FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az elmúlt esztendõben minden arról szólt, hogy ki a gyorsabb a pályán."

Hát e tekintetben épp, hogy a Rönõ vesztett... :DD Mi bajuk van ezeknek?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

A Renault jobban élvezte a tavalyi csatákat

Tavaly a Ferrari nem tudott harcba szállni a bajnoki címért, így a Renault és a McLaren-Mercedes küzdöttek meg egymással. A francia csapat idén új ellenfelet kapott, ám ebben a küzdelemben kevesebb örömüket lelték.

"Az elmúlt esztendõben minden arról szólt, hogy ki a gyorsabb a pályán." – véli a Renault motorokért felelõs igazgatója, Denis Chevrier.

A technika tavaly többször cserben hagyta Kimi Räikkönent, ahogyan idén Alonsot és Schumachert is. "A McLarennel folytatott csaták során többször együtt éreztem a csapattal, most cseppet sem voltam szomorú, amikor láttam, hogy kiesik az ellenfelünk."

"Az elmúlt két hónapban annyi balszerencse érte a csapatunkat, hogy meg voltunk gyõzõdve arról, hogy ebbõl a vetélytársaink erõt merítettek."

A politika rányomta bélyegét a versenyzésre. Az ellensúlyos lengéscsillapító betiltása, illetve Alonso büntetése a Magyar-, illetve Olasz Nagydíjon - Chevrier úgy véli, hogy ezen intézkedések miatt a sportszellem háttérbe szorult.

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
Pfff. Kezdenek itt egyesek nagyon szánalmasan gondolkodni. Nagy baj van a fejetekben az F1-el kapcsolatban, ha azt gondoljátok, hogy a pilóták munkája megszûnik mikor kiszállnak az autóból. Ezért nem lesz soha egyik "újonc" akkora versenyzõ mint a régiek. (Schumit is közéjük véve.) Azon kívül, hogy tudnak a pályán mást nem sokat az autóról.
Jah. És Alonso elsõ vb címe?! Ha az nem ajándék akkor mi. Csak ismételni tudom magam. Szánalmas gondolkodás... ajándák.... <#taps>

A teszteléshez hozzászólva. Az lehet, hogy Schumi az az ember a mai mezõnybõl aki a legtöbb idõt töltötte a pályán és a legtöbbet tesztelt. Ezzel nem lehet vitatkozni. De. Nem is olyan régen egy spanyol fiatalember akkor sem ment tesztelni amikor lehetett volna... (egy elég hülye indokkal)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
aha akkor magatokat cáfoljátok.... döntsétek már el mibe köttök bele, "Schuminak az ajándékba kapott VB címei" mert õ nem hajtott mint az állat, ez már lassan tényleg LOL...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Valahogy így gondolom én is.
Istencsászár
Ez mind szép és jó, de pl Kimi ennek az ellenkezõje, de kit érdekel? pályán hajtson, brillírozzon a többi magánügy, vagy szívügy stb... nevezzük bárminek.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
és ez hogy jön ide fool?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Ez mind szép és jó, de pl Kimi ennek az ellenkezõje, de kit érdekel? pályán hajtson és én nézhessem a versenyt a többi magánügy.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
és a legkorábban távozó:)
ezt kihagytad...
Istencsászár
Mondat kiegészítés volt.

Kit--Kat
Mindnekjki tudja, hogy Schumacher a leg szorgalamasabb, legprecízebb és legösszetartóbb csapatember az F1-ben... Csak az nem aki ellenzõt hord...

Kit--Kat
IS... De nelegyél ennyire elfogult... Mindenki látja mi történt...

1, Nem
2,14 év alatt lehet többet tesztelni,mit 2-3-5 év alatt.
Istencsászár
A mérnökök meg a kocsit.

Kit--Kat
Hmm te bolond vagy, ingyen VB cím?? Schumi rakta össze a csapatot... Õ 100x többet tesztelt mint a mai pilóták összeadva....

khmm khmm, kinek a javára füstölt el? :DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Count Adyn
hát ha isten igy nézné a kis spanyol is hordhatna maszkot füst ellen<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ugyan mit nem értenek ezen.
A Kinai futam izgalma után a Jo Isten nézte a futamot,elgondolkodott magában:
- Nem kapott ez már ingyen elég sok cimet tölem?
- Volt már elég szerencséje ebben az évben is.
_Durr a motor!!<#smile>
Istencsászár
Pos Driver Team Time Laps
1. M.Schumacher Ferrari (B) 1:15.688 104
2. Hamilton McLaren-Mercedes (M) 1:16.811 73
3. Kubica BMW-Sauber (M) 1:17.015 98
4. Badoer Ferrari (B) 1:17.243 76
5. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:17.300 70
6. Zonta Toyota (B) 1:17.488 73
7. Panis Toyota (B) 1:17.801 92
8. Wurz Williams-Toyota (B) 1:18.267 79
9. Karthikeyan Williams-Toyota (B) 1:20.450 61

Hoppá-hoppá!! Hamilton gyerek odatett, Pedro most csomagolhat. Brazíliában te áll rajthoz Lewis!

Count Adyn
<#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
<#worship>

a belga futam regalább emberi idõben van...
ez nagyon jóó, király <#eljen><#eljen>

nah ez egy jo nagyon jo hir:)

Istencsászár
Spa visszatér

A BBC értesülései szerint az utolsó szerzõdés is aláírásra került Bernie Ecclestone és Belga Nagydíj szervezõi között. Így már biztos, hogy Spa-Francorchamps jövõre visszakerül a versenynaptárba.

<#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

szívás :(

Istencsászár
Tök mind1 mer akkor ebben is egál:), de hülyeség ilyet feltételezni... ilyen gond bárkivel bármikor elõfordulhat, ilyen a technikai sport...

BaliBoy
A Ferrarit aggasztja Schumi motorhibája

Még a végén kiderül, hogy nem is Rönónál van szabotõr hanem a Ferrarinál. Mindenesetre tényleg nagyon furcsa.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Kinézetre/festésre szerintem ez volt a legszebb autó:

Monteverdi-Onyx F1 1990-ben ...

A medve nem játék.

M@TriX
jó cikk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

FW11
Tévedtem 86'-os.Itt kép is van
Sajnos nincs de keresek.
Igen,az még a hagyományos kék-sárga Williams volt,88' -bol.
FW11 az ha jol tudom a 87-88 as evek, vagy regebbi? ha van foto, tedd fel.

Rosberg védelmében,hogy sajna ez a Williams nem BMW.
Voltak Rosbernek felvillanásai,de mikor jól ment akkor a technika nem birta alatta.
Igaz ez az egész évre érvényes a Williamsnál.
Ha jo helyen álltak,(Ausztrália 1 hely,Monaco 3.),akkor meg pusztult a technika,ha uccsok voltak végéig bírta.
Számomra minden idõk legszebb gépe az FW 11.
Kit--Kat
már most is azok...

<#eljen>

jövõre szép ezüst-vörösek lesznek a Vodafone jóvoltából:)

Kit--Kat
én csak kinézetre értettem szigorúan, amúgy meg nem a kedvenceim, de szerintem ezek a legszebb mcLaren gépek

Istencsászár
Hát majd kiderül jövõre,hogy tud e elõre lépni.

igen, nekem is az tetszik. De McLaren nagyon hatalmas volt meg annak idejen, a Senna es Berger idokben. 1987-1992 ha jol tudom. a Piros Feher auto. (Marlboro) viszont, a Williams sem volt semmi. Sot, ez a ketto uralta a Forma 1 et.

nem lehet ossze hasonlitani Rosberg (Williams) Cubica (BMW) val, mert mit tudna csinalni Rosberg a Williams al..... Viszont Cubica utokepes a BMW el. Cubica viszont jo is.

Karthikeyan megalt, de amikor ment akkor majdnem 3 masodpercel lassubb mint Wurz. Karthikeyan=sponsor $=TATA=Hatalmas Indiai vallalat, ami nagyon kell a Williams nakk most.

Istencsászár
Mp4/17d szépvolt-jóvolt, a 18/19-es kecsesen új, az Mp4/20 meg a modern F1 legszebb gépe számomra.

Kit--Kat
Hakkinen Respect, de azért 98ban a McLaren volt a legjobb, legalábbis az év 3/4ében. Amúgy elgondolkoztam és szerintem a 97es volt a legszebb McLaren a szürke érából, meg a 98as:)

Istencsászár
Mikor is volt az elsõ futam? azóta megsem említették a versenyen, durván szólva... ellenben Kubica aki nemcsak az elsõ versenyén, hanem az utánna követõkön is bemutatta milyen nagy tehetség.

Karthikeyan 10 kört ment, ahogy Hamilton is. Az indiai alatt megállt az autó, míg a McLarenék csak ennyit terveztek mára.

Karthikeyan nagyon egy 'kemeny' versenyzo, latszik az idejen is.... es sokan meg a Baumgartnert szidtak... Persze az is igaz, hogy abu behozta magaval TATA't es az o $$$$$$$-at. ahogy a mondas szol: Money talks, Bull shit walks... ha ha ha

McLaren ment Bridgestone'al a Stone-age ben... vagyis ezer eve. A gumi technologia annyira valltozik versenyrol versenyre, hogy a compound amit hasznaltak annak idejen talan mar csak a Bridgestone museumban talalhato.

Rosberg nem utokepes? <#lookaround>Ha emlekszel az elso futamra, nagyon kemenyen ment. Megvan neki a jo attitude is, tehat nem engedi hogy barki ra-lepjen. Szerintem Rosberg nagyon jo lessz, ha az auto utokepes.
Williams elszurta a Cosworth es a seemless shifting valtojukkal, szoval egy jo motorral menni fog. Szinten, azt hiszem 2002-2003 ban, Williams volt a legnagyobb vetelytarsa Ferrari nak, es nem a McLaren...mivel hogy ok mar akkor is azt probaltak kitalalni, hogy miert fustol el a motor...<#wilting>Oszinten, eddig a McLaren nek a szin kombinacioja tetszik a legjobban, es ha jol tudom, a kaszni nem nagyon durva a gumikkal...de talan ennyi. Hakkinen csodat tudott tenni ezzel a geppel. Ha o Ferrari ban ult volna......huh....

Istencsászár
Teszteredmények - Jerez - Kedd:

Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör

1. Gene Ferrari (B) 1:17.805 102
2. Badoer Ferrari (B) 1:18.789 70
3. Wurz Williams (B) 1:19.549 108
4. Karthikeyan Williams (B) 1:22.196 10
5. Hamilton McLaren (M) 1:23.550 10

Magic Boy
Daily Mirror: "Schumacher már régen bebizonyította, hogy képes bajnokként nyerni. Tegnap, amikor legnagyobb álma szertefoszlott, megmutatta, hogy veszíteni is bajnokként tud. Semmi vádaskodás, semmi ujjmutogatás, semmi felelõsségre vonás, semmi szitok. Ehelyett kameráktól körülvéve bement a boxba, és az összes szerelõt átölelte. Lehet, hogy elvesztett egy futamot és egy címet, de milliónyi szívet nyert meg."

Itt a lényeg!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Istencsászár
McLaren ment B-vel.. azér nem új nekik.

Williamsban nem látom az erõt és Rosberg-ben sem. Webber mutatott a kocsival dolgokat, de hát a Jaguarral is villantott.
Mind a négy Red Bullra gondoltam, Luizzi nagyon jó, Speed talán össze kapja magát.