182273
  • passatgt
    ez nem kérdés, csak még fiatal:)
  • MaSzKa
    Vettel
    :D
  • ladarevolution
    Rai cserélhetne Vettel-lel :) Lehet jobban járna a Ferrari:D
  • SzocsA
    mit mondott a kommentár a futam végén hogy hamilton folyamatosan hozza az eredményeket és hogy simán nyert volna a hungaroringen ha nincs az a defekt! LOL

csak elfelejtette hogy massa lealázta az elején!

massa lesz a világbajnok kimi elszált
  • a.carkey
    Pietro Timpini
  • a.carkey
    Érdemes elolvasni Raikkonen nyilatkozatát a verseny után. Nem igazán fogja feladni, de szerintem nem hosszabbított szerződést.
  • G_ArchAngel #69739
    Kimi messe sajat szintje alatt teljesit, de ettol fuggetlenul erdekes, hogy tavaly az uj kornyezetben megtalalta a megfelelo beallitasokat, iden pedig semmi nem mukodik...
  • kiserik
    Én már kezdek összeesküvés elméleteket gyártani Kimi és a Ferrari kettősével kapcsolatban. A "nagy" csapat idén (ha csak a száraz tényeket nézzük) legalább 2 versenyét tette tönkre Kiminek. A tegnapi időmérőn is jóval több naftával ment a végén, mint Massa. Mikor Massa Kimi elé jött vissza azonnal ki kellett volna hívni a boxba a pillanatnyilag gyorsabb finnt, erre ott autóztatták mögötte. Vagy ezek csak az én elvakult szememnek furák?
  • a.carkey
    Most olvasom, hogy Hamilton azt mondta: megfázott, fájt a nyaka és közel állt ahhoz, hogy ne versenyezzen vasárnap.
  • BaliBoy
    Mondjuk sztem ez nem egy rossz dolog és inkább tegye azt a többi autós cég is. :)
  • passatgt
    10e euro
  • desigo
    Rohadt unalmas egy futam volt
    bealudtam kb a felénél,pedig sosem szoktam
    látványos a pálya környezete meg minden
    csak épp az előzések maradtak el :(

Massa kapott valami büntetést végül?
  • G_ArchAngel #69733
    ...miota lenyultak a Volvotol...
  • Gabor_(HSF)
    Két okból sem tipikus..
    ad1,mivel egy hangyafingnyit más a reakció idő,mint egy átlag autósnál..
    2,kizárólag a láma kormányforgatók nézik közvetlenűl csak az előtte haladót.
    E 2 tény kapásból kizárja,miért is nem tipikus és még azért van jónéhány apróság
  • MaSzKa
    nem de olyan van bmw-be ami ha ittál alkoholt el se indul :P
  • autoszimulator
    vagy vegyél BMW-t, ami van annyira fejlett, hogy megáll magától?
  • lac coo
    Igen, az papíron így van, de próbálj te meg a városban 50 méter távolságot tartani :DDDD
  • DJ BP
    van amikor hiába vagy résen
  • MaSzKa
    figyelni is kéne meg
    úgy vezetni hogy meg is tudj állni ha kell
  • lac coo
    Hát, nem is szóltam egy szót sem :))))

Pedig lehet nem kéne a kanyar kellős közepén félre állni telefonálni, hogy a sor meg beléd rohanjon... Mert ez volt, utána a nő szépen elment onnan, mi 3-an csúsztunk egymásba ott hátul, előttünk 4-en megúszták :DDDD
  • DJ BP
    és mindig a hátsót meszelik el, túl rövid követési távolság megválasztása miatt :))
  • lac coo
    Ez így van !
    Így törtem össze egyszer a kocsimat:)))) Ha előrébb vagyok a sorban simán megállok, de mivel hátrébb haladtam esélyem nem volt... Minél inkább hátul van valaki annál inkább felgyorsulnak az események :)))
  • MaSzKa
    ez a pénzbüntetések 7végéje volt :S
  • WNW
    Azert szolnek, hogy az RTL-es fiukra nem erdemes alapozni.. Tipikus olyan baleset volt, hogy elol tortenik valami, mire a sorban hatraer a hullam, a hatso mar nem tud reagalni, es bummm..
  • bardocz
    Kipróbálnám:)
  • G_ArchAngel #69720
    szvsz a csapat kifizeti helyette...
  • BaliBoy
    Fellélegezhet Felipe Massa: megtarthatja a valenciai Európa Nagydíjon szerzett futamgyőzelmét. A brazil pilótát amiatt vizsgálta a versenybíróság, mert majdnem összeütközött Adrian Sutillal, amikor csapata figyelmetlenül engedte ki második boxkiállása után.

A versenybíróság az incidensért figyelmeztetésben részesítette Massát és 10 000 eurós pénzbüntetéssel sújtotta.

formula.hu

Csak azt nem értem miért Massát büntetik amikor a csapat engedte ki rossz pillanatban? Mind1. Zsebből megy a lé gondolom. :)
  • G_ArchAngel #69718
    a Ferrarik miert akkor kezdenek fustolni, mikor a celegyenesben elhaladnak a McLaren iranyitokozpontja elott?
  • dav1d
    katt következőre valami japán kamikaze szimulátorral többre megy
  • MaSzKa
    DC 1 vitz
  • G_ArchAngel #69715
    DC kicsit tobb autot zuzott iden ossze, mint barki mas...
  • Alexease
    "ferdeszemű sárgát"
  • MaSzKa
    Sato kell az F-1be :D
  • LaszloLedzenyi
    megint nem csalódtam a kamikaze japánokba. egy ferdeszemű sárgát se engednék be a forma1 be. ott volt katayama mit csinált ? tört zúzott. Sato? tört zúzott, Nakajima tört zúzott biztos jó ez az f1 nek.
  • Istencsászár
    Nem pálya hanem verseny.
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    eddig idén ez volt a legunalmasabb pálya

aludtam csak mikor kiabáltak a közvetítők akkor keltem fel
  • BaliBoy
    Megértelek. A BMW-nek máshogy esélye sincs.
  • Máté94
    + Kubica!:D
    + Raikönnen:D
  • MaSzKa
    2mercedes is füstölhetett volna meg massa is