182274
  • ZS90
    hmm akkor keverem egy másik jelenettel nah mindjárt utána nézek, ha nem így volt akkor ezer bocsánat! hülyeséget is tudni kell elismerni
  • mflex #70744
    Ezt melyik adón nézted?
  • ÁjjLe BoBBi
    én sem kétlem hogy meg lesz magyarázva ;)
  • joe14
    én is, csak majd jönnek a sok hülyeséggel, csak figyeld :D
  • joe14
    kár hogy nem így történt :D
  • ÁjjLe BoBBi
    én negró alázásra emlékszem. `.´
  • ZS90
    úristen... nézd már meg Kimi miért ment ki ott a bukótérbe amiről te beszélsz, Hamilton elrontotta a kigyorsítást és majdnem megpördült, ha Raikönen nem megy ki akkor úgy telibe veri hátulról ahogy az levan írva aztán se Kimi se Hamilton
  • joe14
    hamitont is úgy előzte meg hogy kiment a betonra, igaz? massát amúgy is megelőzte volna...
  • ÁjjLe BoBBi
  • DJ BP
    de szívjátok egymás vérét ezen a sz*ron :D

Én inkább kimaradok :)
  • ÁjjLe BoBBi
    hát persze hogy így van. nyílván te csak kimit nézted a futam alatt és ezért vagy oly biztos az összes szarban amit ide fostál. NYÍLVÁN a többi egyszer sem hibázott, hiszen negró, maszlag és a többi mind őstehettségek, mit nekik vizes pályán száraz pályára alkalmas gumikkal tempót menni.
  • G_ArchAngel #70733
    reggel mar ezzel almodott, hogy "en akkor is kimegyek a lebetonozott bukoterbe, ha torik, ha szakad, mert akkor nekem ottan am sebessegtobbletem lesz..."

mellesleg Hamilton es Kimi 2-2 alkalommal hagytak el a palyat esoben, a csata elott tobb hibatlant kort teve meg a nedves palyan...

legalabb nezd meg a futamot, mielott hulyesegeket irsz, vagy egyszeruen szedd be a gyogyszereidet, nem veletlenul irtam fel Neked...

marha vicces, hogy Neked nincs mas dolgod, mint minden futam utan es elott Raikkonent fikazni...
  • ÁjjLe BoBBi
    igen, mert Ő pont az az izgulós fajta. ;)
    csak érdekesség képpen senna és sumi után ő a harmadik személy a forma1 történetében akinek nyugalmi állapotban percenként 52őt ver a szíve.
    szemben az átlag ember pulzusszámával (72/perc)
  • WNW
    Hat ocsmanyul is elozte meg... Kezdjuk azzal, hogy Hami, Massa szepen bevette az elso kanyart, Kimi ellenben szepen kivagtatott a lebetonozott reszre, ezzel sebessegtobletett vitt at maganak a kov. egyenesre.. Aztan a ruzsos kanyar utan a fel egyenest azzal toltotte, hogy Massat leszoritsa a fure, mikozben amugy is nagyobb sebessege volt ott, siman elment volna.. Ezt jobb helyeken ugy hivjak parasztsag...
    Es a vegen.. Kimi abban a pillanatban hogy leesett az eso, ment mindenhol, csak az uton nem.. Egy kanyart se birt a palyan bevenni, szinte az osszes lebetonozott teruletre kikodorgott, egy epeszu embernek ilyenkor bevillant volna, hogy nem erdemes kuszkodni az elso
    helyert, mert egy kiesessel gyak. szinte elveszti az eselyt a VB cimre, mig egy masodikkal meg ott tud maradni lotavolban... Es lattuk mi lett a vege, annyira nem tudta kontrollalni maga, hogy belevagtatott a falba...
  • Freedom88
    hát elbaltázta igen, de hát tényleg óriási győzelmi kényszer volt rajta.
    Ahogy nyilatkozta, egyszer élünk. Vagy nyert volna vagy nem. Nem jött össze, ez nem az ő éve. Most már go Massa! Go Ferrari!
  • Peppus
    Persze.. Elizgulta volna a végét , pont ezért is esett ki. Méghogy "ICEMAN" :D:D:D
  • Freedom88
    ezt irtam én is:)
    Amúgy ha Kimi ott nem forog meg a williams mögött megvan a győzelem, de hát ez nem a szabályok áthágásához tartozik:)
  • Firerock
    és tulajdonképpen miért is vágta le azt a kanyart?picit leveszi a gázt és befér kimi mögé
    nagyon gáz ez a gyerek...
  • Peppus
    azt is megmagyarázná a Ferrari, mégcsak bünti sem lenne belőle :P
  • ÁjjLe BoBBi
    már miért ne menne?!
    lepadlózza aztán a futam után kifizeti zsebből azt a pénzbüntetést amit kiszabnak rá a sebességtúllépés miatt ;D
  • Christian88
    én nem azt mondtam hogy zárják ki de ha a szabályokat így tartják be mint ahogy levan írva akkor Valenciába Hamilton nyert volna, még ha a legenyhébb áthajtást is nézzük.

. Felipe Massa
    [Ferrari] 1ó35:32.339 10 pont
    2. Lewis Hamilton
    [McLaren-Mercedes] + 5.611 8 pont

mert kétlem hogy 5.6 alatt átmegy boxon =)
  • mflex #70723
    Nem vagyok buta :D, igen pontosan a nézettség miatt nem zárták ki őket, de ennek "ára" van vagy lesz...

áhh, mindegy nem is érdekel, tőlem akár Nakajima is lehet VB :DDd. mert ami pár éve az f1-ben van az szinte tiszta politika.

Itt és a többi fórumón hsz-k milliói mennek, hogy így meg úgy ,az egyik ennek ad igazat a másik annak, a vége kurva anyázás stb...

Holott azt meg senki nem tudja , hogy aztalok mögött már "minden el van rendezve" ,pont azért, hogy mindenki arról beszéljen mennyivel botrányosabb az f1 és soha többet nem nézi.

Dehogynem! Most lesz csak igazán kiváncsi rá :DDD

FUCK...
  • bardocz
    Jah,ma már a F1 erről híres,amikor 200-al gumifalat fogsz frontálisan,meg össze-vissza pörögsz a levegőben,a betonfal állít meg,stb.Pont egy box utcai koccanásban fognak itt meghalni emberek.
  • ÁjjLe BoBBi
    egyértelmű hogy ezért történt minden.
  • Freedom88
    akkor a lelkiismeret büntet
  • Peppus
    Persze zárják ki őket :D ne legyél már buta. Szerinted ki a franc nézni a versenyeket? így sem nézik elegen, ezért kellenek ezek a "botrányok" most tuti mindenki erről beszél.
  • Marci0115
    jó csapathiba, és ha meghalt volna az az ember?
  • Christian88
    az rendben hogy csaspathiba, de a pályán történt és e szabály szerint ami a pályán történik így kellene büntetni
  • Freedom88
    de ott hol volt vágás?:) Mert ott csak egymás mellé kiengedés volt...
  • a.carkey
    Schumachernek is elvették a pontjait a Villeneuve affér után, nem a csapatot büntizték.
  • bardocz
    Csapat hiba nem egyenlő a pilóta hibájával,abban a helyzetben mindenki hibázott volna,mint ő,senki se a tükröt figyeli,hanem a nyalókásembert,Massánál meg a lámpát.
  • a.carkey
    Massa azért nem kalap, de azok után ami Raikkonennel ebben az évben sors néven történt, nos azok után is "csak" 19 pont különbség van közte és Hamilton között, és ez "kiégett Kimi ide, kiégett Kimi oda" (by RTLK) nem semmi. De sajna idén neki ennyi volt, de Massa sem lesz bajnok, az is tuti.
  • mflex #70712
    Te miről beszélsz?
    a mclaren meg a többi seggnyaló (értsd: lópósók) örüljenek, hogy egyáltalán ebben az évben versenyezhetnek.
    Nyilvánvalóan ez miatt ,minden "apró" hibáért ha elkövetik rendesen "seggbeiskúrják" őket.

És meg is teszi a sok "buzi".:)

Érthetőbben ez az ára,ami miatt Ron Dennis "benyalta" magát az idei évre, sokkal jobban büntetik őket ,mint bárki mást.

A legegyszerűbb az lett volna, ha kizárják a őket, ez lett volna a minimum.
  • Christian88
    Hát így visszaolvasgatva meg netten olvasgatva ilyet is találtam

"A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Sportszabályzata kimondja, hogy a versenyigazgatóság a pályán történt incidensekért háromféle büntetést róhat ki:

Bokszutca-áthajtásos büntetést (A drive-through penalty. The driver must enter the pit lane and re-join the race without stopping) [a]
    Tíz másodperces stop/go büntetést (A ten second time penalty. The driver must enter the pit lane, stop at his pit for at least ten seconds and then re-join the race) [b]
    10 rajtpozíciós büntetést a következő versenyen (a drop of ten grid positions at the driver's next Event) [c]"

tudtommal massa-nak is volt egy incidense valenciába és ha nem tévedek a box utca is a "pályán van" hiába a csapat hibája volt.Hogy is lett ezekből pénzbüntetés?. Persze lehet csak a mclaren fan beszél belőlem=)
  • Norbi1990
  • ÁjjLe BoBBi
    massza számomra továbbra sem több egy marék szarnál.
    ez meg aztán végképp nem sodorta a jó irányba
  • Freedom88
    nem volt igaza Massának...mert nem dőlt el még a Ferrarinál az első számú pilóta sorsa..Kimi meg gyorsabb volt mint Massa...jól csinálta Rai
  • a.carkey
    Massa meg mitösszesipákolta az olasz sajtót, hogy Kimi milyen módon előzte meg az elején. Nórmálís??
  • Freedom88
    attól h vki lassabb el kell engedni a gyorsabb versenyzőt? Hmm, lássuk csak 2005 San Marino..Alonso sokkal lassabb volt mint Sumi, nem engedte el, büntessük meg? 2006 San Marino...Sumi lassabb volt mint Alonso, nem engedte el, büntessük meg? 2008 Hungaroring...Alonso sokkal lassabb volt mint Kimi, nem engedte el, büntessük meg?

gondolkozzunk mielőtt irunk
  • a.carkey
    Persze tudom, hogy nem nyerhet, de ha minden hátralévőn így kezd és végre nem bassza el, akkor szép szezonvég lesz. :D