182274
  • kirol
    Raikkonent és Hamiltont. :) Massa meg nyer!
  • Minstrel
    hát itt sok a sikán, remélem mindkettőt kizárják, és Kimi nyer
  • DJ BP
    na kérem tegyék meg tétjeiket, itt kit fognak kizárni? :D

Odds:
    Massa 3.20
    Hamilton 16.00
    .
    .
    .
  • Punker
  • b-type
    Nekem speciel nagyon tetszik a viselkedése a pályán. Mást ne mondjak pont ezért kezdtem figyelni rá...tavaly Monaco...nekem nagyon tetszett ahogy tette az autót a pályán.
    - Gondolom itt igazából a versenyhelyzetekre gondoltál..hmm nem tudom, én már elég edzett vagyok ilyen szempontból, és imádom a versenyhelyzeteket...az már szvsz jót jelent,..egy vonatozás az nem vált ki belölem semmit.
    Ehez hozzáfűzném, hogy kiegyenlítettebb mezőnyben..teszem azt a GP2-ben, vagy a WTCC-ben, Porsche betétfutamon...stb jóval több a vitatható versenyhelyzet..mivel jóval tövbb a versenyhelyzet, és a több versenyző tud élni a lehetőségeivel.
    - nem tudom hogy mindig más-e a hibás...ezt tényleg nem tudom, ez jellembeli kérdés, túl keveset klátok belöle ehez, pláne hogy a közszereplése többféle érdeket kell hogy szolgáljon (csapat, saját karrier..ilyesmire gondolok).
    - Nem tartom felelötlennek, egyszerűen képben van. Utoljára felelötlenségnek a tavaly Melbourne-i Super Aguri döntést éreztem, ahol a versenyzőjük keresztbe hosszába pörgött a pályán.
  • FL Zoli
    Montoyát is e 3 dolog miatt utálták ki az F1ből
    Na meg Alonso is sokszor balesetveszélyesen vezetett, de mostanra ő is lenyugodott
  • primavis
    a lényegről megint megfeledkeztél!
    1. tetszik-e Hamilton viselkedése a pályán (azonkivül nem érdekel, ez legyen a környzete gondja)?
    2. elfogadható-e, hogy mindig más a hibás sezrinte?
    3. szabad e pályára engedni egy felelőtlen valakit (egy életveszéles sportágban)?
    Persze, tudom, pont emiatt lehetett rekord időn belül forma 1 pilóta és sztár (a vezetési képeségeit senki sem vitatja).Mert a cirkuszba ilyen tagok is kellenek a jófiuk mellé.
  • b-type
    előbb ez a nem tudom hány éves vagy, most meg biztos mások utálnak engem...és még nekem nem ártana etikát tanulnom :)
    Részemről ennyi energiát ért a dolog.
  • primavis
    háát te nagyon sok cáfolatot rejtettél el ebben a hsz-sodban! de ha nem érted, hát nem érted, nem vagyok én a dadád, sem a tanitónénid....
    tőlem imádhatjátok kedvenceteket, de nem ártana némi etikát is tanulni. mert a sport sem arról szól, hogy ki tudja a fair playt legjobban felrugni. Dehát, ha nem tudod felfogni, hogy ha egy macsóskodó fickó a kedvenced, akkor téged is pont úgy utálhatnak mások mit őt, az a te bajod!
  • b-type
    ehh..miért kell ezzel jönni mindig ha nincsenek érvek..

tök nem érdekel hogy mióta követed az F1-t...mi értelme ezeknek a mondatoknak?!
    Saját nagyapám vagyok, és az első F1-s versenyt is láttam.
    Mond valami okosat is ha már ilyen régóta nézed....már-már majdnem olyan régóta mint én.
  • primavis
    nem tudom hány éves vagy, nem is érdekel, kevésbé valószinű, hogy régebb követed a Forma 1-et mint én, de az elmúlt évtizedek alatt kevés ilyen nyegle fickót láttam, aki cseszett minden szabályra és ennyire könyökölt volna. Pesze, ha még sámlit is add alá az istálója, no meg a média, miért is ne tenné? Csak a jóérzés és némi civilizációs szint akadályozhatná benne, de ami nincs, azt ne keresd, ugyebár?
  • b-type
    pofátlankodik??!
    Mikor volt az elmúlt időszakban az utolsó körökben előzés az első pozícióért? Mert ez évben kétszer is,..egyszer Massa-t, aztán Raikkonen-t előzte.
    Az még hozzá tartozik a dologhoz, hogy a 8 pontos tuti előnyével kezdett csatába Hamilton Kimi-vel...úgy hogy egyértelmű ha összeakadnak akkor Massa, a jelenlegi legnagyobb riválisa, átveszi a vezetést a pontversenyben.
    Ez pofátlankodás??! Ez kockázatvállalás...nem bebiztonságizza a futamot, mint a végül győztessé tett Massa.
  • MaSzKa
    "névrokonod meg még ezzel az előnnyel sem fog vébét nyerni"

az jó mert én Kubicának szurkolók
  • primavis
    azért nem tök mindegy, mert azt senki sem tudhatja, hogy mi történik ha az új kedvenc nem pofátlankodik szokásosan...
  • a.carkey
    *aki nyert volna vele
  • a.carkey
    Pont ez az. Az egyik postban korábban kifejtettem, hogy ezek a fiúk amíg nincs érte komoly bünti, addig szórakoznak, feszítik a korlátokat. Figyeld meg, mostantól senki sem fogja levágni a sikánt úgy, hogy szemmel láthatólag is vissza ne vegyen ha ezzel pozíciót szerzett.

Mellesleg tök mindegy, mert aki nyert vele, az kiesett, a másik, a majdnem névrokonod meg még ezzel az előnnyel sem fog vébét nyerni ...
  • primavis
    ne hülyülj már! ugyanez a birói hármas volt? most ez volt, így döntöttek és kész. Hozzátok már elő azt is, hogy mi volt 1911-ben xy-al.
  • primavis
    csillapodik a fenét! Az NS megint bedobta a gumicsontot, hadd rágják...
    mi a francot van ezen annyit vacakolni: valaki kiment a pályáról, utána meg szabálytalanul előzött és most nyafog a fanjaival együtt, jaj megbüntettek! A marhája azt bezzeg tudta, hogy rögtön nem szabad a másik elibe kerülnie, de akkor azt meg miért nem, hogy helyzeti előnyét sem szabad kihasználnia az eredeti (kisodródás előtti) szituáció kialakulásáig?
    Tesék csak sztárolni tovább ezt a fickót, okoz ő még bőven galibát a következő években, hacsak fel nem keni magát/vagy valaki őt a falra!
  • MaSzKa
    A kenyai Surinder Thathi volt az egyik versenybíró, aki Belgiumban a nagy vihart kavart 25 másodperces időbüntetést kiszabta Lewis Hamiltonra. A Reuters hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy most is meg van győződve arról, hogy jó döntés született.

„Nem volt semmilyen összeesküvés senki ellen, beleértve a McLarent is. Professzionális módon cselekedtünk a FIA szabályainak keretein belül. Hamilton levágta a sikánt a kanyar belső oldalán miközben elhagyta a pályát. Nem volt más választásunk mint hogy időbüntetést szabjunk ki vagy 10 helyes rajtbüntetést a következő versenyre. Az első mellett döntöttünk és aztán kiszabtuk a 25 másodperces büntetést. Tudom, hogy most nagyon népszerűtlen ember vagyok az Egyesült Királyságban, de csak a munkámat végeztem és tudom, hogy professzionálisan jártam el." - mondta.

az az érdekes Alonso egyik futamon 2005-be 2x is így előzte meg a BMW-t és semmit neem kapott érte
  • a.carkey
    Sutilba való belemenés tök véletlen volt, egy megcsúszásból adótott, míg Hamilton Kimibe való beleszáguldása nem teljesen (mehetett volna Kubicaba is, de ugye egyelőre Kubica nem veszélyes Hamiltonra és míg ilyen "össze-vissza" a BMW, nem is lesz az - bocs Maszka), úgyhogy ne hasonlítsd már össze a kettőt bármekkora anti-Kimi drukker is vagy!

Megjegyzem Sutil Kanadában a 7.(?) körben beleszállt azt hiszem Bourdaisba, és azonnal abbamaradt az előző nagydíjjal kapcsolatos sírás. (Ekkor persze legalább csak Sutil esett ki.)
  • Bercy #70885
    Egy picit más szituáció volt a kettő.
    Kiminek megcsúszott az autója monacoban, Hamilton pedig figyelmetlen volt (mert akkora sztárnak hiszi magát, hogy a lámpát se kell néznie, mint ahogy ezt nyilatkozta) és belerántotta Kimibe.
  • Count Adyn
    Oké, Kimi majd kiüti Hamiltont mert elfelejt fékezni:) Akkora sírás lenne itt, hogy csak na:D
  • Peppus
    jah bocsi, tudom a te korodban még nehéz összerakni a szavakat. Majd szólj a tanárnőnek, hogy tízórai közben mesélje el mit is írtam :)
  • Kit--Kat
    fogalmatlan vagy, kezd elölről, hátha menni fog
  • Peppus
    Kezd csillapodni a hangulat :P remélem Monzában Kimi csinál egy hasonló manővert, bár az ugye természetes lenne,mint amikor telibetrafálta szegény Sutilt akinek azóta sincs egy pontja sem, persze a következő versenyen Hamilton ment bele Kimibe, na az persze milyen undorító szemét dolog volt :D
  • oneal1
    levágta mert látta hogy letudja...lassíthatott volna a kanyarban is, akkor sem lett volna ütközés.

kiv vagyok mit lép a srác, ha kavics van ott vagy fal...
    nem a pályán kívül kell versenyezni, ennyi.
    sztem jogos volt
  • Tóth Jozsef
    Üdvözlök mindenkit!

Meg szeretnélek beneteket kérni hogy akinek meg van az rfactor f1 2008
    azt kérem, hogy néze meg ezt a holapot és ha tetszi akkor jelenkezen.

Cím: www.f1rftchellenhe.eoldal.hu
  • a.carkey
    Massa ...
  • primavis
    ezt irja az NS és ez jön le az általa végzett válogatásból....
  • primavis
    én is, bár itt hivatkoznak mindenkire, csakhát egyrészt J.Stewart és Lauda nem elfogulatlanok, másrészt elősször jön az ok és utána az okozat! Így úgy néz ki, hogy: a piszoknak képe volt viszaűtni! Nem kell a sikánátvágással előnyre törni és akkor nem lesz belőle balhé....dehát ahelyett hogy lenyelné a békát, tiltakozik, ellenkezik és hergeli az amúgy sem észkombájn fanjait!
    Hamilton pont a túlzott és túlgyors sztárolás miatt van elsállva magától. Tehetséges, de öntörvényű. Egyszer úgy végzi mint Senna, a másik fenegyerek...
  • Marci0115
    Hamilton
  • Máté94
    Én meg,hogy Hamilton győz!
  • bardocz
    Remélem Massa megnyeri 5 ponttal,és akkor mindenki bekaphatja
  • Christian88
    Ha Hamilton nyeri a VB-t biztos elfelejtik, de ha Massa nyeri vagy akárki más akkor szerintem még hallani fogunk erről a "szezon végi" értékelésben és jövőre, hogy hogy végződött tavaly.
  • mflex #70871
    "Minden csoda 3 napig tart"

2 hónap múlva már a lőtéri kutyát sem fogja érdekelni....
  • madmanic
    rajtuk kívül - az olasz sajtót leszámítva- valamennyi nagyobb újság szakújságírói is igazságtalannak tartják a büntit...
  • G_ArchAngel #70869
    Amikor ok versenyeztek, akkor lovak huztak az autokat es kullotorokkel mentek egymas kerekeinek, most pedig furcsa, ha valaki tamad - ezert ertetlenkedik Trulli:)
  • Istencsászár
    A hasonlat téves.
  • Christian88
    "Trulli: Hamilton jogosulatlan előnyre tett szert

Ennyi... Aki értetlenkedik még mindig, fussa át! "

Csak a kedvedért leírom hogy Jackie Stewart és Niki Lauda is azt mondta szabályos volt Hamilton.. És ők szerintem többet raktak le mint Trulli =)
  • gordon 24
    Szerintem hasonlitásként mondta.. Ha elolvasod azt irja.. De nem érdekel nem akarok vitázni akkor nincs szélárnyék leszarom:D

Akkor is vágott! Bünti jogos.