182274
  • MaSzKa
    engem nem érdekel

ti rágodtok rajta olyan sokat

nekem ez azért jó mert Heifeld 2. lett ezáltal
  • Minstrel
    csak egy Ferrari-s kulcstartója volt
  • a.carkey
    Hagyjuk a brit lapokat. Ha majd egy olasz lap veri az asztalt, hogy Lewis nem hibás, na akkor Hamiltont fel kell menteni.
  • Count Adyn
    Jah igen, az angol lap kinyomozta hogy max mosley kollégiumi szobatársának az unokatestvére ismert valakit akinek volt egy Ferrarija, így teljesen egyértelmű hogy csaltak a kikezdhetetlen becsületességű és hírnevű McLaren ellenében.
  • M@TriX
    szerintem kár ezen rágódni, a Görbe tükörben szerintem elég korrekten le van írva a helyzet.
  • DJ BP
    mondjuk inkább annak örüljön, hogy tavaly nem vették el a pontjait
  • MaSzKa
    Lewis Hamilton büntetése után a sajtó újabb összeesküvés eleméletről számolt be. A Daily Mail bizonyítékot is talált az FIA részrehajlására.

Max Mosley jobb keze, Alan Donnelly javaslatára indult el a vizsgálat a McLaren-Mercedes versenyzője ellen. Habár a döntést Nicholas Deschaux, Surinder Thatthi és Yves Bacquelaine hozta, Donnelly tanácsadóként a rendelkezésükre állt.

A lap úgy tudja, hogy Donnelly cége, a Sovereign Strategy a Ferrari szériaautó részlegével működik együtt, így kedvezni akart az olaszoknak.

A kenyai versenybíró, Surinder Thatthi elmondta, hogy számos kritikát kapott a britektől a döntés után. "De legalább ingyen ebédelhetek az olasz éttermekben, mert az olaszok szeretnek."
  • JGTC
    király a banner , épp kérni akartam egy használható linket az online adáshoz, elég sok nem megy most... :S
  • G_ArchAngel #70977
    Raikkonen mar nyert motorcsonak vaersenyt...
  • zsutyesz
    takarítanak a meklárennél! :DDDD
  • zsutyesz
    ez nagyon komoly! :)
  • Punker
    lol bugyog fel a víz :D
  • ÁjjLe BoBBi
    most van valami...tényleg elöntötte...nem kicsit esik
  • ÁjjLe BoBBi
    hát ez csodás...pedig már a pattogatott kukorica is kész lett...
  • Minstrel
    vagy elöntötte Monza-t az eső
  • M@TriX
    (csak jelzem, hogy a fő stream szerver adta be az unalmast, van pár mirror-om a loaderkehez, szóval nem azokkal van a gond.)
  • Minstrel
    azért Massa nem pont ugyanabban a helyzetben van, mint Irvine volt
  • zsutyesz
    akkor Raikkönen, nekem mindegy, csak ne ez a ......
    egyébként Kiminek még jobban örülnék :)
  • M@TriX
    erre próbáltam rávilágítani ;)
  • a.carkey
    A lehetősége Irvinenak is megvolt, nyert is futamot, de ugye a vége nem ment.
  • M@TriX
    szerintem sincs meg benne az a plussz, de a lehetőség benne van...
  • M@TriX
    a pálya vonalvezetését így nemigen lehet megismerni, mindneki megy mindenhova ;)
  • a.carkey
    Ha nem Hamilton nyer, akkor Raikkonen. Hagyjuk Massát, bárhogy is néz ki most a dolog ...
  • zsutyesz
    remélem Massa jól megszopatja a végén...
  • Minstrel
    volt mostanában Monzában esős futam?
  • Punker
    inkább vasárnap esne :D
  • G_ArchAngel #70959
    esik az eso...
  • ÁjjLe BoBBi
    ez egy agyatlan hitvány gyökér. menthetetlenül buta.
  • gordon 24
    Beképzelt majom.
  • coulthard007
    Első szabadedzés, élő! Már megy! jó kép nagyon!
  • primavis
    hát igen,pont ezt irom jóideje, de a mekiseknek és hamilton hiveknek ez nem számit! a győzelem a lényeg, bármi áron! vagy meg az, hogy a ferrari veszitsen, bármi következtében. Persze, hogy szimpatizálnak egy hozzájuk hasonlóan bunkó alakkal. madarat tolláról... de fog még ez a fiucska galibát okozni a F1-ben, pláne ha RD-ék ebben partnerek lesznek s úgy néz ki, hogy igen.
  • 5w0rdf15h
    hát ez igen érdekes....kicsit se beképzelt a kissrác, mintha ő szarta volna a mostani f1-et
  • MaSzKa
    f1-es csajok
  • a.carkey
    Megjegyzem, kiváncsi lennék, hogy Hamiltonból vajon mi lett volna, ha nem a McLarenben indul élete első versenyén? De hát Ron kiengedte a szellemet a palackból, viselje a következményeit.
  • a.carkey
    Max. mint egy bizonyos Peppus ...

De Hamilton dolga. Azt pofázik, amit akar. Felőlem beálltah a náci pártba, vagy Chavez farkát is leszophatja, Hamilton akkor is a F1 igéretes tehetsége marad, más dolog, hogy sajna a neveltetése miatt mindörökre tapló státuszban.
    Schumachernek is volt egyfajta kisugárzása, hatalmas tehetség volt, de lagalább a stílusa nem volt kifogásolható (hibák keresése, egyebek). De ez a Hamilton gyerek, a győzelmek utáni sikitozással, a többiek semmibe vételével, hát, nagyon kispályás.
  • MaSzKa
    http://f1hirek.hu/hirMonzai_multidezes_-_videok
  • Peppus
    :D Pont úgy látja Kimit, mint mindenki más nem? :D
  • BaliBoy
    Mostmár nemcsak a faterja miatt unszimpatikus
  • Kit--Kat
    Annyi volt a lényeg, hogy kicsúszott, félig a pályán volt a kocsi, járt a motor, és úgy volt a szabály, hogy ha így gyorsabban meglehet szüntetni az akadályt a pályán, akkor visszatolhatják, ez ma is bármikor megeshetne.
  • Gundark
    Nem az volt hogy ugyan lecsúszott de négy kerékkel nem hagyta el a pályát, és járt a motor? Valami trükközés volt, nem "sima" visszatolás. Kavicságyban volt a vége a kocsinak. Mellesleg ha felfekszik a sóderre akkor még most is erőlködnek hogy visszatolják :) Ja meg volt valami baleseti helyzet elháritás is nem? Mert rossz helyen volt a vas, és ez volt a leggyorsabb módja az abból való eltávolitásának. Kéne a videó róla :)