182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
az utolsó képen Kimi úgy örült hogy majdnem sírt -
DJ BP #69184 a csaj 40 kiló ha van D -
-
szép csésze :D gondolom Herendi
-
Mostanában szerencsére nem nehéz. Egész visszahúzódó lett. :DD -
a 3.-ért is adtak
üveg pezsgőt :D
ugyanazt mint az 1. helyért :D -
Én már barátkozom a gondolattal:DD -
szegény Massa... :) -
madmanic #69177 így van..
milyen sírás lesz, mikor beül a ferrariba Massa mellé...
-
Red Bull #69176 Kimi akkor lenne megint vb ha piát adnának az első helyért :D -
8 pont az rengeteg... szerintem
-
azt azért nem mondanám, 8 pont azért igazán nem sok, szerintem. -
Red Bull #69173 Nem sok ilyen volt eddig hogy hamiltont lerajtolják, biztos nagyon meglepődött, ezért nem érte utol massát :) amíg defektet kapott addig ezen gondolkozott :D -
pontosan, massa most bukta el... -
DJ BP #69171 azért Massa nagyot szívott, kíváncsi leszek mennyire viselte meg -
Sztem ez pont nem így van. Ilyen kiélezett közdelemben ami most van minden egyes pont számít. Pont a tavalyi év volt ami ezt bebizonyította. Szóval nem, nem a végén kell lóhalálában gyűjtögetni hanem folyamatosan. -
Hamiltont ejtették.
Annyira bírnám,hogy a legnagyobb megdöbbenésére nem lenne igaza:D -
*10ből 10x ... -
És tegnap tárgyaltuk a szerencsét Kimi esetében. Nos ja, idén 1x már szerencsés volt, amikor kiesett a kipufogó. Ott pl. 100ból 10x egy korábbi McLarennél tuti elfüstölt volna és kiesik. :D
Viszot motort cseréltek nála, ami a végén SZERINTEM tutira ki fog vele cseszni, mármint, hogy nincs free cserelehetősége. -
attól még alonso nem fog oda menni :) -
De Ralf a fél világ szerint egy balfasz volt,Alonsot meg max utálják,és nem azért mert lassú. -
Aki ebben a kiélezett mezőnyben bajnok akar lenni, szerintem hülyeség nagyot kockáztatnia a szezon elején, közepén, különösen, hogy az első és a második között 2 pont a különbség az osztoszkodáskor. Addig serényen kell gyűjtögetnie a pontokat. Ahogy Senna, Prost és Piquet is tette korábban. Csak így megy, sőt, néha még így sem (ls. Prost, 1988).
Tavaly is a végén kapcsolt rá.
Ha 10 pont járna az első és 6 a második helyért, mint régen, vagy 15 az első és 11 a második helyért, 6 a harmadik helyért, na akkor azt mondanám, hogy mindent bele, de így??? Minek? Max. széthajtja, mint Massa, aztán semmit sem kap. -
DJ BP #69163 5 pontra van, picsafüst távolság -
Honda jövőre nagy meglepetés lehet.Hátha felnőnek a F1-hez:) -
Gabor_(HSF) #69161 Na látom végre képbe kerültél 
Bár a mondat értelmezéssel még akadnak problémák,de talán meg lesz ez is...
De leforditom:egyszerüen arról van szó,hogy kiemelkedő versenyző nincs most a mezőnyben,esetleg Hami,de nála betudom a kezdeti bizonyitási vággyal(ez majd pár éven belül kiderűl) és még Kubi..Alonso pedig már bizonyitott..A többi 6-7 pilóta 1 kaliber..
Az hogy valaki tud menni egy versenyben 6-7 qrva gyors kört,az nem azt jelenti,hogy egy koncentrált elszánt versenyző,erre akár Trulli vagy Fisico is képes...
Csupán erről van szó,nem pedig,hogy valaki is megkérdőjelezné az élversenyzők tehetségét..
De ez itt többeknél már egy magasabb szint,mert még ennyi év után is összekeverik,"a kitől mit várunk el és erre hogyan teljesít,a na fikázzuk a sztárokat cimű fejezettel" -
Így történt bíróúr:) -
DJ BP #69159 amikor meg ment, és lerohadt az autó, akkor meg azt vágták a fejéhez, biztos nem vigyáz a kocsira, széthajtja, stb... Emlékezzünk a tavaly év eleji találgatásokra -
"...ha tényleg kell majd az eredmény..."
Ezt te sem gondolhatod komolyan. Ha majd kell az eredmény.... az eredmény most kell, mindig kell! -
madmanic #69157 dehogynem
-
kocsi ügyileg hami áll a legjobban sztem... nem lesz ennek jó vége... -
... -
Szvsz megtanulta, hogy ha nem megy, csak annyit eröltessen, amennyi szükséges, és ha tényleg kell majd az eredmény, akkor a végén megnyomja. Vesztett már vébét, rohadt már le alatta a kocsi, így taktikát váltott.
Most is ugye nem jó helyről indult. Leszorították a rajtnál a poros részre, visszesett, stb. Onnan kellett visszajönnie. Beragadt Alonso mögé, elcseszte az első kiállását, mikor Alonsoval egyszerre hívták be (ha még marad kint 1 kört, megelőzi már az elsőnél - "szerintem"). Utána ment mint a meszes. Majdnem össze is jött neki előzéssel a 3. hely, de aztán Massa elfüstölt, ő meg visszavett.
A végén számolnak el, nem a közepén. Ha esetleg itt ő is elfüstöl, akkor nagyon kevés esélye marad.
Kimi a végén fog belehúzni, mint tavaly tette. Szerintem. -
WNW #69153 >Nézd, nehéz egy olyan csapatban kiemelkedni, ahol évekik csapatsorrend
>volt, és a csapattárs menedzsere a volt csapatfőnök fia. Erre varrjál
>gombot újonnan érkezőként! :D
Szalljatok mar le errol a faszsagrol.. Ezek nem Magyarorszagon mukodnek, ahol tobbet szamit a rokonsag, mint a teljesitmeny.. Aki itt nem teljesit, lehet meg oszentsege a papa zabi gyereke is, ugy elkuldik a pokolba, hogy meg az ust allja se fogja meg....
-
Egy szóval sem mondom, hogy igazságtalan volt...nálam nagyon is rendben volt hogy Kimi nyerte meg az évet, én is úgy gondolom hogy járt neki még ha ez hülyén is hangzik.
De a henger az henger, hiába Todt fia ezéazé. Kimi-nek erőt kell mutatnia, nem nemtörödömséget..vagy miez néha nála.
Ahoz még fiatal, hogy ne tudjon még adni....Kimi csodaszámbaillőn került ide, piszok kevés versennyel, nemzetközi eredménnyel, 8elemivel..stb Solberg a hullámvölgyek hullámvölgyét járja, de még mindig nagyon akar. Runbinho oreg mint az országút, de a nyilatkozatának első mondatai voltak, hogy még fiatal vagyok, és jobb vagyok mint valaha. Mert maradni akar.
Jó-jó ez a Kimi kép, hogy mindenkit leszarok, a franc se fog izgalomba jönni, de azért a pálya az pálya, ott mindent ki kell tenni azért van. Időmérőn-versenyen.
Bárkit meg tudok kedvelni, ha látom hogy feszíti az íveket. -
Nézd, nehéz egy olyan csapatban kiemelkedni, ahol évekik csapatsorrend volt, és a csapattárs menedzsere a volt csapatfőnök fia. Erre varrjál gombot újonnan érkezőként! :D
De ismerve Kimi karakterét, kb. leszarja - különösen az állandó McLarenes kiesések után levont tapasztalatként -, hogy most éppen mi húzza őt vissza: a csapat vagy a média, vagy akár saját maga.
Tavaly mindenki bajnoki címet várt tőle, és amikor nem úgy alakultak a dolgok, akkor belerúgtak, csak mert éppen nem jött ki neki.
1988ban Prostnak több pontja volt, mint Sennának, mégis Senna lett a bajnok. 1982ben Rosberg 1 szóló győzelemmel lett bajnok úgy, hogy sokáig abban az évben volt a legtöbb F1es verseny. 1986ban Prostnál Mansell és talán még Piquet is jobb volt. Szóval igazságtalan az élet, de ezt kell szeretni. :) -
DTM-ben nyomja. -
ralf most merre tekeri a kormányt? -
biztos ment a le az ára mert nem versenyképes csapatnál van
Ralf is így szívta meg
a Toyota jól fizetett neki és a kutyának se kellett utána
igaz nem is igen teljesített -
alonsot olcsón megkapni?
-
tömegkarambol az első kanyarban :D