182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ls. #69583 -
Ép az a baj hogy nem egyforma:) -
Izgalmas megint ez az F1, egyedül Kocka előzött egyet, ami nemjött össze:) ennyi volt egy etap a rajt óta 
-
Ez a F1> klotyón lehúzható.
A pályán NEM LEHET előzni, mert minden autó az élen tökegyforma és jövőre méginkább egyforma lesz.
A boxban SEM IGAZÁN LEHET előzni, mert túl sok ész már nem kell a taktikához. Igazán nagyot csak iszonyatjól beállított autóval lehet - ha lehet - dobni.
A jó, valamiben más pályákat kiveszik vagy átalakítják - ls. pl. a jó kis Hockenheim, ami legalább feelinges verseny volt - és helyükre szponzobarát, sokszor szép, de iszonyat szar/béna/unalmas pályák kerülnek, mint pl. ez a Valencia.
PS:
Gyula Kimiutálata valami iszonyat idegesítő ... -
Már megint mi a baj velük? -
undoritó ez a 2 kommentátor
ki van ezen véleményem még? -
Kimi hozza a fromáját... Massa is, elképesztően összeszedett a brazil. -
Indulnak! -
Hajrá mindenkinek:D -
hajrá Hami 
-
Na mindjárt indulnak:D -
Tényleg hulladék ez a pálya. Elsőre úgy tűnik. No meglátjuk mi lesz... -
Ki az a Lewi?:D -

-
DJ BP #69572 ha nem alszik be, 2. lesz, de be fog aludni :D -
1,Massa/Kimi
2,Massa/Kimi
3,Vettel/Bourdais
4,Vettel/Bourdais
5,Sutil/Fisichella
6,Sutil/Fisichella
Ezlesz. -
1. Kubi
2. Lewi
3. Hami -
1. Massa
2. Hami
3. Kimi ( ha nem alszik be a verseny 70%án )
4. Kubi
5. Kova
6. Alo
7. Vettel -
Sőt,első 6!:D -
Remélem első 4 Ferrari lesz
-
remélem jó futam lesz
Go massaaaa -
DJ BP #69565 sima félreértés az egész, egyik azt hitte balra kéne elengedni, másik meg jobbra :). Talán Glock kicsit hamar túl erősen lassított, ez lehet hiba -
Alonso pénzbüntetést kapott
Hamilton pénzbüntetést kapott -
Heidfeld nem emlékszik a bemutatásra
Nick Heidfeld nagyon megharagudott Timo Glockra az időmérő edzésen, amiért feltartotta. "Büntetést érdemel." De nem kapott. A versenybíróság a Toyota oldalára állt.
Arra a kérdésre, hogy bemutatott-e honfitársának, azt felelte: "Nem is tudom, hogy a középső ujjamat emeltem-e fel, mert annyira dühös voltam. A legszívesebben kiugrottam volna az autóból." - idézi a BamS Heidfeldet.

-
nem lesz ilyen pály az F1-be
http://www.formula.hu/f1/berlin-nem-rendez-utcai-futamot-c22232.html
-
Hát szerintem bárhová áll útban van .... Ha marad bal oldalt akkor a kimeneti íven akadályozza, ha kimegy jobbra akkor meg a következő ballosba nem tud jól ráfordulni Heidfeld ..Hacask épp nem azt a pillanatot sikerül elkapni, mikor H épp jön ki a kanyarból és ő akkor van jobb oldalt, de ez szinte csak néhány méter :) -
ha arr kellene fogni mikor cseszi el Nick az időmérőt én tutti fogadnék :( -
Nembaj Nick, majd Monzába, ott kevés a kanyar, bár ott is tuti megtalál valakit:) -
Nick Heidfeld: "A nyolcadik hely nem tökéletes, de azt hiszem ennél több most nem volt benne. Az első etapban ismerős helyzetben találtam magam, Timo Glock ismét az utamban állt. Nálunk szólnak ilyenkor, de úgy fest, hogy nem minden csapatnál megy ez így. Jobb volt az autóm, mint pénteken, és a tempónk is megfelelő." -
Heidfeld a versenyen javítana a helyezésén
ezt ?x játsza el? -
Hát ezt nem Nick nézte be,az biztos,Glocknak rögtön le kellett volna húzódnia jobbra,és lelassítania,ha úgy megy el Nick,ahogy te mondod,akkor is összeszed jópár tized hátrányt. -
Glock el akarta engedni , de Heifeld kirohant a kerékvetőre, igaz Glock volt a hibás mert jobbra is mehetett volna, de asszem balos kanyar jött volna szóval Glock mégis jó íven lassított, ezt Nick nézte be ha normálisan beveszi a kanyart akkor jobra behúzódik és elmegy... -
Heidfeld vs. Glock -
HUmanHunter #69553 ien szárnyakat kéne neki növesztenie ami pont hamilton elé ér hogy ne tudja megelőzni, meg tank motort az elbírná azt is :D -
Büntetés. -
és ha nekiszoritom?
[azt hiszi ő Raikkonen] -
Ez bolond!:D
Úgy se fog a falnak menni! -
Már miért esne ki mindkettő?Hamilton szépen elkeni magát a falon,de csak annyira,hogy a boxba be tudjon menni,de a versenyt ne tudja folytatni x) -
Akkor mindkettő kiesik!:P -
Abban bízok,hogy falhozvágja
Aztán mutathatják az apucit,milyen szomorú faarca van.