182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
-
Renault, légyszíves. :) -
van mindegyik csapatról, melyikről kértek képeket? 
-
coulthard007 #69222 Legalább jelen van! Nem mintha nem lenne "mindig" a Ferrarinál... -
összesen egy tesztre
ezám a nagy visszatérés
-
coulthard007 #69220 http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3043&Itemid=1
Schumi visszatér -
DJ BP #69219 annyit tippelnék, hogy Hamilton jobban alkalmazkodhat Massánál, Kimi viszont kérdőjel -

Jó kis pálya lesz, kiváncsi vagyok ki hogyan alkalmazkodik majd hozzá (ill. milyen hamar) -
Harry Seldon #69217 Ja, és ha esetleg valaki szeretne valamit tudni Valenciáról.
Nem mondom, hogy átfogó lett, de alapozásnak talán megteszi. -
Figyelj, tök mindegy. Hamilton a verseny előtt iszonyatosan magabiztos volt. Az időmérő után Massa is. Kovalainennél azt lehetett hallani, hogy talán itt megszerzi élete első győzelmét. A két magabiztos koppant, Kova nyert.
Tök egyforma autókban én is kiváncsi lennék, hogy ki mit tud, de én még nem láttam két tök egyforma F1es autót. -
Harry Seldon #69215 Aha, értem. Bár egy kicsit fogyatékos vagyok, nyilvánvalóan azért nem fogok egyetérteni veled...
Ezzel tehát kijelented, hogy pl. Raikkonen nem kiemelkedő versenyző. Vagy pl. Massa sem az. Csak Hamilton, csak Alonso, csak Kubica... - Vagyis az kiemelkedő, akit te kedvelsz, és annak mondasz otthonról. :D
Szóval adott egy Hamilton, Alonso, Kubica trió, akik bizony kiemelkedő versenyzők, a többiek viszont alattuk egy kategória all in one. Ez szép volt. Kár, hogy ez sosem látszik meg a mezőnyön. Kár, hogy a kiemelkedő versenyződet egy kiemelkedő autóban a rajtnál szarrá alázta egy nem kiemelkedő versenyző. Emlékszel még?
De bizonyára jön az érvelés, hogy nem volt elég jó a meki, és az autó győzte le Hamiltont, nem Massa. (De akkor hogy is volt az időmérőkön és az edzéseken?) Hol van Hamiltontól legalább egy kiemelkedő köridő? Olyan, amilyet sorban futott meg a nem kiemlkedő Kimi a verseny utolsó harmadában?
Enyhén szólva szubjektív amiket írsz, és mint minden túlerősített szubjektivítás, ez is ostobaság.
És egy tipp: Nálam nem sokra mész ezekkel a "szövegértelmezéses" dumákkal. Tisztában vagyok az értelmi képességeimmel, mondhatni, igen magabiztos vagyok ez ügyben. Ergo leszel szives nem szinten alul fórumozni, máskülönben kénytelen leszek melléd bukni a szarba, hogy tudjunk beszélgetni... -
ok rendben :DDDDDDD
kár hogy csak F1-re izzítom be a tuneremet :D -
esténként a tv2-ön rendez katasztrófákat, nézd ott
-
párat biztosan érdekel :D -
Ki a faszt érdekel az a rusnyaarcú guminő?
-
ja hol van Dugnika??????????
-
spect16 #69209 Nem csak erre gondoltam. Régebb óta űzi ezt a játékot. -
az csak szöveg -
porosabb íven?! -
Dugnika kimarad a pályarajz mellől?
Mi ez a változás a Rajna mentén?
Keksz nyet? :D -
toyota legszebb:) -
BMW nem volt kiállítva... :S
-
semmi, csak mondom :) -
Én enm is aggódtam.
-
Semmi..Valszeg bannolnak, ha tudsz új IP-t szerezni ( pl ADSL..) akkor újból reggelsz más néven .... -
Egyébként nincs is benne a szabályzatában ilyen. (legalábbis én nem látok rá utalást) -
Én is ezt mondom: ha nem megy kár erőltetni :PPPP -
Igen.
NoName: Jaj most mi lesz. :D
(amúgy is volt már 1x-2x linkelve) -
Red Bull #69197 ez fasza, nézzétek meg :D -
ezekszerint nem olvastad a szabályzatot (rules): nem szabad külső fórumon, chaten reklámozni az oldalt! -
Red Bull #69195 aha, és ide regelni kell?
-
De, csak el kell fogadni a biztonsági tanusítványt amit az oldal felkínál. -
Red Bull #69193 nem jön be az oldal! -
onnan -
Például:
Racing Underground -
onboard futam?azt honnan szülted?:) -
Én már ezt meg sem mertem említeni. :)) -
azt én is néztem akkor hogy belső íven volt, szóval simán játszhatott volna kiszorítósdit, úgy tűnik féltette a festést ;) -
De elmélázta a rajtot Kimi... ( onboard futam )
Kubica mellé ér, hagy is neki helyet a lengyel, erre Kimi lefékez és besorol mögé azt elkezd csúszkálni és Alonso körbeautózza kívülről... -.- -
Red Bull #69186 tyű helloszia