182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
joe14 #70304 Mindenki annyira okos itt, mintha mind f1 pilóták lennétek
NÉzőként könnyű pofázni meg figyelni mindenre... nekik nincs a kocsiban tv, meg sok idejük gondolkodni...
-
Az Asterix az olimpán (kurva szar film) volt egy jelenet, mikor Brutus levágta a futópályát és odaállt a célvonalhoz. Na kép szerint ez is kb. ilyen. :) -
kényelmesebb volt levágni neki na, ennyi, nem fékezni kellett, hanem gyorsítani, mert ki nem csúszott volna akkor se ha fékez, csak hát lemaradt volna -
sikán előtt benne volt raikkonen seggébe -
Ez biza nem 10 centi különbség kéne, hogy legyen, mint az előzésnél volt ...
-
joe14 #70299 álmodban kisfiam
-
Ő Zsóti von Kindergarden. :D -
Most volt.De az nem értem,hogy mindenki lehord mindenkit. -
Kösz a fordítást.
Máté 94: Nem vagyok Kimi drukker.
-
igen -
Köszi ! :P -
joe14 #70293 Te f1 pilóta vagy? -
Narusco #70292 csak hogy kimi nem magától ment neki, de nézd meg monacot (nem emlékszem hogy most volt e vagy tavaly) ahol hamilton szabályosan odaverte magát és defektet kapott. -
LOOOOLLL... Majd ha felnősz , rájössz, hogy az életkorod veled eggyütt növekszik itt a fórumban ... :DDDD -
joe14 #70290 Defektet kapott... mit nem lehet ezen felfogni? vissza kéne olvasni, utána okoskodni 
-
Hamilton győzelme veszélyben?
A verseny után vizsgálódnak a 42. körben történtek miatt, a ferrari reméli, megbüntetik a mclarent/hamiltont
Utána leírja mi történt, és a végén megemlíti, hogy akár időbüntetés is lehet -
Narusco #70288 igen szokott. többször volt már rá példa ebben a szezonban. -
"A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT."
Nem ismerős?-.- -
Ki mondta, hogy az okozta a defektet? -
joe14 #70285 voltam, mikor regisztráltam. Viszont ahogy látom te nem mered kiírni hány éves vagy. -
Mert ha belehajlítunk egy vezetőszárnyat a gumiba akkor az szokott defektet okozni ! ?)
És miért hajlott bele az a szárny ...? -
Hamilton szabálytalan volt amiért büntetés jár.
Az viszont tény, hogy valószínűleg amúgy is megnyeri. -
Jajj reméle,hogy Kimi megint nekimegy a falnak!-.-
Ne zen veszekedjünk. -
Kimi miért hagyott Haminak előzési pozíciót? bemegy jobbra és nem előzi meg... hanem megelőzi utána ott ahol akarja... -
Szerintem ott cseszték el a Ferrarisok és Raikkönen, hogy amikor Hamilton megelőzte Kimit (ugye a vágással), akkor Raikkönennek szépen ki kellett volna mennie a boxba intermediate gumikért, és mivel Hamilton már túlhaladt a bejáraton, így neki keménykeverékűvel kellett volna mennie még 1 kört.
Valószínűleg Kimi így simán megnyerte volna, sőt, mivel Hamiltonnak a győzelemért még kockáztatnia is kellett volna, ezért lehet, hogy hibázott volna, és akkor Ferrari 1-2. :D -
mondja egy 14 éves?:D -
Ezen a dögunalmas futamon végre történik valami, és egyből óvás meg pofázás lesz belőle. Semmi hihetetlen dolog nem történt, ha ezért Hamiltont megbűntetik akkor még szánalmasabb lesz az F1 mint eddig.
Kimi végre felébredt, szépen versenyzett de elbaszta. Mit kell ezen rágódni. -
Hamilton-Sieg in Gefahr?
Ennek a cikknek mi a lényege? -
Reális büntetés mértéke talán max 10 helyel hátrébb Monzában. Ha megbüntetik egyáltalán. Itt jön a képbe, hogy ez a büntetősdi mennyire tesz jót a sportnak? -
Narusco #70275 csak te azt nem nézed ,hogy az elengedés az konkrétan ELENGEDÉS és nem kicentizés meg ilyesmi, meg fogják büntetni remélem egy +10el, és odaveri magát köv versenyen Nakajimának akinek elmegy a kedve az F1-től és lemond. -
Úgy se lesz belőle semmi! -
Erre mi szükség van?? Huzzál inkább te innen de villám gyorsan! -
azért az tény hogy így is úgy is előzte volna hami kimit, de az is amit baliboy mond. -
Simán bejöhetett volna. -
Elengedte, de előnyösebb poziccióba került mégis, mint volt.
Tehát meg kell büntetni, mert nyert az esettel.
Ez egyértelmű.
-
joe14 #70269 defekt volt te szarházi idióta 
menj tanulni, holnap suli
-
ha műkézzel így megy, elismerésem:D -
bőven -
Egy kis érdekesség, régi F1 Racing újságomból fotóztam:
-
Rendszerint egyet értek veled. De azért akárhogy nézzük abban is van igazság, hogy ha Hami rendesen veszi be a kanyart akkor nem tud iylen közel kerülni Kimihez. Azért nem mind1, hogy az előzést 2 méterről vagy fél méterről kezded meg. És itt lehet belekötni a dolgokba. Végülis mindenkinek igaza van. Ez egy nehéz helyzet és nehéz igazságos döntést hozni.