182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szerintem nem is látta. -
sztetek kért bocsánatot? -
A lassító incidenst Kubica a következőképp írta le: "Láttam, hogy repül felém egy szatyor, de már nem tudtam elkerülni. Az autó alá került, és két kanyarban hirtelen képtelen voltam kormányozni az autót. Rendkívül veszélyes volt, ilyen szituációba még nem keveredtem korábban."
Amint a nagysebességű kanyarban elfújta a szél a szemetet, a BMW-s pilóta, aki 4. helyen áll a bajnokságban ekkor jól láthatóan felgyorsult, de addigra állítása szerint elvesztett 3 másodpercet. -
egyetértek:D:D:D -
legalább lesz hely B.Sennának vagy Pantanónak xD -
HUmanHunter #69746 piké se hiszem hogy maradni fog a renaultnál, nem sokminden volt az amit produkált ma. -
ez nem kérdés, csak még fiatal:) -
Vettel
:D -
Rai cserélhetne Vettel-lel :) Lehet jobban járna a Ferrari:D -
SzocsA #69742 mit mondott a kommentár a futam végén hogy hamilton folyamatosan hozza az eredményeket és hogy simán nyert volna a hungaroringen ha nincs az a defekt! LOL
csak elfelejtette hogy massa lealázta az elején!
massa lesz a világbajnok kimi elszált -
Pietro Timpini
-
Érdemes elolvasni Raikkonen nyilatkozatát a verseny után. Nem igazán fogja feladni, de szerintem nem hosszabbított szerződést. -
G_ArchAngel #69739 Kimi messe sajat szintje alatt teljesit, de ettol fuggetlenul erdekes, hogy tavaly az uj kornyezetben megtalalta a megfelelo beallitasokat, iden pedig semmi nem mukodik... -
Én már kezdek összeesküvés elméleteket gyártani Kimi és a Ferrari kettősével kapcsolatban. A "nagy" csapat idén (ha csak a száraz tényeket nézzük) legalább 2 versenyét tette tönkre Kiminek. A tegnapi időmérőn is jóval több naftával ment a végén, mint Massa. Mikor Massa Kimi elé jött vissza azonnal ki kellett volna hívni a boxba a pillanatnyilag gyorsabb finnt, erre ott autóztatták mögötte. Vagy ezek csak az én elvakult szememnek furák?
-
Most olvasom, hogy Hamilton azt mondta: megfázott, fájt a nyaka és közel állt ahhoz, hogy ne versenyezzen vasárnap. -
Mondjuk sztem ez nem egy rossz dolog és inkább tegye azt a többi autós cég is. :) -
10e euro -
Rohadt unalmas egy futam volt
bealudtam kb a felénél,pedig sosem szoktam
látványos a pálya környezete meg minden
csak épp az előzések maradtak el :(
Massa kapott valami büntetést végül? -
G_ArchAngel #69733 ...miota lenyultak a Volvotol... -
Gabor_(HSF) #69732 Két okból sem tipikus..
ad1,mivel egy hangyafingnyit más a reakció idő,mint egy átlag autósnál..
2,kizárólag a láma kormányforgatók nézik közvetlenűl csak az előtte haladót.
E 2 tény kapásból kizárja,miért is nem tipikus és még azért van jónéhány apróság -
nem de olyan van bmw-be ami ha ittál alkoholt el se indul :P -
vagy vegyél BMW-t, ami van annyira fejlett, hogy megáll magától? -
Igen, az papíron így van, de próbálj te meg a városban 50 méter távolságot tartani :DDDD -
DJ BP #69728 van amikor hiába vagy résen -
figyelni is kéne meg
úgy vezetni hogy meg is tudj állni ha kell -
Hát, nem is szóltam egy szót sem :))))
Pedig lehet nem kéne a kanyar kellős közepén félre állni telefonálni, hogy a sor meg beléd rohanjon... Mert ez volt, utána a nő szépen elment onnan, mi 3-an csúsztunk egymásba ott hátul, előttünk 4-en megúszták :DDDD -
DJ BP #69725 és mindig a hátsót meszelik el, túl rövid követési távolság megválasztása miatt :)) -
Ez így van !
Így törtem össze egyszer a kocsimat:)))) Ha előrébb vagyok a sorban simán megállok, de mivel hátrébb haladtam esélyem nem volt... Minél inkább hátul van valaki annál inkább felgyorsulnak az események :))) -
ez a pénzbüntetések 7végéje volt :S -
WNW #69722 Azert szolnek, hogy az RTL-es fiukra nem erdemes alapozni.. Tipikus olyan baleset volt, hogy elol tortenik valami, mire a sorban hatraer a hullam, a hatso mar nem tud reagalni, es bummm.. -
Kipróbálnám:) -
G_ArchAngel #69720 szvsz a csapat kifizeti helyette... -
Fellélegezhet Felipe Massa: megtarthatja a valenciai Európa Nagydíjon szerzett futamgyőzelmét. A brazil pilótát amiatt vizsgálta a versenybíróság, mert majdnem összeütközött Adrian Sutillal, amikor csapata figyelmetlenül engedte ki második boxkiállása után.
A versenybíróság az incidensért figyelmeztetésben részesítette Massát és 10 000 eurós pénzbüntetéssel sújtotta.
formula.hu
Csak azt nem értem miért Massát büntetik amikor a csapat engedte ki rossz pillanatban? Mind1. Zsebből megy a lé gondolom. :) -
G_ArchAngel #69718 a Ferrarik miert akkor kezdenek fustolni, mikor a celegyenesben elhaladnak a McLaren iranyitokozpontja elott?
-
dav1d #69717 katt következőre valami japán kamikaze szimulátorral többre megy
-
DC 1 vitz -
G_ArchAngel #69715 DC kicsit tobb autot zuzott iden ossze, mint barki mas... -
"ferdeszemű sárgát"
-
Sato kell az F-1be :D -
megint nem csalódtam a kamikaze japánokba. egy ferdeszemű sárgát se engednék be a forma1 be. ott volt katayama mit csinált ? tört zúzott. Sato? tört zúzott, Nakajima tört zúzott biztos jó ez az f1 nek.