182274
  • Red Bull
    Kár hogy kimi nem maradt a mclaren-nél, megnéznék egy kimi vs massa csatát :D
  • Red Bull
    bezzeg ha hamilton lett volna mögötte és kova füstöl el, akkor azt mondanád hogy hamilton megelőzte volna glockot...
  • Istencsászár
    Előtte? jólment Glock, de nem azon a pár másodpercen múlott amit a boxban eldobott...
  • Minstrel
    A gépszíjat nem szokták elkapni, az szokta elkapni az embert, de Kova-nál ettől nem félek, akkor győz ha ilyenje lesz még egyszer, hogy Hami is meg Massa is lemorzsolódik, plusz ha most a Toyota ügyesebb, akkor Glock is előtte lett volna.
  • a.carkey
    Évekig lemarad róla, aztán a Schumacher utód Massa előtt bajnok lesz? Persze, csakis szerencse.

Én amúgy nem fedeztem fel pilótasorrendet a Ferrarinál Schumacher távozása óta, ellenben idén a McLarennél igen.

Ja, és legközelebb szólj nekik, hogy ha Massa az utolsó nagydíjon, amikor már mindenképpen marad ott ahol van - Heidfeld mögött a vébépontversenyben - akármit is csinál, a Ferrari is bajnok és bár az egyik pilótájuk - Kimi - is az lehet, amihez neki csak ugyanannyi vagy egyel több pont kell, mint a másodiknak, akkor ne engedje el a csapattársát ...

Tudod, tavaly az bármelyik McLarenes kedvencedet nem engedte el a csapata, és mindkét pilótájuk lemaradt a bajnokságról, pedig ha nem tökölnek, akkor övék a cím, de tényleg, biztos Kimi volt szerencsés.
  • bardocz
    Kimi meg a szerencse.Átmegy a Ferrarihoz,erre a mekláren életre kel,érdekes módon a motorok sem füstölnek már el tucatszámra.A felfüggesztés sem szakad le.Kiminél balszerencsésebb ember max Vettel :-)
  • Istencsászár
    Pedig volt, egyből Vb lett:)
  • a.carkey
    Neki szerencséje? Ez a szó ismeretlen a számára. :D
    Én inkább az "ezen a versenyen kevésbé szopatta meg a csapata vagy az autó" összetettre gondolok mindig az esetében.

Szerencse. Neki ilyen nincs.
  • bardocz
    De te kemény csapatfőnök lettél volna,és azt mondtad volna neki,hogy ha megelőzi lehet vb,ha nem,akkor nem.
  • bardocz
    Azért ők ketten csak tudják,hogy a ringen hol lehet gyorsan menni,meg hol poros;)
  • Istencsászár
    ( meg Massa elengedte )
  • Istencsászár
    Szerencséje volt.
  • Taranov
    Szerintem addig nem lehet kiégésről beszélni, amíg Kimi a 2. a táblázaton.
    Tavaly eléggé esélytelenként vágott neki az utolsó futamnak, mégis világbajnok lett.
  • a.carkey
    Sajna nehéz előzni a ringen. Nem azt mondom, hogy kéne egy új egyenes, de valamit kéne kezdeni a jövőben, mert dögunalom lett a futam. Évek óta az, nem is értem mire várnak az illetékesek.
  • Istencsászár
    szvsz nem előzte volna meg, szépen feljött rá, aztán megtorpant olyan 0.8-1 mpnél, nemvolt támadási pozícióban egy pillanatig sem, csak mögötte mentm aztán vissza kellett vennie
  • a.carkey
    Még jó, hogy Kimi Massa előtt van. :D
    Kiváncsi lennék mennyire magasztalnák az egekbe Massát, ha ő vezetné a VBt. Atom hülyeség az egész a kiégésről.
    Tavaly is ugyanezeket írták, csak más tollnokok, aztán Kimi 17 pontot ledolgozva nyert. :D

Az az igazság, hogy kb. úgy érezhetnek most ezek a tuttosportosok, mint ahogy a két kommentátorunk érzett, mikor nem értette, hogy Kimi, a kiégett Kimi, hogy a fenébe tudott egy kör után úgy előzni a boxban, hogy a végén a dobogóért is tudott hajtani. Röhögni kezdtem amikor a két riporter nem értette, hogy ez bizony Kimi. Pedig jól neki tolták volna Piquet-t is ("Miért nem volt erőszakos a kijövetelnél?" - a legporosabb részen). :)

Azért kiváncsi lettem volna, hogy ha Massa, az isteni és szupertehetséges Massa nem füstöl el, akkor Kimi megelőzi-e a Toyotát, mert szemmel láthatólag visszavett ...
  • Red Bull
    ott van hogy megpróbálta, nem pedig az hogy nyomást gyakorolt rá...
  • Istencsászár
    nem.

"Természetesen nagyon boldog vagyok. Voltunk olyan pozícióban, ahonnan harcolhattunk a győzelemért, de valami mindig volt, ami elromlott, és nem működött jól. Ma Lewis és Felipe voltak a leggyorsabbak a versenyen. Megpróbáltam nyomást gyakorolni Massára, és abban reménykedtem, hogy valamilyen technikai problémája lesz. Így lett."
  • Red Bull
    szvsz aki fordította az interjút, hibázhatott, vagy lemaradt és kitalált valamit :D
  • bardocz
    Kimi harcol a vb címért,és hol vannak kiforgatva a szavai?Attól meg max szimpatikusabb,hogy éjjelente részegen énekel egy kocsmában:D
  • Istencsászár
    Lehet hogy hülyeséget mondott az első nyilatkozatában ( ha Massa azért füstölt el mert nagyon hajtotta a vasat, akkor van benne valami, bár ezt telemetrián látni kellett volna ) amugy Hekki később már nem mondta ezt... ne várjuk el a pilótáktól hogy amint kiszállnak a kocsiból mindent tudjanak amit te a tévé előtt láttál 5ször ismételve, összes pilótáról eseményről.
  • Red Bull
    amit istencsászár mond az mindig úgy van, megtanulhattátok volna már az évek alatt
  • Count Adyn
    Már megbocsáss de ez hülyeség:D Ha nem esik ki előle Massa, és lenyilatkoza hogy nyomás alá helyeztem azért ugyanigy kiröhögi mindenki, mert marhaság, semmi köze a dolognak a győzelemnek vagy a vereségnek, a nettó hülyeség az az ami.
  • Istencsászár
    Olaszok:)

Tuttosport: „Massa szuper, de a Ferrari lerobbant. Massát nem lehetett megfékezni a rajtnál, aztán mesésen védte az előnyét. De a sors ellene dolgozott. Räikkönen csalódott, de egy kis életjelet mutatott a végén. Csak gyenge másolata már annak a ragyogó pilótának, aki az elmúlt hónapokban volt. Ez a Räikkönen nem az a pilóta, akire a Ferrarinak szüksége van. Végre el kellene mondania saját magának és a Ferrarinak, hogy tényleg van-e még kedve versenyezni."
  • BaliBoy
    Mert szted Kova megszorította Massat?
  • Istencsászár
    Pedig igyvan, olvasgatom a fórumokat és sajnos sokat szidják, bár ez felfogható a szokásás ellendrukkerségnek.
  • BaliBoy
    Ezt te sem gondolhatod komolyan.
  • Istencsászár
    Mert nem ő harcol a Vb címért, ha ott lenne akkor minden szava kilenne forgatva, beképzelt lenne stb... amig nincs ott a kutya sem foglalkozik vele.
  • Bullitt
    Rájött, hogy rajta kívül van még pár tehetséges pilóta, már nem is annyira utálom Fernando-t, mint eddig :D

Az örök és egyetlen bajnok viszont továbbra is Schumi marad. Kenterbe verné a mezőnyt így kipörgésgátló nélkül.

Vettel elég peches volt hétvégén, szabadedzésen előttünk állt meg a Toro Rosso. Nekem ő az igazi F1 pilóta, leszarja a külvilágot és a sajtót és csak a versenyekre koncentrál. Ezt kellene csinálni Haminak meg a többinek is, mert a névjegyükön ez áll...
  • Istencsászár
    Amugy érdekes, Hekki eddig milyen jófej, sőt ő volt a kis törpe a csapatnál akinek elkellett engednie Hamiltont, mindenki sajnálta, meg drukkolt neki, most hogy megszerezte első győzelmét már jönnek dumák hogy mitképzel magáról, beképzelt, hogymeri azt mondani hogy Massát nyomás alatt tartotta stb... csak nehogy elkapja a gépszíjat és összeszedjen még 1-2 győzelmet:)
  • bardocz
    Rönónál a nyilatkozatai a második vb címénél,meg valamennyire a meklárenes 1 év,de most már semmi baj vele,teljesen normális.
  • Taranov
    Elszállt volna? Én ezt nem vettem észre, bár nem vagyok nagy Forma1-figyelő.
  • Count Adyn
    Jut eszembe balszerencse nélkül Hami fix második lett volna 3 pontot vesztett, Massa meg 10 et:/ Azon meg, hogy Kova szerint ő nyomás alá helyezte Massát, és ezis közrejátszott a motorhibában az év faszsága:D Massa Hami defektje után másfél másodpercel lassabb köröket kezdett menni, mit ad isten, et pont annyira lett volna elég hogy begurul Kova előtt pár seccel a végén. Baszki látótávolságon kivülről is nyomás alá helyez ez a Kova gyerek a következő urigeller akkor:D
  • Istencsászár
    Miért lenne arcoskodás az önbizalom és a magabiztosság? minden nap ugy kel fel hogy idén IS!! Vébé lehet, minden tesztnek, hétvégének ugy indul neki hogy a maximumot kell hoznia és akkor ővé a győzelem, hiszen az egyik legjobb csapatban, a legjobb szakemberekkel dolgozik, ahova mindig is vágyott. Ő hozzá tudja adni a kocsijához azt a pluszt amit a bajnokok tudnak, és ő debutálása után már pár futammal hozta, nem véletlen volt hogy tavaly nemis tudom hányszor állt a dobgón, aztán elkezdett nyerni, idén meg semmivel sem gyengébb, sőt...
  • Alexease
    :)
  • bardocz
    Pont ezért utálták meg Alonsot is sokan,mert elszállt...De már csendes,vígan hajtja a rönyót,nincsen vele semmi baj
  • BaliBoy
    A helyzet az, hogy az apja annyira a nyakán lóg, hogy kialakult az, hogy ha történik vele valami akkor is rámennek az apjára is. Ez nem feltétlenül a kettős mérce miatt van így. Ha az elején nem pózol annyit a fiával akkor a média nem figyel fel rá annyira. De mivel neki állandóan ott kellett állni a fia mellett már a kezdetekkor, a média rákapott.
  • Punker
    az emberek sose tanulják meg hogy a média geciskedés az ő átbaszásukra van, mutatták Massa családját is x+1 -szer (gyerekekkel a nyakában stb) de mikor kiesett mégse az volt az első hogy jaj mit csinálnak a gyerekek, Lewis-szal történik valami rögtön az apját is veszik, kettősmércés befolyásolás ez rögtön.....
  • G_ArchAngel #69027
    Azert szerintem van mire arcoskodnia...
    Tavaly ugy volt versenyben Alonsoval, hogy O nem kapott telefonos segitseget Pedrotol:-)

En mar futamok ota rajottem, hogy semmi baj Lewis-szal, annal tobb gond van az idiota, megjatszott csaladi idillel es a kicsit reflektorfeny-fuggo apukaval...
  • DJ BP
    de te nem hallottál arról otthon, hogy nem illik nagypofájúnak lenni, mégha eredményed van akkor sem? hát még előre inni a medve bőrére?

Most függetlenül attól Hamilton most mit nyilatkozott, nem arra reagálok. Ha valakinek nem tetszik, hogy valaki nagyképű, te mindig jössz azzal, hogy van mire... Sztem meg ilyen nincs, és más szerint is úgy látszik