182273
  • king13
    Úgy érted nem kap meg egy feltételezett 10 pontot...

Azt meg ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy direkt lökte ki Kanadában.
  • Dodo55
    Én meg -20 pontot legalább. Legalább akkor meg lenne rendesen büntetve a Kanadai szabotázsáért is.
  • a.carkey
    Ez idén a 3., pályafutása során a 113. :D
  • a.carkey
    A végére kicsit visszafogta magát. :D Jönnek a hírek? :D
  • a.carkey
    Nem tudom. A bírók ezek szerint úgy érzik, mint amikor a gyilkos gyilkol de feladja magát, és mégis felkötik?
  • Kit--Kat
    CSak az a baj, hogy ezzel Kimi nem lesz előréb, nem kapja meg a serlgete meg a 10 pontot...
  • Dodo55
    Remélem ezt a "visszaengedést" még alaposan kivizsgálják, mert a kanyarlevágással sokkal nagyobb előnyt szerzett, mint az a fél ezred volt amit visszaadott.

Aztán amikor Kimi megpördült, akkor egyértelműen látszott, hogy az a Williams lökte ki.

Úgyhogy újabb ingyengyőzelem Hamiltonnak, ha tisztességesen számolunk, akkor Kimi pontjaihoz +20(Ez az eset, meg a Kanadai szándékos kilökés), Hamilton pontjaiból meg -2(most csak második lett volna).
  • Solten
  • lac coo
    Az még volna valami , ha Hamilltont ezért megbüntetnék !!!
    ho léltek ti ??? :))) Szvsz Kimi kicsit kakaskodott , leszorította , ha nem megy ki ütköznek ! Mesterien csinálta Hamillton !!!
  • petesilver
    Bakker, ahogy ma Kimi ment, az durva volt, miket kivédett ma! Ha nincs az esős időben a williams Kimi előtt, akkor nyer. Csak sajna nincs értelme a ha-val kezdődő mondatoknak :(
  • Csuhai G
    Teljesen rendben volt az a levágás + cél előtt inkább lassított Hamilton, hogy Kimi menjen át a célvonalon. Nem értem miért kell ennyire elfogultnak lenni. Hamilton most jobb volt és kész.
  • a.carkey
    Azért Hamilton iszonyat nagyképű. Eszméletlen amit nyilatkozgat a sajtószobában. Kiszámította, meg ilyenek. Kurva nagy mákja volt, hogy nem ő zakózott ki. De még kizárhatják ...
  • SzocsA
    mert azok mondhatnák azt is a mekire hogy ferrari 2
  • gordon 24
    Hát ez szép volt!
    De Kimit ne hibáztassátok!
    Neki ütödtt 2x is a Vezetőszárnyával Haminak.. Valószínüleg ezét ment mindig ki a műfü meg nem tapad:D
    Ennyi..
    Viszont Kimi tényleg nagyot ment ma.. Kár érte..

Hamit meg megbüntetik úgyis, már vizsgálódnak.
  • Bercy #70173
    És vizsgálják. Hami érdemelne egy büntetést...
  • a.carkey
    Akkor készülhetsz. Massa nem fog bajnokságot nyerni, és Kimi is csak valami baszott mákkal, szakadó kánikulával és lefulladó-bénázó Hamilton-Massa párossal, bár látom már vizsgálódnak a bírók ...
  • joe14
    Na vizsgálják, ezt mondtam hogy nem volt szabályos
  • SzocsA
    szerinted nem megvannak a fejlesztési adatok hogy jövőben merre hogy haladnak mi hogy műxik
  • madmanic
    nem ismerjük a szabályokat..?
  • passatgt
    hehe remélem massa nyer:)
  • lac coo
    Ugyanmár.. az teljesen tiszta dolog volt ott ..
  • N o N a m e
    na az kell neki! Akkor jövőre nem nézek F1-et :S
  • joe14
    levágta a kanyart, jobb helyzetben volt mint kimi... én ezért adnék -5 helyet minimum köv versenyen.
  • madmanic
    hagyd.. mikor szív a ferka akkor jön a tolvajMcLarenezés..
  • lac coo
    A Williamse tkeményen picsán rúgnám ! Így visszajönni , ott Kimi is kajak beszopta, ütközött Hamival is utána és megnyekkent az első szárny elég rendesen .....
  • a.carkey
    Azért ha Nakajima (?) nem tűnik ott fel, ahol, megnéztem volna a végét.
  • G_ArchAngel #70161
    az a 2007-es auto volt, iden mar nem lehet ezzel takarozni...
  • madmanic
  • Solten
  • REALista
    Szerintem meg semmi esélye nem volt Kiminek az 1. helyre miután Hami megelőzte.Jobban járt volna ha bejön másodiknak vagy csak simán nyomást gyakorol Hami-ra hátha kicsúszik...
  • Kit--Kat
    mindannyian eldobták 2x a kocsijukat Kiminek pechje volt.

Amúgy ő volt ma a futam embere.
  • passatgt
    azt csak palik találta ki, majd biztos azt figyeli saját csúszkálása közbe, hogy raikkonen hol csúszik meg:)
  • SzocsA
    jobb autót épített idén és mégis kitől szerezték az adatokat!
  • joe14
    persze azért nyekkent meg kovalainen kocsija...
  • zolo
    Elengedte ahogy kellett...eddig elegancia, aztán rágyorsított, amire Raikönnen nem számított...Szabályos volt.
  • lac coo
    Szép Vóóóót Kimi !!!
  • madmanic
    visszaengedte aztán megelőzte

szabályosan taktikusan vérprofin
  • G_ArchAngel #70150
    semmi gond nem volt az esovel, Raikkonen az intermediate gumikon szerzett elonyet pillanatok alatt eldobta a kemeny gumikon, orulhet a Ferrari, hogy addig tudta tartani Hamiltont...
  • Csuhai G
    Gratulálok Hamiltonnak, fantasztikus volt! 1 körön át nézte, hogy Kimi hogy vezet vizes pályán, és meg is előzte. Ha az előzés után Kimi is kicsit taktikázott volna, és figyelte volna Hamiltont (hisz még volt 3 kör), akkor még lett volna esélye megnyerni.. egyértelműen Kimi hibája volt, hogy veszített.
  • Solten
    jaja