FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
szétvágja a pályát😊 az uj aszfaltot😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Punker
hogy nem szállt el a kocsival

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kulabácsi
jah kicsit veszélyes volt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
Jól elfáradt a gumi...
nearo
Melyik? Amelyiknek leszakadt a kerekérõl a gumi vagy amelyik kikerülte?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Punker
azta mázlista a srác.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kulabácsi
el biza😄
és ennyit az aszfaltkérdésrõl, lassan sztem briatore azt fogja nyilatkozni h a szelet is a ferrari rendelte meg!! nevetséges....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nearo
Nah... elindultak.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Istencsászár
Honnan tudod hogy milyen jó Kilen vagy Liuzzi? persze hogy egyformán középszintû kocsival egyikse tud csodát tenni... ez a leg roszabb hasonlítás.. persze Massa meg a legjobb zöldfülü? persze hogy jobb mer olyan kocsiba ül...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mert aztán kimi is nagyon kiterült azzal a szarral ... hát nem. ép h nagyobb lett az egoja... majd rájössz .-.

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

akyyy
*bûr a menü az nagyon ötletes csak eléggé el van rejtve!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
hát jah, szégyelje magát aki nem tudta megcsinálni se az idõt, se azt hogy más "versenypillanat" legyenott, és más néni, mert ami mos tvan kint nagoyn nem tetszik (fõleg azzal a sisakkal a kezében<#levele>

szép szép, de tul sok minden van benne, és nem a minõségre lett menve... 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mflex
Olasz Nagydíj (Monza)
Hivatalos Ferrari-nyilatkozatok a pénteki szabadedzések után
2006. szeptember 8.

A Ferrari a tegnapi elsõ szabadedzésen nem futott mért kört, a másodikon azonban Michael Schumacher a második, Felipe Massa pedig szorosan mögötte a harmadik helyet szerezte meg a BMW-Sauber tesztpilótája, Sebastian Vettel mögött.

Michael Schumacher (idõ nélkül és 2. hely): "Egy kicsit még korai következtetéseket levonni. Még csak péntek van és sokszor láthatjuk, hogy a dolgok gyorsan meg tudnak változni a hétvége során. Azt mondhatom, hogy normális napunk volt. A köridõk most lassabbak, mint a múlt héten és ennek az az oka, hogy a pályán még nincs annyi gumi. Az, hogy most is ugyanaz a motor van az autómban, mint a legutóbbi versenyen, nem hátrány a fõ riválisomhoz képest. Tesztelésen szimuláltuk a helyzetet és nem volt probléma. Természetesen nyerni akarok, de nem hiszem, hogy az a különbség, amit ma láttunk meg fog maradni az egész hétvégén. Mindenesetre szokás szerint mindent bele fogok adni!"

Felipe Massa (idõ nélkül és 3. hely): "Összességében pozitív nap volt. Annak a megerõsítésén dolgoztunk, amit a tesztelésen láttunk ezen a pályán a múlt héten, és versenyképesek vagyunk. Az autó ma is nagyon stabil volt és egyenletes teljesítményt nyújtott - ugyanilyen jó volt a Bridgestone gumik teljesítménye is. Ez azt jelenti, hogy magabiztos lehetek a hétvége hátralévõ részére, ami nagyon fontos mindkét világbajnokságot illetõen."

Ross Brawn, technikai igazgató: "A múlt heti tesztelés jó eredményei után ma csökkentett programot futottunk a szokásos pénteki programunkhoz képest. A fõ feladat az autó és a gumik ellenõrzése volt és az, hogy a versenyzõink ismét hozzászokjanak a pálya állapotához. Ott folytattuk, ahol csütörtökön abbahagytuk, így bizakodó vagyok a következõ két napot illetõen. Az egyetlen probléma az volt, hogy Michael bal hátsó gumijában lecsökkent a nyomás, de ez csak egy apró kellemetlenség volt."

Jean Todt, csapatfõnök: "Monza a második hazai versenyünk Imola után. A szezon végéig már csak négy verseny van hátra és a célunk világos, még ha tudjuk is milyen nehéz lesz elérni. Ma nem futottunk annyit, mint szoktunk, mivel a múlt héten három napot teszteltünk itt. Boldogok vagyunk, hogy a szurkolóink elõtt versenyezhetünk, különös tekintettel a Scuderia Ferrari Club tagjaira, akik egész Olaszország területérõl érkeztek, hogy a Parabolica mellett számukra lefoglalt tribünrõl nézzék a versenyt. Holnap és vasárnap ezen a tribünön a mi gyárunk munkatársai lesznek, ami további motivációt ad nekünk - nem mintha erre szükségünk lenne - ahhoz, hogy a legjobbat nyújtsuk és olyan eredményt érjünk el, amit nagyon akarunk."

What about the forests?

kulabácsi
hmm megint el lett baxva a banner nem??? az újságban 14.00-tól van az idõmérõ....

Punker
"A versenyzõk érdekképviseleti szerve, a GPDA elvesztette a türelmét Monzával szemben, amiért a pályán nem hajlandóak elvégezni a szerintük szükséges biztonsági módosításokat. A pilóták úgy érzik, a Variante della Roggiában és az Ascari sikánban veszélyesen közel van a pályához a védõkorlát, és túl sok a kavicsos bukótér, amely rosszabb az aszfaltozottnál. "Minden versenyzõ egyetért ebben" - szögezte le a GPDA szószólója, David Coulthard. - "Ez a pálya többé nem felel meg a Forma-1 biztonsági követelményeinek, még akkor sem, ha az FIA elõírásait teljesíti. Úgy érezzük, ez elfogadhatatlan. A szalagkorlátok túl közel vannak a pályához, a kavicsos bukóterek veszélyesebbek az aszfaltozottaknál, és dühösek vagyunk, mert senki nem tesz semmit." Olaj volt a tûzre, hogy a pálya igazgatója nem jelent meg a GPDA péntek esti ülésén, amelyre pedig meghívást kapott. "Elvesztettem a türelmemet, ahogy a többiek is" - mondta Mark Webber. - "Imádjuk Monzát, de a változtatásokra szükség van." A versenyzõk hétfõn állítólag nyilatkozatban fogják kifejezésre juttatni az elégedetlenségüket.

Mai tanácskozásán egyébként a GPDA a Török Nagydíj hétvégéje után másodszor is elhalasztotta az igazgatók megválasztására irányuló szavazást, ezúttal Kínáig - feltehetõen azért, mert a Michael Schumacher jövõjével kapcsolatos vasárnapi bejelentésre várnak"

Az utolsó mondatodra ÁMEN😊

sharpshooter
aztán miért?

kupica és rózsahegy is villogott az eleján, tesztre felhúzott autóval, amire nem kell vigyázni Sato is benne lenne az elsõ 3-ban...

ott volt Wurz aki szvsz a tesztpilóták királya, aztán jövõre kap lehetõséget futamokon is - a McLarenben már megmutatta, hogy teliautóval, versenykörülmények között nem jobb, mint egy Klien vagy Liuzzi, csak a technológiának és a kiesõknek köszönhette a 3. helyét...

láttam már pár ragyogó csillagot, akik aztán kihunytak, mint jövõre az Alonzó gyerek a NyekkLárennel...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Én ezt a Vettel gyereket leigazolnám a Ferrarihoz tesztpilótának! Lehet hogy jobban járna mint pilótaként valamelyik kis csapatnál!
desigo
Jah
megváltás lenne neki...
Ch_Slater
Alonso: "...menjen, ha annyira akar. Marad itt még 20 másik jó versenyzõ..."
😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

desigo
Fókuszban téma volt a sumák...
nearo
Nézzünk BK-t?😊

desigo
RTL most!!!
kulabácsi
ott a pont😊))

Istencsászár
😄DDD és akkor mivan? jó versenyek legyenek... a többi lényegtelen, mer ugyis Alonso lesz a szar, ha megnyeri akkor is, ha nem akkor is. Sumi meg az isten, ha megnyeri akkor is, ha nem akkor is!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kulabácsi
jah izgi lenne az tuti, de nem bízom abban h kitaláltak vmit gumiügyben....

Punker
hátha tanultak valamit + izgalmas lenne 😊

kulabácsi
sztem nem!! ha esik akkor a ferrarinak semmi esélye....szarok azok a gumik:S

Punker
de jó lenne egy full esõs futam 😊

desigo
Sport 1 most az olasz futammal foglalkozik....
nearo
Bazz... épp vaicstam...
szerk.: szóval vacsiztam

desigo
jááááájjj <#taps>
kulabácsi
😄DDDDDDDD

😛

Punker

sharpshooter

Na idáig 2/3 már csak Ms neve mellett van kérdöjel <#vigyor>

DJ Bee18
sztem ennyi volt, biztos visszavonul... Raikkonen-Kovalainen csata nagy lesz, k*csög finnek 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Count Adyn
ámen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DjDano
Jövõre Raikkönen a Ferrarival és Kovalainen a Renaultval csatázik a VB címért, Alonso meg füstölöghet a Mekivel 😄

DjDano
Az elsõ két belinkelt hír már tényleg hivatalos, sõt az is hogy Nelson Piquet Jr. és Ricardo Zonta lesznek a Renault új tesztpilótái... bár szerintem a 3. is igaz 😉

kulabácsi
persze-persze😊))))))

Istencsászár
jajj... miért kell halál komolyan venni, mintha nem direkt irtam volna oda, ez volt a poén😊

kulabácsi
jah😊)
szal ebbõl mostmár biztosra mehetünk😊

Ch_Slater
Webber megfigyelése mégjobb.. 😄 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

kulabácsi
A lap azzal támasztja alá állítását, hogy amennyiben Schumacher folytatná, a futam elõtt közölné döntését, este 18 óra helyett.

háhh ezt most jólmegaszonták😊))

majd ha ua ez kilesz irva f1.com-on akkor lesz hivatalos de addig csak szimpla bulvárhir számomra...

mflex
Hivatalos ide hivatalos oda az lesz a mérvadó amit sumi vasánap mondani fog!<#nyes>
Wazzeg

What about the forests?

😊

sharpshooter
Hivatalos: Hülye vagy - Bildnek nem hiszünk!