182273
  • a.carkey
    Bármit kinézek belőle ...
  • king13
    Nyilván a másodperc töredéke alatt felmérte a helyzetet, Kimi nyerhet, Massa nem lesz ellenfél szezon végén (haha), úgyhogy, úgy gondolta, hogy kilöki Rait. Kurva sokat kinézel te Hamiltonból mondhatom :)

Arról meg hogy nem bírt megállni ezért direkt Rait vitte el...megint nevetnem kell. Miután Kubica és a fal között egy tenyérnyi hely volt így abban az irányban elég nehéz lett volna kikerülni őket...

Kicsit levehetnétek az elfogultság szemüvegét, hogy tisztán lássatok és akkor beismerhetnétek, hogy szerencse ide vagy oda ez egyszerűen nem Rai szezonja volt!
  • a.carkey
    Fasz volt a willamos, de nem ezen múlt.
  • DJ BP
    Ne büntessék.

Emlékezz, Kimi a rajt után a visszafordítót milyen szélesen vette, majd azután Eau Rouge után lendületből kibújt Massa mögül. Ennyi erővel ott is benne lehet az az előny. Vagy Kubica-Mssa Fuji-ban, Kubica bukótérből visszajövet előzött. Vagy mondjuk ki, hogy pályalevágás után 20 mp-ig ne előzzön? Ennyire ne legyünk szabálymániások sztem, had legyen verseny már.
  • petesilver
    A japán töketlenkedett Kimi előtt? Miért nem takarodott onnan a picsába, de hirtelen? Nem a Hamilton incidens volt a kulcs. Az első probléma: Hami elszáll, de Kiminek szlalomoznia kell egy williams miatt. Ott kellett volna a williamsnek leugrani a gázpedálról, és nem kettőjük közt maradni lekörözöttként a vizes pályán. Szerintem.
  • gordon 24
    Laci szerintem hagyd ezt a hangsúlyt.. Megfogják büntetni ez nem kérdés.
    És Igazuk lesz.
  • a.carkey
    De tök mindegy, ebből max. Massa jön ki jól, és még elhiszi, hogy ő világbajnok pilóta ...
  • Csuhai G
    Kérlek olvasd el újra mit írtam, és értelmezd mégegyszer...
  • lac coo
    Miről beszélsz ???
    Kimi Hamillton előőt volt, maga elé engedte, szerény fizikai tudásom szerint tehát gyorsabban ment ott mint Hami !!!! Aztán hogy legyorsulta mint a szart az más kérdés ...
  • mardal
    Hát remélem azért megbüntetik majd a hamiltont mert ez nem volt elengedés max egy kis gázelvétel és akkor ő van megsértődve.
  • G_ArchAngel #70215
    iTV-n most ismeteltek, defekt miatt esett ki Raikkonen...
  • a.carkey
    És ha Kimi teszem az nyer ott?
  • Kit--Kat
    Pff ilyen nincs is, te miről beszélsz, -20 pont? pff..

Tök mind, sportszerűtlen volt KIm, remélem nem ússza meg ezt is.
  • passatgt
    ennyi erővel meg kimi cikázott hamilton előtt, az sem szabályos:)
  • a.carkey
    Kanada, na ott annyira látszódott, hogy nem tud megállni, és ha már nem tud, akkor Kubica helyett Kimi ...
  • madmanic
    igazad van! VISSZA SATOT!!!
  • king13
    És mit nyert vele? Mert, hogy ő pontosan ugyanúgy nullázott Kanadában mint Rai.
  • DJ BP
    Kimi bevállalta, nem jött be

így elbukni nem szégyen

Csak azt sajnálom, hogy ha még nem bukik ki, a két hülye addig pörög meg forog, hogy Heidfeld megérkezik :DDD
  • Narusco
    és nakajima is kapja be a f@szom, nem itt a helye, amikor elkezdte az F1-ben azonnal ki kellett volna dobni mert idióta és nincs itt helye
  • petesilver
    Emlékszem, egyszer egy Ervine nevű Ferrari driver is elhitte magáról, hogy bajnok lehet, hatalmas sansza volt rá, de nem lett. Massa meglepően jó formában van idén, de önerőből nem fogja lenyomni Lewist, annál Hamilton sokkal jobb pilóta!
  • madmanic
    én meg abban, hogy annál rosszabb nincs, mikor a tudatlanság szorgalommal párosul..
  • gordon 24
    Figyi én nem akarok vitázni mert ugyse mi döntünk!
    De azért hozzá tezsem hogy KIMI nem tudod arra az ívre rámenni ami a következő kanyarnál előny lett volna..
    Szóval ezért meg fogják bünteteni.
  • passatgt
    kanadában hami sem ment tovább:)
  • Dodo55
    Én nem gondolom komolyam. Nem gondolom. Hanem teljesen biztos vagyok benne.
  • Csuhai G
    Jaj hagyjuk már emberek... teljesen mindegy mi történt, Kimi mögé ment vissza. Nehogy már egy ilyen dolog miatt (ami ráadásul teljesen jogos volt, mert ha maradt volna az úton, akkor ütköztek volna) kapjon Hamilton -20 pontot..
  • a.carkey
    Most már tök mindegy. Viszont egyértelmű, hogy Kimi nincs kiégve.
  • Kit--Kat
    De elvette tőle azt a futamot.
  • gabber_saviola
    bazz, hát nem bealudtam az uccsó 6 kört :(

SZÉP VOLT HAMI!!!
  • Solten
    Közben alul ott figyel a laptop és sg-zik...
  • petesilver
    Ezt én nem mondanám, skkal inkább Luca névvel kezdődik ez a titulus :)
  • madmanic
    az ilyen emberekért éri meg itt fórumozni..

mármint a monitor gyártóknak...
  • FL Zoli
    Szerintem se volt tiszta a visszaengedés, Én úgy láttam Kimi azt várta, hogy ham besorol mögé, ahogy általában szoktak ilyen esetben, de ham csak éppen annyira lassított le, hogy melléérjen

Ahogy Massát ismerjük, el fogja b*szni ezt az egyetlen esélyét, a ez a dzsungelork lesz a vb
  • Narusco
    nem de bekaphatja mert egy fasz volt. és miért kellett neki ráhúzni kimire? miért nem volt jó neki az egyenes?
  • a.carkey
    Ez van. Sajna itt eldőlt.
  • Solten
    LOL
  • petesilver
    Te most nyilatkozol belgiumban, ne vigyorgj itten :D
  • Dodo55
    De hát nem lehet mit tenni, Dennis kezében van a FIA...
  • zsutyesz
    KIMINEK KELLETT VOLNA NYERNIE!
  • a.carkey
    Hát igen, az nem volt semmi. Akkor szarta le Kimi a vébét.
  • Lewis Hamilton