FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
ott nem bocsánatot kért, hanem azt mondta, hogy sajnálja Michaelt (hogy csak harmadik lett), de boldog amiatt hogy nyert...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kit--Kat
Nem kell itt bemagyarázni mindenhol így megy, csak a Ferrarinal olyan pilóta szokott lenni Michael mellett aki negyedannyit tud és örül, hogy ott versenyezhet.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Hát végül is nem. :))
mármint nem az van amit gondoltam, ahogy Liuzzi megpördült viszonylag hamar belengették a duplasárgát, amit teljes pályás sárga zászlót jelent...azaz a pálya teljes területére érvényes a sárga zászló, így a pályán tilos az elõzés.
Nem lehetett pozíciót cserélni, az SC-ig ugyan még bõven volt idõ..de a teljes pályás sárgát jóval korábban belengették.
De mondjuk Massa-t kint hagyhatták volna, ezzel ugyan a gyártók versenyében rizikót vállaltak volna, de ott egyfelõl közelebb vannak a Renault-hoz pontszámban, másfelõl Giancarlo a Renault-nál detto nagy hátrányba volt.

Ami viszont érdekes hogy MS kb. 11mp-ig volt a box-ban vmiért.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Összességében a hibál is de ezen, belázhatod nyugodtan. És nem kell tõled több ilyene lemzés, meg van köszönve.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Annyira nem érdekel a dolog,de ha már Sumi szemszögébol nézzük,akkor valami szombaton a második etap után változott meg.Simán,nevetve kellett volna a poleban lennie,de hibázott,és aztán szerintem biztonságit ment.
Istencsászár
Jó-jó, de ( most jön a utálom a ferrarit én ), nekem ez a mentalítás nem tetszik hogy Massa fejébe bele van verve " te csak 2. vagy, te csak segítesz, neked ez a dolgod" egy bábu... "sorry michael"... ez csak bizonyitja ezt...
Persze Rönó, Meki és stb, segítenek egymásnak, de nem ilyen látványos, nem ennyire egyértelmû módon jön át... Fisconak esélye sincs hogy tegye, Montyval is csináltak ilyet de nemvolt állandó dolog...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
igazából ha elfilózgatok rajta, akkor még az is felmerül, hogy MS nehezebb autóval volt qualon, és az SC alatt szükségbõl tankoltak csak rá MS-re...valszeg pont rosszul jött ki az SC.
..és lehet hogy ez miatt a bónusz súly miatt is sikerültek lassabbra a kerékcsere utáni körök MS-nél és persze a gumik miatt.
meg is nézem újra..:)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mindenesetre a sors adta,a sors elvette.Kanadában Suminak ajándék volt az SC,itt sorscsapás.
Viszont,ha azt veszem,hogy talán nem ezen ment el a jobb helyezés....
b-type
Ezt mondom, hogy bõven lett volna idõ eldönteni a Ferkánál hogy legyen helycsere, a Box-ban látták hogy Liuzzi kicsúszott a célvégi balos után, onnan már csak azt kellett várni hogybeküldik-e az SC-t..és Liuzzi tökölt még a kocsiban mikor kiszállt, és csak utána jött ki az SC, idõ bõven volt. Sõt még akár csak ha valószínûsíthetõ hogy SC lesz már megcsinálhatták volna a helycserét ha akarták volna..virágnyelv és kész.

Onnétol,hogy a versenyzök tudtara adták,hogy jön az SC. tilos az elözés,szal a sorrenden nem változtathattak,viszont megtehették volna,mint tette a Mc. tavaly,hopgy Sumi lassit,és elöre engedi Massát,hogy ö ne álljon feleslegesen a boxba,öt ugyse elözhette volna meg senki.Igaz,hogy erre is vany szabály,de majd egy kör alatt ez nem lett volna feltünö.Igaz ebben is ott vaolt a kockázat,hogy a Renaultnál gyorsabban dolgoznak.
b-type
Fisichella is segíti Alonso-t...illetve segítené ha olyan helyzetbe kerülne...sõt még Monty is kijelentette anno hogy segíti Raikkonen-t.
..szal sztem rendben lett volna ha elengedi, Giancarlo végül is csak szembeállt a mezõnnyel nehogy fellökje Alonso-t :))

gordon 24
Ebbe igazad van. Én sem szeretnék ilyet látni csak valahogy egy 2-es számu pilotanak segitenie kell az 1-es számut.
Ez csak az f1-be van igy ha szeretitek az f1-et szeretitek ezt is. Én többek között ezért pártóltam el és választottam 1 kedvencnek a NASCAR-t.

Downhill!!

b-type
megnéztem, a levett felnit nem láttam tisztán, de a frisset azt igen, azon nem volt semmi szemmel látható kiegészítés...pedig akkor lenni kellene, olyasmi lehet amit mondasz..ilyen spec. belsõ felnikiképzés...bár itt a légörvények miatt nem tudom ér-e annyit amennyi plusszost hût esetleg..

Egyébként most újra megnézve, tök jól látszik hogy a Ferrari direkt nem állította be a pit-be hajtási sorrendet, mivel amikor Liuzzi kiszállt a verdából akkor hajtottak el mellette a Ferrari-k..és akkor már közel voltak egymáshoz..akkor futott MS két leggyorsabb kört, vmint a sárga zászló miatt is összezártak, onnan jött kb. 5-10másodpercre a SC, szal idejük bõven lett volna megcserélni a behajtási sorrendet, de bevállalták hogy MS hátrányba kerül.

Alapvetõen szvsz a saját hibája miatt bukta el MS a futamot.

Istencsászár
Errõl nem Massa tehet... és nemszívesen néztem volna ha Massa segíti elõrébb Sumit aki maga szurta el a versenyét... igy fair mindenki a saját erejébõl és remélem igylesz ezután sem, nemszeretnék elengedéseketlátni...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
lol lol lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

sharpshooter
F1 = Senna, a többi csak statiszta...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

gordon 24
Én örülök annak hogy Massa nyert. De szerintem ennek nem most kellett volna bekövetkeznie. Ahoz hogy a ferka idén nyerjen nem szabad ilyen dolgokat megengedni. A Rönó biztos nem tenné és ugy lenne helyes. De persze nem arra gondolok ahogy tavaly elõtt Barrichello elengedte summit mert az undoritó volt számomra is. De most meg kellett volna teni és fell kellet volna tartania picit Alonsot. De örülök Massa gyõzelmének csak várhatott volna magára ez a dolog.

Downhill!!

Nem láttam még az eszközt,igaz nem is nagyon kapacitáltam a keresést,de a felni belsö oldalán van valami borda,hogy ,hogy hût fogalmam sincs,de majd kideritem.
sharpshooter
ha a kerék mozog akkor gondolom az is, ami rajta van...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

b-type
mármint hogy forgó alkatrész lenne a fékhûtõ?
..belenézek a kerékcserébe, de elég érdekes ötletnek hangzik :)

Istencsászár
Torro Rosso is használta, és nem kifogásolták, azt hogy most a ferrari is használja ebbõl ügyet csinálni? akkor az lesz mint a lengéscsillapító esetén...

Istencsászár
Ferrari = Sumi, F1 = Sumi, Massa az ki is?:D

Érdekes hogy a Ferrari csapat 1 szóval sem mondta ki, igen Sumaher hibázott... a kocsi volt a szar mimás... 1szer-1szer bevalhatná hogy õ szurta el...

Nem tolonganak erre a hozzászolások.
Azt vártam,hogy a Ferrari szurkolok az egekbe dicsérik Massát!
Ron ugy látszik jeleskedik az eszközök értelmezésében.
Egyes hirek szerint ö adta a fülest az FIA-nak,miért mozgo aerodinamikai elem egy rugo rajta sulyal.
Most a Ferrari uj fékhütöjének talált uj értelmezést.
A szabályok szerint,az idömérö kezdete után,már tilos alkatrészeket cserélni,mivel a Ferrari fékhütöi a felniken vannak,igy minden egyes kerékcsere alkalmával alkatrész csere is történik,ami tilos.Legalább is Ron szerint.
Istencsászár

Istencsászár
Most reklám :), de utánna amit írtam.

nearo
[/off]Discovery-n most OCC megy, nem?[/on]

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
Aki még nem látta az nézze a Discovery-t "A sebesség tudománya" címû dok. film megy.

Count Adyn
hja még alonso is igy kezdte az inrerjuknál:" nagy szerencsénk volt" :D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
<#banplz>
lányokat szeretem sry<#idiota>...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
Nem lenne, nem olyan a természete, nem tudná elviselni, és õ nyerni akar, leszarná hogy épp milyen csata folyik, bár õ nem lenne lemaradva a vb címrõl sumi mellett az tuti:), Massa más ezt elfogadta, neki ez jó, elõször ért el sikereket az F1ben most már oda van magáér, és bármit megtesz hogy a csapatot segítse és bármit megtesz amire utasítják...

DjDano
elöször is nem hiszem hogy Schumacher mellé leszerzõdik, ha mégis akkor egyenlõ feltételek mellett, azért nem hülye õ sem....

Gyocsika
De ha leigazolnák Raikonent õ szerinted nem lenne csicska dehogynem!

Istencsászár
És errõl õ tehet, ok.

Gyocsika
Csak tudod az a baj hogy neki mindig nekimennek!!! <#idiota>

DjDano
ja bizonyítja hogy jó csicska Schumacher melett mint annak idején bari volt ;)

Istencsászár
Gyönyörû mondat... A vörös ködtõl látsz valamit? Kimit meglökték, nekimentek, felöklelték stb.. a kocsi megsérült és irányíthatalan lett, kanyarba elveszett a tapadása és falnak ment nyil egyenesen... máskor nézd is a futamot ne csak bámuld, vagy esetleg olvasd el mi történt.

Gyocsika
Remélem raikonent nem igazolják le a ferrarihoz és ezt a mai nap is bizonyítja és lehet hogy a kis köcsög raikonen miatt fogják Massát a ferraritól elküldeni pedig õ aztán télleg bizonyitot!

Ch_Slater
Pont ezt ecseteltem a barátnõmnek, hogy nemigaz, hogy még mindig ezzel jön a Palik, hogy az elöl lévõ korábban fékez. Ugyanez szokott lenni, amikor azt mondja, hogy a kanyarokban megközelíti az elõtte lévõt, de az utána az egyenesben elhúz. Nem igaz, hogy még nem jött rá, hogy miért van ez... :D :D

Sumit nem kell még temetni, 4 verseny elég sok... Bárkivel történhet bármi. Alonsoval is, vele is. És nem is feltétlen nekik kell hibázni...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Az tenyleg nevetséges,hogy nem látja,hogy az elöllévö azért van elöl,mert a hátullévö elött van,tehát hamarabb fékez,és hamarabb ad gázt.
Istencsászár
Jó futam volt, persz hogy jó mivel volt SC :)... ez kell az f1be esõ vagy Sc...
Massa szépen ment, de jót nevettem rajta ( sorry májkül ) :D jó hogy elnem sírta magát hogy nem kellett átadnia az elsõ helyét neki :) csicska :)

Sumi magának szurta el, ha nem véti azt a nagy hibát és nem megy ki a pályáról akkor simán 2. vagy elsõ mer akkor Massa elromlik talán!

Alonso meg hiba nélkül ment, meg is lett az eredménye...

Kimi meg a szokásost kaptam egy löketet hátulról a változatosság kedvéért, ez a gyerek vonza a bajt, ennyiszer kiütni valaki az idén vicces... :((((((((

Kubica jóvolt, nagyon jó az ifjonc, ilyenek kellenek az F1be. Baricselló is szépen ment, Palikék mit agyon fikázták, no com... Palik végre megtanulhatná ha mutatják a gáz és fék állásait akkor azér fékez hamarabb az 1ik mivel a másik elõtt van... majd 1szer meg kéne neki magyarázni mer elég égõ hogy mióta ezt mutatják ilyen tévhitbe él és gondolom egész Magyarország azon röhög :))

Na akkor ismét egy sajátos elemzés.
Sajna a futamot élöben nem láttam.Mivel erre nem volt példa jo pár éve,jo versenyre,és meglepö eredményre számitottam,ami azt hiszem be is jött.
A Rnaultnál azt nyilatkozták,Fisico feláldozta magát,mert ha nem pördül ki,akkor neki megy Alonsonak,ettöl függetlenül kiábrándito versenyt futott.Alonso viszont kihozta a mximumot+még egyet a helyzetböl.Tavaly mindenki Alonso szerencséjéröl beszélt,most tényleg meg volt neki.
De mintha ezt a szerencsét épp Sumitol vette volna el.Idáig a Németnek voltak inkább szerencsés SC-i.
Massa tette a dolgát,engdték,nyert.
Illetve volt most sorrend a Ferrarinál?Ezt igen el b@szták.
Egy dolog jár az eszembe,sokat akar a szarka,de nem birja a farka.Sumit elsösorben maga ,és a Ferrari gyözte le.Tavaly,noha botrány lett belöle,ezt a McLarenek ugy oldották meg,hogy a második pilota lemaradt,és feltartotta a mezönyt,hogy ne kelljen feleslegesen a boxban állnia.Talán Ross papa ismét elfelejtett számolni?
De még ez is megbocsáthato lett volna,ha nincs Sumi hibája,végülis az került a második(elsö) helyébe.
A Williamsnál látszik,hogy jol döntöttek,mikor leváltják a Cossit,illetve jol tették?Két Toyota motort is ki kellett cserélni a hétvégén.
Kubica ismét jo volt,kár hogy a BMW alatta nem.
Kiminél ugy látszik a pech,és a baleset édestestvérek,de elégge motiválatlannak tünt a Finn.

Hogy mik az esélyek a VB-vel kapcsolatban véleményem szerint?
Alonso még nem nyert,és nem is sokkal van elörébb,(Monza Full Ferrari pálya,ahogy Suzuka is,a többi vegyes).
Az igaz,hogy az elmult idök tapasztalatai szerint,Sumi ha bajnok lesz akkor nyugodtan kiteheti a táblát:mindez nem jött volna létre,ha nincs Massa!
gordon 24
Nem nyert!! Massa nyert.

Downhill!!

DjDano
A ferrari eltaktikázta, de a gumikkal se volt valami rendben, mert az elsõ kiállás után Alonso tartani tudta Schumachert sõt még rá is vert.... mindenesetre alonso nagyot küzdött és megérdemelten nyert

Csak siman kabbe.

Punker
valaki tömören írj ale plz mi volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Max 36
Sajna én is úgy látom<#szomoru1>Az év elején ment el a dolog,mikor az elõzõ évhez hasonlóan dominált a Renault és Alonso

Isten most nem ér rá,segíthetek?

ha nem tudnád schumi pont az ilyen taktikája miatt az egyik legnagyobb versenyzõ...tud fejben számolgatni és tudja mikor érdemes nyomni ill sporolni szvsz nem különbb Alonsosnál... mind2 ász...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

te vagy egy hiba

gordon 24
Hát sajna ezzel eluszott a vb. 4 futam erre már nem elég hacsak egy szer alonso nem esik ki. de ezt a szivességet ugyse teszi meg.. Sajnos nem lesz 8x-os iden sumi....<#rinya><#rinya>

Downhill!!