni, hogy vajon kimi miért csinálja ezt kb barcelona óta. Egész futam alatt köze nem volt a versenyzéshez. Ott mérgelődtem a tv előtt, végeredményben teljesen lemondtam róla.
Erre megint megcsinálja azt amit monacoban is hogy a futam kb 90%án magához képest erősen nulla alatt teljesít, az utolsó pár körben meg körről körre hozza a legjobb időket, megy mint egy elmebeteg, és a szart is kitapossa az autóból. Ha a végén tud, akkor az elején is és az egész futam alatt tudnia kellene.
Masszát sajnálom, a végén kiesni szánalmas dolog. Akkor inkább pergett volna ki az elején, de egy ilyen teljesítmény után, pár körre a leintés előtt kiszállni a versenyből mert leég alatt a ferrari...hát :\
Kubika meg ahogy bekezdett idén, most úgy esik vissza. A győzelme után azt várta az ember hogy majd beindul és mindig ott lesz az elején, versenyben a dobogóért. De sajnos egyre inkább az látszik hogy szürkül bele a középmezőnybe. Pedig állítólag a csapat minden támogatást megad neki. Bár az is igaz hogy ha a maximum is csak egy gyenge 2es akkor abból ő sem tud 5öst csinálni... -
formula1.com-on Heidfeld van -
DJ BP #68958 egyedül a Sumis sikerek alatt nem voltak, előtte bőven :)
után is, 2006-ban is Sumi alatt füstölt el -
A Wikipédián az írja, hogy Nick, de a forma1.hu-n, azt hogy Kimi. -
Nick? -
Az idei Német Nagydíjon ki futotta a leggyorsabb kört? -
Pozsgay József az a "béna, balfasz" :( szinkrontolmács, sok sok éves tapasztalattal és tudással a háta mögött... azt hogy nem 100% perfectre fordítja le az élő interjukat hadne legyen megvetendő dolog, igencsak nehéz meló. -
Red Bull #68953 Nem tudom ki ez a gyökér aki fordítja az interjúkat, de szerintem nagyon béna... lehet hogy nem is azt mondta kovalainen, csak ez a balfasz mást mondott... -
Nem is igazán a 10 pont szerintem. Még most sem vészes a hátrány, főleg látva hogy Hamiltonék is zavarba hozhatóak egy kicsit kiegyensúlyozottabb futamon, ráadásul iylenek mint az elfüstölés vagy a defekt bárkivel megtörténhetnek. A gond inkább az, hogy futamok óta a Ferrari szinte esélytelen volt, most is a semmiből jöttek vissza Massaval, jól vezetett egész futamon, és ahelyett átvette volna a vezetést még a csapattársa is megelőzte aki - nos valljuk be - megint elég messze volt attól hogy azt mondhatnánk "jól ment". Massa ráadásul fejben amúgysem volt erős eddig, remélem, hogy ez most nem fogja nagyon tönkretenni neki a szezon hátralévő részét. -
egész évben kevés elfüstölés van -
Shaenis #68950 szegény Massa, úgy megérdemelne már egy világbajnokságot, és elég jó esélye volt idén :( mondjuk még nem adom fel és drukkolok neki, de kurvára hiányzik ez a 10 pont
-
azért régen nem nagyon láttunk ferrarit elfüstölni.... -
Nem baj, szép volt Hami így is.
-
-
Hami defektjét illetően szerintem 40% ban az ő agressziv stílusa 60% ban a gumizabáló Meki tehető felelőssé. Persze feltéve hogy nem hibás gumi volt, dehát csaknem:) -
Nevetséges volt az interjú, Kovanak egész futamon köze sem volt Massahoz de még nagyon Hamiltonhoz sem. Nagyon sajnálom Massa-t, dehát sajna történik ilyesmi, nagy pech, hogy pont akkor történt amikor tényleg nagyon megérdemelte volna a győzelmet.