182279
  • bardocz
    Pont ezért utálták meg Alonsot is sokan,mert elszállt...De már csendes,vígan hajtja a rönyót,nincsen vele semmi baj
  • BaliBoy
    A helyzet az, hogy az apja annyira a nyakán lóg, hogy kialakult az, hogy ha történik vele valami akkor is rámennek az apjára is. Ez nem feltétlenül a kettős mérce miatt van így. Ha az elején nem pózol annyit a fiával akkor a média nem figyel fel rá annyira. De mivel neki állandóan ott kellett állni a fia mellett már a kezdetekkor, a média rákapott.
  • Punker
    az emberek sose tanulják meg hogy a média geciskedés az ő átbaszásukra van, mutatták Massa családját is x+1 -szer (gyerekekkel a nyakában stb) de mikor kiesett mégse az volt az első hogy jaj mit csinálnak a gyerekek, Lewis-szal történik valami rögtön az apját is veszik, kettősmércés befolyásolás ez rögtön.....
  • G_ArchAngel #69027
    Azert szerintem van mire arcoskodnia...
    Tavaly ugy volt versenyben Alonsoval, hogy O nem kapott telefonos segitseget Pedrotol:-)

En mar futamok ota rajottem, hogy semmi baj Lewis-szal, annal tobb gond van az idiota, megjatszott csaladi idillel es a kicsit reflektorfeny-fuggo apukaval...
  • DJ BP
    de te nem hallottál arról otthon, hogy nem illik nagypofájúnak lenni, mégha eredményed van akkor sem? hát még előre inni a medve bőrére?

Most függetlenül attól Hamilton most mit nyilatkozott, nem arra reagálok. Ha valakinek nem tetszik, hogy valaki nagyképű, te mindig jössz azzal, hogy van mire... Sztem meg ilyen nincs, és más szerint is úgy látszik
  • DJ BP
    tavaly, idén ritka sz*r volt :), előzés alig
  • DJ BP
    ? Hockeinheimi jó kis verseny volt, volt több is idén
  • bardocz
    Miért olvasom ezt minden verseny után?Lehet nem is a pályákkal van a baj? :-)
  • chalezlopez
    Te pl miről beszélsz? Jobbnál jobb versenyek vannak itt a Hungaroringen...
  • G_ArchAngel #69021
    Vagy windoz helyett hasznaljon operacios rendszert...
  • Red Bull
    itt a gyerek iwiwje, normálisnak tűnik :) de mégse az :D
  • bardocz
    Akkor neked a hülyegyerek vagyok topik való,nem a FORMA1.Nyiss egy olyat tudományos eszmecserébe.
  • Szoki333
    nem nincs semmi hack az oldalon, meg ilyenek, de az alap ebben a világban hogy mindenkinek legyen tűzfala!
  • bardocz
    Ez ilyen 11 éves hülyegyerekeknek játék szerintem,mint a vérkiszívós faszság...
  • MaSzKa
    ezért fizetnek neked?

M?ft-ot
  • Firerock
    te szarházi majom
  • Red Bull
    NE NYISSA MEG SENKI, NEM TUDOM MI AZ DE BENNEVAN A CÍMBE A HACK
  • c a r b o n
    anyád
  • bardocz
    Annyi ojrót meg is érnek:)
  • JGTC
    Kubicával, Webberrel mi lett? Hirtelen eltűntek.... Jó ok h nem feküdt az autóiknak ez a pálya de ez nem minden sztem!!!
  • passatgt
    dónt vörri
  • BaliBoy
    Jah. Kb. :D

"Á vont du det edi." :D
  • passatgt
    lol ahogy kova mintha szobor lenne:D
  • gercse
    az ilyenekről mindig ez jut eszembe :DD
  • BaliBoy
    Az ilyen pilótákat sztem, akiken látszik, hogy élnek és nem savanyú ábrázattal ülnek unottan.
  • Istencsászár
    Ez lényegtelen a végeredmény szempontjából... volt amikor Kimi nyert, Massa nyert, Kubica nyert egy kis szerencsével, ilyen ez a sport bennevan a hiba, ott kell lenni mögötte és megpróbálni megverni ha nem megy akkor remélni hogy hibázik vagy a vas elromlik.
  • kifli
    ÉS ha jól rémlik akkor mikor massa leállt bőven kova előtt volt akinek ez az egy szerencséje volt amúgy esélytelen lett volna...
    Hiába nyertek nem voltak jobbak a pályán.
  • kifli
    én főként hamiltonra gondoltam
  • Istencsászár
    Benne van a pakliba.
  • LaszloLedzenyi
    de az ölükbe hullot és ennyi és megint lehet nagy pofájuk a semmire.
  • Bandee1987
    Ha jól rémlik, a kezükbe pottyant a győzelem.
  • Istencsászár
    Ha jólrémlik megnyerték a futamot, és ők szerezték a legtöbb pontot.
  • kifli
    ja igen ezt akkor csinálta amikor hami azt mondta hogy elrontotta a gyorskörét...

nemkicsit volt nagy az arcuk futam elött
  • passatgt
    Lol ezt nem láttam, mi volt?:O
  • LaszloLedzenyi
    hát mákos futam volt. hamiltonnak köze nem lett volna massához a végén. ez a technika ördöge. egészen nagy királynak tarotta magát a mclaren a rajt elött. utána citromba haraptak mer a ferka elment ők álva maradtak. igaz nem massa a kedvencem de sajnálom..
    Alonso 4.! fejlődünk!
  • kifli
    Valaki a rajtot meg Massa előzését fel tudja nekem rakni a yutuberára? Nagyon megköszönném!!! Csak 1x láttam a kivetítőn és kurva szép volt
    Bazz má csak 3 kör volt hátra
  • MaSzKa
    nekem inkább a telefonszáma helyett a csaj kell :D
  • Bandee1987
    és a telefonszámát? :)))
  • MaSzKa
    lehet poppe lánya az :D csak nem árulja el :D
  • Bandee1987
    De valamit furcsállok...grid girl papucsban??? Sztem ez valami rajongó inkább :)