182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jaja simán belemehetett volna kimibe az eső miatt, és akkor még izgibb lenne a pontállás
-
madmanic #70623 ja, hogy nem láttad.. így már értem.. -
A tegnapiról:
talán kicsit súlyos a plusz fél perc, de tegyük hozzá, hogy alapból le se kellett volna vágni a kanyart, nem volt az azért egy húdevészes eset, hogy Hamilton ne tudta volna bevenni a kanyart... -
neked van agyad?
ha tudod használni és tudsz olvasni, akkor láthatod hogy azok ott vélemények. ;)
de most rohannom kell mert anci mérges lesz hogy beültem a gép elé!4444444 -
ja az egész Massa merénylete volt ő
-
G_ArchAngel #70619 Nem mindegy?
Kiesett az egyik, a masikat megbuntettek, a harmadik meg rohog a markaba... -
Igaz, de hát a videóból látszik hogy odavágta kicsit, vagyis a fallal érintkezett a bal hátsó, szóval ez a kép nem mutat semmit... -
jó azért persze nem ebből indulok ki :)))
Kicsit peremesnek néz ki a gumi, én abból gondolom, hogy itt már össze van esve az abroncs. :) -
madmanic #70616 KImi nem az a mentegetőzős típus.. -
Bár ebből a képből minden kerék defektesnek néz ki, hiszen benne van a puha fűben az alja:) -
Nem tom...lehet defekt is mert aztán jártak össze-vissza. De ebből a képből nem tudnék véleményt felvállalni, defektesnek néz ki, de hogy ok vagy okozat...
-
Keresd meg a képet:) -
szebben hangzik úgy, hogy defekt miatt törte szarrá az autót :)
szerintem elütött egy sünit, csak pont nem látszik a képen :)
-
Persze nem kizárt hogy nem, de Kimi és a Ferrari defektről említést sem tesz. -
De mielőtt csapódott, arról volt fent kép ... -
Mivel odacsapta a falnak azt is, ott a videó... -
Nem a legjobb kép, de a bal hátsója volt defektes. Egy másik képen talán jobban látszana, de azt a szar levették a planetről, szóval nem Hamiltonnak ment neki és úgy sérült az első szárny miatt a gumi az talán ezen is látszik ... -
Nem adja fel ... :D -
Defektről a Ferrari nemszólt, Kimi magáénak veszi a hibát, amugy Williams pilóta esetlenkedett előtte, ezért viszont járt volna egy büntetés...
Raikkonen Crash Onboard -
madmanic #70605 mind1, jobb így, úgysem hosszú
-
Azt nem néztem. Sztem lesokallt a pályáról, és a túlfutótéren pedig megpördül amikor akart visszajönni. Számomra ez teljesn hihető..a pályán alig bírtak megmaradni nemhogy a pályán kivül.
De ha Kimi azt mondja majd hogy defekt miatt pördült meg, akkor term. azt is készséggel elhiszem neki, nem szokott mentségeket keresni.
-
Hupsz:) #70600 -
A szakértők egyöntetűen úgy vélik, hogy nem volt jogos a büntetés. A nyolc pontos előny (a futam után a bajnokság állása: Hamilton 80 pont, Massa 72 pont) két pontra csökkent. (Hamilton: 76 pont, Massa: 74 pont)
Norbert Haug: "Ez döntő lehet a bajnokságban."
Niki Lauda: "Ez egy teljesen tiszta manőver volt Hamiltontól."
Christian Danner: "Nagy kár, hogy így tönkre tesznek egy ilyen izgalmas versenyt. A döntés botrányos."
Marc Surer: "A büntetés meglepett. Úgy gondolom, hogy Lewis Hamilton nem volt szabálytalan. Elengedte Kimit, ahogy azt a szabályok megkövetelik, majd besorolt mögé, és megelőzte. Massa 10.000 eurós büntetést kapott Valenciában. Hamilton Belgiumban időbüntetést. Kettős mércével dolgoznak."
Jacques Schulz: "Jogtalan a büntetés. Hasonló esetben Räikkönen figyelmeztetésben részesült volna."
Hans-Joachim Stuck: "Érthetetlen a büntetés. Hamilton elengedte Kimit. Nem tudom miért volt szükség a büntetésre." -
G_ArchAngel #70601 ITV-n mutogattak futam utan, hogy lapos volt a gumija, mikor kicsuszott... -
madmanic #70600 Pár vélemény a büntetésről... Nem győztem szétválogatni annyira vegyes -.-
-
Nem nyilatkozott ilyet. -
Kimi defekt miatt ment a falba? -
"Bár sok kis sportszerűtlenség volt már ami felett szemet húnytak szóval nem ragaszkodtam volna a büntetéshez."
Hát igen. Ez így van. Most sokaknak az csípi a szemét, hogy így nagyon beleszólnak a VB-be. De ha nem büntetnek akkor is. És mivel az ellenkezőjét már nem tudhatjuk meg, hogy mitörténik ha Raikönen elől marad... szóval még az lehet, hogy nem esik ki és akkor megint más a végeredmény. -
húh, na én megnéztem a futamot videón, mert strandon voltam az utolsó nyári napon.
Hazajöttem, megnéztem, király futam volt. A végén is tényleg felnyitott rostéllyal harcoltak, nagyon látványos volt. Mindketten kiadták magukból a maximumot. És ez lett az eredmény.
Én a látványos futamokat szeretem megkaptam elégedett voltam.
Aztán most reggel látom azt újságban, hogy bünti miatt csak harmadik Hami. Aztán megnéztem mi miatt kapta a büntetést és én mint magamat objektívnak tartó én egyet értek.
Ugyanis az OK, hogy a sikán levágása után kissé maga elé engedte Kimi-t, de lehetett látni, hogy már veszettül nyomja és ahogy elhagyták a célvonalat nem is kímélte Kimi-t. Ami rendben is lenne, de a lendületet nem túl sportszerűen szerezte. Bár inkább az idevágó szabélyt kellene vizslatni, mert lehet azzal viszont nem ütközött...
Szóval a boxáthalytásos büntetéssel, a 25 mp talán ennyinek felel meg nem? Én egyet értek. Bár sok kis sportszerűtlenség volt már ami felett szemet húnytak szóval nem ragaszkodtam volna a büntetéshez.
na mind1, szerintem jó futam volt. -
Reggeli hír, hogy Massát is kizárták, mert 1 grammal volt könnyebb az autója a megengedettnél.
-
G_ArchAngel #70594 Mar alig varom az olasz sajto velemenyet...
-
Ez a büntetés mekkora szánalom már. Végre egy izgalmas futam, Hamilton ahelyett, hogy megelégedett volna a biztos 2. hellyel támadta Kimit, kiment a pályáról ez igaz de visszaengedte és utána megelőzte. Hülye is látta, hogy olyan különbség volt köztük, hogy úgyis megelőzte volna előbb utóbb. Ráadásul Kimi ki is esett. Erre megbüntették azért, mert próbált versenyezni, megkockáztatta azt, hogy kiesik és nem szerez pontot nem pedig autózott kényelmesen a 2. helyen.
Ezaz büntetést a köcsögnek.
Kimiért is szorítok de ezután azt mondom nyerje meg a VB-t szépen aztán röhögjön a képébe ezeknek a köcsögöknek akik így próbálják izgalmasabbá tenné a pontversenyt.
Ha marad az eredeti állás akkor lett volna 8 pont közöttük az is kevés.
Bár a Mclaren fellebezett úgysem fognak maguk ellen dönteni újra szóval szerintem már mindegy. De egyre inkább drukkolok Hamiltonnak, ilyen tehetség régen volt az F1ben. -
nem nyert fél másodpercet, a sikánra érkezve fej-fej mellett voltak, nem volt ott semmiféle fél másodperc. Nézd majd meg Hamilton mennyire mellémegy Kimi-nek a sikánra érkezve féktávon.
A szélárnyék meg nem érvényesül ennyi idő alatt. -
Másodpercekig ment előtte, nem besorolt azonnal. Semmi satufék és hagyja elmenni Kimit, hanem elkezdett "Na előzz már meg, előzz már meg" szinten menni. Itt volt bibi. -
Akkor lsz. mint nem Ferrari drukkel küldj már egy mailt a McLarennek, hogy nézzék meg ők is miért is gondolták úgy a bírák, hogy nem volt korrekt Hamilton! :D -
Hagyd már abba ezt a durván meglökte baromságot! Köszi! -
jó futam volt, Castroneves utolsó helyről ennyivel nyert. -
az munka:D -
Elejét elkezdtem nézni, aztán inkább cs ztem XD -
ShaiHulud #70585 kicsit off, indy befuto: