FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Na, már csak 1-re leszek kiváncsi, hogy Alfikát is megszivatják e jövõre ugyanúgy a Mclarennél, mint ahogy idén szegény Kimit szivatták...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
😊

kulabácsi
jah meg a finn himnuszt😊)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Istencsászár
Ne személyeskedj...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alonzócskának mé nem jó a renault? xD. Nem baj, így övõre sem lesz vb 😊

mflex
Te meg játsz azzal amivel egy idõs vagy és akkor végre te is "elmennél".
Talán le is nyugodnál
cöhhh

What about the forests?

ez csak téged minõsít😛

Count Adyn
Nos, kezdhetem szokni a hajrá kimi mondatot,de furcsa<#vigyor2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker
mi lesz veled? piába folytod a bánatod? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

2006. szeptember 10., vasárnap - <15:42>
Hivatalos: Räikkönen a Ferrarinál

A Ferrari az Olasz Nagydíj utáni percekben megerõsítette, hogy 2009 végéig versenyzõi szerzõdést kötött Kimi Räikkönennel, aki Michael Schumacher helyét foglalja el. A maranellói istálló a 2008-as idényig hosszabbított Felipe Massával is. A részletekkel késõbb jelentkezünk

http://gaborszantai.co.uk/

Istencsászár
Végre elmegy, véget érnek a kétes dolgok, az FIA vezetõségét is váltsák le, uj lappal induljon a következõ év... ne legyen még egy ilyen komolytalan év mint a 2006!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Haláli vagy!<#vigyor2>

tulajdon képpen az is kimi + a csapt hibája volt 😄 ugyhogy ezt is buktad

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

YakooZa
Jo a topic<#hehe><#worship><#eplus2><#eljen><#taps>

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

allock
Kubica-t leigazolják valahová?

#hhwnd

Fsensei
Na ebben igazad van 😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

ZsZso
Én már várom mikor lesz Scumi bácsinak saját csapata 😊
Kimi remélem jobb paripát kap a feneke alá, mint amit a McLaren "tenyésztett". Kíváncsi vagyok, hogy Alonso alatt hogy fog mûködni az a technika. Jó móka lesz ez jövõre is! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Punker
ja és tényleg Kubica a nap hõse.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Schumaher a király!

[Jakuza]
Persze meg leszakado kerek az utolso korben es sorolhatnam.
Ezt nem fogod megmagyarazni az Alonso amellett, hogy jo pilota a mak kegyeltje is egyben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Punker
hát MS leköszönt, és van egy érzésem a VB-t még viszi magával.

DjDano
Már csak egy kérdés maradt, ki megy Kimi helyére a Mekihez

RelakS
Hmm... Raikönnen a 2007-es F1 GP bajnok? :o)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

majd rájössz

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

[Jakuza]
#41521 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

az ha Mclaren tönkre megy nem mák a Renaultnak hanem gyõzelem ami konstruktõri versenynnek hívnak , fogjátok már fel h ez itt nem "mák" hanem jobb motort épített tavaly a Renault és nyert...tehát "gyõzelem"

Az h kiesett alonso motorhibával és Schumi ugy lessz vb az nem mák hanem meérdemelt gyõzelem mert a csapaata jobb kocsit épített alá

ezért f1 az f1 minden csapaat saját egymástól eltérõ kocsival indul 2pilótával

Bandee1987
Mit is lehet egy ilyen pillanatban mondani?
Az egyik szemem sír, a másik nevet.

Én nagyon bízom benne, szinte biztos vagyok, hogy Schumi nyolcszoros világbajnokként vonul idén vissza.
Jövõre pedig Kiminek és Felipének fogok drukkolni, Kimiben pedig nagyon fogok bízni.

KÖSZÖNÜNK MINDENT SCHUMI!!! TE VAGY A LEGNAGYOBB!!!
<#worship><#worship><#worship>

Ui: És remélem még visszatérsz a jövõben a Forma-1be bármilyen másfajta posztban. 😊

gordon 24
Akkor jövõre Kimi drukker leszek vagy Massa? Nem tudom de inkább Kimi. Na ha Alonso idén nyer is többet nem fog..... Ja és idén sem.

Downhill!!

JonDavis
Jobb ha hozzászoksz,mert bejelentettekék ,hogy Kimi a Ferrarihoz igazolt.

Raikonnen lessz az!
[Jakuza]
Kiimi!!!! Igen.
Kivancsi vagyok edelenyre hihihi.
3 ev alatt 3szor valtogathatja a kedvencet.

SLICK
wááá Kimi---> Ferrari 😞

És akkor már ez is hivatalos 😊 Kimi/Massa

Lezárul egy fejezet a Forma1 történetében.A vha versenyzett legjobb pilóta visszavonul.Én szinte a ekzdetektõl neki szurkoltam,így az elkövetkezõ évek üresnek fognak tûnni valószínûleg,de örülök,hogy végigkövethettem pályafutását,melyen sokszor gyõzelemmel örvendeztetett meg.

Sok mindenre számítottam, de arra nem hogy a Renault elfog füstölni! Végülis szerintem Suminak is nyomnia kellet rendessen! És nekik is második versenyes motorjuk volt!
Nehéz lessz Sumi helyébe lépni! Akár ki is lessz az!
allock
dettó
nemtom elképzelni a ferrariban

#hhwnd

desigo
cc <#idiota>
DjDano
Valahogy sose csiptem a Ferkát... de Kiminek velük sokkal nagyobb esélye lenne VB-t nyerni az nem kétséges

allock
MS mintha szomorú lenne...

#hhwnd

SLICK
én Raikkonennek szurkolok, de vmiért nem szeretném ha a Ferrarihoz menne, bármi nagy esély van rá...

drobee
Világbajnoki címmel vonul vissza. Az biztos. Alonso helyében hagynám nyerni 😊

gordon 24
Hát sajnálom ezt a hirt. De megértem. Hájrá Schumi meglesz a 8-dik.

Downhill!!

RelakS
Miért baj az? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DjDano
Rossz belegondolni, hogy jövõre valoszinüleg Ferrari drukker leszek Raikkonen miatt 😊

Amse
Ferrari: Kimi / Massa ???
McLaren: Alonso / Hemilton ???
Schumi RESPECT <#eljen>

TommyC
nagy f*sz vagy <#levele>

dixitque deus fiat lux

fsgh
Visszavonul😞((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

desigo
15 év verseny😊 nem semmi
Kenny85
ha megnyeri a vb-t akkor szépen befejezi a pályafutását..

[Jakuza]
NA most lehet MS-t fikazni.
Ez az igazi sportember.