FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát e tekintetben épp, hogy a Rönõ vesztett... :DD Mi bajuk van ezeknek?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Tavaly a Ferrari nem tudott harcba szállni a bajnoki címért, így a Renault és a McLaren-Mercedes küzdöttek meg egymással. A francia csapat idén új ellenfelet kapott, ám ebben a küzdelemben kevesebb örömüket lelték.
"Az elmúlt esztendõben minden arról szólt, hogy ki a gyorsabb a pályán." – véli a Renault motorokért felelõs igazgatója, Denis Chevrier.
A technika tavaly többször cserben hagyta Kimi Räikkönent, ahogyan idén Alonsot és Schumachert is. "A McLarennel folytatott csaták során többször együtt éreztem a csapattal, most cseppet sem voltam szomorú, amikor láttam, hogy kiesik az ellenfelünk."
"Az elmúlt két hónapban annyi balszerencse érte a csapatunkat, hogy meg voltunk gyõzõdve arról, hogy ebbõl a vetélytársaink erõt merítettek."
A politika rányomta bélyegét a versenyzésre. Az ellensúlyos lengéscsillapító betiltása, illetve Alonso büntetése a Magyar-, illetve Olasz Nagydíjon - Chevrier úgy véli, hogy ezen intézkedések miatt a sportszellem háttérbe szorult.
http://gaborszantai.co.uk/
Jah. És Alonso elsõ vb címe?! Ha az nem ajándék akkor mi. Csak ismételni tudom magam. Szánalmas gondolkodás... ajándák.... <#taps>#taps>
A teszteléshez hozzászólva. Az lehet, hogy Schumi az az ember a mai mezõnybõl aki a legtöbb idõt töltötte a pályán és a legtöbbet tesztelt. Ezzel nem lehet vitatkozni. De. Nem is olyan régen egy spanyol fiatalember akkor sem ment tesztelni amikor lehetett volna... (egy elég hülye indokkal)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2,14 év alatt lehet többet tesztelni,mit 2-3-5 év alatt.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A Kinai futam izgalma után a Jo Isten nézte a futamot,elgondolkodott magában:
- Nem kapott ez már ingyen elég sok cimet tölem?
- Volt már elég szerencséje ebben az évben is.
_Durr a motor!!<#smile>#smile>
1. M.Schumacher Ferrari (B) 1:15.688 104
2. Hamilton McLaren-Mercedes (M) 1:16.811 73
3. Kubica BMW-Sauber (M) 1:17.015 98
4. Badoer Ferrari (B) 1:17.243 76
5. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:17.300 70
6. Zonta Toyota (B) 1:17.488 73
7. Panis Toyota (B) 1:17.801 92
8. Wurz Williams-Toyota (B) 1:18.267 79
9. Karthikeyan Williams-Toyota (B) 1:20.450 61
Hoppá-hoppá!! Hamilton gyerek odatett, Pedro most csomagolhat. Brazíliában te áll rajthoz Lewis!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A BBC értesülései szerint az utolsó szerzõdés is aláírásra került Bernie Ecclestone és Belga Nagydíj szervezõi között. Így már biztos, hogy Spa-Francorchamps jövõre visszakerül a versenynaptárba.
<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Még a végén kiderül, hogy nem is Rönónál van szabotõr hanem a Ferrarinál. Mindenesetre tényleg nagyon furcsa.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Monteverdi-Onyx F1 1990-ben ...
A medve nem játék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Igen,az még a hagyományos kék-sárga Williams volt,88' -bol.
Voltak Rosbernek felvillanásai,de mikor jól ment akkor a technika nem birta alatta.
Igaz ez az egész évre érvényes a Williamsnál.
Ha jo helyen álltak,(Ausztrália 1 hely,Monaco 3.),akkor meg pusztult a technika,ha uccsok voltak végéig bírta.
http://gaborszantai.co.uk/
Karthikeyan megalt, de amikor ment akkor majdnem 3 masodpercel lassubb mint Wurz. Karthikeyan=sponsor $=TATA=Hatalmas Indiai vallalat, ami nagyon kell a Williams nakk most.
Karthikeyan 10 kört ment, ahogy Hamilton is. Az indiai alatt megállt az autó, míg a McLarenék csak ennyit terveztek mára.
Rosberg nem utokepes? <#lookaround>#lookaround>Ha emlekszel az elso futamra, nagyon kemenyen ment. Megvan neki a jo attitude is, tehat nem engedi hogy barki ra-lepjen. Szerintem Rosberg nagyon jo lessz, ha az auto utokepes.
Williams elszurta a Cosworth es a seemless shifting valtojukkal, szoval egy jo motorral menni fog. Szinten, azt hiszem 2002-2003 ban, Williams volt a legnagyobb vetelytarsa Ferrari nak, es nem a McLaren...mivel hogy ok mar akkor is azt probaltak kitalalni, hogy miert fustol el a motor...<#wilting>#wilting>Oszinten, eddig a McLaren nek a szin kombinacioja tetszik a legjobban, es ha jol tudom, a kaszni nem nagyon durva a gumikkal...de talan ennyi. Hakkinen csodat tudott tenni ezzel a geppel. Ha o Ferrari ban ult volna......huh....
Poz. Pilóta Csapat Idõ Kör
1. Gene Ferrari (B) 1:17.805 102
2. Badoer Ferrari (B) 1:18.789 70
3. Wurz Williams (B) 1:19.549 108
4. Karthikeyan Williams (B) 1:22.196 10
5. Hamilton McLaren (M) 1:23.550 10
Itt a lényeg!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Williamsban nem látom az erõt és Rosberg-ben sem. Webber mutatott a kocsival dolgokat, de hát a Jaguarral is villantott.
Mind a négy Red Bullra gondoltam, Luizzi nagyon jó, Speed talán össze kapja magát.