FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Alonsót a 10. rajtkockába számûzték
Az Olasz Nagydíj sportfelügyelõi a 10. rajtkockába számûzték a címvédõ Fernando Alonsót, amiért a szombati idõmérõ edzés harmadik etapjában feltartotta a ferraris Felipe Massát. "Az utolsó mért körömben utolértem Alonsót, aki éppen a felvezetõ körén járt" - panaszkodott Massa, aki az elsõ két szektorban javított addigi legjobb részidején, de a harmadikban utolérte a Renault-t, és végül csak 4. lett. - "Ott legalább három tizedmásodpercet vesztettem! Ezt sajnálom, mert úgy éreztem, az elsõ sorba kerülhetek." Alonso egy defekt miatt idõt vesztett, és eredetileg az 5. rajtkockába kormányozta az autóját, de a harmadik etapból valamennyi köridejét törölték. "Nincs mit mondanom" - jelentette ki az idõmérõ után. - "Massa úgy véli, feltartottam. A boxból kivezetõ körömben igyekeztem, amennyire csak lehetett, de senkit nem tartottam fel. Õ legalább 3-400 méterrel mögöttem haladt, tehát a szélárnyékban még fel is gyorsulhatott. Nem volt szükség panaszra." Alonso számára azért jelent csapást a sportfelügyelõk döntése, mert a rendszerint szoros eredményeket produkáló Monzában nehéz elõrejutni, és világbajnoki ellenfele, Michael Schumacher a 2. helyrõl rajtolhat. A testület egyébként a precedenseket alapul véve hozta a határozatát, Monacóban ugyanis ugyanilyen büntetéssel sújtották Giancarlo Fisichellát, aki akkor David Coulthardot tartotta fel.
Namost aki szereti aki utálja Alonsot, láthatta Massa belsõ kamerájából végig hogy Alonso jócskán elõtte haladt, feltartás szándéka fel sem merült mivel távol voltak... az vicc itt valami nem stimmel az nagyon gyanus, ilyet megcsinálni FIA...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
reméljük holnap az elsõ kanyar ütközésmentes lesz
Egyébként kíváncsi lennék mitõl durrant el 2 kerék is? Ráadásul két különbözõ márkáju. Lehet túlságosan lágy keveréket választottak? Bár ez akkor sem magyarázza azt, hogy csak néhány kört tudtak megtenni rajtuk.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Az idõmérõn rommá tört kocsikat sem másnap pár óra alatt kötözik össze LOL... A Parc Fermebõl ki lehet vinni, mivel nem ott fognak szerelni, hanem a boxba... de mindezt FIA felügyeletével... ilyenre volt már nem 1,2,3,4 eset idén... Ferrarival is, hogy valamit cseréltek idõmérõ után, de nemjárt büntivel mer olyan elem, de keményen ellenõrzik ezeket..
hagyd a bölcs öreget, ne zavard meg - szerinted szóljunk neki, hogy Fangio nem indul holnap?😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nwn ? (HC RPG fan lol, latszik sosem irtam oda szinteden 😛)
Amugy meg koze van az NWN-nek a Formula One-hoz ?
Mondom olvasgasd a szabalykonyvet.
Tudod "Tanulj tino okor lesz beloled" :p
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
te tényleg öreg lehetsz, kertészkedj, a technika és az összetett dolgok nem neked valók😄DD
Akkor a nemhivatalos szabalykonyvet alkalmazzak tuti.
De csak szigoruan szamodra. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Te vagy aki szerint 5 perce van a futam utan javitani a hibat, mert akkor kerul ki az auto. Latszik vagod a dolgot.
En azt irtam le amit nem lehet.
Oreg ha nem tetszik, mutasd meg a szabalykonyben, hogy amit leirtam az helytelen allitas.
Meg kar ragodnod edeleny eme allitasan
"Viszont az auton nem minden tartozik a Parc Fermé szabályai alá."
Mert tilos, leirom neked megegyszer, hogy a korodnak megfeleloen megtudd erteni TILOS ott a javitas.
kár beléd a szó, az összes topicban rombolsz, mint egy troll...
Szajkozod tovabb a marhasagot.
De ha nem tudsz olvasni szivesen segitek.
Ha ertelmezni se, akkor a csorgosipkad segiteni fog a "szaguldo cirkuszban". 😛
szólok: a 8.30 rosszabb esetben is reggel, aki dolgozik, annak délelõtt, nem éjszaka - 8.30-tól a warm-up-ig simán beledobnak T-car-ba egy motort a váltórendszerrel együtt, miután kivették az eredetit, hogy ne kapjanak büntetést😊))
jaja, megyek, szólok Arthur királynak, hogy megtaláltam az új udvari bolondját😊))
Javaslom tanulmanyozd a szabalyzatot, .
Mi nem tartozik ala ?
Nem vilagos neked az a mondatresz, hogy "not do work on the cars" ?
Tehat nem dolgozhatnak rajta. Tilos.
2., a rohadtul keményen vett szabályok értelmében az összetört autókból a jó, sérülés nélküli motort hogy tették át a futam elõtt jópár esetben, mikor nem akartak 10 helyet veszíteni?
futam elõtt 5 perccel mi?😊
3., amikor asszem a Toyotának a motorban vezérlõszelepet kellett cserélni és feltörtek a FIA szeme elõtt pár plombát, mert így megmentették a motort, akkor azt hogy csinálták?
hívtak egy apacs sámánt vagy a pitbabe-k esernyõje alatt a futamnál?
elárulom, éjjel, a FIA szigorúan ellenõrzött garázsában...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szoval ez vonatkozik magára a Park Fermére.
Viszont az auton nem minden tartozik a Parc Fermé szabályai alá.
Egyébként tudom,hogy sok ember haragját kiváltom,de szerintem azzal az autoval Alonso ment a legnagyobbat ma.
Massa állitása nevetséges,Kb 1 mp-vel hamarabb kezdte meg Alonso a gyors kört mint ahogy leintették a futamot.Ettöl függetlenül Olaszországban van a futam,lehetséges egy kis bünti.
Más nem tudom volt e már ma szo rola,Dávid Sándor,és Gyulám nem volt a helyzet magaslatán ma.A rngeteg hibábol az tesztett a legjobban,hogy Mass még akár a Williamshoz is szerzödhet,Rosberg mellé.
Gondolom Wurz ölébe?
Na meg,majd Sumi ugy dönt,hogy:Holnap jobb lábbal kel,és megnyeri a futamot,majd a futam után kitalálja,hogy mi lesz.
Nincs rajta a neten,hogy a döntés már megvan,akármi is az.Egy ilyen tudásu embernek tudnia kellene,hogy 2 óra alatt nem lehet uj pilotát szerzödtetni.
"Ezen a területen tilos bármilyen javítást végezni az autón, vagy tankolni.A parc ferme szabályának bármilyen megszegése a versenybõl való kizárást eredményezi."
De itt a hivatalos szabaly is.
"Parc fermé
After weighing during each qualifying session, teams are required to take their cars to a place in the paddock, sectioned off by the FIA, known as parc fermé; they may not do work on the cars, other than routine maintenance, until they are released from parc fermé for the race the next morning."
Sot van egy kiegeszites is miszerint, ha a start elott hozzanyulnanak az autohoz a Parc fermebol kijovetel utan engedely nelkul, akkor az autonak a boxutcabol kell indulnia. (Persze ha ez nem motorcsere mert akkor 10 hely bunti)
De itt valoszinuleg megadjak az elem cserejere az engedelyt, de csak es kizarolag a Parc Ferme elhagyasa utan tehetik meg.
ráadásul itt még plombát sem kell feltörni, mert a karosszérián kívüli alkatrészeket kell cserélni, a szívás akkor van, ha a középsõ, nagy motorburkolat is sérült, mert akkor 1 technikusra 3 embernek kell figyelnie, mivel hozhatnak elõ a rötyósok a kamionból olyat, aminek már máshogy állnak a légterelõi...
szóval éjjel összerakják, hogy a warm-up-on tudják ellenõrízni, de ilyenkor olyan szigor van, mintha agysebészek mûtenének...
Csak a futam elotti maradek idoben.
Mit gondolsz miert van elzarva az osszes auto ? Viccbol ?
Aki meg hozza akar nyulni valamiert, pl motorcsere es kikerul az auto a parkfermebol 10 hely bunti.
Nem vihetik ki amugy az elzart teruletrol.
Szep is lenne, hiszen ralehetne tankolni az autora gumitcserelni stb.
Amugy az ujj kicsit fura. 😛 Az egy masik dolog. 😛PPPPP
Egy elzart reszen orzik oket.
Végig az õ kamerájából nézhettük a gyors körét és oly távol volt tõle Alonso aki sietett fel, hogy 1 mért kört tudjon menni hogy vicc amit ez állít...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
szvsz Csita... ebben biztos lehetsz , a te neved nem lessz ott 😛
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
no, mindegy ez a sport is akkor volt utoljára tisztességes, mikor a Berni Ecclestone még autókereskedõ volt...
Micselin nem azt mondta, hogy kiemelten támogatják a rötyót? jól sikerült nekik vazze😊))
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
nyekkláren reálisan delárózsi alatt muzsikált, a finn valahogy az alkoholt nitrová alakította...
remélem jövõre tényleg felveszi a tüzoltóoverált, mert ezzel a taligával nem fog ember vb-t nyerni...
reméljük holnap szép nagy esõ lesz és KRajkó, MSumákker, RKupica befutó, a többi meg hulljon, mint a férges alma😊
A német meg többek közt Michael miatt😛