FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lett egy Outrageous szintû ;)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
szerk.: és õ nem kapott büntit...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Downhill!!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
valami stream címet nem tudtok?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
K.O.
Kimi vs Alonso 1-0 :DDD
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kövezzetek meg nekem tetszik ez az arca^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Jobb volt a régi idõmérõ rendszer:/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Senkit sem tartottam fel" - mondta Alonso, aki mögött Felipe Massa belsõ kamerás felvételét sugározták az ominózus esetrõl. "Szeretem a sportot, szeretem a rajongóimat, hiszen rengetegen látogattak el Spanyolországból, ám többé nem tartom sportnak a Forma-1-et."
"Ha megnézzük a videofelvételeket, és valaki azt állítja, feltartottam Massát, akkor az hatalmas gond lehet a jövõben, hiszen számos ilyen esetnek lehetünk szemtanúi az idõmérõ edzéseken. Ha ez feltartásnak minõsül, akkor nem tudom, miként fogunk versenyezni ma, ha valóban ez a minimális követési távolság."
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
kitalálhatnának valami értelemeset ienekre az idõmérõkön mert bárkit meg lehetne büntettetetni ezután:S
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És itt jön be a telemetria, ami talán tényleg az ellenkezõjét mutatja, de ezt mi soha nem fogunk látni..
A lényeg, hogy a 10. helyrõl indul, vissza úgyse teszik az 5.-re. Vitázni lehet rajta, hogy ki hogy látta, vagy ki hogy szeretné látni, de változni nem fog a dolog.
Most ez az évad olyan, mint egy rossz focimeccs, ahol a bíró próbál szerepelni a legtöbbet...
"Nem ez volt az egyetlen büntetés az idõmérõ után, ugyanis a felügyelõk a Renault versenyzõjét, Giancarlo Fisichellát is megbüntették, mert feltartotta David Coulthardot az edzésen. Ezért törölték a három leggyorsabb körét, ezzel pedig az ötödikrõl a tizedik helyre került az olasz."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ez a feltartottak a legjobb duma,a saját balfaszságomra.
Ilyen erovel nyugodtan tolhatta volna mar a palya kozepetol, es akkor lett volna 300 meter a ket auto kozott es nem 3 mpje lett volna beerni, hanem 8-10 a mert korre.
Ha elengedi nincs több gyors kör,Massa már idön kivül fejezte be a körét.
Ha feltartotta,akkor Massa miért nem ment rá teljesen,miért nem "turta le a pályárol".Ja panaszkodni tökös legény vagyok,valakire rámászni nem?
Szélárnyék?
Nem az zavar,hogy Alonsot megbüntették,hanem,hogy a birók tulzottan beavatkoznak a történésekbe.
Talan Monacoi itélet után tényleg igaza volt Ross papanak,hogy innéttöl mindenre rá lehet fogni mindent.
Ugyan igy zavart idáig,mikor Vill.-t,Fisicot,D.C.-t,vagy bárki mást megbüntettek.
Mit csinált volna az a sok piperköc panaszkodo régebben,mikor a lekörözötteket ugyan ugy elözni kellett,mint a versenyben lévöket?
Nem hiszem,hogy az FIA kiadta,hogy a Ferrarit kell segiteni,viszont ugy gondolom Monaco,és ez is néhány tulbuzgo versenybiro magánakcioja.
Hogy ez mennyire igaz lehet,az bizonyitja az is,hogy mig a birok szabályosnak találták a Renaultot lengéscsillapitoval Németországban,Magyarországon a Red Bull-t nem.
Alonso annyira igyekezett megkezdeni a gyors körét, hogy még megközelíteni sem tudta volna Massa (a látottak alapján). Szerintem tisztában volt vele, hogy milyen kevés ideje van megkezdeni a gyors kört, és gondolom nem szükségtelen lassítgatásokkal töltötte el a felvezetõt...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ó ha annyi balszerencséje lett volna, mint Kiminek, már a diliházban csücsülne...
De õket is megbüntetik ennyi. Nem Alonso zzavar, nem a személyiségét akarom kitárgyalni. Az zavar, hogy te és még sokan mások nem fogadják el a büntetést, ennyi. Én nem csalózok senkit, ellentétben Monacoban az antisumifanok...