182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ez nem kérdés, csak még fiatal:) -
Vettel
:D -
Rai cserélhetne Vettel-lel :) Lehet jobban járna a Ferrari:D -
SzocsA #69742 mit mondott a kommentár a futam végén hogy hamilton folyamatosan hozza az eredményeket és hogy simán nyert volna a hungaroringen ha nincs az a defekt! LOL
csak elfelejtette hogy massa lealázta az elején!
massa lesz a világbajnok kimi elszált -
Pietro Timpini
-
Érdemes elolvasni Raikkonen nyilatkozatát a verseny után. Nem igazán fogja feladni, de szerintem nem hosszabbított szerződést. -
G_ArchAngel #69739 Kimi messe sajat szintje alatt teljesit, de ettol fuggetlenul erdekes, hogy tavaly az uj kornyezetben megtalalta a megfelelo beallitasokat, iden pedig semmi nem mukodik... -
Én már kezdek összeesküvés elméleteket gyártani Kimi és a Ferrari kettősével kapcsolatban. A "nagy" csapat idén (ha csak a száraz tényeket nézzük) legalább 2 versenyét tette tönkre Kiminek. A tegnapi időmérőn is jóval több naftával ment a végén, mint Massa. Mikor Massa Kimi elé jött vissza azonnal ki kellett volna hívni a boxba a pillanatnyilag gyorsabb finnt, erre ott autóztatták mögötte. Vagy ezek csak az én elvakult szememnek furák?
-
Most olvasom, hogy Hamilton azt mondta: megfázott, fájt a nyaka és közel állt ahhoz, hogy ne versenyezzen vasárnap. -
Mondjuk sztem ez nem egy rossz dolog és inkább tegye azt a többi autós cég is. :) -
10e euro -
Rohadt unalmas egy futam volt
bealudtam kb a felénél,pedig sosem szoktam
látványos a pálya környezete meg minden
csak épp az előzések maradtak el :(
Massa kapott valami büntetést végül? -
G_ArchAngel #69733 ...miota lenyultak a Volvotol... -
Gabor_(HSF) #69732 Két okból sem tipikus..
ad1,mivel egy hangyafingnyit más a reakció idő,mint egy átlag autósnál..
2,kizárólag a láma kormányforgatók nézik közvetlenűl csak az előtte haladót.
E 2 tény kapásból kizárja,miért is nem tipikus és még azért van jónéhány apróság -
nem de olyan van bmw-be ami ha ittál alkoholt el se indul :P -
vagy vegyél BMW-t, ami van annyira fejlett, hogy megáll magától? -
Igen, az papíron így van, de próbálj te meg a városban 50 méter távolságot tartani :DDDD -
DJ BP #69728 van amikor hiába vagy résen -
figyelni is kéne meg
úgy vezetni hogy meg is tudj állni ha kell -
Hát, nem is szóltam egy szót sem :))))
Pedig lehet nem kéne a kanyar kellős közepén félre állni telefonálni, hogy a sor meg beléd rohanjon... Mert ez volt, utána a nő szépen elment onnan, mi 3-an csúsztunk egymásba ott hátul, előttünk 4-en megúszták :DDDD -
DJ BP #69725 és mindig a hátsót meszelik el, túl rövid követési távolság megválasztása miatt :)) -
Ez így van !
Így törtem össze egyszer a kocsimat:)))) Ha előrébb vagyok a sorban simán megállok, de mivel hátrébb haladtam esélyem nem volt... Minél inkább hátul van valaki annál inkább felgyorsulnak az események :))) -
ez a pénzbüntetések 7végéje volt :S -
WNW #69722 Azert szolnek, hogy az RTL-es fiukra nem erdemes alapozni.. Tipikus olyan baleset volt, hogy elol tortenik valami, mire a sorban hatraer a hullam, a hatso mar nem tud reagalni, es bummm.. -
Kipróbálnám:) -
G_ArchAngel #69720 szvsz a csapat kifizeti helyette... -
Fellélegezhet Felipe Massa: megtarthatja a valenciai Európa Nagydíjon szerzett futamgyőzelmét. A brazil pilótát amiatt vizsgálta a versenybíróság, mert majdnem összeütközött Adrian Sutillal, amikor csapata figyelmetlenül engedte ki második boxkiállása után.
A versenybíróság az incidensért figyelmeztetésben részesítette Massát és 10 000 eurós pénzbüntetéssel sújtotta.
formula.hu
Csak azt nem értem miért Massát büntetik amikor a csapat engedte ki rossz pillanatban? Mind1. Zsebből megy a lé gondolom. :) -
G_ArchAngel #69718 a Ferrarik miert akkor kezdenek fustolni, mikor a celegyenesben elhaladnak a McLaren iranyitokozpontja elott?
-
dav1d #69717 katt következőre valami japán kamikaze szimulátorral többre megy
-
DC 1 vitz -
G_ArchAngel #69715 DC kicsit tobb autot zuzott iden ossze, mint barki mas... -
"ferdeszemű sárgát"
-
Sato kell az F-1be :D -
megint nem csalódtam a kamikaze japánokba. egy ferdeszemű sárgát se engednék be a forma1 be. ott volt katayama mit csinált ? tört zúzott. Sato? tört zúzott, Nakajima tört zúzott biztos jó ez az f1 nek. -
Nem pálya hanem verseny. -

-
eddig idén ez volt a legunalmasabb pálya
aludtam csak mikor kiabáltak a közvetítők akkor keltem fel -
Megértelek. A BMW-nek máshogy esélye sincs.
-
+ Kubica!:D
+ Raikönnen:D -
2mercedes is füstölhetett volna meg massa is