182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bassz.. :D Mennyi kerék gurul a pályán magában :) -
Huhh, aztaqrva...
-
FL Zoli #70823 Remélem még nem linkelte senki mi történt 10 éve
1998 Spa
a régi szép idők...bár akkor fordítva volt: angolnak (Hill) szurkoltam s a finnt küldözgettem az anyjába -
Nehogy már az legyen az ideális nyomvonal ?!
Ezen a versenyen tényleg sokan mentek ott a rajt után, mert mindenki ott próbált zárni .... És ha alaposan megnézed nem hogy fél autóval nem volt előtte, de még tán tisztán csak mellette volt mikor elkezdte ráhúzni Massára !!!Simán egymás mellett mentek végig, míg Massa kénytelen volt beleállni a fékbe, hogy nem menjen neki Kimi vagy ne a füvön kössön ki !!! -
mint az elözött autó közepe sry fáradt vagyok... -
Nah ucso hsz hülye volt hogy elkezdtem postolni, de tényleg, és én kérek elnézést csak ha már ,,hogy direkt szándékkal, letérve az ideális útvonalról veszélyeztessen bárkit is ! " akkor légyzi nézd meg a70803-as hsz-em és azt is, hogy 90%-ban azon a nyomvonalon megy mindenki ahova kimi is lehuzodott ezzel mélyen belegázolva massa lekivilágába, megyjegyzem, nem kockáztam ki a videót, de ha az elözésben lévő auto orra előrébb van mint az elözötté az vert helyzetnek számít, és a saját érdekében ha máshogy nemegy vissz kell huzodnia az elözött autónak, ha ezt nem teszi még ő számíthat büntire leszórítás meg nem a kerékvetőre való kiüzésnél keződik, ha egyáltlaán ahhoz is hozzá ért massa. Moralitást lehet vinni a dologba mint mindenbe, de itt nem éri meg ez verseny... -
Bárhogy csűröd-csavarod : az én értékrendbe ez a leszorítgatósdi nem fér bele az etikus és sportszerű, tiszta versenyzésbe akárki csinálja is ! Főleg nem csapaton belül !Azt meg azért nem hiszem, hogy engedik a szabéloyk ,hogy direkt szándékkal, letérve az ideális útvonalról veszélyeztessen bárkit is ! Patkány dolog ....
De úgyis a lényeg a lényeg: Kimi ismét csak pofára esett, nem ért el a célvonalig, már pedig egy versenyen az a jobb aki előrébb végez, a többi tényleg csak magyarázkodás !!!!
-
Azt csinál amit akar, nincs bent a szabályban, hogy nem teheti te lépcsőház.
Fogd fel, csak te akadtál fenn ezen, nevetséges vagy.
Ha a többit nem érted (Kimi nem pólból vagy boxban előzéssel találta magát az élen, a pályán előzte le az előtte lévőket) akkor méginkább csak sajnálni tudlak. -
Jogosan szorítja le ? :))) Gratulálok !
A mondat több irészét nem értem, mert értelmezhetetlen ! -
Jogos volt, rajtad kívül és Massan kis is vettet fel?!
Mindenki felállt és tapsolt a Forma 1 ünnepén, csak az nem aki Massának szorít és Kimi utálja, ennyi.
-
na igen ezek voltak a szép idők, akkor még történtek dolgok a pályán is, nem csak a pálya szélén.... -
Maradjunk továbbra is a csapattárs fűre szorításánál ( a családi életem helyett ) ...! :DDDDD -
Mekkora egy primitív tróger vagy te, már ne haragudj.
Utálok személyeskedni, de te ki hozod belőlem ezt.
Hogy veszed te, a senki, hogy Kiminek a világbajnokot szarnak állítod be, és olyan szánalmas ovis dolgokkal példálozol, hogy aki már vezet az tudja, hogy... Szánalmas vagy.
Már tavaly is végig pocskondiáztad Kimit, biztos beleverted a fejed a falba amikor Massta letakarította az útról.
Fájhatott és biztos sok is volt, szerintem jobb lenne, ha ezentúl inkább lovaspólót néznél, megspórolod magadnak az igazi Forma1 velejáróit. Neked biztos a Valenciai rajt cél győzelmek jönnek be.
Komolyan nagyon szánalmas vagy, ahogy a mezőny pengéjét próbálod amatőrnek beállítani.
Ez a szánalmas vergődés nem véletlenül egy Kimire hasonélító északi férfi miatt van aki miatt lehagyott a feleséged?!
Mert akkor részvétem, és sok ilyen fájdalmas futamot kívánok amin könnyezik a szemed, az idegtől.
Tudok ajánlani a Kimis előzés megfejelése képp egy horror filmet neked: Nézd meg Villeneuev és Arnoux csatát júútúbon, de csak felkapcsolt lámpával, mert csúnya lesz... -
Jahm csak montynak a tudása mellé párosult 2X akkora arc is... de amugy jó pilota volt tény, és agreszív... -
jókat meccseltek! -
És akik sírnak lehet szörnyüködni, de tényleg 18+ az itt jelenlévők 90%-nak mert itt aztán van csunya kiszórítás(nem mind) szal csak is anyuci kezét fogva szabad nézni :$
Csak nehogy rosszat álomdjatok :$ -
joe14 #70809 ezért kapott alonso büntit? -
Nonono... szöget zárni megint más, mint elkóricálni a csík másik széléig, hogy ott lehetetlen helyzetbe hozzunk valakit !!! -
joe14 #70807 itt is látszik mennyit ér a szélárnyék, előzés után massa rajta tudott maradni(majdnem előzni). ez volt hamiltonnál is... -
Akkor meg pláne miért szorítja le !!!!! -
Egyébként hagyjuk már ezt a ki szorít ki kit anno sumi meg monty kiküldték egymást füvetnyírni a pálya köré és nem volt sírás, hogy jaj mama há mán nem megelözött jaaaaj" Hamilton ettől durvábban is zárt már szöget ott se volt sírás... -
amúgy most néztem meg, szerintem massa elrontotta az órúzst, raikkonen simán elment volna mellette lendületből, seemi szükség nem volt arra hogy leszorítsa a fű széléig -
szerintem igen!!! -
No de amúgy mindegy.. Kimi csinált magának ismét egy gyönyörű zakót, kiakasztja a falra és már helyén is van az igazságszolgáltatás ! :)))
Off.... -
Akkor nézd meg mozgás közben !
Gyönyörűen, tisztán ívre fordul a bukótérre ! :D Lehet , hogy gyorsabb volt mint az előtte lévők ( egy kicsivel) de abban talán mindenki egyetért, hogy nem így kell előzni.... Egyébként mindenki akit valaki feltart menne vágni valahol ..... -
Ezt hívod te "erőből előzésnek" ? -
vazze 6 éve vezetek és nem csak vasárnap, de hogy én megnem modnám ebből a szögből, hogy mit akar kimi azon kívül, hogy nem beleszálni, se massába se hamibe, az tuti! -
Hogy micsoda.... ? -
ugyan ez elmondható lenne azokra is ott. de ott télleg seggeb tolták a toyotát. ez el is felejtettem már. -
Nah hozzá nem értésemről tanu bizonyságot téve írok pár szvsz-t:
Stefano Domenicali maradjunk anyiban, hogy kis szerencsével pártatlan ami a két pilotát illeti, nagy szerencsével még nem állított fel csapatsorrendet, és sorolhatnánk mondhatni Kimi fan vagyok de láttam már ettől durvább elözést is mint amit hamilton művelt, Massa tényleg ne pattogjon mivel ha ő csinája ugyan azt Kimit itt huznátok, hogy még memnyire bal*sz bezzeg massa miet rajtolt elment mellette erőből aztán ment tovább ennyi történt... -
Aha... Szal ez így megy :
kérem szépen, én azért vágtam, mert ha valaki előttem botlik akkor nehogy már belemenjek ... :DDDDDD
Vagy. nem tudok jól vezetni, az a kanyar kicsit nehéz nekem, inkább vágok, nehogy eldobjam a vasat és mások is belém szálljanak ! Tetszik tudni nekem mindennél fontosabb a saját és mások biztonséga... Őőőőő... Az a leszorítás utána viszont az nem az volt aminek látszott !
LOOOL ! -
lekellett volna lassítania :D Tudod mint Hamiltonnak amikor előzni próbált... Látod ha kimivel történnek a dolgok az természetes... -
És annak mi köze az első háromhoz ? Semmi jelét nem láttam, hogy Kimi elfékezte volna vagy lecsúszott volna vagy hasonló... simán így akart előnyt szerezni ,ennyi . -
és szerinted mennyire csúszkáltak? szerinted ha ott ívra akar fordulni hányszor pördül meg és abból mekkora tömegkaramból lett volna? ha ívre rakja azt kockáztatja hogy néger vagy maszlag esetleg eldobja és viszi őt is.
ezt te miért nem látod? -
madmanic #70791 ott azért mennek egyenesen, mert Burdé belement a toyotába.. -
de a 3. képen biztos poénból menne tovább egyenesen kb. ott 3-an is. -
Nesze semmi fogd meg jól ! :DDD
Miért is volt tiszta a csapattárs leszorítása ???? -
te sem ezt a futamot nézted. -
És ha vaki már ült életében autóban az simán látja , hogy Kiminek már a második képnél esze ágában sem volt ívre fordulni !!!!
Ja, hogy Hamillton ügyesen egy hajszálnyival szélesebbre vette ? Hát kérem ez a tudás, ilyenkor nem az a megoldás hogy padlógázzal megyünk a betonozott bukótérbe ..... -
Sajnos el kell szomorítsalak, de már jópár éve a dolgozó emberek táborát népesítem.
A többiben részben igazad van részben nincs.
Például azok a sorok amiket te közzé teszel - és vakon, váltig állítod hogy márpedig az úgy van és sehogy máshogy, mert különben mindenki más elvakult és hülye és nem ért a sporthoz és stb. - kiváltanak egy idő után belőlem egy olyan érzést hogy személyesen hasonló esetben úgy torkon vernélek hogy többet lábra nem állnál.
Remélem érted miről beszélek... :\
Szóval ez itt az általad írt "tehetelen düh" , de semmiképpen sem elvakult. Én mindig beláttam azt ha faszságokról beszéltem.
Még véletlenül sem azt várom hogy itt éljenző kimi fanok írásait lássam, de azért legyen már korrekt a dolog és itt egyetlen pudvás moslék se merje már megmagyarázni hogy mit hogyan mikor és miért tesz egy forma1es világbajnok.
Azért visszább lehetne faragni a pici, pirosposgás pofikátókból.