182274
  • a.carkey
    Itt lehet igazán látni, hogy csak Hamiltonon múlt, hogy levágja, vagy beveszi a kanyart. Levágta, sznvedjen. Nekem tök mindegy ki nyer. Ezzel Kimi még versenyben van, mert 19 pont csak hárommal több, mint tavaly. :)
  • kulabácsi
    annyi
  • ÁjjLe BoBBi
    vigyázz! nehogy foglalkozás körömben kövessek el valami emberölést...;)
  • ÁjjLe BoBBi
    miért?! miket is írkálok ami olyan nagy hülyeség?!
    ha elsajátítottad volna az olvasás tudományát még annak idején, akkor most nem küszködnél az értelmezéssel.

• Peppus
    büntetik a gyerekmunkát, vigyázz vele :D
  • Marci0115
    hát ha melóznál akkor tán nem irnál ilyen hülyeségeket, honnan veszed hogy a forumokat nyálazgatom? azt se tod miröl beszélsz
  • ÁjjLe BoBBi
    el kell keserítselek de én már egy jóideje magamra DOLGOZOM. :\
  • Peppus
    de nem is megy ki a segge a trabinak egy erősebb gázfröccsnél :D
  • ZS90
    ember! ezt te se gondolod komolyan! ki az a hülye aki az első helyét föladja csak azért mert lassabb a mögötte gyorsabb valaki! gondolj már mit beszélsz... Kimi teljesen fair volt, levédte a belső ívet szabályosan, Hamiltonnak nem ott kellett volna próbálkoznia hanem egy kanyarral késöbb és nem lett volna semmi probléma, Hamilton első lenne, Kimi második, jó pár évvel ezelőtt Coulthard a Mekiből valamiért hátulról indult és Verstappen az Arrowsal a félversenyen maga mögött tartóztatta jó védekezéssel, pedig azt hiszem nem kell mondanom mekkora különnbség volt az arrows és a merci közütt...
  • joe14
    majd ha te így mész essőben 200 fölött f1-es autóval, akkor pofázz...
    ja hát lehet hogy te a trabantal faszán mész essőben 50-el :)
  • ÁjjLe BoBBi
    hát pont erről beszélek...hogy te egy agyatlan gyökér vagy. :\
    olvasd már el mi a rákot irkálsz! annyi eszed nincs mint egy kiszáradt tómedernek
  • Marci0115
    "de azért sokáig nyálaztad a fórumokat mások véleménye után kutatva hogy aztán felmutass egyet és azt mondd! Ezt egy másik fórumon olvastam és tökre egyetértek."

most neked mi a fasz bajod van?mivan vége a sulinak azt jössz ide a hülyeségedet osztani?nem keresgéltem semmit, csak találtam egy honlapot és az alján ott volt ennyi, de ilyen 12 évesekkel nem pazarlom az idömet
  • bardocz
    Olyan autóval elindulni nem tudnál^^ Nemhogy fékezni,meg kanyarodni.
  • Skynet85
    LáL eskü csak derülni járok ide nem értek az f1-hez(nézi, nem okoskodik),de látom mások se, viszont izombol osztják az észt.
  • Peppus
    van a Hungaroringen az a tesztpálya befizetem pár menetre, hátha megtanulja, hogy kell ilyen helyzetben kezelni az autót :D
  • Peppus
    De basszus ez verseny :D Kimi is simán elengedhette volna Hamiltont, mert kb 10x lassabb volt mi a francot erősködik :D Úgy megy esőben mint valami kezdő kis nyominger :D
  • ZS90
    Különben meg annyira hülye szerencsétlen, a Spa-i pályán tonna számra vannak előzési pontok, a buszmegálló nem az! főleg nem ha a védő pilóta levédi a belső ívet, ha nem lenne ennyire győzelemhajhász akkor besorolt volna Kimi mögé, még talán kicsit el is "ronthatta" volna a buszmegállót annak érdekében hogy ez izmos kigyorsítást vegyen a célegyenesben a La Saurce meg van olyan széles hogy külső ívről is tudott volna kényelmesen előzni, de ha itt nem akkor az "órúzs" utáni hosszú egyenesben szimplán motorerőből elmehett volna... nem.. így biztos jobban járt...
  • joe14
    simán be tudott volna kanyarodni kimi mögött, szánalmas gyökér... unfair
  • ÁjjLe BoBBi
    téged vártalak agyatlan zsenikém ;)
  • Peppus
    Már megint mást csesztetsz? :D
    Tudod F1 fórum, volt egy verseny, elkell szépen mondani a véleményedet :D
    És nem másokról, mert arra a franc sem kíváncsi. Vagy olyankor van a délutáni szunya? pedig izgi futam volt :D
  • ÁjjLe BoBBi
    persze hogy jogos. nem férek be, fékezek és besorolok a srác mögé.
    negró ezt nem tette meg mert ő ahhoz túl nagy pilóta és a hátrány is szép lett volna amit összeszed belőle
  • Solten
  • ZS90
    A videóból egyértelműen látszik hogy Hamilton egész egyszerűen elnézte a féktávot! A másik meg eleve halálra ítélt próbálkozás a buszmegállóban külső ívről előzni akkor amikor két ilyen kaliberű autó megy egymás ellen, egy Force India-val lehet próbálkozni de még ott is esélyes a levágás, Hamilton megérezte hogy az esővel előnybe jutott és vérszemet kapott ezért próbált külső ívről a buszmegállóban előzni, és ezért nem hagyta normálisan elmenni Kimi-t a levágás után. Szerintem Jogos!
  • ÁjjLe BoBBi
    ez tetszik. ;)
    de azért sokáig nyálaztad a fórumokat mások véleménye után kutatva hogy aztán felmutass egyet és azt mondd! Ezt egy másik fórumon olvastam és tökre egyetértek.
    _:AS?D_:?ASD:_SD
    TÜNNYMÁR.
  • gordon 24
    Igy van! Jogos a bünti!!
  • Kit--Kat
    Ja és azt se felejtsük, hogy az alatt a nem egész 2 év alatt amióta Hamilton itt van, minden 4. futamára jut egy ilyen kérdéses/ szabálytalan/elgondolkodtató megmozdulása. Megérdemelte végre, hogy megbüntették, talán vissza vesz magából és sportszerűen fog versenyezni és nem hiszi azt, hogy neki mindent lehet.
    Mellesleg Barichello meg Trulli nem adott ennyi munkát a versenybíróknak egészpályafutásuk során összesen mint eddig Hamilton.
  • zsutyesz
    egyetértek
  • Marci0115
    irjam
  • Marci0115
    ugyan ezen a véleményen vagyok, csak ha már valaki megfogalmazta miért irja le ujbol?
  • Norbi1990
    Dehát Hamilton ha feljebb veszi a gázpedált akkor betudott volna forulni Kimi után simán ehelyett meg inkább levágta a kanyart.
    A Büntetés jogos szerintem!
  • Freedom88
    pontosan igaz...

Ez egy jó felvétel, itt jegyezném, meg h számtalan ilyen ellőzés lehett látni és a videón 0:08mp-nél Rai jóval előrébb volt. Hamiltonnak simán le kellett volna fékeznie, majd aztán bevenni simán a kanyart és menni utána. "Normális" pilóta szépen besorolt volna Kimi mögé. De hát Hamilton nem tette meg...meg is kapta a büntetést érte.
  • zsutyesz
    szerintem a kettőt össze se lehet hasonlítani...
  • HunnernesKonge
    Nincsen saját véleményed?
  • zsutyesz
    jaaa, ha ott olvastad, akkor tuti igaz!
  • Freedom88
    azért kissé jobb volt mint a valenciai futam
  • bardocz
    Szerintem meg nem.Dolgoztak már eleget a meklárennek(ennek köszönhetik,hogy majdnem vb-k lettek tavaly)
  • Marci0115
    "Szerintem a következő futamra a következő szabály módosítás lép életbe.
    Mindenki mindenkit előzhet, kivéve a ferrarit!!!!! A büntetés akkor pontosan annyi lesz, amennyi ahhoz kell, hogy valamelyik ferrari beessen az első helyre.
    Amennyiben a versenyzők véletlenül utol érnének egy ferrarit, kötelesek lelassítani, és ha kell, ha nem , kimenni a boxba inni egy kólát.
    gyerekek!
    itt az van, hogy valahogy massa fejére kell tenni a koronát. szerintem massa " a csapat "múltkori bakijánál nem győztek számolni. aztán rájöttek, hogy úgy a legjobb, ha csak pénzbüntit kap.
    nevetséges! "
    ezt egy forumon olvastam és igaz
  • bardocz
    De faszom,nem mindegy,hogy külső íven vágsz le egy kanyart,vagy belső íven
  • a.carkey
    Kapják ki a betonozást, jöhet vissza a jó kis kavics.

Amúgy alig van normális pálya a szériában, és sajnos a balga versenyen is keményen lehetett unatkozni.
  • passatgt
    tehát ha valaki lecsúszik a pályáról, áthajtásos büntetés?

értem...