182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
az se mindeggy milyen idő :D
és milyen kedv -
Igen ez valszeg így is lehetett. De a versenyző nem robot.
Jó tény hogy a HunRing-n előzni, és Alonso-t előzni nem egy ujjgyakorlat.
Sztem sokaknak az a gond, hogy Kimi nem emelkedik ki..egyszerűen nem emelkedik ki. Pedig sok rajongója erre számított, ..és mivel önerőből nem lehengerlő, ezért többen arra kényszerűlnek, hogy más versenyzők (Massa-Hamilton) bukásáért szurkoljanak/örüljenek.
Amennyiben Kimi minden versenyen 4-5 tizeddel gyorsabb lenne mint Massa, és egyértelműen hengerelne akkor nem kellene védeni.
A tavalyi címhez sztem is kellett a szerencse...elég az megnézni, hogy milyen esélyt adtak neki az utolsó két futam előtt, amikor 17 pontos lemaradásban volt Hamilton-hoz, és 13 pontos lemaradásban volt
Alonso-hoz képest...nagyon kis esély volt arra, hogy úgy játszanak össze a dolgok, hogy Kimi VB legyen.
de az lett. -
Red Bull #69142 az se mindegy melyik pálya :D olyan pálya kéne amelyiken mind jól megy. -
ez nem így van sztem
mert mi lenne ha Kimi HAmilton Vettel Massa Kubica Alonso ugyanolyan kocsiba lenne
akkor lennék kicáncsi mi lenne -
Ez azért tulzás. Ütőképes kocsival ő is harcba lenne a Vb címért ahogy Hamilton, Kimi, Massa, és még talán Kubica is. -
Kivéve Hamiltont
-
Red Bull #69138 szerintem egy jó kocsival szarrávverne mindenkit :) -
Brawn: Alonso az egyetlen, aki olyan jó, mint Schumacher
sztem ezt csak azért mondja, mert Alonsot most olcsón meg lehet kapni
és a Hondának erre van pénze és venné is meg -
Red Bull #69136 talán igaza van -
egy kis flémkeltés :) -
És a 2. kiállás előtt csúszott meg a füvön, és szakadt le Alonsóról, aki emiatt be is jött, de Kimi ennek ellenére egy körrel később elékerült
(legalábbis én így emlékszem, 1. kiállásnál ott lihegett a nyakában a boxban is, de egyszerre jöttek ki a pályára) -
Akkor + pláne. -
defekt hamarabb volt mint a 2. kiállás :) -
A start utáni körökben.
-Te Kimi, ha tudsz, előzz, ha kevés erre az esély, maradj Alonso mögött, majd megelőzzük a boxban.
(1. kiállás, akár sansz is volna rá, erre rámegy a fűre, és megcsúszik, nem sikerül előznie.)
2. kiállás:
-Kimi, maradj kint még egy körig, és megelőzzük! De ha meg is előzzük, sajna ezen kívül mást nem tudunk tenni, de próbáld tartani a tempót.
Megelőzik. A két kommentátornak még hallani, hogy koppan az álla az asztalon.
Hamilton defekt.
-Kimi! Nyomd meg, talán utóléred a Toyotát. Ha utólérted, kockáztass, előzd meg!
Már utol is érte. Ledolgozza a másodperceket. Erre Massa elfüstöl.
-Kimi! Lassíts le. Felipe elfüstölt és nem tudjuk mitől. Vegyél vissza.
Kb. ez zajlott le. -
én elvakult BMW szurkoló vagyok :D -
Harry Seldon #69129 Ja bocs, akkor a Ferrari, McLaren, BMW fejesei vagy vakok, vagy sznobok, de te mindenképpen jobban látod ezeket a dolgokat, mint ők, ugye? :D
(tejóég...) -
spect16 #69128 Úgy látszik Kimi-t is lekellene ba..nia Montezemolo-nak mint Massát az idei VB cím kérdése ügyén.
Kíváncsi lennék , hogy Kimi-nek elszokták mondani-e, hogy a verseny nem a végén kezdödik? -
Kimi esélyes nem vitatom, van is benne adottság.. .Csak most valahogy semmit nem mutat ebből :)Semmi ésszerű indokot nem látok erre, mint hogy szarik az egészre... Hacsak nem a B gumi tréfálta meg, de azon már igencsak ideje lenne továbblépni, többeknek sikerült már .... -
G_ArchAngel #69126 csak neha jobb lenne, ha magaban tartana az ember, akkor nem egetne magat a hulyesegeivel... -
Viszont véleménye lehet mindenkinek,hogy ki tűnik jobb,ki rosszabb pilótának. -
G_ArchAngel #69124 latom nem vilagos...
Nem arrol van szo, hogy nem lehet eszmecserelni, de kicsit ellehet gondolkodni azon, az SG-s suttyoknak mennyi alapjuk van egy Hamiltont vagy Raikkonent leszolni akkor, amikor az F1-hez szorosan kapcsolodo, hozzaerto(!) emberek tovabbra is a VB 2 fo eselyesenek tartjak oket...
Rendben, hogy itt paran PC-gamer tapasztalataikra tamaszkodva szakertove avattak magukat, de nekem sincs pofam SAS kommandosokat merlegelni, csak azert, mert a BF'1942 Top10 snipere koze tartoztam a hoskorban... -
Jah, ez bordy-nak ment. -

-
Emese
te hülye vagy... -
Ki lett jelentve. Ide mostmár csak olyanok postolhatnak akik a homokozó óta ültek 4 kerekű járműben. -
kell hogy legyen másként hogyan is lehetnél köztünk. -
nem tudok rájönni hogy most min megy a vita annyira értelmetlen.
amúgy amit az olasz újság írt az nem ér semmit se. hamit is lehúzták a brit lapok mikor nem akart összejönni neki egy ideig a dolog.
majd ha lesz egy jó futama akkor már meg éltetni fogják. ennyi. szaros media meg újságok. utálom én is az egész bulvár szarságot akár csak kimi. -
Uramatyám ...!!!
Már a kisegítőben is van internet ??? -
te pudvás gyökér mit nyitogatod itt a csipád mi?
koppanj pubi -
jajj bocsi félrement...
te olyan hülye vagy mint a segg!neked füledet farkadat be kéne húznod és nem ekkora arccal itt keménykedni. ja és sirasd a kedvencedet.
Szevasz -
Pénz, pénz, pénz.... Ha volna rogyásig mi is láthatnánk öt óra elemzést meg riportot .....Ami van az viszont az ásványvízből (is) van, szal anélkül nem megy . -
madmanic #69113 engem pl a körítás is érdekel(ne)
német rtl en reggeltől mennek az elemzések, interjúk, a futam után szintén..
Neked meg bekúrják a jana ásványvizet két előzés közt...
Ráadásul a magyar "riporterek" többsége annyira fogalmatlan (Gyulai) hogy öröm hallgatni.. már aki hanggal nézi az rtlen a közvetítést.. -
moslék
-

... grat ....
-
Ki a faszt érdekli miért látja az ember ritkán azt elvakult nagy gyökér arcodat?!
Ezen a helyen jelen pillanatban csak és kizárólag neked van annyi eszed amennyivel még segget sem lehet törölni. -
Miért,mi a baj vele?Azon kívül,hogy kb itt vannak olyan kommentátorok,akiknek a hangján nem azt hallod,hogy a halálos ágyukból közvetítenek,hanem élvezik is. -
madmanic #69108 de rendezhetnénk gyűjtést, valamelyik /bármelyik/ csatornának, hogy a közvetítés jogait megvehesse a retekklubtól..
kritikán aluli
-
Elgurult a kissebbségi komplexusod elleni gyogyszered ??? :))))
Ne gizdázz, hülye vagy mint a segg ! Nem szoktam ilyeneket írkálni, meglett családapa létemre, de rohadt egy patkány stílusod van !!!! Ilyenek miatt nem nagyopn szoktam ide járni .... -
madmanic #69106 nyugi..
hogy azt ne mondjam: állj le bobby..