FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Jó kép😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Sato nyert.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
hol tudom elolvasni?mert enm akarom fölöslegesen megnézni...
Shaman
persze....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

bardocz
eredmény mér megvan?
desigo
lesz Palik je😊))))))))
Kit--Kat
Ez jó reklám nekünk😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Bokor mellett picsogó <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
Istencsászár
Énmeg régen utáltam, pár megmozdulása miatt a PÁLYÁN, nem nyilatkozatok, nem azér mer tud örülni és poénkodik, hanem a PÁLYÁN nyujtott pár akciójáért, de ez betudható hogy tapasztalatlan volt, ahogy DC bácsi is megmondta.

bardocz
nem azért de régen birtam alonsot sõt még szurkoltam is neki de amióta ilyen nagyképû lett semmi jót nem kívánok neki
Count Adyn
hja ez van😞

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
A kulcsszót kimondtad, "Manapság". Nézzük csak Sumi és Mika, Coulthard és Villnöv õk "barátok", de ez a múlt generáció... ma már más helyzet.

Count Adyn
Pesze igazad van, mint pilóta, tökmind1 szarik mindenki fejére vagy haverkodik amig a pályán jó, de a rajongók az emberi oldalt is szeretik látni,és jó dolog hogy akik a pályán ellenfelek, a pályán kivül a legjobb barátok tudnak maradni. Manapság ez egyre ritkább lesz...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
A Hyundai és a Forma-1

A hír, amely szerint a Hyundai érdeklõdik a Forma-1 iránt, nem új keletû, mert a dél-koreai autógyár neve már a Jaguar Racing és a Minardi lehetséges vevõi között is felmerült. A sztorit most ismét életre keltette az Automobilwoche címû német lap, amelynek a Hyundai egyik vezetõje úgy nyilatkozott: "Tárgyalunk Bernie Ecclestone-nal." Miután a 12. csapat alakításának jogát már korábban elnyerte a Prodrive, a Hyundai csak úgy kerülhetne be az F1-be, ha megvásárolna egy létezõ alakulatot - vagy éppen az egyébként is gyári támogatást keresõ Prodrive-ra bízná a sportprogramja megvalósítását. A német lap szerint szponzorként egy másik dél-koreai cég, a Samsung is szerepet vállalna a projektben.

Istencsászár
Ezt csak azér mondtam, mer Kimi sem ölelkezik, akkor most utáljam? ... nomeg sorolhatnák pát pilótát akiknek drukkolok... nem ez alapján kell valakit megítélni.

Count Adyn
<#integet2><#hehe>

Istencsászár
Na várj, már megint mit kell belekeverni? ez nem ki a legjobb barátom verseny... a pilóták közt vannak haverok vannak ellenségek és vannak akik közömbösek... ha valaki nem pacsizik akkor az nem rossz ember, ez nekik a munkájuk, a csapatukon kívül mindeki ellenfél akit le kell gyõzni.

bardocz
attól függetlenül jó kép és a kis spanyol szerintem senkivel se fog így ölelkezni soha amekkora tahó tud lenni
a.carkey
Mondjuk ez nem Brazilia ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ah, de nagy kép! 😊

A medve nem játék.

Count Adyn
<#hehe>

allock
de azért Kimi továbbtudott menni, ugye? <#whatever>

#hhwnd

Istencsászár
Én izgalmas, elõzésekben gazdag, F1hez méltó évadzáró futamban reménykedek<#miaz>

én azt álmodtam, hogy Kimi az elsõ kanyarban kiteszi Lonzit, MS pedig második lesz, mert a szemét kis Massa mindenképp nyerni akar a hazájában...

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
Az még nem elég.
Menjél még vissza csicsikálni addig amíg elsõ nem lesz. <#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

allock
<#wow2><#gonosz1>

#hhwnd

Count Adyn
Amugy azt álmodtam ma hajnalba hogy alonso kiesik és ms 4.ik lesz.)

hát igen,miután kirugták a Renaulttoil azt a jobb hátso szerelöt,a Ferrarinak muszály volt alkalmazni,mert kitálalt volna a sajtonak.<#vigyor2>
b-type
Hát én a Cosworth elõrébb raknám Kimi-nél és Alonso-nál 😊
Nálam:
MS
Cosworth
Michelin
Kimi
Alonso
...többiek
de tök a mindegy, csak vigyorogtam mikor a Cosworth után ..és Yamamoto is elhagyja a..
😄
húbázz..még ez is?! <#idiota>
(semmi bajom Yamamoto-val)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

valamennyire jól betartották a fontossági sorrendet:

1., MS
2., Kimi
3., Alonso (who?)
4., Michelin
5., Cosworth
6., többiek...

b-type
Yamamoto kicsit kilóg a sorból..😊
de egyébként tényleg ez van. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az utolsó verseny

A mai napon elérkezett a búcsúk napja a Formula-1-ben. Több fejezet is lezárul az F1 1950 óta íródó történetében.

Minden idõk legsikeresebb versenyzõje, Michael Schumacher elbúcsúzik a sporttól, utat adva az új generációnak.

Kimi Räikkönen is elhagyja a McLaren-Mercedes istállót, Fernando Alonso pedig a Renaulttól távozik.

Elhagyja a Formula-1-et a sikeres gumigyáros, a Michelin és befejezi munkáságát a Cosworth Motor is.

Búcsúzik a versenyzõi üléstõl Sakon Yamamoto, akit a Super Aguri tesztpilótának minõsít vissza. Mark Webber utolsó versenyét teljesíti a Williams színeiben, hogy elfoglalja Robert Doornos helyét a Red Bull Racing istállónál.

Véget ér a Formula-1 egy újabb évada - egy idõre a száguldó cirkusz is elköszön a rajongóktól."

Kit--Kat
Tudod mikor pancser a Ferrari... Nézd meg az eredményeit és a hiba statisztikáját...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Nem a technikának dönteni, bár itt csak Alonso hibázhat, de legalább jó verseny lesz, Suminak elõre kell mennie lesznek elõzések😊

DjDano
Maximum annyi gyanúd lehet hogy a Ferrari egy pancser, azért az nekem is fáj, hogy a holnapi verseny tömény unalom lesz sajnos, ami a VB címeket illeti

Count Adyn
Mivan itt, beférkõzött a ferrarihoz a renaultos jobbháccsó szerelõ vagy miazisten?<#rinya>

chalezlopez
"...Basszamegkora idõt autózott....." LOLLERR

Vamos Argentina!

Shaman
beszarok Suminak már megen elcseszõdött a kocsija...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

allock
holnap lesz már Palik? 😄
vagy hová tûnt egyáltalán?

#hhwnd

allock
én nézem, de tom az eredményt

#hhwnd

bardocz
én megtudtam ugyhogy meg se nézem így volt ez sok helyen ahol sumi kiesett ahol kiesik ott meg se nézema végéig
akyyy
van aki most nézi, vagy már mindneki tudja az eredményt? mert én scak most nézem és direikt nem néztem meg h ki hog yál:=

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bardocz
így még érdekesebb😛
Kit--Kat
de okot nem találtak

bardocz
ott egy olyan alkatrész ment tönkre amit évek óta használnak és soha nem volt semmi baja szerintem érdekes
Kit--Kat
Ezt mindenki látja aki nézi az F1et, hogy felettébb különös, ha 1 Ferrariba valami nem mûködik, pláne a legkiélezettebb 2 futamon...
A Japán motorhiba okát sem tudták kideríteni...

leho94
én nem szeretem a sumi de neki szurkolok mivel ez élete utolsó f1-es futama

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bardocz
bazmeg ez nekem is kurva gyanús mert az biztos hogy sumi autóját jobban öszerakják mint massáét(ugyanígy rönyó,mekláren,stb)és pont neki megy tönkre az ucós kétversenyen mingyá lefejelem a radiátort
A Renaultnál is ezt mndták pár hete.
Ugy látszik Sumi tudja mikor kell abbahagyni.
Mindenesetre azért remélem fut még egy szép versenyt.