FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A 2007-es naptár:
március 18.: Ausztrál Nagydíj
április 8.: Malajziai Nagydíj
április 15.: Bahreini Nagydíj
május 13.: Spanyol Nagydíj
május 27.: Monacói Nagydíj
június 10.: Kanadai Nagydíj
június 17.: Egyesült Államok Nagydíja
július 1.: Francia Nagydíj
július 8.: Brit Nagydíj
július 22.: Német Nagydíj
augusztus 5.: MAGYAR NAGYDÍJ
augusztus 26.: Török Nagydíj
szeptember 9.: Olasz Nagydíj
szeptember 16.: Belga Nagydíj
szeptember 30.: Japán Nagydíj
október 7.: Kínai Nagydíj
október 21.: Brazil Nagydíj
Nincs benne Imola ...
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
Az új egyezség értelmében tehát a csapatok a következõ két futam valamelyikén leadnak egy - még nem végleges - motort a szövetségnek, majd december 15-ig egy olyan listát bocsátanak a FIA rendelkezésére, melyben tételesen szerepel, milyen módosításokat szeretnének még eszközölni hajtómûveiken a következõ szezon kezdetéig, pontosabban 2007. március elsejéig.
Ha a szövetség elfogadja a változtatásokat, akkor a beszállítók megkezdhetik a munkát, és a "készterméket" jövõ év márciusáig le kell adniuk az irányító testületnek. A csapatok ezekkel a motorokkal fogják majd teljesíteni a 2007-es, illetve a 2008-as évet. Módosítást pedig csak abban az esetben végezhetnek el a motoron, ha az a megbízhatóság javítását szolgálja."
Semmi értelme jósolni, meg jósnak képzelni magunkat, addig még sok idõ van, ki tudja milyen konstrukciókat tesztelnek a próbapadokon... a 2007es motrokat majd a téli szünetben tesztelik egészen márciusig és majd az elsõ 5 futam után eldõl kinek hogy sikerült.
A medve nem játék.

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A mocival nem nagyon lehet gond,illetvemost is van,nevezetesen,hiába a legtöbbet forgo motor a Cossival együtt,de a nyomatékgörbéjük eléggé elönytelen.
Berger 1994-ben egyszer, Alesi 1995-ben egyszer tudott gyõzni, amikor Berger gyõzött akkor 8 autó ért célba, és a sorrend elég sokmindent elárul, mögötte a 2. és 3. a két Ligier Renault volt (messze az volt a legnagyobb eredményük), igazából mindenki kiesett, egyedül Damon Hill volt a veszélyesek közül õ volt az utolsó 1kör hátránnyal..szal nem lehetett egy egysezrû futam <#idiota>#idiota> 😊))
Alesi gyõzelme 1996-ban egy fokkal erõsebb volt, akkor 9 autó ért célba, és mögötte a két Jordan Peugeot, itt is kiesett minden veszélyes név kivéve MS-t aki 44mp hátrányban volt, ...szal ott is történhetett valami.
De alapvetõen azért tényleg inkább a megbízhatatlansága volt az ami keresztbetett nekik, igazad van a hasonlattal, bár én a McLaren-t most jóval erõsebbnek érzem mint az akkori Ferrari-t.
A McLaren ha hagyják futni akkor versenyt nyer erõbõl, de elromlik, ha pedig visszatekerik akkor van ott szvsz mint anno 1995-ben a Ferrari hogy 3.-nak nagy eséllyel bejön.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha nem lesz idén világbajnok? Akkor is van neki elég címe és gyõzelme.
Alonso - szerintem -, mivel a motorokat egy idõ után nem lehet majd fejleszteni, vsz a legnagyobb baromságot csinálta a Mekivel. Ez az auto nem olyan eset, mint amikor 96-ban MS a Ferrarihoz ment: elõtte gyõzött vele Berger és Alesi is, jól ment a gép, csak megbízható volt, hanem egyszerûen pont az idén esett vissza erõsen, nem fejlõdött az elõzõ évhez képest. És mindig ott az a bizonyos buktató: a megbízhatóság, ami miatt ált. a Meki el szokta veszíteni a VBket. De ha neki ez kell, Schumachert játszik, hát tegye ...
A medve nem játék.
Azt viszont kizártnak tartom,hogy Massa kedvéért tette volna.
Kimi szinte biztos volt,hogy annyi kudarc után elmegy,és kell is neki a váltás,az év elsö felében,még a Renault sorsa is bizonytalan volt,és csak a motorbefagyasztás véglegesitése után derült ki,hogy marad annyi pénzük,hogy akár Kimit is megfizethetnék,de akkor már késö lett.
Szerintem,akkor tettek le a Finn-röl,mikor Fisico aláirt a jövö évre.
Sumival meg egyszerüen közölték,hogy jön a Jégember,döntsd el maradsz vele,magy befejezed.
Ha tényleg annyira kellett Kimi a Ferrarinak,és hosszu távon öt szemelték ki utodnak,akkor mindenképpen most kellett dönteniük,hiszen,ha megint aláir valahova 3-4 évre,akko addig várhatnak rá.
Nézzünk meg egy díj átadást,két aszott,savanyú szõlõ között egy mosolygó alma.
Teljesen olyan,mintha semmi értéke nem lenne a 2. 3. helynek.
Ennyi... Ezt cáfold meg...
Kimi Räikkönen Formula-1-es pályafutása során kétszer is közel állt ahhoz, hogy bajnoki címet szerezzen, ám 2003-ban és 2005-ben is meg kellett elégednie a második helyezéssel. A finn pilóta abban bízik, hogy a Ferrarinál sikerül valóra váltania álmát.
"Azért megyek a Ferrarihoz, mert õk tudják biztosítani a legjobb lehetõséget arra, hogy világbajnok legyek." – nyilatkozta Räikkönen.
"A teszteket csak jövõ év elején kezdhetem meg, mivel a McLarennel kötött kontraktus csak az év végén jár le."
Ha már szóba kerültek a szerzõdések, Räikkönen elárulta: "Nem volt elõszerzõdésünk. Részleteket nem árulhatok el arról, hogy pontosan mikor írtuk alá. A menedzserem és családom természetesen mindenrõl értesült."
Javaslom feleslegesen ne kaparj, mer semmi értelme, meg most is böszmeséget írtál, és nemárt ha olvasd a híreket 😄DDDD. Senki sem írta hogy Monza elõtt döntött, elõszerzõdés sosem volt, csak a tisztelt ujságírók találták ki azt mindenki ezt fújta... na de mind1, minek magyarázni ami sosem volt? <#law>#law>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
egyébként ha Michael nekem adna 10 millió eurót én elengedném... 😉
anmúgy pont Nick Heidfeld-en ne tudna átmenni 😉 amúgy õ elfogja engedni az tuti... lekörözéskor 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ralf elengedi, Nico elengedi, Nick elengedi, Mario és Norbert szól a fiúknak, hogy engedjék el...😊
Ha a tisztességtelen játszma kizárva, és Alonso autója nem hibásodik meg, Schumacher csak a vetélytársakban bízhat, hogy kiszorítják a címvédõt a legjobb nyolc közül, õt pedig elengedik. Õk azonban nem fognak segíteni neki.
Ralf Schumacher: "Elsõsorban a Toyotára kell gondolnom. Bármennyire is szeretném, hogy Michael legyen a bajnok, a Toyota biztosan nem lenne megértõ, ha a pályán fejezném ki testvéri szeretetemet."
Nico Rosberg: "Soha és semmikor nem engedném el."
Nick Heidfeld: "Ha Michael tízmillió eurót ajánlana fel, a sofõröm lenne, és mindenhol azt mondaná, hogy én vagyok a legjobb, akkor sem segítenék neki."
Mario Theissen: "Biztos vagyok abban, hogy Michael megnyeri a brazil futamot."
Norbert Haug: "Számomra egy McLaren gyõzelem fontosabb, mint Michael bajnoki címe. De Michael nem is várja el a segítséget."
ez egy - gondolom - rajongó grafikai szüleménye (ColorChange), hogy milyen lehet majd a verda, persze valszeg nem lesz ilyen ronda, remélem 😉
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Amúgy Boldog Születésnapot Kimi! ÉS üdv az új csapatban😄
Michael: "Boldog 27. születésnapot, Kimi"
Kimi: "Köszi, Michael..., de ki ez a gyerek köztünk?"
Michael: "Nem tudom, szerintem egy 2007-es statiszta..."
Mert így azt is jelentheti akár,hogy hol lesz a Renault Alonso távozása után.
Furcsa lesz megszokni 5 év után kék-sárgáról.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"