182279
  • M@TriX
    ha előlről levennék azt a sárkányfejet, akkor lehet gyorsabbak lennének ;)

remélem a Mekin sem marad fennt a Mo-i design, mert nekem baromira nem tetszenek ezek az új fülek...
  • Istencsászár
    " "Ha számok valóban igazak, akkor az azt jelenti, hogy a McLaren autói körönként négy tizedmásodperccel gyorsabbak"- vélekedett Willy Rampf, a BMW Sauber technikai igazgatója."

ezzel csak az a gáz hogy a Ferrari is ennyivel gyorsabb mint a BMW, akkor a Ferrarinak is 25 pacival gyorsabb a gépe?:)

Amugy szvsz az earo elemek segítségével javultak fel év közben, a BMW meg ép emiatt esett vissza, vagyis hogy rosszul fejlesztettek, vagy egyszerűen kifújt a gép...
  • Máté94
    Reklám=BAN?:D
  • salieri
    OFF

Sziasztok, ha érdekel valakit a Ferrari Racing Days, két db. jegy eladó a rendezvényre, 4900 Ft/db, a két jegy csak együtt 7000 FT-ért eladó. (Nem tudok/tudunk elmenni!)

Írjatok ha érdekel: [email protected]
  • gercse
    ez mutatja, hogy mennyivel több ferrari drukker ven :)
  • Máté94
    Így van!:D
  • Máté94
    vezess.hu:D
  • MaSzKa
    http://www.f1hirek.hu/hir/Motorja_miatt_erofolenyben_van_a_McLaren-Mercedes_200808181239
  • zsutyesz
    hol lehet szavazni? Én is, én is :)
  • MaSzKa
    ZSákk Villnyöw :D
  • Istencsászár
    Hamilton nagyságát is mutatja hogy az összes többi együtt sem ér fel hozzá:)) mindig az adott korszak legjobbját utálják a legtöbben, főleg a rivális istáló drukkerei, ilyen a világ, ez rendben is van.
  • zsutyesz
    Volt azért olyan is...igaz, 1955-ben :)
  • Máté94

• Istencsászár
    Bukótér van ott ahol lennie kell ( lévén ez egy modern vadi új pálya maximális biztonsággal alakították ki ), a pálya biztonságos, gyors, széles... a hídról itt sem fognak lerepülni ahogy Suzukában sem tették, és ahogy Monacoban sem estek bele a tengerbe:)ű

Linkelni meg igazán megtanulhatnál:)
  • coulthard007
    Most aztán megmondtad... Meddig gondolkoztál ezen? Gondolom sokáig:)Congrats fiam!
  • M@TriX
    ez hír? mi ennek a hírértéke, egyeltalán az információértéke?
    semmi, meg remélem nem baj, de fszom tele van az oldalad linkelésével

akkor már legalább valami érdekeset raknál be és talán azt az "url beszúrása"-gombot is használhatnád, spemmer fiam...
  • coulthard007
    Nem fogsz aludni:D Ez tuti, ezután meg SPA jön! Emlékezz csak vissza pár éve milyen tömegkaramból volt:D
  • zsutyesz
    Én kint a Hungaroringen néztem, hát ott egyáltalán nem volt unalmas :) És aludni??? Abban a zajban? :)
  • Minstrel
    Legalább nem fogok elaludni. Az a baj, hogy ha nincs semmi baleset vagy különleges esemény, akkor simán ez a legunalmasabb versenysorozat. Ha múltkor sincs Hamilton defektje akkor a végéig simán alszok, mert tesóm nem üvölt rám, hogy "defektje van Hamiltonnak"
  • coulthard007
    http://www.f1-live.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3183&Itemid=1

Webber KO:D Kis ausztrál jól fogalmaz! de tényleg kiváncsi leszek mit hoz Valencia, mert ha valaki lerepül a hídról...
  • norbi56
    ABMWPOWER
  • MaSzKa
    :D
  • Istencsászár
    "A Renault jövő évi felállását nagyban meghatározza, hogy Fernando Alonso marad-e, a spanyol ugyanis versenyképesebb csapatba vágyik, kérőből pedig van bőven."

Alonsonak győzelemre képes autó kell, vagy megadja neki a Rönó ( ez lenne számára a legkényelmesebb, és ezért mondogatja hogy srácok... valamit alkossatok ) vagy nem, ha nem akkor szétnéz másutt...
  • Istencsászár
    "fenyegetőzés" neeeem, ez terrorizmus:)
  • DJ BP
    de 2005-ben pont nem :)

Itt a fenyegetőzésről van szó, nyilvánosság előtt
  • desigo
    minek dumált volna amikor folyamatosan évekig hibátlan,verhetetlen autót kapott?

Tuti,hogy Ő is megmondott full mindent amitől jobb lett az autó...
  • DJ BP
    meg hidd el, van akit zavar ez a pattogó menalitás
  • DJ BP
    nem dícsérni akarom, de Schumacher is dumálhatott volna 2005-ben

Kíváncsi vagyok a közvélemény mit szólt volna...
  • Istencsászár
    Alonso kiskirály lett a Rönónál 2 egyéni és két konstruktőri Vb cím ( persze ehhez Fisi is kellett ), ha valakinek akkor neki van ott szava... ha azt mondja szar, akkor szar, ha azt mondja én innen lépek akkor le fog lépni, mert megteheti... másik istáló tárt karokkal várja.

• b-type
    pedig bizony...pl:
    Megmondhatod a főnöködnek, hogy vagy legalizálja a szoftverálományt, vagy mész,...vagy lecseréli a P-I-s gépparkot vagy mész.

Alonso neve euromilliókat jelent, és egy spanyol piacot....szal igen sokat megmondhat.
  • kulabácsi
    attól még ő egy alkalmazott, te sem mondod meg a főnöködnek h ha nem kapsz új gépet akkor te bizony elmész a cégtől, mert kiröhög
  • bardocz
    Ma már nagyon senki sem kockáztatja az életét...
  • MaSzKa
    a versenyző teszi kockára az életét a versenyen

Alonso-ba azt díjazom, hogy nyerni akar

amúgy utálom a rönot
  • Istencsászár
    A "szaros" versenyző dolga hogy azt a "szaros" autót elvezesse és valami eredményt felmutasson vele, attól hogy a mérnök megépíti még nemfog magától a pályán körözni és nyerni. A versenyző érzi a kocsi viselkedését és erejét, ha neki kevés a powa akkor kevés a powa, csiholjanak ki belőle többet.

Amugy a Honda egyre reálisabnak tünik, Bari visszavonul Alonso megy... hogyha nem marad Rönónál.
  • kulabácsi
    akkor se mondja meg egy szaros versenyző a csapatnak h mit csináljon, ez azért már eléggé érdekes dolog, és fenyegetőzik h elmegy, nade kérdem én hova??? :D
  • Istencsászár
    Talán olvasdt tovább... Alonso már versenyek óta a gyenge motorteljesítményre panaszkodik, a Rönó le van aradva lóerőben, nemn fejlesztenek. Elomdása szerint tavaly a Mekinél minden 3. verseny után egy gyorsabb motort kapott mert valahol valamit kifacsartak belőle, a Rönó nem tudja fejleszteni az erőforrását és ezen a téren nagyon levannak maradva.
  • Attila889
    megártott neki a kétszeres Világbajnokság :D XD
  • Solten
    "Alonso azt szeretné, ha a Renault az enstonei gyárban öntené a motorblokkot"

Nem is tudtam hogy mérnök is ha így belekotyog...
  • kifli
    azért az előző csapata jóhogy változtatott!! Talált jobb megoldásokat a ferrari tervrajzán
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/alonso-ultimatumot-adott-a-renault-istallonak-c22060.html