182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #69431 sztem te vagy gyorsan vegyél el egy negrót,vagy menj férjhez az egyikhez..
Ezen féle imádat is felér már egyfajta rasszizmushoz..
Meg álandóan jössz ezzel,hogy menj ide meg oda négert kiáltozni..Hát ki a franc akar sétálgatni a leprába!? -
asszem ezt én is akartam linkelni :D -
...és némi McLaren tervrajz :)))))) -
Lewis Hamiltont múlt hétvégén igencsak elhagyta szerencséje. A vb ponttáblázatot vezető pilóta barátnőjével, Nicole Scherzingerrel és annak bandájával, a Pussycat Dolls-szal töltötte hétvégéjét Spanyolországban, ugyanis a lánycsapatnak fellépése volt Malagán. Vasárnap, mikor éppen készültek elhagyni ötcsillagos szállodájukat, egyszercsak arra lettek figyelmesek, hogy néhány ember kinyitotta a brit versenyző Mercedesének csomagtartóját. A tolvajok egy hátitáskát és egy utazótáskát kaptak fel, és rögtön megpróbáltak vele eliszkolni. Ám némi szerencsére a közelben tartózkodtak Hamilton testőrei, így rögtön a nyomukba eredtek. A rablók a nagy sietségben elejtették a hátitáskát, de így is be tudtak szaladni a tömegbe, ahol igen hamar elvegyültek, és leléptek a bőrönddel. Hamiltont elszomorította, hogy az utazótáskája nem lett meg, ugyanis abban volt az iPodja kedvenc zenéivel, valamint több személyes dolga is -
G_ArchAngel #69427 1., afro-t irtam, nem afro-amerikait
2., a negroid-ot nem fogjak niggernek erteni, a negert igen
3., a wikipedia okos dolog, csak a valo elethez semmi koze sincs...
ON -
"Az emberi fajon belül különböző rasszokat lehet elkülöníteni. Az egyik osztályozás szerint jelenleg négy ún. nagyrassz létezik: az europid, a mongolid, a negrid és a veddo-ausztalid." Wiki
A néger tulajdonképpen egy magyarosított szó, a negrid szóból eredhet és mint látod a tudomány is ezt használja. A néger a fekete bőrű embereket jelenti. Sokkal pontosabb kifejezés mint az afro-amerikai mivel amerikában nem őshonos ez az ember típus, hanem ugyebár afrikából származnak. Magyarul a négernek semmilyen prejoratív értelme nincs. A nigger ezzel szemben nem magyar kifejezés. És mi nem Londonban vagyunk hanem Magyarországon és ez egy magyar fórum, ergó továbbra sincs értelme a néger szón fennakadni.
(egyébként ugyanilyen hülyeség a cigányt prejoratívnak értelmezni, de ez már tényleg nem ide tartozik) -
G_ArchAngel #69425 a feketek tortenelmeben a neger/nigro/nigger a rabszolgasagra visszavezetheto megkulonbozteto "jelzo"
ezek kozul probald valamelyiket uvoltozni Del-London kevesbe feher keruleteiben - gyorsabb leszel, mint Hamilton... -
A néger a negroid szóból ered ami egy ember fajtát jelöl. Nem értem mit kell ezen fenn akadni? -
Semmi rossz nincs a néger szóban... néger = afro = fekete -
Igy van!!:D És tényleg az:D -
DJ BP #69421 nem tudom mit kell elemezni, pl. Montoyat is sokan utálták, pedig sose volt a csúcson úgy mint Alonso vagy Sumi. Nem kéne elvakult hülyének nézni a többit... -
nemnem az nigger :D -
G_ArchAngel #69419 3, mert néger
afro, fekete...
a rasszistak es az ostoba, USA deli allamaibol szarmazo redneckek negereznek... -
Úgy értem,hogy amikor 100% gyári lett,pl amikor bömöst ott hagyta a williams,hondát a bar,egyik csapatnak se tett túl jót. -
A Sauber nem feltétlen :D
De ezt mire érted? csak a gyári csapatok tudnak lépést tartani a pénzel... -
Akkor azért utálják mert
1, túl gyors
2, magabiztos
3, mert néger
4, vagy az apját aki a menedzsere, mert ott áll a fia mellett
5, és/vagy ezek kombinációja -
de Nelson szerzett vele 1 vb címet -
Mégse mennek vele semmire...Érdekes,hogy szinte minden csapat akkor kezdett mélyrepülésbe,amikor gyári csapattá vált. -
ez hülyeség
a bmw gyártotta mindig is a legjobb motorokat
1980-as évekbe 1500ccm-es 1500le-t tudott
1ccm 1 le ezt semilyen más gyártó nem tudta
2003-ba is nagyon jó volt a motor -
ezt csak te hiszed így... -
Ha nem lenne motorkorlátozás akkor a Ferrari 50-el lenne erősebb a bmw-nél:-) 25-el a meklrennél
-
nah ez érdekes lesz... -
http://www.formula.hu/f1/szingapur-is-felkeszult-a-formula-1-es-versenyre-c22119.html
-
De én imádom a roncsderbit:D
Monacót is annyira bírtam.Semmi pénzért nem keltem volna fel a fotelból:D -
Látom a fejed felett azt a szép szarvat:D
-
Nem kell roncsderbíre számítani! profik, az első szabadedzésen szinte tökéletesen elfogják sajátítani a pályát :) -
az jó lesz :D
izgalmas legyen az a lényeg -
Van egy olyan érzésem,hogy sok találkozás lesz a fallal de azt nem tudom,hogy kik:D -
Alonso: Mindent megteszünk a valenciai meglepetésért
http://www.f1hirek.hu/hir/Alonso__Mindent_megteszunk_a_valenciai_meglepetesert_200809182033
azt is elmondom a BMW dobogós helyen lesz :D -
:D -
G_ArchAngel #69401 alacsonyan nem jo? -
húzd meg magas nagyon gyorsan... -
SNIPS #69399 Miattad nem leszek bannolva, a modik is utálják az ilyen kisgyerekeket mint te... Nem vetted még észre? Majd megtanulod... -
És téged bannolni milyen öröm lesz:) -
SNIPS #69397 Olyan jó néha ilyeneket beírni :) -
TAKARODJ!:D -
SNIPS #69395 halyra rajkonen hüje hemilton 
-
Aha mondta hogy Yo! és nemis köszönt utánna:D -
beszéltél vele? :D -
Nekem Hamiltonba csak az apja az ellenszenves:D