182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Matte #68944 OFF
remélem ezzel a hozzáállással nem vagy sysop / modi.
Az egyetlen logikus magyarázat hogy meg se tűrnek privát oldalon
[szarik rá]
OFF
-
az jó lett volna főleg ha cseresznye nagyságúak esnek erősen -
Kimi versenyben erős tempót tud menni amikor akar... sajnos manapság ez csak a verseny utolsó traktusára érvényes nála:). Amugy kevesebb benzin volt most már benne illetve a pálya sokkal jobban felvolt gumizva, Kimi köre pedig nemvolt egeterengető a kvalin, 6 tizede volt a hátránya. -
na jó de fele annyi benya volt a kocsiban kb. 7-8 kör volt már a távból. -
DJ BP #68940 azt tedd össze, hogy gyakorlatilag Kiminek a versenyen futott köre megegyezik a szombati egy körös kvali idejével keményen.
Lágyon nem lett volna jobb? :) -
hát kellett volna nagyon az a jégeső..... -
Lényegtelen mert polba ment igyis:)
Az két különböző dolog hogy egy körön kell gyorsnak lenni, vagy versenyen kell nagy átlagtempót menni. Azt hogy melyik gumi mire jó a számítógép adataiból kiderül illetve a köridőkből és a versenyzők visszajelzéseiből. -
DJ BP #68937 de többször láttuk, hogy a Ferrarinak jobban fekszik a lágy, pl. most is Kimi ugye nagyobb kört ment lágyon, mint Massa keményen futam közepénél -
mindenki keményen ment -
DJ BP #68935 eleve nem értem miért nem lágyon mente az időmérőt -
Igen, rég láttam ilyen kemény rajtolást :)))
Ha nem is csúszik meg Hamillton, akkor a következő balosban megintcsak Massáé a menet ... -
G_ArchAngel #68933 Annak a palyanak van feeling-je, a magyar es francia ellenben dogunalom... -
Még mindig Monaco a leggagyibb. -
persze...de utána a lágy gumin végigcsinált 30 kört...
De a keményt kinyírta fele idő alatt.
grat a megállapításhoz.
egyébként elég érdekes futás volt...sztem talán senki nem azon a helyen végzett amit megérdemelt volna :)
- Massa nagyszerű volt, bitang erős és erőszakos volt a rajt után...nagyon-nagyon szép volt.
végül meghalt a motor :(
- Hamilton defekt..így csak pontmentés jutott.
- Glock-nak vívnia kellett volna Kovalainen-nel...bár nem tudom elég félősnek tünnek a Toyota-nál, lehet nem hagyták volna hogy megtámadja a pályán.
-Kovalainen-t alig vettem észre.
-Raikkonen-nek volt körrekordja egymás után, ez szép.
..stb. -
A:_S?DA_:SD?
nincs kizárva!
hány kört tudott a kemény illetve a lágy keverékekkel menni?
nem lett volna okosabb így utólag ha kétszer használja a lágyat és egy kicsit hosszabb első etap egy kemény keverékkel? -
G_ArchAngel #68929 addigra szivta le a tonicot a vodkarol
-
én német Fan vagyok Grat Timo :D -
Pálya -
Érdekes lesz Valencia.
-
G_ArchAngel #68925 Ezert nem is ertem, hogy minek ezt a palyat a versenynaptarban tartani 2016-ig - vagy epitsek at, vagy kuka... -
nem értem mi olyan szórakoztató abban hogy 70ből 55körig nem csinál semmit, utána meg minden körben kb 1mp-vel gyorsabb az egész mezőnynél.
pfft -
Toyota fan is vagyok úgyhogy szép volt Timo...
-
dav1d #68922 ráadásul a Renault feljött az 5dik helyre grat nekik!
-
Lassú a pálya és rövid. De a sors mindig tartogat valami izgalmat :) -
jól látható volt, csak megint a rendkívül tanult szakkommentátorok nem vettékl észre, hogy Hamilton a 2es kanyart kb mindig elhibázta és kicsit füstölt a gumi, egy fél sec-re, ez épp elég lehetett annak a guminak, ami nem a gumi hibája, hanem Hamiltoné....
Massa, meg jó forméban van, remélem ő lesz a VB! -
sztem is ez volt eddig a legunalmasabb -
Kovalainen
Volt Massa meg ő közte 7 másodperc. Hol gyakorolt nyomást rá? Semmit nem tett az első helyért.
-
Hami defektje és Massa motorhibája így majdnem kiegyenlítette egymást...
egyikük sem tehetett róla
Kimi meg nem tehetett semmit hisz Alonso mögé került
-
badoer #68916 igazad van ekkora baromsagot reg hallotam.nyomas allat persze-előszőr is pocsekul rajtolt hamilton defektjrrol is megfeledkezett -
Ekkora szar unalmas magyar nagydíjat NEM ritkán látni. :)
Kéne már valami kis mirc-murc ebbe a pályába, mert így egy kalap kaki ... -
Hehe, ilyenekről lehet fantáziálgatni. De ha így lenne, akármilyen jó pilóta is, mehetne a Ferraritól. -
dav1d #68913 áhh a zárójelenet volt a legjobb :D go kimi go alo -
amúgy kiminek tényleg alkoholista feje van, szerintem a futam elején laza pípán volt utána meg felpumpálták egy kis jó erős finn pálesszal:D -
WNW #68911 Kova hulye.. Azt mondja olyan gyors volt mint Massa, meg nyomast fejtettek ki Massara.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........ -
Red Bull #68910 Mindíg a magyar verseny a legizgalmasabb :) Hamiltont most sajnáltam először, massán meg kiakadtam :o -
Azért néztétek a pezsgőzést? A két finn egyszerre ivott bele elsőre a pezsgősüvegbe, látszik, hogy alkoholista nemzet :))) -
Nyomást gyakorolt Massára Kovaleinen??? -
Most az egyszer megbocsátok. Egyébként meg zárt torrent oldalról nem nagyon fognak warnolgatni, szóval benézted. Téma OFF. -
Szegény Massa, eléggé sajnáltam :(((((
Grat Kovának meg Glocknak.
10 pontunk úszott el ezen a hétvégén... -
McLaren Mercedes