FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ferrari kért tiszta versenyt!, a leg elegánsabb az lenne ha a rajtnál Sumi fordulna elsõként... De ha Massa megtartja ez elsõ helyet, és el is tud szakadni, növelni az elõnyét, de valami véletlen során a boxban egybõl megelõzi õt Sumi az kicsit vicces lenne.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"Kíváncsi vagyok hogy hol fog lelassulni Massa!"
Miért is kellene lelassulnia?
Legalább 5 körrel késõbb jön ki Sumi...Te melyik idõmérõt nézted????

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kíváncsi vagyok hogy hol fog lelassulni Massa! Sumi plusz egy kört ment az idõmérõn, nehogy ez a futamon megbosszulja magát! Ha nem történik semmi malõr akkor símán verik a mezõnyt! Szerintem Sumi, Massa, Alonso lessz a befutó! Remélem! A Toyoták pedig a Renaultok után jönnek majd! Persze ha nem lessz esõ!
Count Adyn
az idõjárás holnap délután. ugy néz ki délelõtt kis zápor 13-17 óráig napsütés, 20-22 fok egész nap😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
GYULA:"Alonso-t folyamatosan ver Fisichella"
Hja már kajak bekékült😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
Itt egy youtube videó 2001-bõl, ami elég katasztrófális volt,..ha jól tom 7 alkalommal állt ki Mika: A vége...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
meklárenrõl anyit hogy meg kell húzni csavart!<#mf1>a rönót meg kb eltiltanám pár utamról hogy n hisztizzenek mert ez már szánalmas amit csinálnak
nem volt honnan leromlani, egyedül Kiminek köszönhetik, ha a mezõny elsõ felében vannak, de pedálos gokarttal Õ sem tud nyerni...

a másik gyerek meg csak azért van, hogy 2 autó lehessen a pályán, így 50%-os a leégés esélye, nem 100%...😞

http://gaborszantai.co.uk/

jövõre Lonzika mekis lesz és szeretné, hogy az 1-es rajtszámot vigye az esüstözött bádogra...😊

Hát ne! Ron talicskái lassan az indulás jogát sem kaphatnák meg, nemhogy akármilyen rajtszámot...😊

Istencsászár
Egy hét alatt nem romlik le a McLaren, ezt ugye te sem gondolod komolyan... Itt a gumik döntöttek, jobb a bridge... a nem túl ütõs Toyota bejutott, más sem bizonyítja jobban. De ha olvasd a más csapatok nyilatkozatoti is akkor kiderül, hogy a gumi a baj, a gumit cseszték el, vagy csak egyszerûen erre volt jó 1 kör allatt a mislen. A holnapi verseny hosszú, azt hogy hosszú távon ki lesz a jobb majd elválik...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Hagyjad már magad, senki sem kért fel a Renault védeõügyvédjének törõdj a szedettvedett McLarennel. Komolyan, most megint elolvastam a múltkori a futamtól a cikket, és ilyen romlott el a Mekin, hogy gázadagoló.... Hát komolyan 1 kabaré ami ott megy, ha nem a motor szar be akkor még van 100féle cinkes alkatrész...
Én komolyan sírnék, ha ilynek a Ferrarival történnének meg.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Ha már egyik csapatot ilyen ejlzõkkel illetsz, ahol mérnökök, és nagy tudású szakemberek vannak ( megjegyzem mindenhol ) akkor rakd oda hogy a másik banda sem jobb, most név szerint a Ferrari.

Max 36
Azon én is jót röhögtem,hogy felelõsségre vonta Fisicot,miért elõzte meg.Mi mást tehetett volna,már az elsõ "elszúrt" elõzési kísérlete is cinkes volt,ezt a pozicíót nem lehetett volna 5-10 körön keresztül még eljátszani.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Max 36
Hm,Briatore kissé hisztisnek tûnik<#mf2>.Még azt sem tartom kizártnak,hogy Alonso szándékosan sírt-rítt a csapatrádióba:"jajj,most mit tegyek,Felipe feltart"címszóval,hátha egész világ hallja,milyen elvetemült sötétlelkû emberek vannak a Ferrarinál.És titkon bíznak benne,ez majd meghatja az FIA stewardjait,hiszen õ gyorsabban is ment volna,ha nincs elõtte ez a kis mitugrász brazíl kölök,pff.Gyökér,köcsög csigazabáló banda,ennyit tudnak.

Max 36
Pontosan.Mentálisan sose volt erõs a "kis "spanyol,ahogy ez az idióta Czollner"ujujujj"Gyula becézi.

BaliBoy
Ne fessétek már Briatorét a falra. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

chalezlopez
Kivétel ha a Renault megóvja a gyõzelmet, és Sumitól ponto(ka)t vesznek el...<#zavart1>

Vamos Argentina!

a.carkey
Nem fontos Alonsonak kiesnie, elég ha nem szerez pontot. 😊

Vagyis így helyes az állítás:

Ha Michael Schumacher vasárnap nyer, és Alonso nem szerez pontot, eldõlt a világbajnokság: Schumacher világbajnok. Minden egyéb esetben az utolsó futamon döl el minden ...

A medve nem játék.

chalezlopez
Ja bocs, arról nem volt szó, h. Alonsó kiesik...de ha kiesik <#eplus2> és nyer Sumi akkor õ a világbajnok.

Vamos Argentina!

Punker
miért is? 116-116 az állás, ha Ms nyer kap 10 pontot, Alonso kiesik akkor 0-át és MS vezet 2 futamgyõzelemmel akkor is ha az uccsó futamon fordítva történik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

chalezlopez
Ez nem így van... csak számolj kicsit.

Vamos Argentina!

Punker
ha most nyer mindneképp vb, mert a gyõzelmekszámával full.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pharaoh
Csak ne essen az essõ holnap!!!

Pharaoh
Méghogy feltartotta, ha elengedi akkor alonsó tartja fen Massat, a spanyolak esélye sem votl.

M@TriX
ezek tényleg ennyire hülyék vazz?

az az idõmérõ elején volt, egyszerûen nem tudott elmenni mellette. ilyenkor le kell lassítania és kész, nem volt gyors körön, szóval nem egészen értem, márha arról az "incidens"-ról van szó ami a 3. etapp elején volt.

biztos volt szó rola, de tegnap olvastam, hogy Alonso Fischo-t okolja a kínai futam elvesztése miatt, mert megelõzte. van még akit nem okolt? magán kívül természetesen, tudtommal pedig õ mondta, hoyg cseréljék a gumit, igaz a renault meg hagyta de az már egy más kérdés.

beszarás

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

jövõre van egy olyan tényezõ, ami egyébként is számomra parkolópályára teszi a McLaren-t, ha elkerül onnan ez a *@×÷°^×÷#, akkor talán...

Addig Kiminek szurkolok...

Istencsászár
Ha eddig szurkoltál akkor ezután is kell... jövõre összejön. 1 hét alatt nem romlik le a gép ennyire ezt ugye te sem gondolod. Jó, eddig sem volt egy világ verõ, de dobogóért tudott harcolni. Ennyivel szarabb mislen most, és ennyire nem találták meg a beállításokat...

Istencsászár

Istencsászár
3 szabadedzés van. Kettõ pénteken, 1 szombaton az idõmérõ elõtt, tehát nem, nem a kvalifikáció.

ez már az idömérö ugye?
BaliBoy
Szánalmas vén sz@r.
Aztán ami a csövön kifér.<#eplus2><#eplus2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Count Adyn
hozom az üzemanyagtöltõ csövet

gordon 24
Persze ez igy van a szamárlétrát be kell tartani... Jövõre full seasonos Nexteles leyz.

Downhill!!

még egy futama van az ARCA-ban, jövõre már NexTel Cup...

azért tesztelni lehet jobb ez a megoldás, mintha egybõl NextTel sorozatra belõtt autóval körözgetne egyedül hétközben...

gordon 24
Nem baj.. Igazából ez olyan mint a Formula autoknál. Ugyanugy néz ki de nem az sokkal gyengébbek sokkal másabbak mint a NASCAR gépek. Ez egy elõversenysorozat ebbõl lehet felkerülni a NASCARBA... Szóval az lesz a jó ha a Busch seriában vagy a Nextelben fog tudni igy menni. (mondjuk nem nekem mert nem birom a palit) De amit irtál oké csak ez egy kis kiigazitás.

Downhill!!

Úgy tudom, hogy a NASCAR egy összefoglaló név is, aminek vannak alágai...

De ezt Te jobban tudod, mert követed, én meg csak olvasok róla, lehet azt is félre😊

b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
A szöveg oké. De az ARCA nem NASCAR!!!!!! Ez nagyon fontos dolog..

Downhill!!

2006. október 07., szombat - <06:04>
Montoya 3. lett elsõ NASCAR-os futamán

Juan-Pablo Montoya 3. lett elsõ NASCAR-os futamán, az ARCA sorozat talladegai fordulóján, amit 16 körrel a verseny tervezett vége elõtt leintettek egy baleset miatt. Montoya, aki az USA Nagydíj után, hirtelen távozott a McLarentõl, a 2. helyrõl rajtolt, és az elsõ 10 körben vezette a versenyt, de miután Brian Sillas oldalról nekiütközött, hátraesett a 31. helyre. Innen ügyes taktikával végül felkapaszkodott a dobogóra. "Ez nagyon kellemes volt. Ha az F1-ben esik hátra az ember, akkor ott is marad. Elõfordul, hogy két másodperccel gyorsabb vagy valakinél, mégsem tudod megelõzni. Ma viszont szerintem úgy 40 autót elõztem meg könnyedén. Ez botrányos volt!" - örvendezett Montoya. - "Régóta nem szórakoztam ilyen jól. Nem azt mondom, hogy az F1 rossz, mert szerintem ott is nagyszerû versenyezni, az autók hihetetlenek, meg minden; ami azonban a személyes élvezetet illeti, a versenyzéstõl régóta nem kaptam ennyit." Montoya hétfõn tovább tesztel a Chip Ganassival Talladegában, kedden és szerdán pedig már a Nextel Cup-os autóba is beleülhet. A kolumbiai versenyzõ a tervek szerint az ARCA iowai idényzáróján is rajthoz áll majd.

gordon 24
Igen...

Downhill!!

Jo volt az edzés😛 Massa a végén nagyot ment😊 A Hondáktol még többet vártam de ez nem sikerült:S alonson csak röhögni tok😄 Nagyon ugy tünik Schumacher hozza a kötelezõt hisz ennél az idõnél amit futott majd egy másodperccel jobbat is ment ma tehát több üzemanyaga van mint a többieknek sztem...Télleg!ha most nyer és alonso kiesik akkor világbajnok?😊

😄DD Már ideje lenne 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

gordon 24
Ez nagyon tetszett. Análisan.....DDDDDDDDDDDDDDDDDD<#hehe><#hehe>

Downhill!!

Briatore: Massa feltartotta Alonsot

A Renault istálló versenyzõi csak a harmadik sorból rajtolhatnak a Japán Nagydíjon, így a csapatvezetõ, Flavio Briatore igen csalódott és a Michelin abroncsokat okolja a kudarcért.

"Ha a két Toyota elõttük áll, akkor világos, hogy mirõl van szó. Biztos, hogy kevesebb üzemanyagot tankoltak a Toyotánál az autókba, de önmagáért beszél, hogy négy Bridgestone versenyzõ áll elõttünk. Jobb teljesítményre nem volt lehetõségünk."

Briatore úgy véli, Massa feltartotta Alonsot a harmadik etapban. "Fernando Monzában nem szándékosan tette, Massa ma igen."

Hogy valaki análisan ismertetne meg az üzemanyagtöltõ csõvel. Te vén sz*rkeverõ...

chalezlopez
A Ferrari brazil sofõrje, Felipe Massa szerezte meg a pole pozíciót a Japán Nagydíj szombati idõmérõ edzésén, aki mellõl csapattársa, Michael Schumacher indulhat majd a holnapi versenyen. A Toyota megverte a Renault-t, Alonso csak az ötödik.

Vamos Argentina!

nem tudom, de szívbõl kívánom, hogy jövõre mentsék át ezt a teljesítményt...

közel 20 évig szurkoltam a McLaren-nek jóban-rosszban kitartottam mellettük, de míg ez a dilettáns banda nem takarodik el a vezetõségbõl, akik szétbomlasztották ezt a sikeres csapatot, addig ott rohadjanak meg ahol vannak...

Csak Hamiltont sajnálom...

Punker
mclaren-ek mit mûveltek?

Punker
az agurik hozzák a szokásost.....

Ch_Slater
nah nagynehezen a német rtl bejött. legalább a képet látom..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.