FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
"de ezt a versenyt nem õ nyerte meg,hanem a Renault vesztette el Alonso számára."

és akkor mi van, mikor alonso nyert, sumi meg pl kiesett, pedig elsõ helyrõl ment, illetve kimi tavalyi szereplése? ott is mondhatnák hogy nem alosno nyerte meg a világbajnokságot, hanem kimiék vesztették el.. LOL

jah, amugy nem én irtam ezeket a sorokat, hanem csak az ujjaim estek le a billentyû gombjaira! XD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Yan
- Gyula, beszükült a szókincsed!!!
- húha, háthát...
😊

¥ xfire: kistekila

[Jakuza]
Volt egy mar neki Monte Carloban is, amikor az Alonsonal gyorsabb Webber-t tartotta fel 4 koron keresztul, ugy hogy mar lekorozott volt. (Meg is lett az eredmenye, mert Webber elfustolt)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gyula legalább annyira gáz mint Palik,miután legalább háromszor ki irták,hogy Webber,még mindig Rosbergezett.
Ja Palik legalább annyira a Ferrarinak szurkol nyiltan mint Gyulus a Renault-nak,ha ketten közvetitenek ugy kioltják legalább egymást.
billywood
jah..
de tényleg ezeknek mi értelme van? Ez ilyen meg is büntettem, meg nem is...
Remélem késõbb még tanácskoznak ezen egy kicsit

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Istencsászár
de halkan megjegyzem, ha olyan dolgok lennének amik a rossz ízlés határát súrolják, akkor az FIA réges rég közbe avatkozott volna... ezek csak cukkolják az ellenfelüket...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nagy büntetés, igy is ugyis az utolsó helye(ken) voltak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Téged ez most izgat? Tõlem fejen állva pörögve is fikázhatnak, nem mintha sokat számítana... nemkell velük törõdni. Hülye emberek mindenhol vannak.

billywood
A televíziós felvételek megtekintése után a versenybíróság kizárta Szato Takumát az 57. Formula-1-es világbajnokság Kínai Nagydíjáról, miután az utolsó kör végén szabálytalanul akadályozott több versenyzõt.
A japán pilótát a kék zászló figyelmen kívül hagyása miatt diszkvalifikálták, s megbüntették az esetben szintén vétkesnek talált Christijan Alberst. A holland versenyzõ 25 mp-es büntetést kapott.
Szato feltartotta az ekkor még 4. Heidfeldet, aki emiatt megpördült, így Button, de la Rosa és Barrichello is megelõzte. Az eset elõtt Albers az egyenesen annyira lefékezett, hogy Heidfeld nem tudott elmenni mellette és a pálya nedves szakaszára kellett hajtania.
Szato a 14. helyen ért célba, míg Albers a 16. volt.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Kit--Kat
Most nem tudom mirõl beszél, de az 1 köztudott tény, hogy ritka bunkó szurkálós csapat a Renault, akár csak a származása... Nézem vagy 10éve folyamatosan az F1-et, de ilynre nem emlékszek csapat szinten...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Neis, mer akkor kifog kapni<#idiota>

Kit--Kat
Jogos lenne😊
Különbség, hogy nem ereszkedik le a Renault szintjére.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Brazil verseny végén mekkora lenne a 8xVb ms kijönne "i am schumacher" pólóban:😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sztm az meki specialitás föként 😊

billywood
nem is a renault-nak, hanem alonsonak
anno még a palik szivatta azzal, hogy egy alonso kép van kirakva a kocsijába 😊

bardocz
ez a sato menyire egy szánalmas barom faszkalap!már bocsánat de erre mást nem tudok mondani!egy ilyet hogyan engedhetnek egy ekkora nevû versenyorozatba?!minimum eltitanám egy évre amiket már csinált eddig is megérdemelné!
Count Adyn
igen 7:6 asszem

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Imremagdi
schumi mennyivel nyert több futamot? egyel többet ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

DJ Bee18
remélem nem kíséri el a Ferkához a balszerencse

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Count Adyn
Dehogy a GYULA mennyire rönõért szorit az már gáz 😄D

Mondtam hogy a dobogóra várom Schumit:-D
Me0w
Hja, Brios nagy eloado, biztos lelektani hadviselest tanult a seregbe' 😉

Together we'll fly someday...

Igen az a pezsgõ hûen szimbolizálta a Renault mai napját.
Istencsászár
Kimi Raikkönen: "Kár, hogy ez lett a vége, mert eleinte úgy tûnt, akár gyõzhetünk is ma. Nem tudom pontosan mi történt, de hirtelen a gázpedál nem mûködött rendesen és a motor biztonsági módra váltott és üresbe került. Csalódott vagyok, de legalább megmutattuk, hogy megvan a sebességünk, szóval várom Japánt."

LOL McLaren reset...

BaliBoy
De cép. <#smile>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Smuge
...és ezzel nem ért véget a dolog , végül még a Renault pezsgõje is eltört szemben a Ferrarival. Ezzel a momentummal is lehet szimbolizálni a mai versenyt 😊

Istencsászár

Count Adyn

Istencsászár
Van olyan szabály a gumikra vonatkozóan, de mint sok mást ezt is figyelmen kívül hagyják. Gondoljunk csak a tavalyi Monacoi versenyre, ahol Alonso abroncsai teljesen slickek voltak a végére és mégsem kapott büntetést, pedig kellett volna szerintem.

Nem tudom szabad e ilyet irnom most,de a Renault jol el qrta,ekkora böszmeséget még csapat az évben nem csinált mint most,és az elmúlt pár futamon a Renault.
Nyilvánvalóan az a jobb hátsó kerék,vagy annak a szerelõje a Renault Achilles sarka.
Sumi szépen ment,dicséret érte neki,de ezt a versenyt nem õ nyerte meg,hanem a Renault vesztette el Alonso számára.Az nyilvánvaló volt,hogy el gumizták a dolgot.
Az lehet,hogy csak nekem ötlik fel,de mintha lenne olyan szabály,hogy a gumik nem kophatnak slické,és ez most nagyon sok pilótánál igy volt.
Az is nyilvánvaló számomra,hogy taktikailag is gyenge volt a Renault,ebben a helyzetben a Ferrari be hozta volna Sumit az elsö helyen,ugyanis meg lett volna a szabályos lehetõsége.Vagy inkább Briatorenak többet ér a konstruktöri cim mint Alonso egyéni cime?

Alonso most már láthatja mit is élt át tavaly,vagy az idén Kimi,vagy hogy mi is várhat rá jövöre.
Kimi meg láthatta,hogy hogy lehet kis szerencsével,meg megbizható taktikával,technikával a helyzetbõl kihozni a maximumot meg még egyet.

Kit--Kat
ott a pont

Max 36
Ez már a második feltûnõ elõadása volt a jó hátvéd szerepkörébe.Az elsõ ugye Hockenheimben volt,mikor a fûre kicsúszott Alonsot úgy engedte vissza maga elé,hogy látványosan feltartotta Trullit.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Max 36
Egyébként én is;-)

Max 36
Ezen kár vitázni,Fisico csapatutasításra visszavett,ezt megtették a vörösök is,most a Rönyó teszi ezt.Tetszik,nem tetszik,most ilyen világot élünk,csapatsorrend van,punktum.Mondjuk akkor nem tudom,milyen okkal mutogat Briós a Ferrarira,amikor õ sem különb.

Gyocsika
Schumi ismét megmutatta hogy õ a világ legjobb F1 versenyzõje!!!!!!!!!!!

Én meg egyetértek.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DJ Bee18
én befejeztem, nincs értelme ezen veled vitázni

kiváncsi lennék ienkor a telemetriai adatokba...mer azért az vicces h lassabb köröket ment fisico szárazz gumikkal mint intermediate-el...azér megnézném h h nyomta interrel és h szárazzal...de nem akarok kötekedni amugy😄

Istencsászár
Alonso végig nagy elõnnyel ment Fisco elõtt, a rossz gumi felrakása után hátrányba került, majd visszavette a helyét és megint nagy elõnyt csinált vele szemben. Ott volt 1 hiba...

DJ Bee18
most mi ez a színjáték? egyértelmû, ezt még a Rönõ fanok is látják. De ez csapatsport, így van rendjén

Kit--Kat
Te mindíg olyan okos és informált vagy, boccs neked van igazad, belelátsz a rádiós üzeneteikbe és a csapat gondolkodásába<#hehe> A köridõk önmagában semmit nem jelentenek... Massa is mindíg lassabb Schuminál..

DJ Bee18
te ha fordítva van: a szemét vörösök, az FIA bezzeg nem büntet, mert nekik kedvez...

Mellesleg értelme volt, k*rva sokat változott a helyzet 😊

Istencsászár
Cáfold meg, nézzük a köridõket.

Kit--Kat
Én is így vagyok ezzel, ez csapat verseny és ez így mûködik jól. Csak akiknek sírni szokott a szája ezért, most is sírjon, vagy többet meg nem halljam a nyávogást, hogy Massa elengedte Schumit....

Istencsászár
De biztos volt olyan ahol õ hibázott.

Haha

DJ Bee18
nehogy elismerd 😊

Mondjuk engem nem zavart, én megértem, de Sumi esetében mindenkinek sírt a szája 😊

Kit--Kat
Szerintem te hordassz összevissza midnent már 2éve lassan...

,,versenybaleset volt" 😄 fisico hirtelen elfelejtette h kell menni a pályán😄 meg nem melegedtek fel a gumik...stb😄