FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanúlj a szüleid hibájából: mindig használj gumióvszert!
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kár Schumacherért! Egálból ismét technikai hiba miatt döl el a vébé, bár ez még jobb mint ha kitették volna egymást mint Prost és Senna idejében ...
A medve nem játék.
A Ferrari megérdemli, mert nem építhet ilyen motorkoat...
Sajna Schumi úgy néz ki bukott mindent és Alonso "megveri"...
ja és mondjuk nem mind1, hogy Schumi 1. heyrõl Alonso pedig 3. helyrõl bukott.
GYuszi most nagyon felizgult....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
Asszem a szezon második felében kialakult a mákegyenlõség
Gracie Barra
van rá egy csöppnyi esély, hogy Mika Hakkinen visszatérjen az F1-be valamikor? <#vigyor5>#vigyor5>
#hhwnd
A Ferrari a Michael Schumacher (világbajnoki) éra kezdetén az adott év szerint tipizálta versenyautóit. (Ferrari F1-2000, F2001, F2002, F2003-GA, F2004 és F2005)
Idén felhagytak a 'hagyományokkal' és a Ferrari versenyautója a 248 F1-es kódjelet kapta.
248 – Michael Schumacher pontosan ennyi futammal a háta mögött vonul vissza a két hét múlva megrendezésre kerülõ Brazil Nagydíjon. (nem számolva azzal a két futammal, amelyeken diszkvalifikálták Schumachert)
A Ferrari már az évadot megelõzõen számolt azzal, hogy Michael Schumacher nem hosszabbítja meg a szerzõdését? Az elmúlt évek során a két név összeforrt, így nem lenne meglepõ, ha a csapat ezzel fejezné ki tiszteletét és elismerését a német versenyzõ iránt.
Érdekes...
a verseny szempontjából lényegtelen de van benne igazság<#hehe>#hehe>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A címet a pályán nyújtott teljesítményért adják, minden más e téren teljesen lényegtelen. Nem tartották fel, de Massa direkt nem engedte el, cukkolják egymást és mindent megtesznek hogya másikat bemószerolhassa... multkor Massának bajött, most Alonsonak nem, de szóvá tette és habár lényegtelen volt, van benne igazság...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Frank Williams csalódott Kimi Räikkönenben. A csapatvezetõ úgy véli, hogy a finn pilóta is hibás abban, hogy eddig nem sikerült bajnoki címet szereznie.
"Amikor bemutatkozott a Formula-1-ben arra gondoltam, 'ó nem, hogyan kerülte el a figyelmemet ez a srác?'. Elképesztõ teljesítményt nyújtott. Csalódott vagyok, hogy nem veszi elég komolyan a Formula-1-et."
Räikkönen jövõre Michael Schumacher nyomdokaiba lép a Ferrarinál, ami Williams meglátása szerint nem lesz egyszerû. "Michael teljesen más, mint Kimi. Talán Jean Todt tudja majd kezelni õt. Lehet hogy egy beszélgetés segít, de ebben nem vagyok biztos."
A Red Bull Racing a Formula-1 üde színfoltja – véli maga a csapat. Humoros beharangozók, móka a sajtótájékoztatón, háromemeletes vendéglátó egység a paddockban, és még lehetne sorolni.
Suzukában az 'újonc' Robert Doornbost tréfálták meg. "Robert Doornbos a saját bõrén tapasztalta meg, hogy egy Red Bull versenyzõ életében derült égbõl villámcsapásként jöhetnek izgalmas pillanatok. Amikor visszatért Suzuka Circuit Hotelbe, nem találta a kulcsokat." – olvasható a csapat internetes oldalán.
"Arra gondolt, biztos útközben veszítette el. Megkérte a személyzetet, hogy nyissák ki az ajtót. Meglepõdve látta, hogy az ágy, az ágynemû és a ruhásszekrény is fel van dúlva."
"A holland arra gondolt, hogy õrült rajongók tették, akik a parkban megtalálták a kulcsokat. Ettõl a gondolattól félni kezdett, ezért összepakolta maradék holmiját, hogy egy másik szobába költözzön, amikor felbukkantak a Red Bull versenyzõi, akik a hasukat fogták a nevetéstõl. A csapat irodájában megtalálták Doornbos kulcsait, majd rendetlenséget csináltak a szobában."
😊))))
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Isten most nem ér rá,segíthetek?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Miért is kellene lelassulnia?
Legalább 5 körrel késõbb jön ki Sumi...Te melyik idõmérõt nézted????
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hja már kajak bekékült😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a másik gyerek meg csak azért van, hogy 2 autó lehessen a pályán, így 50%-os a leégés esélye, nem 100%...😞
http://gaborszantai.co.uk/
Hát ne! Ron talicskái lassan az indulás jogát sem kaphatnák meg, nemhogy akármilyen rajtszámot...😊
http://gaborszantai.co.uk/
Én komolyan sírnék, ha ilynek a Ferrarival történnének meg.