182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Úgy érted nem kap meg egy feltételezett 10 pontot...
Azt meg ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy direkt lökte ki Kanadában. -
Dodo55 #70186 Én meg -20 pontot legalább. Legalább akkor meg lenne rendesen büntetve a Kanadai szabotázsáért is. -
Ez idén a 3., pályafutása során a 113. :D -
A végére kicsit visszafogta magát. :D Jönnek a hírek? :D -
Nem tudom. A bírók ezek szerint úgy érzik, mint amikor a gyilkos gyilkol de feladja magát, és mégis felkötik? -
CSak az a baj, hogy ezzel Kimi nem lesz előréb, nem kapja meg a serlgete meg a 10 pontot... -
Dodo55 #70181 Remélem ezt a "visszaengedést" még alaposan kivizsgálják, mert a kanyarlevágással sokkal nagyobb előnyt szerzett, mint az a fél ezred volt amit visszaadott.
Aztán amikor Kimi megpördült, akkor egyértelműen látszott, hogy az a Williams lökte ki.
Úgyhogy újabb ingyengyőzelem Hamiltonnak, ha tisztességesen számolunk, akkor Kimi pontjaihoz +20(Ez az eset, meg a Kanadai szándékos kilökés), Hamilton pontjaiból meg -2(most csak második lett volna). -
-
Az még volna valami , ha Hamilltont ezért megbüntetnék !!!
ho léltek ti ??? :))) Szvsz Kimi kicsit kakaskodott , leszorította , ha nem megy ki ütköznek ! Mesterien csinálta Hamillton !!! -
Bakker, ahogy ma Kimi ment, az durva volt, miket kivédett ma! Ha nincs az esős időben a williams Kimi előtt, akkor nyer. Csak sajna nincs értelme a ha-val kezdődő mondatoknak :( -
Teljesen rendben volt az a levágás + cél előtt inkább lassított Hamilton, hogy Kimi menjen át a célvonalon. Nem értem miért kell ennyire elfogultnak lenni. Hamilton most jobb volt és kész. -
Azért Hamilton iszonyat nagyképű. Eszméletlen amit nyilatkozgat a sajtószobában. Kiszámította, meg ilyenek. Kurva nagy mákja volt, hogy nem ő zakózott ki. De még kizárhatják ... -
SzocsA #70175 mert azok mondhatnák azt is a mekire hogy ferrari 2 -
Hát ez szép volt!
De Kimit ne hibáztassátok!
Neki ütödtt 2x is a Vezetőszárnyával Haminak.. Valószínüleg ezét ment mindig ki a műfü meg nem tapad:D
Ennyi..
Viszont Kimi tényleg nagyot ment ma.. Kár érte..
Hamit meg megbüntetik úgyis, már vizsgálódnak. -
És vizsgálják. Hami érdemelne egy büntetést... -
Akkor készülhetsz. Massa nem fog bajnokságot nyerni, és Kimi is csak valami baszott mákkal, szakadó kánikulával és lefulladó-bénázó Hamilton-Massa párossal, bár látom már vizsgálódnak a bírók ... -
joe14 #70171 Na vizsgálják, ezt mondtam hogy nem volt szabályos -
SzocsA #70170 szerinted nem megvannak a fejlesztési adatok hogy jövőben merre hogy haladnak mi hogy műxik -
madmanic #70169 nem ismerjük a szabályokat..?
-
hehe remélem massa nyer:) -
Ugyanmár.. az teljesen tiszta dolog volt ott .. -
na az kell neki! Akkor jövőre nem nézek F1-et :S -
joe14 #70165 levágta a kanyart, jobb helyzetben volt mint kimi... én ezért adnék -5 helyet minimum köv versenyen. -
madmanic #70164 hagyd.. mikor szív a ferka akkor jön a tolvajMcLarenezés.. -
A Williamse tkeményen picsán rúgnám ! Így visszajönni , ott Kimi is kajak beszopta, ütközött Hamival is utána és megnyekkent az első szárny elég rendesen ..... -
Azért ha Nakajima (?) nem tűnik ott fel, ahol, megnéztem volna a végét. -
G_ArchAngel #70161 az a 2007-es auto volt, iden mar nem lehet ezzel takarozni... -
madmanic #70160 

-
-
Szerintem meg semmi esélye nem volt Kiminek az 1. helyre miután Hami megelőzte.Jobban járt volna ha bejön másodiknak vagy csak simán nyomást gyakorol Hami-ra hátha kicsúszik... -
mindannyian eldobták 2x a kocsijukat Kiminek pechje volt.
Amúgy ő volt ma a futam embere. -
azt csak palik találta ki, majd biztos azt figyeli saját csúszkálása közbe, hogy raikkonen hol csúszik meg:) -
SzocsA #70155 jobb autót épített idén és mégis kitől szerezték az adatokat! -
joe14 #70154 persze azért nyekkent meg kovalainen kocsija... -
Elengedte ahogy kellett...eddig elegancia, aztán rágyorsított, amire Raikönnen nem számított...Szabályos volt. -
Szép Vóóóót Kimi !!! -
madmanic #70151 visszaengedte aztán megelőzte 
szabályosan taktikusan vérprofin -
G_ArchAngel #70150 semmi gond nem volt az esovel, Raikkonen az intermediate gumikon szerzett elonyet pillanatok alatt eldobta a kemeny gumikon, orulhet a Ferrari, hogy addig tudta tartani Hamiltont... -
Gratulálok Hamiltonnak, fantasztikus volt! 1 körön át nézte, hogy Kimi hogy vezet vizes pályán, és meg is előzte. Ha az előzés után Kimi is kicsit taktikázott volna, és figyelte volna Hamiltont (hisz még volt 3 kör), akkor még lett volna esélye megnyerni.. egyértelműen Kimi hibája volt, hogy veszített. -
jaja