FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de attól el lehet ismerni, hogy ki, hogy viszonyul a csapatához, és nem egy kézlegyintéssel elintézni...
A Ferrarinál mit zavar téged, hogy csak õ, a szarban voltak amikor odament, most meg már milyen nimbuszuk lett. Szted nem jogos ezért Sumit tisztelni? attól hogy téged nem érdekel

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Istencsászár
Ami minden pilótának megvan, kinek jobb kinek rosszabb. A képességüket a pályán mutassák meg, mint pl Alnso az esõs futamokon ahogy Hungaroringen leelõzte a fél mezõnyt pár kör alatt, vagy a Japán versenyen bemutatt rajtját ahogy a Toyota mellé bement mint anno Montoya, de mondhatnám hogy a tavalyi illetve idei San Marino Nagydíjon mutatott két remek teljesítményt, Sumitól és Alonsotol, vagy Kimi tavalyi szereplését a Suzukai pályán... Ettõl F1 az F1, és ezért nézem azért élvezem. A csajok Kimi miatt vannak oda, a Ferrarisok Sumi maitt, ilyen olyan jóképõ ilyen olyan jó lélek... WTCC-ben, MotoGp-ben, DTM-ben, WRC-ben és még sorolhatnám a jó versenyek miatt nézzük. De hogy állandóan 1 embert ajnározni és csak õ, mer õ tette azzá a csapatot stb.. meg a mérnökök akik a kocsit alá rakták, amit õ kitünõen vezetett és meg is tette vele azokat amiket elvártak, ugyan az amit Kimi csinál a McLarennél nemsok sikerrel a kocsi problémáia miatt, vagy Alonso a rönónál legalább olyan sikeresen mint Sumi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Count Adyn
de szép volt^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
hurrá megint csata van 😊)))

Hát nem tom...😊) Nekem ha már pilótát kell megnevezni akkor Heidfeld a 'kedvencem' (bár a habitusa nem teljesen fekszik), de MS-l úgy vagyok mint Agassi-val voltam, a vége felé nagyon drukkoltam neki minden tornán, mestere volt a sportnak, rengeteg mindent elért, ...és amikor búcsúzott akkor nagyon elkeseredtem én is. Mert a sport egy nagy alakja búcsúzott.
Szóval azt nem tudom megérteni, hogy más...már legalábbis aki a sportért rajong, miért nem tudja megbecsülni a leköszönõ..kétségkivûl nagy alakját.
Mert lehet ítéletnapig ellenérveket hozzni ellene, de én még egy olyant sem olvastam ami ezt akadályozta volna.
..és minden érve van ellenérv.
mittomén teljesség nélkül:
- fiatalkorában talán túlzottan is erõszakos volt.
=
- már régen nem..mint látjuk még akkor sem amikor veszni látszik az ügye..és régebben maga a sport is erõszakosabb volt: errõl Biaggi Suzuka-i könyöklése ugrik be, és akik ezen fentakadtak..mikor Max motorozott ez rendszeres volt, Kocinski így rakta ki õt is, sõt Doohan egyszer rányúlt a másik motoros kormányára...
- Unalmas volt az F1.
=
Nem miatta volt unalmas, amikor fel tudott érni oda hozzájuk csapat hogy harcoljanak akkor nem volt unalmas. Egyébként meg hogy lehet ebbõl a szituból ezt látni nem tudom...egy futó sem futhat lassaban mert akkor nem érik utol a többiek...
- mert hogy csaltak..
=
- Briattore neve megint felmerülhet, vmit a legtöbb embernek fogalma sincs a pontos szabályokról..de a csalás az futótûzként terjed.
Ilyenkor a bulvár médiahír az atomtuti, de ha Gyõzikérõl (bocs) azt írják hogy mittomén Nobel díjjat kapott az kapásból m@rhaság.
..vmint dög sokat tesztelte a különbözõ biztonsági felszereléseket, és a javaslatai elõirányoztak dolgokat, véleményét kikérték és meghallgatták.
..meg dög sok pénzt költ jótékony célokra.
..és így lehetne folytani még sokáíg...mindig van érv és arra ellenérv.
Pedig ez a csávó elmegy, és sok évet leversenyzett itt igen nagy legendás arcokkal, több szabályváltoztatást megélt és sikeres maradt...legutóbb tavaly majdhogynem a padlóról kepesztettek fel.
Állítólag neki van a legtöbb bizgentyû a kormányán, de hogy sok van az ziher mert láttam már, ...hogy menet közben minnél több dolgot tudjon kevergetni,..ért az autóhoz, nyer..
szal nem tom, a megbecsülés hajlandósága hol lett elhagyva...de én inkább az átlag emberi természetet hibáztatom érte mint õt, ami fakad legfõképpen abból hogy nézni és kritizálni egyszerûbb mint csinálni és jól csinálni.
😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az 5 böl felsorolnál párat,mert már nem emlékszem mindre.
Ha jol emlékszem ott kezdödött,hogy Zsooti,aztán ugy folytatodott,hogy
Álmos
Elöd
Ond
Kond
Yoong
Hapci
Benö
Kuka
hú,ez már nem 5!
<#nevetes1>

Való igaz van bennem némi kötözködö hajlam,és alapból a gyengédebbhez húzok.
Van idöm egy kicsit forumozni,erre elökerülsz te is!
[Jakuza]
Hagyjad szegenyt osztja az eszt, aztan kozben a 10 evvel ezelotti szabalyokkal sincs tisztaban.
Ilyen az igazi F1 tudor. Raadasul ugy valtogatja a kedvenceit, mint mas az alsonemujet. Mar az 5. kedvencet fogyasztja a 3. ideny alatt. 😛PPP
Es azt se azert, mert megkedvelte a pilotat, hanem mert MS-el kuzdhet a VB cimert.
Tok rohejeseknek tartom en szemely szerint az ilyen onmagukat "szurkolonak" kikialtott egyeneket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hát ezaz tessék végiggondolni, 7 VB CÍM, el kell számolni odáig...
Meg nem értem, edelénynek szabad mázlistának nevezni Sumit, akkor ne kezdje már el Alonsot mentegetni a tavalyi év után. Ti elvárjátok, hogy Sumiról elhiggyük, hogy csak jókor volt jó helyen, akkor ne lepõdjetek meg, hogy Alonsot nem nevezzük királynak 1 VB cím után, amikor ti 7 után is kidfogásokat kerestek... Gondolkodjatok már...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

a.carkey
Nincs mi lett volna ha! Amúgy futam közben is szívott szép nagyokat. De végülis ez mind mellékes: most Alonso és Michael küzdelmérõl van szó, nem egy idén totális csõdöt felmutató McLarenrõl ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
ennnyi.... nagyon elvakult a forma....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Remélem, ha már Schumi visszavonult abbahagyod az idióta hittérítésed.... Hogy õ csak 1 a sok közül... Meg a sok hülyer lehúzásod császárbarátoddal 1ütt...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

anem 2.,és szintén nem szerencsés a Német,hogy Monacóban aki kiesett, az mindenki elõle esett ki.

Monacot nem nevezném szerencséjének....

Az elözö hsz.-em eleje félre érthetö.
Szoval en nem csak Sumi-val,hanem Alonso-val,Kimi-val,vagy barki mással szemben sem szeretem,ha Isteni pilótának nevezik.
Egy dologért várom nagyon a jövõ évet,az ilyen hozzászolások egyre ritkábbak lesznek.
Az egyesek szerinti "Isten" már csak emlék lesz,az ujjak,meg hála az elõbb említett örökkévalónak,még nem érdemelték ki ezt a címet.

Értem én,Alonso szerencsés,szerencsés,mert Pl. kiesett a Hungarogingen,a német meg szerencsétlen,mert ugyan ott csak 1 pontot szerzett.
Szintén szerencsés Alonso,mert kiesett Olaszországban,és szegény szerencsétlen Sumi meg kiesett Japánban.
(nem vicc ezt pár napja így próbálták itt el adni nekem)
Gondolom a Szerencsének semmi köze ahoz,hogy Sumi Kanadában nem 5. lett,hanem 2.,és szintén nem szerencsés a Német,hogy Monacóban aki kiesett, az mindenki elõle esett ki.Nem is beszélve mind a két futamon az SC. szerepéröl.

Nem hiszem,hogy bármelyik pilota szerencsésebb lenne a másiknál,egyformán álltak a fényben,és az árnyékben.

Kimi,és tavaly.
Egyrészt tényleg olyan mintha Sato-hoz hasonloan,nem készitettek volna elég jo motort a Finn jobb lábához,vagy Kimi karrierje kisértetiesen hasonlit egy bizonyos Brit uriember nevezetesen N.Mansell karrierjéhez,aki szintén nem állt tulzott barátságben a szerencsemalacokkal.
(érdekes,a Williamsban sok pech miatt csak a VB cim köelébe került,majd a Ferrari következett,és végül 34 futamgyözelem után VB cim a Williamsal 92'-ben)
Mindenesetre jövõre ki derül mennyit is bír majd a Ferrari moci.

Megértem azokat akik azt mondják,hogy a sok motorbütetés miatt nem lett Kimi bajnok tavaly,és e miatt szerencsés a Spanyol.
Ök csak azon gondolkozzanak el,mi lett volna,ha a motorhibák nem a futam elött,hanem a futam közben jönnek elõ!
Nem a te szórakozásodról volt szó, hanem Schumacher képességeirõl...

a.carkey
Azért, az idei technikai "malõröket" - mind Ferrari, mind Renault részrõl - "annyi balszerencsé"-nek és "többször cserbenhagytá"-nak minõsíteni, és ezzel tavalyi-idei(-a Világ örökkévalóságáig tartó) Kimi-féle szerencsétlenségekhez hasonlítani szerintem felér egy felségsértéssel ... 😊

A medve nem játék.

"Az elmúlt esztendõben minden arról szólt, hogy ki a gyorsabb a pályán."

Hát e tekintetben épp, hogy a Rönõ vesztett... 😄D Mi bajuk van ezeknek?

A Renault jobban élvezte a tavalyi csatákat

Tavaly a Ferrari nem tudott harcba szállni a bajnoki címért, így a Renault és a McLaren-Mercedes küzdöttek meg egymással. A francia csapat idén új ellenfelet kapott, ám ebben a küzdelemben kevesebb örömüket lelték.

"Az elmúlt esztendõben minden arról szólt, hogy ki a gyorsabb a pályán." – véli a Renault motorokért felelõs igazgatója, Denis Chevrier.

A technika tavaly többször cserben hagyta Kimi Räikkönent, ahogyan idén Alonsot és Schumachert is. "A McLarennel folytatott csaták során többször együtt éreztem a csapattal, most cseppet sem voltam szomorú, amikor láttam, hogy kiesik az ellenfelünk."

"Az elmúlt két hónapban annyi balszerencse érte a csapatunkat, hogy meg voltunk gyõzõdve arról, hogy ebbõl a vetélytársaink erõt merítettek."

A politika rányomta bélyegét a versenyzésre. Az ellensúlyos lengéscsillapító betiltása, illetve Alonso büntetése a Magyar-, illetve Olasz Nagydíjon - Chevrier úgy véli, hogy ezen intézkedések miatt a sportszellem háttérbe szorult.

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
Pfff. Kezdenek itt egyesek nagyon szánalmasan gondolkodni. Nagy baj van a fejetekben az F1-el kapcsolatban, ha azt gondoljátok, hogy a pilóták munkája megszûnik mikor kiszállnak az autóból. Ezért nem lesz soha egyik "újonc" akkora versenyzõ mint a régiek. (Schumit is közéjük véve.) Azon kívül, hogy tudnak a pályán mást nem sokat az autóról.
Jah. És Alonso elsõ vb címe?! Ha az nem ajándék akkor mi. Csak ismételni tudom magam. Szánalmas gondolkodás... ajándák.... <#taps>

A teszteléshez hozzászólva. Az lehet, hogy Schumi az az ember a mai mezõnybõl aki a legtöbb idõt töltötte a pályán és a legtöbbet tesztelt. Ezzel nem lehet vitatkozni. De. Nem is olyan régen egy spanyol fiatalember akkor sem ment tesztelni amikor lehetett volna... (egy elég hülye indokkal)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
aha akkor magatokat cáfoljátok.... döntsétek már el mibe köttök bele, "Schuminak az ajándékba kapott VB címei" mert õ nem hajtott mint az állat, ez már lassan tényleg LOL...

Valahogy így gondolom én is.
Istencsászár
Ez mind szép és jó, de pl Kimi ennek az ellenkezõje, de kit érdekel? pályán hajtson, brillírozzon a többi magánügy, vagy szívügy stb... nevezzük bárminek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
és ez hogy jön ide fool?

Istencsászár
Ez mind szép és jó, de pl Kimi ennek az ellenkezõje, de kit érdekel? pályán hajtson és én nézhessem a versenyt a többi magánügy.

desigo
és a legkorábban távozó😊
ezt kihagytad...
Istencsászár
Mondat kiegészítés volt.

Kit--Kat
Mindnekjki tudja, hogy Schumacher a leg szorgalamasabb, legprecízebb és legösszetartóbb csapatember az F1-ben... Csak az nem aki ellenzõt hord...

Kit--Kat
IS... De nelegyél ennyire elfogult... Mindenki látja mi történt...

1, Nem
2,14 év alatt lehet többet tesztelni,mit 2-3-5 év alatt.
Istencsászár
A mérnökök meg a kocsit.

Kit--Kat
Hmm te bolond vagy, ingyen VB cím?? Schumi rakta össze a csapatot... Õ 100x többet tesztelt mint a mai pilóták összeadva....

khmm khmm, kinek a javára füstölt el? 😄D

Count Adyn
hát ha isten igy nézné a kis spanyol is hordhatna maszkot füst ellen<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ugyan mit nem értenek ezen.
A Kinai futam izgalma után a Jo Isten nézte a futamot,elgondolkodott magában:
- Nem kapott ez már ingyen elég sok cimet tölem?
- Volt már elég szerencséje ebben az évben is.
_Durr a motor!!<#smile>
Istencsászár
Pos Driver Team Time Laps
1. M.Schumacher Ferrari (😎 1:15.688 104
2. Hamilton McLaren-Mercedes (M) 1:16.811 73
3. Kubica BMW-Sauber (M) 1:17.015 98
4. Badoer Ferrari (😎 1:17.243 76
5. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:17.300 70
6. Zonta Toyota (😎 1:17.488 73
7. Panis Toyota (😎 1:17.801 92
8. Wurz Williams-Toyota (😎 1:18.267 79
9. Karthikeyan Williams-Toyota (😎 1:20.450 61

Hoppá-hoppá!! Hamilton gyerek odatett, Pedro most csomagolhat. Brazíliában te áll rajthoz Lewis!

Count Adyn
<#worship>

desigo
<#worship>

a belga futam regalább emberi idõben van...
ez nagyon jóó, király <#eljen><#eljen>

nah ez egy jo nagyon jo hir😊

Istencsászár
Spa visszatér

A BBC értesülései szerint az utolsó szerzõdés is aláírásra került Bernie Ecclestone és Belga Nagydíj szervezõi között. Így már biztos, hogy Spa-Francorchamps jövõre visszakerül a versenynaptárba.

<#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

szívás 😞

Istencsászár
Tök mind1 mer akkor ebben is egál😊, de hülyeség ilyet feltételezni... ilyen gond bárkivel bármikor elõfordulhat, ilyen a technikai sport...

BaliBoy
A Ferrarit aggasztja Schumi motorhibája

Még a végén kiderül, hogy nem is Rönónál van szabotõr hanem a Ferrarinál. Mindenesetre tényleg nagyon furcsa.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Kinézetre/festésre szerintem ez volt a legszebb autó:

Monteverdi-Onyx F1 1990-ben ...

A medve nem játék.

M@TriX
jó cikk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

http://gaborszantai.co.uk/

FW11
Tévedtem 86'-os.Itt kép is van
Sajnos nincs de keresek.
Igen,az még a hagyományos kék-sárga Williams volt,88' -bol.
FW11 az ha jol tudom a 87-88 as evek, vagy regebbi? ha van foto, tedd fel.

Rosberg védelmében,hogy sajna ez a Williams nem BMW.
Voltak Rosbernek felvillanásai,de mikor jól ment akkor a technika nem birta alatta.
Igaz ez az egész évre érvényes a Williamsnál.
Ha jo helyen álltak,(Ausztrália 1 hely,Monaco 3.),akkor meg pusztult a technika,ha uccsok voltak végéig bírta.