182274
  • MaSzKa
    http://www.formula.hu/f1/heidfeld-vette-at-a-vezetest-monzaban-c22326.html
  • MaSzKa
    sztem jókat ír általába

nekem bejönnek
  • bardocz
    Suminak miért kellett volna kedvelnie,amikor Monacoban 4 kiállásos taktikával győzni tudott?:D Ne mond,hogy a boxtaktika miatt nyert:)
  • zsutyesz
    az a biciklizés :D
  • DJ BP
    boxban előzés is innentő kapott fontos szerepet, Sumi kedvelte ugye
  • DJ BP
    onnantól kezdett rohamosan visszafejlődni az is
  • Punker
    de mégis több előzés vagy legalább kísérlet volt apályán.
  • DJ BP
    mondjuk épp 2001-től indult be az unalms éra sztem, ugye a Ferrari fölény miatt
  • Punker
    mikor is kezdett ő versenyezni? 2001 aszem? ahhoz képest 1000x unalmasabb lett 1 verseny és biztos hogy nem csak kívülről.
  • norbi56
    Alapból nem kéne semilyen szar az autóba a max biztonság és mindent a pilóta csinálna nem a gépek az lenne jó sztem
  • Punker
    "kiégett" ez nem az ő Forma1-e, nem csodálkoznék ha 1x berágna lerúgdosna minden előzést gátló sz@rt a gépekről :D
  • passatgt
    és ettől lassú;)
  • G_ArchAngel #69855
    nem lassu, aki szabad terulettel maga elott a leggyorsabb pilota, inkabb dekoncentralt, kuzdeni keptelen, a vilagba belesz*ro s*ggfej - mondom ezt Kimi-rajongokent...
  • passatgt
    semmi értelme nem lenne esélytelenre tankolni, mivel így még a hátvéd szerepét se tudja játszani

egyszerűen lassú mostanában:)
  • G_ArchAngel #69853
    Felipe Massa úgy véli, hogy a valenciai futam nem tudta felülmúlni az elvárásokat, és a pálya a valóságban másképp festett, mint a rajzokon. A győzelem azonban a megfelelő időpontban jött. A bajnoki tabella második helyezettje bizakodó, hogy a Ferrari a továbbiakban konstans teljesítményt tud nyújtani.

"Ehhez elengedhetetlen a megbízhatóság. A hibás széria végre kiment, és reméljük, hogy már nem lesznek ilyen problémáink. Szeretnék újabb győzelmeket szerezni, és nemcsak a csapattársamat, de mindenkit le akarok győzni. A bajnoki cím a célom." – jelentette ki Massa, aki nem foglalkozik azzal, hogy egyes számú pilóta lesz-e a csapatnál.

"Ezt nem nekem kell eldöntenem. Én mindent beleadok, a döntést meghagyom másnak."

A csapatfőnök, Stefano Domenicali a Gazzetta dello Sport-nak elmondta: "Ha szükséges lesz, Kimi segíteni fog Felipének. De várjuk ki, hogy hogyan alakulnak az események."

Akkor ez eldolt, nemhiaba van mindig eselytelenre tankolva a finn...
  • a.carkey
    :)
  • a.carkey
    Hoppá, ez igaz. Emlékszem is rá. Én linkeltem. :D
  • G_ArchAngel #69850
    mert futam elott is ketseges volt az indulasa, tehat nem utolag keresett kifogast...
  • a.carkey
    " A Ferrarinak, ha jót akar, mihamarabb ki kell másznia ebből a gödörből."

LOL! Massa nyert? Hol a gödör? :D (Raikkonennél egyszerűen bejött az ami a Ringen Massánál. Ennyi.)
  • a.carkey
    Miért van az, hogy ha Hamilton nem nyer, vagy nem megy neki annyira, akkor mindig megmagyarázza? Francokat nem lehet elismerni, hogy: "Sorry, most csak erre voltam képes srácok!"
  • G_ArchAngel #69847
  • a.carkey
    Dávid Sándor mellesleg mostanában baromságokat írt a rovatában, de most tényleg megragadta az egész hétvége lényegét és mondanivalóját.
  • a.carkey
    Ha nem, akkor barmok.
  • a.carkey
    No igen, szerintem nem lesz elektronikus kütyü Belgiumban, és a Ferrari is visszatér a nyalókára.
  • M@TriX
    jó minőségű videók, kár hogy nem streamelve vannak fennt, akkor megpróbáltam volna kibányászni őket ;)
    (Túl sokat kell várni a töltésre...)
  • BaliBoy
    Mióta van videós része? Ideje volt már egyébként.
  • MaSzKa
    http://www.formula1.com/services/play_video.html
  • MaSzKa
    http://www.f1hirek.hu/hir/David_Sandor_rovata_-_Fustbe_ment_terv__200809271109
  • b-type
    Ezt az egészet megoldhatnád kis olvasással...
    Bernie az F1 ura..de nem minden tartozik a befolyása alá, sok területen gyakorolhat nyomást, de nem minden területen.
    Speciel a csapatok maradásában segíthetne, ezt sokféleképpen kérték már...leginkább a televíziós jogdíjjak nagyobb százalékának leosztásával. Viszont nem életképes csapatot nem tud az F1-ben tartani, és nem is erre van szükség.
    Az nem sokakat boldogítana ha 10 autóval több lenne akik nem kerülnek képernyőre, csak ha éppen nem engedik el az őket leköröző versenyzőt.
    A KERS nem tartozik a motorfejlesztés szabálya alá, a Kers nem az erőforrás része, teljesen máshonnan meríti az energiát, bár azt felhasznáhatóvá teszi..
    ..stb
  • MaSzKa
    a 2012-es motortilalmat..
  • Attila889
    Hello.Bernei Ecclestone a Forma1-es úra.Ha ő az egész F1 vezetője akkor magyarul övé az FIA is meg ezek nem?Magyarul ő kreál szabályokat amit az Fia-nak jóvá kell hagynia.Ha ekkora birtoka van az F1-ben akkor miért nem segít több csapat maradásában meg ilyenek?Ekkora köcsög nem lehet....Amúgy a KERS-el mivan?Még mindig akarják 2009-ben?Úgy tudom hogy tavaly elött írták alá a 2012-es motortilalmat....magyarul 2012-ig nem lehet változás.A KERS meg változtatás!!!Akkor most mivan?
  • SHADOWEYES7
    Kivenném de nincs jogom :S
  • madmanic
    valaki vegye már ki azt a hányást a topikból pliz!! ...814 hsz
  • Hirk
    nembaj, lenne egy izgalmas verseny sok balesettel :)
  • oneal1
    "Furcsa, hogy a csapat pontjait elvették, a versenyzők meg megtarthatták. Valószínű azzal a feltétellel, hogy nem nyerhetik meg a VB címet."

ez mekkora hülyeség már ne haragudj...
    az egész botrányt csak maguknak köszönhetik, meg a 2 pilótát is akit egymás mellé tettek.
  • DJ BP
    éjszaka eső azért gáz lenne, fényeket össze-vissza veri
  • M@TriX
    Hát izgalmas lesz az bizos ;) Alig várom.

Trulli még mindig aggódik....
  • DJ BP
    te vagy az aki egy adott pilóta győzelme miatt szarozod le az évadot... Ha Hamilton nyer, akkor is jó szezon lett volna, mikor és ki tagadta?
  • bardocz
    Túl sok filmet nézel.Korábban kéne lefeküdnöd.Mondjuk bizonyos hétvégéken délután kettőkor.
  • ÁjjLe BoBBi
    pontosan. egy piszkosul elvakult HÜLYE hamilton drukker vagy, semmi más.
    összeesküvés elméletek gyártása már megy. sorakoztatod a bonyolultabbnál bonyolultabb elméleteidet, magyarázataidat arra hogy miért kapott ki tavaly negro...röhej!
    egyébként meg olvass már vissza egy kicsit. biztosan csökken majd az a bizonyos 99% ha egy kicsit jobban körül nézel. de vannak természetesen olyanok is akik szimplán nem a finn pilótát favorizálják és mégis megvan a respact!