182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jobb is sokszor csak nézelődni... -
Azért F1-ben megvan a lökdösődésnek az ára,az,hogy Kovának meg Kiminek mázlija volt,az egy dolog.Máskor feleennyitől meg letörik az egész:) -
SzocsA #70542 ez viszont iga a forma 1be is ez kéne de ott is meg a többi autósportban is mindig sokan lemaradnak!
spai pálya olyan széles volt hogy az összes kocsi elférne 1 sorban de előzés nem sok volt!
és annak mi értelme van ha egy csapat nem esélyes a győzelemre de ott van és csak körözget?
-
2 és fél óra vonaton = 230 új üzenet az F1-es topikban. :DD
Korrektek voltak a bírák bár talán egy kicsit kemények.
Mintahogy azt délután is írtam nagyon kétes dolog volt ez. Hami hibázott/előnyhöz jutott meg nem is. A sikánt átvágta de visszaengedte Kimit, viszont hiába engedte vissza mégis olyan előnyhöz jutott amihez a pályan azon szakaszán ha rendesen veszi be a kanyart akkor nem jut.
Maga a bünti egy kicsit talán túl szigorú ha a sima 25 mp-es időbüntinek tekintjük. A 25 mp sok. De ha abból a szemszögből nézzük, hogy tulajdonképpen ez egy áthajtásos büntinek felel meg akkor annyira mégsem durva szerintem. Mert mégiscsak előnyt szerzett. -
De ott ez a lényeg,amúgy hendikepp sem lenne.Ott szerintem ez nem baj.Sőt,ettől is izgalmas. -
SzocsA #70539 lassan a forma 1ben is lehet lökdösődni !
nézd meg mikor hami elment kimi mellett kimi vissza akarta előzni és hátulról belement és nem tört le az első szárny vagy mikor kovi kilökte a redbullost ott sem sérült a szárny!
-
:)) hendikep rendszer, nincs ezzel semmi baj, ettől izgalmas, az egyenlőségre törekednek illetve hogy egyik gyártó se legyen domináns és a versenyzőkön múljon. -
SzocsA #70537 bmw nek jól ment erre a fia +15 kg súlyt rakatott a bmw összes kocsijába seátnak ment jól akkor kivetették a bmwből a +15 kg súlyt .....STB -
Teljesen más téma... ott nem nyúlnak bele, lehet lökdösődni, meg egyebeek, nagyon durva menővereknél avatkoznak csak közbe, de ez ritka, de te nem is erre gondoltál hanem a benzin vs dízel motorokra... addig nem lesz megfelelő döntés amig e két motor szerepel, mert nem lehet igazságot csinálni, csak szabályozni... -
SzocsA #70535 fent lesz torrenten este a sport klub megismétli megismételte 6 kor vagy mikor! -
Várj vele egy hetet.Akkor majd küldök pm-et. -
valaki
légyszi
töltse fel a belga nagydíjat mert nemláttam
kössz
SrAta -
Hogy szól az erre az esetre vonatkozó szabály pontosan? Meg van benne határozva az hogy mennyire kell "lemaradni" a sz "átvágónak" ahhoz hogy ne legyen előnyszerzés? Mert ha nem akkor ennyi erővel ki is lehet hirdetni a végeredményt a rajt előtt :) No de komolyan, most akkor ne felejtsük el azt sem hogy igy nyitottabb a verseny a vb cimért, ami pedig nézettséget jelent :) Ami meg sok sok pénzet :) -
Takarodj innen senki se kíváncsi rád!.-.- -
Miért,mi volt most ott? -
SzocsA #70529 mindegy a sors majd úgy is vissza adja neki amit ma levett tőle!
de remélem az utolsó futamon nem így fog eldőlni a helyezési sorrend és a vB cím sorsa! -
Uramisten.... Már a kisegítőben is van internet.... ? -
SzocsA #70527 nézd meg a WTCC-t ott mit csinál a fia az a szánalomű! -
joe14 #70526 most látom, hamilton megszívta 
szopjá gecit apádbó
-
ő se sokra ment vele -

-
Mindenki ment ma ott
-
SzocsA #70523 kimi is a bukótérben ment! -
Amúgy tényleg érdekes,hogy mostanában hétközben semmi sem megy itt,még időmérőn sem,csak verseny napján.Régebben nagyobb volt az élet. -
Én régóta nézegetem a topicot, bár beírni nem nagyon szoktam, mert nincs sok értelme... Van a sok ember, aki mindenféle meggyőzhetőség nélkül csak a saját kedvencét imádja, aki vele van azt isteníti, aki nem, azt anyázza. Miért nem lehet néha belátni, hogy a másik jobb volt, megérdemelte, a kedvenc hibázott, stb.
És van a kis maradék, aki felfogja ezeket, elismeri, ha egy másik most jobb volt... -
Hát elég kiábrándító az biztos:D -
Rönó most nekem nem élcsapat.Ferrari és mekláren,már a BMW sem az,év elején még ottvoltak. -
G_ArchAngel #70518 azert azok a forumozok, akik hetkozben a topic kozelebe sem neznek, hihetetlen szint hoznak a forum szurke vilagaba - nemelyikrol nem is tudom elhinni, hogy az altalanos iskolan tul van, azt meg plane nem, hogy elso nekifutasra... -
Ezt nem értem én sem, elengedte, elöl volt teljes terjedelemben csakhát a Kimi-Ferrari párosnak ma köze nem volt a vízen versenyzéshez, lenyomta ahogy kell .... Ha Kimi nem húzza rá a sikán előtt már ott megeteti .
Bár Massának szurkolok kicsit ( az elmúlt két évben amit fejlődött megérdemelne egy vb-t...), és ez neki tett jót, ennek ellenére én igazságtalannak tartom .....
Ha valaki érdemelne büntit az a Williams, aki kirongyolt eléjük ! -
dav1d #70516 Toro Rosso vagy mi a szösz (ami jövöre kb nem is létezik ezen a néven) az tényleg baromi élcsapat
ezt nem az idei teljesitményük határozza meg b+ a te észjárásod szerint a tavaly a mclaren nem tartozott az élcsapatok közé mert 0 pontot szerzett vagy mi a szösz... ? keres rá youtube on és nézd meg kik voltak elől
De még ha ugyis nézem hogy pontok szerint akkor is max Piqé balfaszkodásának köszönheti a Renault hogy nincs ott ahol megérdemelné de az első 3 sorban mindenkép számitani kell Alonsora és az amiért én megengedem ezt a jelezőt magamnak
-

-
A McLaren egyik szóvívője az autosport.com tudósítása szerint elmondta: "Megnéztük az adatainkat és elérhetővé tettük az FIA számára is. Egyértelműen látszik, hogy Lewis 6 km/h-val lassabban haladt át a célvonalon, mint Kimi. Visszaadta a vezetést Kiminek, Lewis újra pozícióba került, majd Kimi mögött jobbra húzva a hajtűben kifékezte őt. Az adatok alapján nincs más lehetőségünk, mint, hogy jellezzük fellebbezési szándékunkat." -
nem azért mert kicsúszott
hanem kurva magasból leszarja...
neki az volt a lényeg hogy megnyerte 1 címet aztán kész...
ezért tartom szánalmasnak.akkor hagyja abba és kész.
rossz volt nézni amit eddig egész évben csinál(t) -
elmehetnénk sörözni is
-
Amikor Heidfeld előzte őket akkor szerintem Alonso ment vele,és így tudta megelőzni a Torro Rosso-t. -
Ilyen szinten már senki sem ismeri. -
amúgy az nem lehet, hogy alo is bement boxba a végén kerékcserére? csakmert volt egy kiírás, amin alo hirtelen hetedik lett a negyedik helyről, és akkor el is csodálkoztam, hogy mivan, viszont végül mégis negyedik lett -
etika?a feka nem ismeri ezt a szót -
Leszünk barátok?
-
VALAKI KÖNYRGÖK RAKJA FEL NETRE A BELGA NAGYDÍJAT MERT NEMLÁTTAM
LÉGYSZIVES
NAGYON FONTOS
1000 háála