182274
  • bardocz
    De ő közvetíti majd Úgy,mint ahogy a Gyuszi is fogja közvetíteni.
  • lac coo
    Pali kis ült :DDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    bizonyára nem nekem címezted ezt a szart te porbafingó.
  • bardocz
    Szerintem az ertéelnek is szóljunk,hogy ne közvetítse,max a Baumgatnernek,mert ő ült már F1-es kocsiban,de a többi paraszt az minek nézze,ha nem ért hozzá?
  • ÁjjLe BoBBi
    mikor az ilyen nyomott agyúaknak írhatok, mindig örömmel teszem
  • lac coo
    Ja ..:)))

A sok szemét közben beleuntam az olvasásba, odáig már nem jutottam :)))
  • Istencsászár
  • lac coo
    Az olasz sajtó megeszi Kimi-t , márpedig akit nem szívlelnek az olaszok annak mennie kell a Ferraritól !Ez náluk nemzeti kérdés :)))

Tuttosport: „Massa szuper, de a Ferrari lerobbant. Massát nem lehetett megfékezni a rajtnál, aztán mesésen védte az előnyét. De a sors ellene dolgozott. Räikkönen csalódott, de egy kis életjelet mutatott a végén. Csak gyenge másolata már annak a ragyogó pilótának, aki az elmúlt hónapokban volt. Ez a Räikkönen nem az a pilóta, akire a Ferrarinak szüksége van. Végre el kellene mondania saját magának és a Ferrarinak, hogy tényleg van-e még kedve versenyezni."
  • Istencsászár
    Nemkell beszélgetni semmiről hiszen itt senki sem ért a F1hez, F1 autóba sem ült, s nem is fog, nem rendelkezik senki több éves F1 mérnöki tapasztalatta stb... lehet zárni a témát.
  • Firerock
    inkább te vagy beteg....elvakult Raikönen szurkoló
    ennyi vagy..
  • Istencsászár
    leglább arra válaszolj amire értelme is lenne
  • ÁjjLe BoBBi
    te beteg vagy.
  • bardocz
    Vagy nyissunk egy forma1 hülyéknek topikot,ahova mehetnek azok,akik még csak tv-ben láttak belülről versenyautót,itt meg maradhatnak a profi versenyzők,hisz itt biztos sok van.
  • ÁjjLe BoBBi
    ott kellett lennie. nyomást kellett gyakorolnia az egész mezőnyre...!
    figyeled te hogy miket írkálsz?!
    te jó ég...miről beszélsz ember?!
  • Bullitt
    Hát, az biztos, hogy nem valami moderált hely már ez az SG fórum...

Senna-ról meg:
    Sztem úgy jár, mint Piquet. Nem tudom miért várnak el szegény Nelsinho-tól is csodákat, tök újonc, egy rönóval, ami nem versenyképes idén, és mindenki elvárja, hogy verje a kétszeres világbajnok Alonso-t? Ugyanmár...Másrészt nem biztos, hogy ha az apja tehetséges, a gyerek is az lesz, a név nem elég. Épp ezért tartok ettől a Senna-ügytől is..
  • Istencsászár
    Akkor be is lehet zárni a fórumot. Egy élmény volt.
  • MaSzKa
    :D
  • gordon 24
    Mintha én irtam volna!!! És milyen igaz!! Gratula!
  • G_ArchAngel #69087
    Szerintem ebben a topicban gyulekezik a magyar internetrol az osszes ember, aki utoljara a homokozoban iranyitott negykereku jarmuvet...
    Ennyi szuklatokoru, dilettanst meg az index forumokon sem latni...
    Miert nem mentek mar el Maranelloba/Wokingba elmagyarazni a kutyautoknek, hogyan kell versenyezni???
    SG-s magasan kepzett forumozok magyarazzak mar meg nekik, hogy milyen bena Kimi/Alonso/Hamilton/Kovalainen!
    Schumachert a Ferrariba, Monty-t (gyk: II.Vh-s parancsnok) meg az iraki csapatok elere!
    Eljen a tortenelem!
  • Máté94
    Jön az új Senna láz?:D
  • Istencsászár
    Abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy az élcsapatoknál illetve a jobb csapatoknál kiváló tehetségek versenyeznek, fiatalok és pokoli gyorsak... csak a technika az ami gátat vet a gyorsaságuknak. Miközbe Kimi csúcsformában hajtotta a McLaren a kocsi nem állt össze, aztán kicserélődött az egész élvonal. Alonso és Kimi öreg rókák már most is, Hami, Vettel, Piké, Glock, Rosberg stb.. és még Massát is ide venném mert ő sem jutott fel a csúcsra de idén minden esélye megvan neki is.
  • bardocz
    Sajnos Kimi már tényleg nem úgy nyomja,mint régen,akkoriban a pulzusa talán elérte a 28-at is
    Kiváncsi lennék Vettel,Glock,Sutil mit tudna kezdeni egy igazán jó autóval.
  • Gabor_(HSF)
    Már remegek is
    Az igazság,akár mennyire is fáj!még nem változik
  • madmanic
    úúúbazz ezért mit kapsz

/nem tőlem/
  • Gabor_(HSF)
    Viszont nem megalapozatlan...
    Nem előszőr fordul elő,hogy valaki véltlenül vb-t nyer..
    Persze Kimi nem égett ki,csak éppen nem élpilota..
    Ebben a mezőnyben kb 10-en vannak hasonló,ill jobb kavalitással,ezt csak a sznobok és a vakok,nem látják igy...
  • Harry Seldon
    A csőlátásod már-már tragikomikus...

Tény, hogy kellett Raikkonennek a szerencse ahhoz, hogy világbajnok legyen, ez letagadhatatlan. A szerencse nagy mértékes is egyértelmű. Ahogyan az is, hogy elötte az összes világbajnoknak pontosan annyi és még több szerencse és társpilóták jóindulata kellett ahhoz, hogy elérjék a csúcsot.

Szóval ezen csámcsogni igen nagy butaság, ez ugyanis egy hosszabb távon védhetetlen, önmagát is agyonlövő érvelés.
  • Taranov
    Intravénásan :DDD Remélem ezt viccből írtad.
  • poppe
    sztem kiminek elég volt 1 vb cím, alig várja már a telet h mehessen extrém-kutyaszánhúzni :)
  • Firerock
    Kiminek az segített hogy az uccso boxkiállásnál kapott intravénásan kávét
    és rádión kanyar előtt értesítették ogy kezdhet ébredezni...katasztrófa volt..
  • DJ BP
    amúgy ki mondta, hogy kis szerencse nem kell hozzá? Pl. jó autó is kell a VB-hez.
    Hamilton a végét elsz*rta, ennyi, Kimi jól hajrázott
  • DJ BP
    magányos vagy ezzel a látásmóddal...
  • lac coo
    Kimi ajándékba kapta a vb címét, so mindenki botlása kellet hozzá, és egy kis udvariasság Massától :))))
    egyébként a közelében sem volt Hamillton teljesítményének ... Mi ez, ha nem szerencse???
  • bardocz
    Sőt,lehet nem lett volna sehol,ha van vize,de így nagyon sietett:D
  • bardocz
    Este bepótolta;)
  • bardocz
    Azt nem ő dobta el...Semmi köze annak a csapathoz,meg hozzá.
  • coulthard007
    http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3020&Itemid=1

Sokat nem ivott Glock...
  • BaliBoy
    Szívemből szólsz. :D
  • Bullitt
    Azért Massa is tud, ha akar, csak szerintem még mindig nem szokott hozzá a kipörgésgátló hiányához. Silverstone-ba ugyebár mit művelt, és itt:
    http://videa.hu/videok/sport/massa-zsenialis-rajtja-f1-felipe-ferrari-UWISxlWyyg1PdhPV

Nekem valahogy sokkal szimpatikusabb a brazil, bár ő minden hibáját ráfogja a csapatra, viszont Raikkönen egyszerűen mint ember egyszerűen szokatlan és talán ezért is nem csípem. Ferrarinál kéne egy Vettel-Massa felállás és akkor álomcsapat lenne nálam ^^
  • Istencsászár
    Ne legyél agresszív... Hamilton gyorsabb volt most is ( gyorsabb mint Kova és gyorsabb mint Glock ), Glockot utolérte volna hogyha mögé került volna valami módon, azt hogy előznie sikerült volna már más kérdés.
  • Istencsászár
    Kimi hátrányba volt, Hamilton és a csapat elrontotta, Hami kipotyogott Kimi elöl mögül, és az előny a semmibe lett. Ha Massa nem engedi el akkor Kimi nem Vébé, ha a Meki nem bénázik akkor Hami Vb... Kimi ott volt, és szerencse neki játszott meg a csapattárs is tett neki egy nagy szivességet.

Hamilton jóval gyorsabb mint Kova, ezt mindenki láthatja, nemkell hozzá nagy szakértelem, nagyon levan maradva pontversenybe, és eddig egy futamon sem tudta hozni Hami tempóját, multkor meg ő engedte el a csapattársát aki több mint fél mpvel gyorsabb volt nála egész futam alatt...

minden csapatnál megvannak a taktikák és a bakik