182274
  • lac coo
    Vakok ? LOL.

Hogy is lett volna abból tömegkaramból, ha szépen befordul Hamillton és Massa után az íven ???? mögöttük volt egy kis balhé senki nem volt a közelükben sem, és bárki bármit mond Massa sem volt útjában , hogy esetleg őt kerülte ki reflexből ...

• bardocz
    Nem tudom ki kezdte fogással a versenyt Asszem az a néger gyerek volt,tudod...
  • king13
    Az lehet, hogy tiszta előzés volt barátom, de az elfogultságról inkább ne beszéljünk ;)
    Kezdésnek ha Massa vagy Hami jött volna ki ilyen szélesen abból az első kanyarból, vagy akár ugyanezt megcsinálta volna Raial akkor most mindenki baromira utálná őket ;)
  • Skynet85
  • madmanic
    A Ferrari-főnök szerint az angol nem szabálytalankodott a Belga Nagydíjon.

"a csapatfőnök Stefano Domenicali annyit mondott, hogy Hamilton manővere ”extrém volt, de ez a versenyzés"

flame ON..
  • Peppus
    Kimi a versenyen elkövetett vagy 20 hibát. idáig mindet megmagyaráztátok :D
  • bordy
    azért massa is azt mondja amit többen is mondtak itt.

Az eredményhirdetés után azonnal tudtuk, hogy vizsgálják az esetet és az első reakcióm az volt, hogy megnéztem mi történt, mivel nem láttam, amikor a pályán voltam. Amit Lewis tett az előfordul, de azt hiszem talán kicsit optimista volt, amikor azt gondolta, hogy visszaengedi a pozíciót Kiminek, de csak részben és aztán azonnal megpróbálja megint megelőzni. Az ilyen incidensek gyakran képezték megbeszélés tárgyát a pilóták hivatalos megbeszélésein és akkor abszolút világossá tették számunkra, hogy aki levágja a sikánt, annak teljesen vissza kell adnia a pozíciót és minden egyéb lehetséges előnyt, amit a levágással szerzett. Ha Lewis szabályosan vette volna be a sikánt, akkor sosem tudta volna megelőzni Kimit a következő nagyon rövid egyenesben. Azonnal ez volt a véleményem, amikor láttam a visszajátszást. Talán ha Lewis várt volna és a következő egyenesben próbált volna előzni, az más lett volna."

• bardocz
    Bazmeg,vakok vagytok?Ha nem megy ki a pályáról,akkor ott olyan szép tömegkarambol bontakozik ki,hogy 3-an érnek célba!Használjátok már az agyatokat,ha már van.
  • Peppus
    Kimi azért nem csinált eddig előzésnél semmi ellentmondásos dolgot mert az utóbbi 10 versenyen baszott megelőzni bárkit is :D
  • lac coo
    Nesze semmi fogd meg jól ! :DDDD
    Szal miért is tiszta dolog ez a szándékos fűre szorítás ? :DDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    A_:S?D_:?ASDA:_?SDA_:S?DAS_:?D

Ezek szerint ami másoknak igen neked nem, betegséggel születtél ;)
    Azért majd nézd meg párszor hogy negró hogy előz, versenyzik!
    Főleg szorult helyzetben...
  • Peppus
    :D:D:D hát ezaz verseny!! pont ezért baszták meg Hamiltont mert versenyzett...
  • madmanic
    130 új üzenet...

abból 100 ra ki lehet osztani vagy 300 büntipontot...

nincs moderátor??
  • lac coo
    Stílus! Kisegítőben ilyent nem tanítanak ?
    Amúgy meg ezt dícséretnek veszenm tőled, a tehetelen elvakult düh beszél belőled! :DDDDDDD Továbbra sem értem mi is az indokod, miért is tiszta előzés ez ? Ja... Csak ...! :)))

LOL !
  • lac coo
    Negro okosan előz tanítani kellene ! Gyönyörűen kivezeti a kanyarban az ellenfelet ,senki nem tud belekötni !

Mégyegyszer: ha az tiszta dolog hogy kimegyek a pálya másik szélére ( miért is mikor nem az a jó oldal ...?), csak azért hogy leszorítsak valakit a fűre, majd mintha misem történt volna visszajövök a helyes ívre, az tiszta előzés akkor gratulálok !

Az meg már csak a te rögeszméd, hogy én Hamillton drukker vagyok ....:DDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    Nyugodj meg ezért nem adok egy patkány véleményére. A tiedre.
    Folyamatosan tolod előre azt a rengeteg szennyt ami a pofádból fröccsen ki és csak és kizárólag neked lehet igazad. De nem csupán hogy neked lehet igazad, hanem úgy és abban a formában ahogyan te azt leírod. Szánalmas gyökér alak vagy semmi több.
  • ÁjjLe BoBBi
    Bármit csinál, ez a seggagyú támad.
  • ÁjjLe BoBBi
    A neveket el kéne takarni és a pofádon ülnél végig. Ebben már biztos vagyok. Ennyi szánalomkeltő szarságot már régen olvastam.
    Mióta nézel te F1-et. Mikor adtak egy előzésért utoljára büntetést?
    Mert hogy ez nem volt csak egy szimpla előzés az biztos. De ha nem így gondolod akkor nézd meg Negró hogy előz.
  • lac coo
    Nem vitázom veled, mert egyrészt egy értelmes mondatod nincs (soha), másrészt ha azt valaki megmagyarázza, hogy nem leszorítás volt, beszarok ! :)))
  • Norbi1990
    Jah azt elfelejtettem hogy miért is nézünk mi versenyeket?
    Hogy történjen vmi izgalmas na most történt végre Kimi csinálja a versenyt mindig majnem.Kivéve amikor alszik az egész futamon :D
  • lac coo
    Nesze semmi fogd meg jól ! :))))) LOL !

De ha az mentség vagy tisztára mossa Kimit, hogy más is szokott patkánykodni(ennyire durván saját csapaton belül ...) ....ám legyen ! Viszont akkor kiegyezhetünk abban hogy patkány ! ;)
  • ÁjjLe BoBBi
    Csupán kétséget sem hagyott affelől hogy mi fog történni. ELŐZÉS VOLT KOMÁM! Ha nem tetszik nézzél sárkányreptető vb-t.
  • ÁjjLe BoBBi
    Jaj UGYAN MÁR!

Ne viselkedj már úgy mint egy agyatlan kisgyerek.
    Miért csinálsz úgy mintha el kéne magyaráznom miről beszélek?!

Az elmúlt futamokon csalódás csalódást követett. Nem működik neki idén úgy a ferrari ahogyan ő szeretné. Panaszkodik is rá bőven. Eljött az a futam, az a pálya amelyiket a leginkább magáénak tekint, ráadásul úgy érkezik ide hogy ha győz akkor Senna mellett ő a másik pilóta aki zsinórban 4x tudott nyerni.
    Csapaton belül biztosan éreztették vele hogy ha nem teljesít akkor maszlag lesz előnyben részesítve.
    Egyébként meg nem tartom kizártnak hogy maszlag azért kapott a rajt után a pofájára hogy észre vegye magát(nyilatkozatok, arc, stb.).

Nem kell a mellébeszéd a mocskos módon leszorításról sem. Vagy nem nézel csak idéntől forma1-et?
    Bár ez esetben sem kéne meglepődnöd. Történt már idén is minden.

Negróra jellemző az elmebeteg kapkodás, az állat módra vezetés és az ezekhez kapcsolódó nyalánkságok amik miatt már nem egyszer szopatta meg saját magát. Csak hát elvakult Negró fanatikusként, agyér elmeszesedéssel már nehéz is tisztán látni.
  • lac coo
    Volna,volna....Sima előzéstől egy kicsit messze volt ! :) Ha sportszerűen nem tudja megelőzni hát nem tudja... Nem mentség erre a patkány viselkedésre ( ami enyhén szólva is szándékos balesetveszly okozás volt...)... Első kanyarban is köcsögölt.... Meg kéne verni Massát az időmérőn és ninc silyen gond !

Abban biztos lehetsz , ha ez nem két csapattárs lett volna, iszonyatos büntetést kapott volna ....

De lépjünk tovább: ha Massa berág ( jogosan) és nem ad semmiféle támogatást Kiminek, mégha valami csoda folytán jól is megy, létfontosságú, hogy Masssa hátvédkedjen ....
  • Norbi1990
    Megelözte Massát simán.Ha nem akkor akkor meg a következő körben...
    UGyhogy mindketten jobban jártak mert ha nem elözte volna meg akkor Kimi vezstett volna egy csomo időt amig ott elvan Massával és Massa meg lehet rontott volna vagy vmi ahogy Kimi támadta volna.
  • lac coo
    LOL !!!

Hát én mit bízonyítsak ??? Mindenki látta ill. megnézheti mit művelt ott Kimi !Bal oldalt ment Massa mögött-mellett, direkt azért ment be jobbra abelső felére a pályának, hogy Massát leszorítsa , lassításra kényszerítse, majd gyorsan jött is vissza kívülre mert hisz onnan tud csak jól kanyarodni .

Patkány egy dolog volt, aki ezt nem látja be, annak fogalma sincs mi az a sport ....
  • ÁjjLe BoBBi
    Oh, kérlek! ;)

Nem nekem kell cáfolnom hanem neked kell bizonyítanod minden egyes szavadat! ;)
    Amit leírtál az csupán a Te elvakultságod/ Kimi útálatod szüleménye.
    No meg persze azé a 2-3 dögkeselyűé akik hasonlóan vak módon vélekednek.
  • lac coo
    Stílus!!! :)))))

De nyugodtan cáfolj meg ! ;) Ilyen mocskos modon leszorítani valakit egy egyenes közepén..nem is tudom mikor láttam ilyent utoljára !
  • ÁjjLe BoBBi
    Itt a másik agyatlan seggarc.
    Te jól érzed magad miután sikeresen kifejted súlyosan károsult elméd mélyén rejtőző páratlanul szánalmas senkit sem érdeklő véleményedet?
    Hülyegyerek.
  • lac coo
    Kimi nyakán szorul a hurok ezt ő is érzi, eddig ha lassú is volt mindg sportszerű maradt, most azonban szinte mindent bevetett , hogy valahogy győzni tudjon ....A rajtnál az előzés, a saját csaoattárs leszorítása (!!!), a görcsös kapkodás mikor Hamillton utolérte mind.-mind arra utal, hogy nagyon jól tudja, hogy vagy mutat valamit, vagy mehet ahová akar :)))))

Mellesleg a Hamilltonnak ,járt a bünti neki még inkább járna a rajtnál történt miatt, csak hát saját csapata csak nem kér ellene vizsgálatot :)))

Hamillton még talán védekezhetne azzal , hogy durván lezárt előtte és nem volt mit tenni, ő viszon lazán szándékosan ment ki , szó nem volt , hogy bárki is akadályota volna ....
  • Kit--Kat
    Neked miért jó, hogy a topic hülyéjecímért harcolsz?
  • lac coo
    És úgy hibáztak mindketten kétszer, hogy közben Hamilton fényévekkel volt gyorsabb :))))
  • Count Adyn
    Jó hogy most ebből is hírt lehet csinálni:D
  • Christian88
    Ez a "Massa vizsgálat alatt" azért félre érthető volt=)
    minden évben bevett szokás hogy ellenőrzik a motort találomra
  • Gundark
    Ez az! Mindig is mondtam hogy egyszer igazam lesz és a Széfti Kár nyeri a versenyt, mert a többieket kizárják :) Mellesleg szép az az autó, még mindig, és szép hangja is van.
  • Máté94
    Massa vizsgálat alatt!
  • joe14
    te valamit félreértettél :D úgy értettem hogy kimi bárcsak bele ment volna hamiltonba :)
  • Peppus
    Kimi direkt a füvön ment jólvan? ugyanis a föld beszívja a vizet, a beton meg nem! :D:D:D nem béna ő, csak rafinált :D
  • passatgt
    hami nem majdnem, hanem megprödült
  • ZS90
    így van! összekevertem egy másik esettel!