FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Jól gondoltam...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Passz várom a teljes listát... de szerintem nemjöttek ki ( nemszoktak )

Sysfox
Hol vannak a Renaultok? Ki se jöttek gondolom...Az elsõ szabadedzésen nem szokták megeröltetni magukat.

Istencsászár
1. szabaedzés:

1 K. Raikkonen (FIN) McLaren 1:28.315
2 M. Schumacher (GER) Ferrari 1:28.777 +0:00.462
3 J. Button (GBR) Honda 1:28.789 +0:00.474
4 A. Wurz (AUT) Williams 1:28.959 +0:00.644
5 A. Davidson (GBR) Honda 1:29.193 +0:00.878
6 S. Vettel (GER) BMW 1:29.964 +0:01.649
7 N. Jani (SUI) Toro Rosso 1:30.765 +0:02.450
8 R. Doornbos (NED) Red Bull 1:31.232 +0:02.917

Tökéletes kezdés 😊) GOO Meki

Az számomra világos,akkor fogja bejelenteni,ha biztos lesz a felállás.
Tehát,ha megy,akkor meg lesz az utodja,ha marad meg lesz Massa szerzödése,vagy valaki más.
Istencsászár
Akkor mondják azt hogy majd döntök ha döntök és .

Magic Boy
Nemkönyü a döntés így meglehet érteni, ha több idõt szeretne!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gordon 24
Ugyse fogja megmondani év vége elött. Igy izgibb.

Downhill!!

Istencsászár
Schumacher szeretne még egy kis idõt akkor mi a francnak mondanak 1 tuti idõpontot h bejelentik, amit hetekig megerõsítenek minden kérdésre hogy nyugi akkor megtudják, erre megint huznak rajta.... vicc, ennyire nem bízik magába? ha szeret versenyezni akkor mit gondolkozik? nemértem...

[Jakuza]
"...Az összes teszt is arra mutat, hogy gyorsak vagyunk. Magyarországon versenyezve sem éreztem a különbséget..."

Hat szvsz pont az a verseny, amire nem is igazan lehetne hivatkozni a szelsoseges viszonyok miatt.
Elotte meg csak szenvedtek.
Mondjuk szerintem nagyban befolyasolhatta az a teny is, hogy a tobbi Bridgestone-os csapat magara talalt, valoszinusithetoen amiatt, hogy a Bridgestoneknal talaltak valamit.
Nem veletlen az eddig szenvedo Toyota is magara talalt.
Foleg ez azota nevesitheto, amiota a homerseklet megemelkedett a palyakon.
Tehat szerintem Renaulteknal inkabb azon imadkozzanak, hogy huvos illetve esos korulmenyek kozott rendezzek a futamokat.
Egyedul ebben latok szamukra remenyt, ha Alonso megakarja nyerni MS elott a VB-t.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

sharpshooter

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Sysfox
"Azt hiszem, e nélkül is nagyon versenyképesek voltunk Hockenheimben, leszámítva a gumikkal adódó problémánkat. Az összes teszt is arra mutat, hogy gyorsak vagyunk. Magyarországon versenyezve sem éreztem a különbséget, így a szezon hátra lévõ része miatt sem aggódom. Teljesen magabiztos vagyok."

Alonso elõnye az utolsó négy versenyen huszonötrõl tíz pontra csökkent, ám az a véleménye, hogy indianapolisi és hockenheimi ötödik helyeiért a gumik a felelõsek, és bár nem tudta megnyerni a Francia Nagydíjat, a második helyet megszerezve a világbajnoki pontversenyben nem veszített sokat az elõnyébõl.

Forrás: A5

Sysfox
Most olvastam Alonso nyilatkozatás, hogy a gumik voltak gyengébbek szerinte. Nem tudom, de tény, hogy az utolsó pár futamon nem úgy szuperál a Renault, mint az év elején.

Mondjuk, én ennek örülök, de gondolom a Renault drukkerek nem annyira...

Istencsászár
Amikor használták akkor se mentek ugy mint elõtte a futamokon, én beállításra és rossz gumiválasztásokra gyanakszok ( de ezt õkis beismerték )... a kocsi csak ugy nem romlik meg 1ik futamról a másikra 😊

Sysfox
Pedig szerintem eddig is kihatott a (nem) használata...

Ch_Slater
ühüm. és miben is vagyok elvakult? abban, hogy mondok egy általános dolgot, amibe õ egybõl beleköt, elferdíti és utána megpróbálom megvédeni magam? mert akkor valóban elvakult vagyok. de mostmár úgysem látom a hozzászólásait, úgyhogy nyugi lesz. végre.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

[Jakuza]
Tevedsz nem ugyanolyan, o rosszabb.
En elolvasom a masok velemenyet, es merlegelem vele ellentetben.
O inkabb scripteket gyart nehogy kideruljon az, hogy az o igazsaga nem valodi. 😛PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kit--Kat
jó akkot te meg húzzel, mintha valamivel is jobb lennél, te is elvakult vagy....
azt utálom, ha valaki még mutogat másra, amikor ugyanolyan

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ch_Slater
írtam gyorsan egy scriptet, ami megelõzi hogy belefussak a J. féle flamebait-ekbe. Csak annyit tesz, hogy lecseréli a postjában lévõ szöveget, egy alap szövegre a topik betöltõdésekor, így nem láthatóak ezek a szélsõségesen elvakult, szemellenzõs hozzászólások...
Pl. így mûködik:

[Jakuza]
Off
Tudod ha, valaki felhoz olyan dolgokat, mint Magyar ertelmezo keziszotar, akkor ne kerdojelezze meg a sajat ertelmet azzal, hogy nem tudja ertelmesen ezt a par szot leirni helyesen.
Raadasul van egy sanda gyanum, hogy a "Magyar ertelmezo keziszotar" sem tartozik, az F1-hez.
Szoval nem kell ez a sertodes foleg nem ugy, hogy lecimborazol.
Viszlat, neked. 😛

[Jakuza]
Na igen.
Amugy az alitolagos nagy vizsgalatoknal nezzuk meg pl a hatsoszarnyak mereset.

"A flexi-szárnyakkal kapcsolatos vitát a Bahreini Nagydíj hétvégéjén robbantotta ki a Renault fõmérnöke, Pat Symonds, aki azt állította, hogy a Ferrari hátsó szárnya nagy sebességnél elhajlik, csökkentve a légellenállást. Ez ellenkezik a Technikai Szabályzat 3.15-ös pontjával, amely kimondja: "az autó valamennyi, az aerodinamikai teljesítményt befolyásoló részének mindig (...) mozdulatlannak kell maradnia a teljes rugózott tömeghez viszonyítva."

A probléma csak az, hogy a szabály betartását statikus módszerrel, a garázsban ellenõrzik (a szárnyat három különbözõ ponton teszik ki erõhatásnak), és ez a nyilvánvalóan korlátozott mérési mód nem zárja ki, hogy nagy sebesség és terhelés mellett deformálódjon az alkatrész. "

Ennyit arrol, mennyire ultrahyper ellenorzeseknek veszik ala jarmuveket.
Arrol nem is beszelve, hogy serulest nem okozhatnak az autokban kimondja egy szabaly, tehat ha mondjuk beleolvasztanak valamit pl az auto burkolataba, maximum laseres vagy hofenykepes ellenorzesekkel fedhetik fel, aminek a kijatszasara szinten van megoldas.
Tehat lehet szidni a FIA-t de ott sem UFOk ulnek, hanem emberek, akik hibazhatnak.
De ettol egy szabaly az szabaly es ha valaki lebukik, akkor viselje a kovetkezmenyeit.
Olyan ez mint a dopping elleni harc.
Amugy a pontelvonassal kapcsolatban, lattunk mar olyat, ha lebukott egy sportolo doppingal, hogy elvettek a 8 evvel azelott gyozelmeit ?
Nem.
Csak az adott versenyre visszamenoleg lehet buntetest kiszabni, hiszen az artatlansag velelme csorbulna azzal, ha valakire azt mondanak, hogy ha most jogosulatlan elonyoket hasznalt, akkor biztos regebben is azt hasznalt.

Nem veszed észre,hogy már rég nem az F1-röl irsz,midig találsz valamit amibe bele tudsz kötni,szerintem néha még saját magadba is.
De nekem elegem van belöled,és a hülyeségeidböl.Én folyamatosan bizonyitékokkal cáfoltama hülyeségeidet,de te mindig ujabbakat hozolfel,és abszolut elfelejted,hogy elötte meg teljesen másrol volt szo.
Én többet nem reagálok az irásaidra,mert egy félanalfabéta,ógörög tájszólással beszélö süketnéma kinaival hamarabb megértetem magam.
Pár számot kellene belinkelnem a bizonyitásra,de nem teszem,mert ugyse hatna meg.
Élj csak nyugodtan az álomvilágodban.
Na Pá.
[Jakuza]
Legalabb ne hazudj.
En a szabalykonyvbol ideztem szo szerint, miutan a technikai hozzaertesemet kerdojelezted meg.

2. De legalabb, ha az ertelmezo kezikonyvet hozod fel, letudnad irni rendesen.
Helyetted szegyelem magam, hogy a Magyar szot kisbetuvel irod. A tobbi szorol, nem is beszelve. "magyar értalmezö kéziszotárban a következö"
Legalabb ha ekezettel irsz velem ellentetben, akkor ne hivatkozz az ertelmezo keziszotarra, maximum "Magyar értelmezõ kéziszótárban a következõ" ertelemmel.
Ja es ne hazudj, ha nincs igazad, mert attol nem veded meg a sajat igazad.
Mert te azt allitod en mondatom ez volt ""tilos az ellensulyos lengéscsillapito".Ez hazugsag, ilyen mondatot en sehol nem irtam le.
De ha leirtam volna ilyet, akkor is tilos a hasznalatuk, mert a szabalykonyvben leirtaknak nem felel meg a mukodesi elve, az pedig lenyegtelen minek hivjuk az ilyen eszkozoket.

Nezzuk csak meg mit irtam:

"Juj. Ugy tunik inkabb a te Ferrari iranti gyuloleted tul magas, nem az en technikai ismeretem alacsony. 😛PP
Ne cikkeket linkelj ide, hanem olvasd el a Technikai Szabályzat 3.15 pontjat.

"az autó valamennyi, az aerodinamikai teljesítményt befolyásoló részének mindig mozdulatlannak kell maradnia a teljes rugózott tömeghez viszonyítva.""
...
"Szerinted az elmozdulo ellensuly megfelel a "mozdulatlan" jelzonek ?"

De meg mindig nem tudtad felfogni, hogy nem ez a lenyeg, hanem az hogy ha kiderul, hogy szabalytalan valami, akkor nem sirni kell hanem leszerelni.
Amugy elaruljam jovore ki lesz MS ellenfele ? Csak hogy felkeszulj az uj kedvenced imadatara. 😛PPPp

A szabály nem 2006-os,cirka 15 éves,anno azt hiszem a Tyrelleken voltak mozgo elemek,csak azok gyakran leszakadtak,igy balesetveszélyesek voltak.Ezért jelent meg a tiltásuk.
Épp ezért,mert régi a szabály,es azota megjelentek ujjabb anyagok,mint a karbonszáll,mondja Ross B. állandoan,hogy engedélyezni kellene a flexi szárnyak használatát.

Jakuza,mindaddig amig be nem linkeltem,hogy miért is tilos,vagy szabálytalan az ellensulyos lengéscsillapito egyes nézetek szerint,te végig azt mondtad,hogy szo szerint a szabálykonyvben van,hogy "tilos az ellensulyos lengéscsillapito".
Majd miután néhány linkel rávilágitottam eme tévedésedre,hirtelen szakértö lett belöled,és a 3.15-s szabályra hivatkozol,na meg arra,hogy te elötte is ezt mondtad,én meg mást,pedig noha valoban nem neveztem néven a szabályt(tényleg nem emlékeztem,hogy ez a neve:3.15),de ezt irtam,hogy ezért tilos.
Ha netán nem értenél egyet ezzel,akkor este ,ha hazaértem mindezt,hozzászolások számaival tudom bizonyitani.(most nincs idöm visszakeresni)
b-type
maga a visszamenõleges büntetés amugy is nagy port kavart volna, így meg ez van, betíltva osz uff én beszéltem FIA az öreg FIA egyetlen fia.
igazából azon ment sokáíg a porverés hogy egyáltalán hogyan kötik egy az alapvetõen a futómû részét, az aerodinamikai szabályok alá.
Mert hiszen ez egy lengéscsillapító elem, aminek következtében a lengéscsillapításon túl az aerodinamika terén is elõnyt élveznek/szereznek, ...ez egyfelõl logikus, hiszen az összfelfüggesztés kõkeményen beleszól abba hogy mennyire alacsony az autó, vmit hogy milyen szárnybeállítások között mozoghat az autó,...mert ha a futómû már nem teljesít, akkor ott is leszorítóerõvel kénytelenek variálni.

Tehát/talán azért is tudott ez annyira nyakatekert lenni, mert nem közvetlen aerodinamikai szabálytalanságot találtak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

[Jakuza]
Ez a szabaly 2006os, tehat mindegy lett volna, ha hasznalja a Renault elozo evben is az alkatreszt es ez vonatkozott volna mondjuk a flexi szarnyra is.
De amugy is lenyegtelen, mert a hivatalos adatok szerint csak a 9. futam utan jottek ra az ellenorok, hogy mifele szerkezetrol van szo a "rejtekoduban". 😛

[Jakuza]
Te jatszod az okost, aki pl a 3.15os szabalyrol sem tudott de megmagyaraztad, hogy aki egy cikket nem olvas el az technikai analfabeta. <#eplus2> Igaz azzal a szonak a jelentesevel, hogy "mozgo alkatresz" nem voltal tisztaban. Szoval olvasgasd csak te, neked kell inkabb az atkepzes.
Amugy jovore ki lesz az imadott pilotad ? 😛PPP

b-type
Hát ez nehéz ügy, gondolom vakaróztak rajta rendesen akiknek ebben az ügyben döntési felelõségük van.
Ha alkalmazta a Renault már tavaly is, akkor még bonyolultabb a helyzet, és bár erre nincs nyilvánvaló bizonyíték vagy utalás, ha tényként kezeljük azt hogy idén erre a szerkezetre (is) építették az autót és ezért a Renault-t érinti legérzékenyebben a hiánya, ..szal akkor erõsen valószinû hogy tavaly is futottak vele.
Szal a visszamenõlegesen büntetnének az nem tudni hová vezetne.
Betíltották osz kész,...még ezzel keverik a legkevésbé az állóvizet.
Innentõl tilos használni.

ez talán most már biztos, bár... 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

[Jakuza]
Te jatszod az okost, aki pl a 3.15os szabalyrol sem tudott de megmagyaraztad, hogy aki egy cikket nem olvas el az technikai analfabeta. Igaz azzal a szonak a jelentesevel, hogy "mozgo alkatresz" nem voltal tisztaban. Szoval olvasgasd csak te, neked kell inkabb az atkepzes.

Alonsot soha nem utáltam,és nem is szerettem,közömbös számomra.
Azt meg ne kivánd,hogy bebizonyitsam,ahogy szoktam,hogy mennyire ellentétes néha két egymás utáni hsz-ed is,ugyanis én állni szoktam a szavam.
Bolintottál????????????????????????????????????????????

1 feladat:nézz utána a magyar értalmezö kéziszotárban a következö szavak jelentésének:
Szabálytalan
Csalás
Kiskapu (átvitt értelemben)
Másképp értelmezés (huu ez két szo,lehet hogy ez tul nehéz.)

És ha nulla pontja lenne a Renaultnak,a jelenlegi szabályok szerint annyinak is kellene lennie.
[Jakuza]
Cimborazd inkabb le a haverjaidat, ok biztos megerdemlik.

A masodik felvetesedre pedig a valasz, akkor a Renaultnak most lenne kb 0 pontja, akkor meg azert sirnal, hogy levontak az osszes pontjat amit szerzett, es a tobbi csapatnak miert nem vonnak le annyit, hiszen csak az evad kozepetol kezdtek atvenni a szerkezetet.
Amugy talan akkor is ezt kellett volna allitanod es nem ellenkezni az allitassal, amikor a Michelin gumijait betiltottak, mert szabalytalan volt.

Ez jellemez, hogy amerrol fuj a szel arra hajlongsz.
Jol peldazza az ezelotti evben, hogy te mennyire utalod Alonsot, most meg az lett a kedvenced, de nem azert mert te szereted, hanem mert o aki versenyben van a Ferrari ellen. LOL vagy.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Jakuza]
Engem nem erdekel, hogy neked ki a szived csucske.
Kicsit rossz oldalrol nezed a dolgokat.
En az allitassal nem ertek egyet amit te csinalsz, miszerint ha egy versenyzot utalsz, akkor te a szabalytalansagot megakarod magyarazani az utalatodbol kifolyolag, egyszoval szabalyosnak akarod beallitani.
Jo lenne ha eszre venned, nem azert szabalytalan valami, mert te utalsz valakit.
A szabalytalansag abbol adodik, amit a Renault elkovet, hogy szabalytalan alkatreszt hasznal.
De te a gyulolet halyogatol nem igazan veszed ezt eszre, csak felrebeszelsz.
Megint nem valaszolsz inkabb egy egyszeru kerdesre.
Ha szabalytalan lekell szerelni vagy sem ?
Ilyen egyszeru, kormonfontan masba akarsz kotni, de egy egyszeru valaszt mar nem akarsz adni, mert az megingatna az utalatbol eredo valotlan allitasaid.

Kedves cimbora,Jakuza!
Már nem is érdekel mit irsz,mert te kapásbol bebizonyitod,hogy a tej fekete,és a tehén issza.
egy idézet a 40752-es hsz.-böl:
"mivel, ha leegyszerûsítve nézzük: ha te azt mondod valamire, hogy fekete, majd én is azt mondom, hogy fekete, akkor te rávágod, hogy: nem az fehér, mert mindig is fehér volt és fehér is lesz..."

Azt hiszem nyilvaánvalo volt amit irtam,de látom nálad egyszer leirni nem elég,
Ha most szabálytalan a szerkezet,az összes csapattol el kell venni azokat a pontokat,amiket ezzel szereztek.

Azt hiszem nyilvaánvalo volt amit irtam,de látom nálad egyszer leirni nem elég,
Ha most szabálytalan a szerkezet,az összes csapattol el kell venni azokat a pontokat,amiket ezzel szereztek.
1.

BOLINTOTTÁL!!!!???
Ch_Slater
ne haragudj, de pont te vagy az aki nem tudja elviselni, hogy nem mindenki szive csücske M.S.
és emiatt már minden megnyilvánulást támadásnak veszel. akár az, akár nem. kicsit sajnállak.

mutasd meg, hogy hol akarom megmagyarázni, hogy a FIA csak a ferkának akar jót. mutasd meg, hogy hol tapsikoltam 3 évig. mutasd meg, hogy hol vetettem fel ilyet, hogy mindenki a Ferrarival van. jah és mutasd meg azt is, hogy hol írtam azt, hogy hajrá Renault, hajrá Alonso.
De amíg nem tudod ezeket megmutatni, addig ne írkálj marhaságokat, mert csak magadat minõsíted ilyen légbõlkapott dolgokkal...

jah és, hogy a kérdésedre válaszoljak (amire rákaptál, mint Floki a velõscsontra): igen, ha szabálytalan, ki kell szedni. bárkinél és bármikor találják azt meg.
soha nem is állítottam az ellenkezõjét (mutasd meg hol, ha szerinted igen)

és ha szerinted az, hogy
"azért sipitoznak mert erre építették az autót" (ezt mondtam én) == "disznóság, hogy ki kell szedni a szabálytalan cuccot. Igazán bennehagyhatnák, hisz a Renault-ról van szó..." (ezt a mondatot próbálod a számba adni)
akkor tényleg erõsen problémás a mondatértelmezésed és/vagy hatalmas a fantáziád...
(segítségképpen a két mondat között valójában "!=" kapcsolat áll fent)

[Jakuza]
Kozben tegnapi hir meg:

Germany’s Sebastian Vettel will drive BMW-Sauber’s third car in this Friday’s practice sessions for the Turkish Grand Prix, the team announced on Wednesday. The 19-year-old, who has tested a Formula One car twice previously, takes over the role formerly filled by Robert Kubica.

[Jakuza]
Meg mindig felrebeszelsz, talan valaszolj a kerdesre.
Amugy is ne a stilusommal foglalkozz, addig amig nem irok neked vulgaris megnyilvanulasokat.
Vagy esetleg fuss a moderatorhoz, hogy valaki ellenkezni mer veled, mert nem Ferrari ellenes.

Szoval kikell szednii azt ami szabalytalan vagy sem , attol fuggetlenul, hogy kesobb jonnek ra, hogy szabalytalan ?
Csurheted ahogy akarod, te vagy aki megakarja magyarazni, hogy szegeny Renault nem szabalytalankodik, csak a FIA megint csak a Ferrarinak akar jot.
Akkor meg csondben tapsikoltal oromodben, amikor 3 even keresztul a Ferrari ellen gyartottak a szabalyokat, akkor fel sem merult benned a nagy mindenki a Ferrarival van hipotezised.Szoval csurheted, hogy en mi vagyok, de leginkabb azzal foglalkozz, hogy mi a szabalyszeru es ne azzal, hogy megakarod magyarazni, hogy mi jo neked.

Ch_Slater
ja igen az elõbb kihagytam ezeket:
-fáj az igazság
-sértõdj meg, akkor is nekem van igazam
-félrebeszélsz

Azt hiszem, ha jól megnézzük, akkor te gyártasz összeesküvés elméleteket. Abból, hogy valaki megkérdezte, hogy miért abajog a Renault az elem kiszedése ellen és én azt válaszoltam, hogy mert erre építette az autót, te rögtön le tudod vonni azt a következtetést, hogy szerintem is benne kellett volna hagyni... Egyszerû kérdésre adtam egy egyszerû választ, de te tovább cibálod a csontot egybõl habzó szájjal, hogy de a Renault, de a Renault... Esküszöm paranoiás vagy, de nem is kicsit.

Egyre nagyobb a gyanúm, hogy te az élõ fába is belekötsz, csak úgy a hobbi kedvéért...

És mint már mások is tanácsolták, tanulj meg olvasni, értelmezni az írott szöveget, és nem csak azt nézni, hogy ki írta a post-ot... Mivel azt hiszem sehol nem játszottam el a "nagy szakértõt". Ez csak a te paranoiád miatt kering az agyadban. És ha elolvasod normálisan, akkor talán láthatod is, hogy arról írok mi lenne jó (szerintem) általában az ellenõrzésekkel.

De hogy valami pozitívat is írjak rólad: flamebait nagymesterré léptél elõ. Mivel szinte lehetetlen nem válaszolni a szurkálódó, árnyaltan személyeskedõ hozzászólásaidra...

[Jakuza]
Latom faj az igazsag.
Talan a valosagot kellene cafolni.

Megkerdeztem, hogy mit latsz a kepen, elkezdtel ferebeszelni, hogy te nem ertesz hozza.
Akkor miert jatszod el a nagy szakertot ?

Lehet valaszolni egy egyszeru kerdesre.
Szabalytalan a Renault mozgo szerkezete, ha a szabaly kimondja "az autó valamennyi, az aerodinamikai teljesítményt befolyásoló részének mindig mozdulatlannak kell maradnia a teljes rugózott tömeghez viszonyítva." ?

Ugye szerinted is benne kellene, hagyni a Renaultban, ha a szabalykonyben ez all ?
Ezert beszeltek felre, mert az csak reszletkerdes, hogy most vagy 4 futammal ezelott kellett volna kiszedni, hiszen ha szabalytalan valami, akkor nem lehet az autoban, meg akkor sem ha a FIA ellenorok nem vettek, vagy keson vettek eszre vagy keson jottek ra, hogy szabalytalan.
JA es nem kell reagalni az irasomra, ha martirt akarsz jatszani, lehet megsertodni, ha az igazsag faj.

[Jakuza]
Megint felrebeszelsz mint mindig.
A lenyeg nem az, hogy mindegyik csapat hasznalja a kiskapukat.
Hiaba probalod ezt meglovagolni, hogy mit hasznalt a Ferrari. Hiszen mi ezt allitottuk vegig.
Ugyanugy stiklizik.
A lenyeg azon van, hogy amikor elkapjak oket, akkor beismerik, mig a Renault nem.
Valahogy emellett a teny mellett mindig elsiklasz.
Nem veletlenul. <#hehe>

Ch_Slater
jó reggelt 😊
ha az így van, akkor hogy jönnek rá a turpisságokra? olyan dolgokra, amik a mérési pontjaikon kívül esik? néha vannak nagy ellenõrzések?

b-type
Hát ha nyerne a Ferrari, akkor hiába lobogtatná a Renault hogy azért nyert mert az FIA..
Aki 24 vagy mennyi pontelõnyt elbukik, azt nem ezért verték el....már ha elverik persze.
Ezt csak azokkal etetik meg akik meg akarják enni. 😊

Az FIA nem szedheti darabokra a gépet, vannak mérõ eszközeik és mérési pontjaik, vannak dolgok amiket le kell venni hogy ehez hozzáférjenek, de am ennyre én tom nem szedhetik szabadon szét az autót.
(jó reggelt 😊 )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ch_Slater
ember, egy dologra kérlek: ha írok valamit, ne reagálj rá. hisz úgyis neked van igazad (azt hiszem nem fog hiányozni az állandóan fikázó hozzászólásod). a többiekkel majd megbeszéljük normálisan. amit cserébe megigérhetek, hogy nem válaszolok többet én sem a tiedre...
mivel, ha leegyszerûsítve nézzük: ha te azt mondod valamire, hogy fekete, majd én is azt mondom, hogy fekete, akkor te rávágod, hogy: nem az fehér, mert mindig is fehér volt és fehér is lesz...
jah és még annyit, hogy ki nem tudja beismerni ha tévedett és mit mond akkor (gy.k. a te szövegeid jönnek, amikor már nem tudsz mit mondani):
-teória
-összeesküvés elmélet
-túlbonyolítod
-naív vagy
-hozzá nem értõ vagy
-nem ismered a szabályokat
-nevetséges ellendrukker vagy
-ellentmondásokba keveredsz
-az én kedvencemmel olyan soha nem történhet meg ilyen...
-...stb, stb....
-...és ezek bármilyen kombinációja...

És a szomorú az az egészben, hogy ezeket nem csak akkor írod, amikor tényleg odaillenének ezek a szövegek (mert azért van, amikor helye van). Hanem MINDEN esetben ilyenekkel jössz. Ha pl. arról beszélgetünk, hogy mi lenne jó/rossz az F1-nek, te azt is személyessé teszed és egybõl a kedvenced elleni támadásként fogod fel (fõleg ha tudod, hogy az illetõ nem a te választottad rajongója), amit rögtön éles válaszokkal próbálsz visszavágni.
Gyakorlatilag az írásaidból úgy tûnsz, mint akivel nem lehet beszélgetni normálisan, ha nem ugyanazt a nézetet vallja, mint te. Mert minden mást élbõl elutasítasz. És ne mondd, hogy nem, mert de.

#40742: nem az a fontos, hogy mit akarnak 5. alkalommal az ellenõrök. az a fontos, hogy mi a dolguk. szerintem ez nem "akarom-nem-akarom" kérdése...

#40747: elsõ pillantásra ezt olvastam: 180-nál egy gyõzike 😄

#40750: hát az tuti, hogy elég kényes a helyzet. mint írtam lejjebb is, talán a tisztább szabályok és a szigorúbb ellenõrzés segíthetne a dolgon. (bár ezt már itt is elutasítják páran kapásból..)

2 üléses minardi, bárki becsücsenhetett Zsóti mögé 1 miláért

Nagyon hiányolom Stoddart bácsit.Tényleg.
Neki nem volt pénze,viszont volt jo nagy szája.
Tuti,hogy egy Minardiba nem lenne ilyen szerkezet.
Stoddart ur,most mehetne a biroságra,és követelhetné,teljesen jogosan,hogy ha szabályváltozás nem volt az évben,és szabálytalan ez az eszköz,
akkor az összes csapattol,vonják le az összes pontot,amit ennek a használatával szereztek!
Félek Stoddart hijján,nem lesz ilyen bátor ember.

Igazábol nem volt jo döntés.
Igy ha nyer a Ferrari,akkor a fejükhöz fogják vágni,hogy csak azért nyertek,mert az FIA beleszolt a dolgokba.
Ha nem ez a döntés születik,meg a Renaultosok fejéhez vágták volna,ha ök nyrnek ugyan ezt.
Igazábol ez a Stoddartos dolog mutatja a helyzet faramuciságát,ha szabálytalan valami,hogy hogy nincs büntetés,szegény Hondásokat hogy elmeszelték.
Mindenesetre kiváncsi leszek a török futamra.